За секса или когато нещо не се получава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За секса или когато нещо не се получава
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 2010 пъти
Влюбена съм в него. Срещаме се. Но... Няколко пъти сме били заедно и понякога става, понякога не. На 4 срещи веднъж се получи. Или въобще не може да започне или като започне, свършва много бързо. Според него всичко е наред. Не искам да смачквам самочувствието му, но как да му кажа че би трябвало да пие някакви хапчета? Изобщо как да се държа? Какво да му кажа? След всеки път ме пита “хареса ли ти? ” И отговарям “беше малко”, не смея да кажа повече. Не искам да го загубя, но за да вървят нещата трябва да пие нещо или да посети сексолог. Но как да му го кажа? Дайте ми съвет-моля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 39f4923db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко годините сте? Какво значи "свършва много бързо" - 2, 5, 10 мин? Има ли сили за втори рунд, ти самата пробвала ли си да го предразположиш за втори рунд? Никаква информация не си дала... А това с хапчетата не ми изглежда като добра идея.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4ec1f06216
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да ти имам проблема, честно.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f28f470c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ей поредната тема от жена, която е недоволна от ключов компонент във връзката, но същевременно е крайно влюбена. Научете се да разграничавате фикс-идеите си от обич, моля. Тя не се случва от пръв поглед, а се гради с времето, като за целта е нужно доверие. Вие щом нямате достатъчно доверие помежду си за да говорите честно по този въпрос, за любов няма какво да споменаваш авторке.
Иначе просто му го кажи директно, спокойно, така че да не звучи обвинително. Обясни му че искаш да останеш с него, но това те притеснява засега. И в заключение го окуражи че проблема му сигурно има решение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 741e61ef50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   И аз бях така с една приятелка и тя като теб ми ги говореше такива неща и когато отидох на море го правих с друга и въобще не ми е спадал и я задоволявах накрая се разделихме
М 45г.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1d456411f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Съвет. Бъди искрена.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f6bba80ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Кажи му, да забави малко темпото. Ако е по-млад, вероятно почва да блъска яко и бързо, когато му стане по-хубаво и свършва за две минути. Истианат е, че ако забава с малко, не с много, ще изкара 2-3 пъти повече, а с времето, като се отпусне, ще изкарва и повече. Кажи му, ако може, да се "облекчава" няколко часа, преди срещите ви. Ако е някой, дето не свършва редовно, нормално е, като почне да прави секс, да се изцвъка, като бутилка течен сапун, дето и минава кола отгоре...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 29 дни
hash: f15718faa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бившият ми свършваше бързо (10-15 Мин със игра ако има изобщо) и не бях доволна.Сегащният няма такъв проблем явно е по-трениран знам ли.

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: bbbe5455c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   години, телосложение, емоции, стресове, болести - има твърде много неизвестни.
ако вземе виагра... ами то сега умират много хора със сърдечни проблеми, ще го пишем на короната.

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 342ee292b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От опит знам, че като няма химия, нищо не се получава!
С един единствен мъж, по който буквално полудях, бях истински удовлетворена!
Бях мокра от погледа му само...и с него съм свършвала наистина мощно, мокро и обилно!
Един единствен...
Не е лесно да се получи химия между двама души...
Ако държиш на твоя човек, кажи му всичко това...
Въпреки, че аз не говорих с предишни партньори...
Не можах...Не е лесно...
Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 29 дни
hash: e298104c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако искаш да бъдеш с приятеля ти и да не го загубиш, а ти липсва секса си намери добър любовник. На никой не си длъжна да се отчиташ и да споделяш, живота си е твой, тялото си е твое и има нужда от добър секс а ти си тази която може да му го осигуриш. Хич не ги слушай разни моралисти, кой знае и те какви са ги вършили или пък ако не им се отдава съскат от злоба и завист че никой не ги забелязва.
Остави предразсъдъците и опитай с любовник, ако не те устройва винаги можеш да спреш и да го разкараш любовника, поне опитай и виж как е. И на никой нито дума, нито на приятели и приятелки нито на роднини, нито на гаджето ти. Каквото се случва само ти да си знаеш. Успех.

 
  ...

...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 88264ce939
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Правете го по-често. Моят приятел свършва бързо, но за сметка на това има ерекция през целия ден и нощ, т.е. хубавото е, че може по няколко пъти на ден да го правите. Възбуждай го и не му говори, че не става и тем подобни, а го поощрявай и щом те пита дали ти харесва му казвай, че ти харесва и че искаш още. Аз (22) също съм много влюбена в моето момче (30 г.) и осъзнах, че това просто е типа секс, който правим. Имала съм партньори, които не свършват 30 минути, час и пр. или такива, които изрично искат специфичен фетиш, за да свършат и това ми е омръзвало повече от колкото това да свърши по-бързичко, но да знам, че е от кеф. Понякога ми е ставало досадно след много време клатене и как осъзнавам, че не свършва, почвам да си мисля, че не съм достатъчна за такъв партньор. Поне с бързосвърсващ ми става приятно даже, че го карам да се превъзбужда и не удържа. :) С времето или с пътите може да увеличи времето, но това зависи от теб! Кажи му, че много те зарибява и че ти дига либидото и искаш още от него. Не знам твоя как би реагирал и дали е правилен съвет, защото при мен с моя партньор имаше и малко странична реакция - да си мисли, че не ми е достатъчен и че мога да му изневеря с моето skyrocketing либидо и затова е важно да му споделяш, че те кефи. Аз открих, че когато му правя комплименти (които наистина мисля и чувствам) ерекцията му зачестява, да не кажа, че мигновено се случва. Моето момче е с ниско самочувствие, защото има стрии и дебело тяло, с много красиво лице, но за съжаление досега никой не му беше обяснявал колко добре изглежда и че закръглената му форма е чаровна и възбуждаща. Ако твоят има ниско самочувствие, открий откъде идва, поговори и му го вдигни - ще има резултат и ще вдигне и друго. ;) Самият той ми е споменавал, че иска да отслабне и да се стегне, за да може да издържа по-дълго, според него затлъстяването е причината.

Хубаво е да укрепнете връзката си и да може да говорите свободно за проблемите си, а хубаво е и когато може да се помайтапите и за тях - да не е всичко винаги сериозно и проблематично. Моят казва „10 секунди, да, ама са ти най-хубавите за целия ден - 10 секунди в рая“. И е така, явно е защото съм влюбена, но не бих се върнала или заменила краткия, но завладяващ секс с него за някой от предишните ми маратонни секс изживявания. Ако си като мен, цени момчето, в което си влюбена и работи в правилната посока.
Сексът с човек, към когото имаш чувства макар и кратък по нищо не може да се сравни с дълъг секс, но без чувства и специални моменти.

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 1c0cd21647
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Просто не сте един за друг

 
  ... горе^
преди: 4 години, 28 дни
hash: 800e01e3e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ако не е правил секс скоро или ако ги привличаш много, ако е нервен и тн може и да е това проблема. На моя приятел първия път не му стана, защото беше супер уморен, а и дълго време се гонехме и не можехме да сме заедно и това също беше ключов момент. Сега съм забелязала, че когато е прекалено изнервен, уморен или притеснен, или ако не сме го правили над 1 седмица и свършва бързо. Бързо за него си де, аз не искам секс маратон от 1ч, за мен е важно качеството, а не времетраенето, ама не мога да му го обясня. За мен не е проблем, че е спаднал няколко пъти, разбирам го, никога не съм му намеквала, че има проблем, защото няма.
Ако той има проблем с ерекцията ще я има и преди теб и би ти споменал нещо. За мъжете това си е болезнено да му кажеш Еми не ти става, пий хапчета. Трябва и малко разбиране от наша страна. Или аз нещо не съм в ред?

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: 3548fa79e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   С някои става, с други не. От всичките си десетина мъже с които съм била, само със сегашния ми се случва най-страхотния секс. Просто си пасваме. Правим го и по 10 минути и по два часа. Зависи аз колко време искам и от колко време имам нужда. Ако наближи да свършва, просто спира за секунди почивка, или казва нещо, с което да се разсее. Докато не свърша аз, и той не свършва. С предишните си партньори нямахме никаква комуникация по този въпрос, просто те не искаха да обсъждаме това. Смятаха , че са перфектни. Просто проблема трябва да се обсъди. Но не всеки мъж е готов да приеме, че не го бива в леглото, и не всеки мъж е готов да обсъжда това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker