Относно секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Относно секса
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 6855 пъти
Искам да ви попитам може ли жена, която е правила секс с по-надарен мъж да се разтегне и вече да си остане по-широка отдолу? И може ли цикъла и да стане по-обилен от това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8ee571ebf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Цикалът не зависи от инструмента на мъжа ти, а от твоето си тяло.
Иначе, вагината има мускули - тренирай ги и нямаш проблем.
Раждалите жени все пак също трябва да могат да правят секс, как мислиш? Според мен, не бива сега да мислиш за вагината си, а за връзката си. Мъже всякакви.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 890b21260d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   2, питала ли си раждали жени как го правят тоя секс и какво удоволствие получават те и мъжете им от него?
Тогава се разширява вагината, но тъй като тя е много разтеглива, вероятно трябва чак такова разтягане за да се промени нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7fab418e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   питам конкретно за жена, която е правила доста години секс, но просто сега е случила на голям размер дали след този размер ще стане по-широка и дали ще си остане такава? А за цикъла - чувала съм, че цикъла идва по-рано ако в дните преди цикъл правиш по-бурен секс

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8ee571ebf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   4, замисли се малко, дали обилността на менструационната кръв - т. е. колко кръв ще отделиш при изхвърлянето на неоплодената яйцеклетка и обелената стена на матката, зависи от това, което се случва с вагината ти? (която няма нищо общо иначе с матката и с яйчниците, а ние много добре знаем за какво служи)

Определено, ако си правила секс с нормален полов член, сигурно и с по-голям от нормалното, входът на матката също ще е по-малко стегнат (за добро), вагината иначе не пречи на кръвта така или иначе да си се стича, така най-много менструацията да е по-обилена пъвите два дни, после да е по-кратка обаче като времетраене.
Може пък самият секс и хормоните, отделяни при него, да благоприятстват по-къс цикъл, знам ли. Доказано е, че най-плодородни са жените с цикъл от 28 дни. Може пък сексът с добър любовник (не толкова с члена му) да те прави по-плодовита и да съкрати цикълът ти до тези оптимални 28 дни, не до 31 и повече дни.
Моля, прави и разлика м-у цикъл и менструация.
Цикалът започва с първия ден на менструацията, овулацията при 28-дневен цикъл е 14 дни след началото на цикъла, а неплодорорните дни са седмица преди краят му. (условно казано).

Ако имаш по-надарен любовник не се притеснявай. Женската вагина е направена, за да поема всеки мъж. Ако имаш хубав секс, мастурбираш, то и мускулите ти ще са тренирани и ще се напасват към всеки член над 10-12 см.
Естествено е обаче, ако редовно правиш секс с партньора с по-голям от средното размер, да се напаснеш, за да можеш по-лесно да го поемаш. Това си става „неговата“ вагина, а той твоят си приятел. Дано не скъсате, но ако се случи, то възможността ти да поемаш по-малък и стандартен член ще зависи от това, дали ще тренираш пелвиса си.
Пъхни пръст във вагината ти, стегни мускулите си така, сякаш искаш да се стискаш при пишкане. Усещаш ли мускулите да притискат пръста ти?
Ако е не, тогава е време да почнеш да работиш по въпроса. Има специални топчета в аптеките, с които тренират пелвиса си жените, които се изпускат даже (след раждане особено).
Тренираш вагиналната си мускулатура и когато просто така свиваш и отпускаш мускулите си там. Седиш си, гледаш си новините и си тренираш вагиналната мускулатура. Мното е полезно, но и е и възбуждащо и „забранено“, а няма как да го забележат другите в стаята.
Има и специални упражнения за жени от Йогата и Пилатес, защото тези мускули са важни много за да държат и органите ни в правилната позиция.
Дали вагината ти ще е тясна или не дългосрочно погледнато зависи значи от теб самата, не от члена на мъжа ти.
При жени, които дълго са нямали секс, вагината действително се свива и дори залинява, отделя и по-малко физиологична течност и т. н.
Но мъжете едва ли харесват такива жени, техни са и разказите за разните пайжини там долу и т. н.
С две думи - голям или малък, членът не може да повреди приятелката ти. Най-голяма роля играят ражданията, както и ти самата. Членът на мъжа - ами той е краткотраен гост.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7fab418e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Значи все пак ако си правила секс с по -надарен мъж след това другите партньори ще те усещат по-широка и самата ти вагина вече ще е по-широка, заради това, че се е разтегнала от по-големия член? След големия размер вече няма да си тясна така ли? Това е много гадно - защото то вече веднъж като се разтегнеш вече няма да си тясна за по-малките размери -жалко -аз си мислех, че вагината си остава една и съща независимо с какъв размер го правиш и че слес секс тя си става пак същата

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0cd7014752
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Вагината си остава една и съща независимо с какъв размер го правиш. Тея дето ги говорят глупостите за разширяването да помислят проститутките в холандия дето поемат по 30 различни мъже на ден трябва да имат кашпи между краката си, а в един момент след 2-3 години на холандската витрина тя продължава да бъде посещавана, тогава ако се разширяваше то мъжете трябваше да растът постоянно за да ги задоволява. Защо ли продължават да я посещават? Това за разширението го говорят тези мъже с малките пишки с това си самовтълпяват, че не те са малки а жените са големи пълни глупости. Ако носиш 37 номер обувки, №40 винаги ще ти са големи и в такъв случай казваш не краката ми са малки а обувките големи. А гимнастиката която правят жените на мускулатурата на влагалището не го стеснява просто се стягат по време на секс като си мислят, че правят кой знае какво което разбира се за някой мъже е възбуждащо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker