Не мога да свърша дори с мастурбация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да свърша дори с мастурбация
преди: 4 години, 28 дни, прочетена 2702 пъти
Здравейте! Имам един проблем. Момиче съм на 18 години, имам си приятел и правим секс, но не мога да свърша. Да знам има много неща, които могат да се пробват, но аз никога на съм свършвала, даже чрез мастурбация. Не ми доставя удоволствие да мастурбирам. Надявам се, че не съм единствената, ковто не мастурбира. Опитвала съм много пъти, но не ми доставя удоволствие. Пробвала съм какво ли не, приятно ми е само когато друг човек си играе с мен. Но и по този начин не мога да свърша. Пък приятеля ми е имал приятелка, която е свършвала абсолютно всеки път, когато са го правили и на мен ми е много гадно, че не се получава при мен. Не съм се вмяниачила в това, гледам да го правя без да мисля, за да се получат нещата, но не става. Какво да правя? Има ли други като мен, които не мастурбират?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 22 дни
hash: 24582750db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не бях мастурбирала преди да започна да правя секс на 19. Не знам и дали съм свършвала наистина при секс. 2 пъти ми се е случвало да се разтреперя някак и да не искам да стана след това. И то при почти година секс по 2 или 3 пъти в седмицата. Гаджето ми говореше за мастурбиране и аз заради него и защото не можеш много да се отпусна в началото. И на мен ми е някак гадно да мастурбирам. И друго: Та аз съм жена и да си вкарвам пръстите. Да не съм лесбийка. По-добре ми е като си го вкара той кура. Първото нещо което ми влезе в гъза през живота ми е неговото. Нямам проблем да го кажа пред приятелки. :D)

 
  ...
преди: 4 години, 17 дни
hash: 0528fd47c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Възможно е прага ти на чувствителност да е по нисък т.е да има нужда от по силна стимулация. Опитайте с приятеля ти да те стимулира с показалеца и средния вагинално. Нека движи пръстите си максимално бързо. Винаги има решение. Чети, събирай инфо, прилагайте, опитвайте различни пози. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 599f0afa84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Приятеля ти те лъже, че гаджето му преди теб е свършвала при всекиполов акт. А това, че ти не свършваш означава, че тои не те е възбудил достатачно и не сте намерили начина. Пробвайте с дълга игра преди секс, дори да се опита да те докара до оргазъм преди съмия секс с пръстите си. Гърдите, дупетоти, цялото то тяло, всичко това са ерогенни зони.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 дни
hash: b171e7ff73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 3 - не е задължително да я лъже. Има жени, които свършват изключително лесно.

А иначе - авторката просто не си е намерила "нейното нещо" - повечко експерименти и ще стане.

Имал съм приятелка, която буквално си имаше "рецепта" за свършване - ако нещата се правеха по конкретен начин, свършваше винаги, но и при най-малко отклонение - нищо не се получаваше. И разбира се и беше отнело време и експерименти да открие как точно става номерът при нея. И тя беше от немастурбиращите.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: 423fa1c763
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря ви за отговорите.
От авторката.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 05621a5d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз имах същия проблем като теб и ми беше много гадно не само от факта,че аз не мога да получа удоволствие,но и заради приятеля ми...той се чувстваше ужасно,че не може да ми достави такова.Също като теб никога не съм мастурбирала,пробвала бях,но не се получи и също като теб се възбуждах само,когато съм с него.Ходих даже на консултация относно това нещо-на някои може да им се стори смешно,но сексуалният живот на един човек е изключително важен,както за здравето му така и за да е пълноценна връзката,в която се намира.Но и консултацията със сексолог не ми помогна.В един момент даже си мислех че никога няма да изпитам такова чувство.
Та да си дойдем на думата пробвах какво ли не и накрая стигнах до вибратора.И в него намерих решението.Още първия път,в който го използвах свърших на минутата.Съветвам те и ти да пробваш и да се поинтересуваш и ако решиш-да си вземеш такъв,който има и “зайче” за клитора освен основната част,за да може да стимулираш едновременно две зони.И знай,че в това нещо няма нищо срамно.Похвално е даже,че си писала тук за проблема си и търсиш решение. Ж/22
Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 768ba33f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз пък се научих от доста малка да мастурбирам. Толкова добре се опознах, че после имах проблем да свършвам с гаджета, защото бях свикнала да отлагам оргазма за да удължа удоволствието. Но като го правиш сам и усещаш всичко е едно, като си с мъж друго.

Ти си точно обратното. Не се познаваш достатъчно добре и не знаеш какво работи. Той пък не може да го почувства и трудно ще ти помогне. Трябва да се отпуснеш и да стигнеш до това сама. Според мен няма как да имаш съмнение, ако наистина си получила оргазъм, затова вероятно не си. Ключът е в клитора, а най-лесната и интензивна стимулация, можеш да получиш като махнеш слушалката на душа в банята и използваш струята от маркуча. Така лесно ще регулираш и интензитета. Фантазирай си за нещо, което те възбужда, за да свършиш долу, трябва да си възбудена горе. Това са страхотни усещания, пробвай и ще видиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker