Ами странно ли е, че повече ми харесва да се подчинявам в секса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ами странно ли е, че повече ми харесва да се подчинявам в секса?
преди: 4 години, 23 дни, прочетена 3804 пъти
Широко разпространено е, че мъжът доминира, жената се подчинява, особено в леглото и това е един вид норма. Не казвам, че не го искам, но в повечето случаи ми харесва аз да бъда доминираният партньор, независимо, че съм мъж. Особено към края, за да свърша истинско ми харесва тя да е отгоре и по някакъв начин да е грубичка, това ме изпразва на секундата. Бил съм с 8 жени и само една, сегашната, е такава по природата. Просто е доминираща и я кефи да е господарка из начало, не заради мен. Не съм някакъв нежен мъж, 1.95 съм и със здраво атлетично тяло, имам сериозна работа и винаги контролът е в моите ръце, поне в леглото искам да се отпусна и да бъда качествено изчукан. Харесва ми да ми бият шамари, да играят със зърната ми, БДСМ (но без анални прониквания и подобни за мен извратени работи), натискане на главата, душене особено и прочие. Когато аз съм в контрол съм нежен или груб според желанието на дамата, с мен обичам тя да е груба. Толкова ли е трудно? При толкова властни жени в живота, как толкова трудно се намират в леглото? И каква е причината, жени, вие да не искате да поемете инициативата? Някъде пише ли, че грубият или като цяло сексът е винаги спрямо жената? А мъже на вас харесва ли ви жената да ви доминира? Всичките ми приятели, които съм питал го искат тайно, но не биха първи казали, ако жената не поиска, а жените не го правят. Съжалявам за детайлното описание, ако има по-консервативни хора, но просто питам за себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 22 дни
hash: a312ae0a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Харесва ми да ми бият шамари, ... душене особено и прочие. ", но пък да те пляснат по/проникнат в ануса е било извратено. Ненормален свят.

Нали знаеш историята, за един който отишъл на психолог и казал:
- Докторе, аз съм зоофил, как да се излекувам?
- А какви животни харесвате, мъжки или женски?
- Е, естествено, че женски, аз да не съм някакъв извратеняк.

Така звучи и твоя проблем.

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: 6275287fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако си и красив, нека се запознаем. Обожавам високи, бели и красиви между 22 и маааксимум 30, ако са по-младолички, ама са супер рядко явление. Просто като видя хубавец, очите ми изхвръкват.

Обичам да доминирам, да пошляпвам, стискам, хапя и т. н. (особено да хапя :)

Ж, 22 (1, 63, 46 кг)

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: 9755d624c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Аз пък харесвам редуването. Понякога искам да водя и контролирам, а друг път да следвам и изпълнявам. Не всеки ден е ден да си генерал.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 22 дни
hash: 0b83fcded2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм жена и едно от най-любимите ми неща е да доминирам мъжа, но по мои впечатления не всички си падат по това. Харесва ми да съм отгоре, да душа приятеля си, да му удрям шамари по лицето, да му хапя ушите и да му стискам зърната, да му отворя устата и да се изплюя вътре, да му скубя косата, да му говоря мръсотии, да го наричам курва, да го връзвам с белезници или да му слагам превръзка на очите. В общи линии това са нещата които правя, но аз все се чудя какво ново да измисля. Интересно ми е какво още харесвате да ви правят, когато жената доминира?
Ж20

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: 3b419ce2cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Напълно нормално е, много хора са така.

 
  ...


...
преди: 4 години, 22 дни
hash: badc4651c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз по принцип съм жена със силен характер, но изобщо не ме привлича идеята да бъда доминираща в леглото и то по тоя начин. Не се виждам да удрям шамари или да душа мъжа, когото харесвам. Не ме възбужда. Ако той ми предложи да пробваме, бих го направила, но само за да му угодя на него и за малко разнообразие. Ама винаги туй БДСМ ми се е струвало някакъв безсмислен театър, поне от моя гледна точка. Обичам понякога мъжа да е по-груб в секса и да е доминиращ, но с мярка. Нещо от сорт на белезници, скубане, плескане по дупето...такива неща, light. А не същински БДСМ, туй не е за мен, не се виждам в ролята нито на доминираща нито на подчинена.
Знам че в чужбина има цели общества БДСМ:имат си форуми, заведения и т.н.Ама се съмнявам в Бг да има

 
  ... горе^
преди: 4 години, 22 дни
hash: 0320f188b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То не е важно за нас дали е странно, а за човека до теб.

 
  ...
преди: 4 години, 21 дни
hash: b1d8e3d71f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ами,не,изобщо не е странно,че повече ти харесва да се подчиняваш в секса. Аз съм жена на 26 и много ми харесва да доминирам мъжете в леглото. Моят приятел например обича да го хапя,щипя,смуча,обиждам и да му скубя косата,докато го яздя. Но извън секса си е истински мъж на място,работи си сериозна работа и не е някакъв женчо,лигльо,или нещо от тоя сорт,нищо подобно,тренира,1,80 е,силен е,и не би дал на никой да му прави подобно нещо в истинския живот,има си себеуважение и самочувствие на мъж и аз не се опитвам да му го отнема. Просто и на двама ни предпочитанията ни за секс са малко по така "пикантни" ,ако може така да се каже. Но това въобще не пречи в реалния живот да си имаме уважението взаимно, да се зачитаме и да се обичаме един друг. Тааа,няма нищо ненормално в това мъж да иска жена да го доминира,има много други като теб,въпреки,че не искат да си го признаят. Успех!

Марина

 
  ...
преди: 4 години, 21 дни
hash: b9f9659402
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   2, как да се свържа с теб?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 20 дни
hash: 1acce7116f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Че защо да е странно!?? По филмите и в порното винаги ли жената е отдолу, в пасивна позиция, или я ч*кат на задна!? Говориш все едно, че не се редуват всички пози обикновено, мисионерска, кучешка, както и тя да яхне отгоре, поне в средностатистическото порно е така...това и в реалния живот се прави, ту поза мъжът в активната позиция, ту жената отгоре....Нищо странно няма. Плюс това някой хора се възбуждат да доминират, други да бъдат доминиращите и това няма чак толкова общо с пола.

 
  ...

...
преди: 4 години, 19 дни
hash: 25296594a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Благодаря за поздрава, номер 2, не откривам препратката.

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: 742987d5fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Моя мъж е същия,в живота си е много властен ама в леглото все настоява и аз да поемам инициатива,стигнахме до що годе компромисни варианти,в повечето случаи аз съм отгоре а това да му бия шамари не сме пробвали,да го хапя също не,но няколко пъти се случи че се испишках върху него той мн.се искефи

 
  ... горе^
преди: 4 години, 18 дни
hash: 39ff77af34
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Това е обяснено в психологията. Отговора автора сам го е дал. Тъй като в живота и в работата си е самостоятелен, отговорен и вероятно му се налага да взема сложни решения, правенето на секс е мястото където иска да се отпусне и някой друг да взема решенията вместо него. Това е един вид психологическа пауза, почивка от отговорности и релакс едновременно. Нещо подобно описва и номер 8 за своя приятел. На въпроса къде са властните жени, ами те са властни по цял ден, нощем искат същото като него. На тези малки пачаврички като номер 2, дето веднага се предлагат, ще им кажа, че тях ги влече да доминират, защото това е единствената им изява и инициатива, тъй като не могат да блеснат с нищо друго.

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: 6ba3b6c22e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Здравей, номер 2 съм. Бях оставила линк в линк в коментара си, но са го изтрили, сега видях, че вече целият коментар го няма, макар да не е съдържал нищо лошо, или обидно... Още веднъж модераторите потвърдиха мнението ми, че тук се толерира само простотията и вулгарността. Явно колкото повече, толкова по-добре.

Иначе песента е "Perfect replacement", но гледай lyrics видеото (второто, което ще ти излезе в YouTube). И да не забравиш, песента е на Example. :)

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: b363359974
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Безсмислено е да се питаш: Толкова ли е трудно? Просто е въпрос на късмет. Като го знае, директно си търси такива - не са много, но има :-)

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: bcc30e750a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   С моя съпруг се редуваме сякаш.
Точно когато е имал натоварен ден обича аз да съм доминираща.
Когато пък на мен ми е натоварено, искам да ме изчу*а като някаква безмозъчна фльорца.
Но ние сме вече над 10 години заедно.
Толкова сме се щиковали, че се разбираме от поглед. Няма странно, срамно. Има комуникация.
Всеки ден правим секс и всеки ден е различен.
Пробвали сме всичко сигурно.
Правим всичко, което ни хрумне.
Но адски много се обичаме.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker