Моя странен фетиш - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моя странен фетиш
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 3673 пъти
Здравейте, драги читатели! Аз съм жена на 16 години! И като всяка останала нормална жена на 16 си имам фетиши и фантазии, които искам да си изпълня. Работата е там, че наскоро преоткрих себе си и осъзнах точно, какъв тип мъже харесвам най-много. ОБОЖАВАМ НЕГРИ!!! Обичам ги, боготворя ги, за мен те са боговете на земята, няма по-съвършени мъже от тях-имат стегнати, мускулести тела, пенисите им са огромни, венясали, с изпъкнали вени и главички, и са много по-мъжествени, смели, яки, готини и сексапилни от белите мъже. Белите мъже са педерасти, немога да ги понасям, на 2-3 пъти са се опитвали такива да ме свалят, но си личи, че не могат да свалят, защото не са никакви мъже, а са едни педерасти, страхливи путки и лигльовци. Пишките им са малки, не могат да изчукат и една въшка с тях, а какво остава за една зряла, красива и интелигентна жена като мен. Не са достойни, земята под краката ми да целуват, камоли да си мушнат смрадливите, кирливи, миризливи, немити пишки в тясната ми, сладка, мека, топла, сочна путка - Запазено е САМО за негри!!! Най-голямата ми мечта, като порасна, е да срещна някой негър от Нигерия, в който да се влюбя, да се съберем заедно със него и да си създадем деца и семейство заедно. Ще заживея в родната му къща във Нигерия при семейството му, ще им готвя на децата и на мъжа ми, ще се разбирам със свекърва си, ще кърмя децата по едно на една цица, ще бъда вярна и покорна съпруга, ще задоволявам съпруга ми когато, където и колкото той поиска, и ще раздавам всичко от себе си, за да го правя колкото се може по-задоволен и щастлив. Ще го забавлявам ще танцувам в краката му, ще му правя стриптийз, и ще му бъда лична секс-робиня, слугиня, перачка, чистачка, готвачка и детегледачка напълно безплатно. Е, драги, мили мои читатели, какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: d58c00d00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Мисля, че модераторите трябва да добавят нов раздел в сайта -"Идиотизми и простотии" би бил подходящ за твоята история.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ae3f1cce02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз обожавам тролове.

Мечтата ми е да го плъзна на някой трол право в муцуната.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ac376ffdc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Аман от болни мозъци. Даже не ми е смешно вече. Жалко е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6bb1ddd08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ти си тотално сбъркана и ще ти обясня защо,като човек живял в Африка;
1/За негъра върха на сладоледа е да изчука бяла жена,а да й направи дете и да офейка,това е супер-само 2 калории !
2/Макар и здрави,в негрите винаги има скрити букет инфекциозни болести,които нашите доктори и в книгите си не са ги чували и не знаят как да се справят с тях-така че рискуваш много !
3/Нигерия е кочината на Африка,както русия е кочината в Европа,това да го знаеш,защото съм виждал ужаса на Българки,женени в Нигерия !
4/Усещам,че ти си от жените,които си падат по големи размери,но това не винаги е фактор,а може и да ги изиграе лоша шега !?
Спирам дотук,щото няма да ми стигне мястото,но гледай,като ти замирише на истински негър,да не повърнеш !!!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b7c9354feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Най-провокативната, гнусна и напълно измислена тема.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ec64375317
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   За твое съжаление, ние негрите не обичаме психично болни момиченца.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 408e77fcbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Мислим, че си филмар с въображение или крайно уболена феминистка, полу-момче с въображение. Измислено. Следващата!

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 2eb758df09
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Жалко,че е ТРОЛ

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: bdac9d0815
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Това някакъв вид расизъм ли трябва да е? Защо слагаш всички бели мъже под общ знаменател?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 29 дни
hash: 859f5bc3b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   И защо лекарите ни обясняват, че вирусът засяга предимно белите дробове?

 
  ...

...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 01a9878ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   FAKE тема написана провокативно, авторе караш ме да се смея цитат " Аз съм жена на 16 години!" и после .... "Пишките им са малки, не могат да изчукат и една въшка с тях, а какво остава за една зряла, красива и интелигентна жена като мен."
Та ти на 16 не знаеш пишка ли ти се или ти се ебе ....хохохо :))

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 5ca74f6259
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ти си знаеш какво лошо има във това?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 26 дни
hash: bcfbd6490d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Как може да вярвате, че темата е истинска хахах. Никое момиче или жена, а съм сигурна че дори и мъжете не казват путка. Това е тема, писана от момче тийнейджър или индивид от мъжки пол с доста малък умствен капацитет. Типичен трол.

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 6851e94169
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторката:
1,трябва да добавят нов раздел "Идиотизми и простотии",но не за моята история,а за твоя коментар защото твоят коментар повече пасва на това описание. Като нямаш какво полезно да кажеш по темата,изобщо не пиши!
Братан,да ти го плъзна аз на тебе във девственото мъжко бяло пиче,и за теб важи същото като за 1.
3,какво му е болното?!? Че съм една умна,красива,забавна,яка ,готина,сексапилна,широкоскроена жена,която разчупва табутата и не се страхува да сподели най личните си ,тайни фантазии без страх,че ще бъде публично осъждана и подигравана?! Аз не съм написала тази история с цел смях,а за да ми дадете съвет къде да си намеря мъжествен,силен,як,достоен за мен мъж от Нигерия,и да си заживеем дълго заедно и щастливо в Нигерия с 10 -те ни деца. Ти си жалък и като нямаш какво да кажеш,си се заври там обратно във мишата дупка,от която църкаш.
4,защо да съм тотално сбъркана?! 1/За не всички негри върха на сладоледа е да изчукат бяла жена,да й направят дете и да офейкат,не слагай всички негри под един знаменател!!! Негри има всякакви,има добри ,има лоши,и това не е до расата,а до човек, виждала съм много свестни негри от Нигерия в София,нито са изнасилвачи,нито са убийци бе! Стига с тия генерализации!!! 2/За какъв скрит букет инфекциозни болести говориш!?! Негрите нямат никакви болести защото не се чукат с мъже и не хващат СПИН за разлика от белите мъже! Те нашите лекари не могат да си прочетат името ,камоли да четат книги, и повечето са неквалифицирани за тази работа! И аз сама съм си преценила колко много рискувам така, че не ме мисли! 3/Това че Нигерия била кочината на Африка си е въпрос на лично субективно мнение ,за теб може да е кочината на Африка, за други може и да е дворецът на кралското семейство!!! Всеки човек си има различни критерии ,и не съди за другите по твоите! И аз съм виждала ужаса са българки женени в БЪЛГАРИЯ за бг- ганьовци и ужаса на тези в Нигерия изобщо не може да се сравни със ужаса на българките тук ,така че не ми говори!!! 4/Да,позна ,аз съм от жените ,които си падат по големите размери ,и то по мнооого големите размери. Обичам пенисите да ме изпълват цялата,до дъно,искам да ги усещам как опират и пулсират в матката ми. И как така това щяло да ми изиграе лоша Аз сама съм си преценила колко много рискувам, и това не е твоя работа !
5,щом мислиш историята за провокативна,гнусна и измислена тогава какво правиш тука ,бе?!?
6,уверявам те,че не съм психично болна,напълно психично здрава съм си,и нищо ми няма. Надявам се някой ден да успея да се докажа като лоялна,всеотдайна,обичлива,грижовна,любвеобвилна съпруга пред някой представител от вашата раса,която както казах обожавам,и да ме приемете като достоен член на вашето божествено ,свещено ,свято, чисто семейство. Обещавам ви, няма да ви разочаровам !
7,не съм нито филмар с въображение ,нито феминистка, полу момче с въображение ,нито каквато и още друга глупост да се сетиш с въображение!!!
8,НЕ съм трол !
13,защо това да е расизъм? Защото измъквам всичките кирливи ризи на белите мъже и разобличавам техните недостатъци!? В това няма никакъв расизъм ,нито слагане под общ знаменател а е просто самата истина !
14,ако няма да пишеш по темата се махай оттук!
15,темата не е FAKE,нито написана провокативно,нито съм автор,а съм авторКА!!! И какво чак толкова й е смешното на моята история ,че не разбрах?!? Аз на 16 знам 2 и 200 и много добре знам дали ми се пишка ,или ми се ебе ,и много добре знам какво искам от живота и знам точно как да си го получа! Не се заяждай с мен, че да не ти се стъжни животеца!
16,аз си знам,че няма нищо лошо в това,а ти като виждаш нещо лошо ,твой си проблем !
18,защо да не вярват,че темата е истинска,като наистина си е истинска,а?!? Ти ли ще казваш на хората в какво да вярват,и в какво да не вярват,ма,никаквице?!?!? От къде си толкова сигурна,че никое момиче или жена,че дори и мъжете не били казвали путка?!? Ти да не би да познаваш всички момичета,жени, че и мъже на целия свят и да си ги разпитала лично ,за да си толкова категорична и сигурна?!? Не съм нито момче тийнейджър,нито индивид от мъжки пол,нито с доста нисък умствен капацитет,а съм си с доста висок умствен капацитет,и съм си много умна и интелигентна жена,която знае как да постави всеки ,който се гаври с нея на мястото му!

И към всички коментирали:НЕ съм мъж!!! Историята е съвсем истинска,аз съм жена на 16,мисля че вече го споменах в историята си,и написах тази история за да ми дадете съвет къде да си намеря мъж от Нигерия,с който да си заживеем заедно дълго и щастливо в Нигерия,да ми прави бебета,да му робувам,да му слугувам и да му се обрека във вярност за цяла вечност.

От всички коментирали благодаря само на номер 4,който наистина се постара да даде съвет,а не се задълба в самоличността ми,дали съм била момче,дали съм била транс-джендър,травестит,мъж ли,не знам си кви ли още не глупости!!!

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: ec64375317
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторке, никой с поне малко разсъдък и трезва преценка не мисли фанатизми като теб, нито пък ги изразява по подобен начин. Точно групата която си решила да преследваш не търси нито майки, нито съпруги. В най-добрия случай ще бъдеш използвана известно време и захвърлена. В по-лошия ще те използват групово и ще те малтретират в добавка. Пък ти си мечтай каквото искаш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker