Предпочита порно, скучен е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Предпочита порно, скучен е
преди: 4 години, 13 дни, прочетена 2514 пъти
Здравейте! С моят мъж сне заедно от 3г. Имаме малко детенце. В началото всичко тръгна много розово - и двамата решихме, че сме намерили любовта на живота.
Но лека-полека започнах да забелязвам неща, които мислех, че с времето ще отминат, защото очаквах, че ще се отпусне/промени. Ще ги обясня накратко.
Разбрах, че гледа доооста порно! Мислех, че е само, когато ме няма, но уви не! Случвало се е, докато сме вкъщи - аз влизам в банята, а той през това време вече се е самооправил човека...или чака ме да заспя и се оправя до мен, или тръгвам на работа и...сещате се. Другото - държи се с мен като със сестра или съквартирантка. Няма целувки, няма прегръдки - били лигавщина...няма подаръци за празници - пак били лигавщина и излишни! Общо взето дните ни минават така - той се прибира от работа, къпане, ядене и телевизия, за излизане и разнообразие дума да не става- бил изморен от работа все. Единствено се навива да отидем някъде, ако ще се сяда на маса. Другото - ужасно ме натоварва спостоянната си изнервеност.
Общо взето няма нищо интимно между нас, нищо мило по между ни, а истината е, че много ми липсват тези неща, ама много! Скучен ми е този начин на живот, чувствам се незадоволена и емоционално и физически, което много ме отдалечава от него! В редките случай, когато правим секс, той си свършва, става да си се мие и това е...аз наникъде...не е важно дали и аз съм свършила, дали ми е било приятно...
Да уточня, попринцип съм освободена в секса, знам че не съм скучна и незадоволителна, за да прибегне до порно. Говорила съм мнооого пъти с него по тази тема...и сме се карали и обяснявали. Говорили сме и за това, че ми е много сухо и отблъскващо това да жиееем без никаква нежност по между си като съквартиранти (не, че съм лигла, която иска нон стоп мляскане и прегръдки), но поне да си личи, че сме заедно! Не мисля, че ми изневерява...прибира се направо след работа, имам постоянен достъп до телефона му...уж твърди, че ме обича и обяснението му за цялата ситуация е: "ми, просто съм си такъв". Разбира се освен тези неща си има и качества и то доста, но все пак, за мен всичко, което изброих е основата на една връзка и като го няма това всичкото, значи нещо хич не е наред.
Имали ли сте такъв случай и изобщо как ви се струва ситуацията? Ако нещата се задълбочат, вместо да се оправят, има ли смисъл да продължавам да съм с него само заради детето, но незадоволена всякак?
Благодаря сърдечно на отговорилите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 12 дни
hash: 38d1d987a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми, човекът си е такъв, казал го е. Ако го е показвал отпреди - трябва да си знаела. Ако не, лошо.

Иначе има един феномен, нарича се Madonna/whore complex. При него мъжете възприемат жените си като чисти същества и съжителстват с тях кротко, а сексуалните си желания прехвърлят на порното, проститутките и случайните жени. Парадоксалното при тези мъже е, че те до такава степен обичат и уважават жена си, че не могат да си я представят като палава мръсница и искат всичко с нея да е стерилно чисто... Така към нея се държат по начина, по който се държат с майка или сестра. Сами превръщат връзката си в изпразнена от съдържание и стават като братче и сестриче... Почети за това из нета и виж дали твоят човек е такъв.

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 6504d9371b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто си бил такъв. А ако се беше родил преди 50 години когато нямаше порно какъв щеше да е?

Порното е проблем. Спира се. Аз също гледам понякога порно и то вреди на интимността. На мен това ми е ясно и затова го спирам. Но то е пристарастряващо, а на мен не ми е лесно да спирам нещата към които се пристрастявам. Но се опитвам, мъча.

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 2f267052e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Твоите реакции са напълно нормални ,спрямо неговото поведение.Но и неговото е оправдано според мен .Не разбрах какво работи ,но като прочетох мисля че не гледа на вас точно като на семейство Ами някак сезделя животът си -първо той,а после семейството,приятелите и тн.Но въпреки това мое твърдение е че те обича ,но отиваш леко на заден план,ако е наистина много зает от работата.Все пак той работи за вас ,семейството ,и от неговата представа,това може да е достатъчно .
Не знам дали идеята ми ще ти допадне но ако той не се промени,не ти остава друго освен ти да се промениш.Ще е трудно да се превъзмогнеш,но явно не е такъв човек ,който да полага повече грижи за интимния ви живот,да разлика от своя собствен такъв .
Все пак секса не е най-важното нещо.Макар да е основна част за всяка връзка ....
Може ли той отделно - ти можеш също .Не мисля че това е окончателното решение ,но не мисля че ти остава друга опция ,освен временно да се направиш че свикваш с това.
Може и да се получи нещо ново ,кой знае...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 12 дни
hash: e9cff4abeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не те намира за привлекателна. ВЕЧЕ.

1: Зарязваш го, като си поделяте родителските права.

2: Не се отказваш и влизаш в форма, стягаш талията да е малка, като същевременно се фокусираш да трупаш мазнини и мускулна маса на бедрата си, ако не мастурбираш, естрогеновите ти рецептори в тялото ще са чувствителни, с противозачатъчни ще успееш да уголемиш малко гърдите и зърната си и да разшириш малко бедрената си кост, перманентно. Но не пропоръчвам това. Така ли иначе от фитнеса дори костната структура се променя ако вдигаш с години. Широки клекове с щанга и тн.
За лицето, езика на небцето до 8-9 месеца, ще си станала значително по-хубава ако схванеш как да го държиш правилно.

2020 сме, знам че предложениятами са нестандартни и напред за времето си(и общоприето обидни, намеквайки че си непривлекателна), но в крайна сметка този мъж теб не те заслужава и ти го знаеш, но все още стоиш с него, защото не си намерила подходящ заместник.
Но вкрая на краищата той винаги ще е бащата на детето ти, ако наистина не желаеш да се разделяш с него, преглътни си егото и дай всичко от себе си, и погледни нещата обективно как той и ти изглеждаш.
Интимността е изцяло и само до външност, любовта се оковава на това да ти изглежда нещо добре, да ти звучи добре с приятен глас, да ти мирише приятно и допира на тялото му да е приятен. Просто така сме създадени. И не за ограничените които отново ще се заблуждават, всяка близост без привличане си е еквивалентна на приятелска или от член на семейството, не се брои.

В дом за осиновяване на домашни любимци, винаги най-хубавите, с правилна структура и сладките ги прибират, нека да не се лъжем.

Изнервен е постоянно, защото му досаждаш, защото е комплексар и си гледа и той своя интерес и няма да рискува да ти каже болезнената истина, защото не иска да те загуби за сега.

Авторке предупреждават те, че ще има много неадекватни коментари, както и едни и същи глупави изказвания, без грам обективност, логика и директност.

Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: eda2c17353
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   А дали си разкрепостена в секса,както той го търси в порното или си обикновенно дърво в леглото,фризер,който нищо не дава,освен една дупка,а оттам нататък само рутина,скука и ежедневие,с което се свиква ?

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 дни
hash: a2af223a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми скачай да го оправиш ти? Целувай го и го налазвай ти, като имаш нужда. Надали ще те избута или ще ти плясне един, че отиваш при него да го гушнеш. Ама искаш на него да му идва отвътре. Искаш да е какъвто ти харесва, ама не е, защото идеални хора няма, както и такива, които са точно по нашите представи. Ако не беше порното, щеше да има "много е сексуален, иска всеки ден". Ако не това, ще е проблем, че е асексуален. Ако не това, всичко ще е наред, мъжкар, това, онова, ама ме поплясква. Концентрирай се върху качествата му или просто го напусни да търсиш принца на белия кон...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: 736f158539
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Aма ти и обратното да беше щеше да кажеш, че те задушава.Няма оправия при вас. Цял живот мрънкане и гонене на живот от инстграм, който следите.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 51a9e35b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Еми... той човекът си ти го е казал. Просто си е такъв.
Има си живота и това е. Вече ти защо имаш проблеми изведнъж след не знам си колко години заедно е отделен въпрос.

А друг въпрос е, някой буташе ли ти го тоя мъж пред муцуната? И не минавай с това "Ама той в началото не беше такъв", щото си е бил. Просто масово всички като избират се примиряват.

Пък ако сте се чукали преди това редовно и по повече, а той има нуждата да "олаби" с порното... еми това, което е пред него просто не му харесва. Дали е как изглеждаш, дали е колко си широка отдолу. Проблеми с лопата да ги ринеш и те няма да се оправят от самосебе си с времето...


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: ba94c4324a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Колко внимание отделяш на детето? Някои мъже започват да се чувстват отхвърлени от жените си след като им се родят деца, защото жените им започват да отделят внимание само на децата. Мъжът се чувства отхвърлен и подсъзнателно си го връща като от своя страна игнорира жена си.

Ти работиш ли впрочем? Ако не работиш поради майчинство то трябва да разбереш, че сега с мъжа ти сте на две различни скорости.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: bab6becf1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен няма смисъл да си с такъв човек само заради детето. Напусни го щом не те прави щастлива. Това е глупаво един мъж да гледа порно щом си има жена. Може би просто не го привличаш по никакъв начин и харесва само тези жени от порното. Не си съсипвай живота с този мъж. Бъди щастлива с някой който ще те прави непрестанно щастлива и специална и няма да гледа такива курви. Порното е грях и мерзост пред Бога.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 845fb720ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторка : До номер 6.
Имам реална самооценка за себе си и за да кажа, че съм освободена в секса, значи го казвам, защото има защо ;) Ако не бях, щях да си знам, че съм дънер и щях да знам къде е проблема - в мен.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 845fb720ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторка. До номер 7.
Да, знам, че идеални мъже няма и определено не търся принц от детско на Дисни. И да, опитвала съм мнооого пъти аз да го налазя, но колкото и да твърдиш, че нямало да ме избута...е избутвал ме е! Даже твърди, че е просташко и отблъскващо жената да налазва мъжа!!! Пробвала съм всичко : от секси бельо, до секс играчки, изпращала съм му, докато е на работа мое клипче, докато го чакам и какво ли не...и таратанци! Да кажеш, че съм неподдържана или грозна -НЕ! Точно обратното...и интересното е, че като ме зяпат други мъже пък откача...а самият той не ме отразява...
Не искам да е идеален, искам просто хубав секс и малко внимание, да се почувствам желана... колкото и клиширано да звучи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: 845fb720ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторка. До Братан.
Жестоко си прав! Наистина от началото си е такъв, с малки изключения. И наистина се примирявах, само защото бях влюбена и заради други негови качества. Но имах огромна надежда, че това може да е моментно-начално състояние и, че просто е по-труден от към отпускане... все очаквах, че като си станем по-близки и нещата ще се получават по-лесно...
И все пак, да. И аз имам изначална вина, че се примирих в началото, чакайки чудо.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 9d55f50148
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Като си неудовлетворена от живота си в къщи, събирай багажа, детето за ръка и пътувай. Това, ако къщата е негова, иначе има адвокати, ще се разберете там и толкова. Можела си да го направиш и досега. Не си го направила не заради детето, а заради себе си. Заради това, че като много жени те е страх да напуснеш "зоната на комфорт" и да се впуснеш в нещо ново и несигурно. Защото следващият може да не е по-добър от този, а напротив, желаещи да гледат чуждо дете няма особено много, да не говорим за материалната страна- и там ще разчиташ само на себе си. И за това си кютате така в "семейното гнездо", мърморейки и изживявайки се като мъченици, вечно недоволни и недоклатени. И искащи другият да се промени. Ами хайде, променете се вие, защо не искате и не можете? Другият вариант е да започнеш да си го слагаш с някой и да мишкуваш докато твоят те спипа. Тогава ще има тема "Изневерявах, мъжът ми ме натири, любовникът ме заряза, как да си върна семейството? ".

 
  ...
преди: 4 години, 10 дни
hash: 8a14085956
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Аз съм мъж на 44 и съм доста подобен на твоя съпруг като отношения с жена ми. Само че ни трябваха 20 години съвместен живот, за да стигнем то това положение.
Ще ти кажа откровено моята гледна точка - вече не се чувствам сексуално привлечен от жена си и това води след себе си описаното от теб поведение от моя страна. До преди около 10 години имахме чудесен сексуален живот. Правили сме почти всичко, което може да се прави в секса, експериментирахме, бяхме щастливи и постоянно "се натискахме". Правехме си подаръци, изненади и имах желание да й подарявам цветя и да ходим по екскурзии само двамата.
След товва, постепенно, съпругата ми напълня с около 25 килограма, стана много инертна, категорично отказва да спортува и да пази някаква диета, няма воля да прави почти нищо, не само в домакинството, но и в интимен план. Не си мислете, че аз я карам да пази диета или да ходи на спорт - тя сама споделя как тези неща са трудни и не и се занимава, трябвало, но нямала воля. И не, не е болна от нищо, здравето и е цветущо. Аз върша поне половината домакинска работа, заедно с цялата "мъжка", така че не може и да се каже, че съм някой дерибей-готованец и я тормозя по тази линия.
В секса предпочита да легне по гръб и да ме остави да "свърша работата". Разликата с твоя случай е, че тя винаги свършва, но лошото е, че макар аз също да свършвам, секса с нея постепенно ми стана крайно отегчителен и предпочитам да го избягвам и отлагам. Освен това, спря да ме привлича чисто визуално. За съжаление, това е тъжната истина.
Понеже знам, че жените веднага ще ме нападнат, че сигурно и аз не съм станал по-привлекателен с годините - вероятно ще са прави. При мен различното е, че за 20 години съм напълнял с 1-2 килограма, нямам шкембе, спортувам редовно и гледам да се обличам добре и внимавам с какво се храня. Съответно не се чувствам добре, когато другия партньор не полага почти никакви усилия в тази посока. Всеки иска да се гордее с човека до себе си.
Останалото е Параграф 22 - понеже не я желая сексуално, вече нямам никакво желание да я "съблазнявам" с подаръци и изненади (да, мъжете гледат на тези неща като на част от събазняването), да я "гушкам", да изизам с нея. От време на време и аз гледам порно и се самозадоволявам. Предпочитам да хапнем, да си говорим и да гледаме телевизия, вместо да правим нещо по-романтично. Разликата с вас е, че ние често ходим на почивки и си организираме разни пътувания. За тези години не съм и изневерявал, но откровено си признавам, че имам все по-голямо желание да го направя. Вероятно и аз съм и омръзнал и не я привличам, и съответно тя няма желание да се поддържа за мен. Наскоро дори и предложих (в порив на внезапно вдъхновение за нещо "по-така" в секса) да си намери някой, с когото да пофлиртува и дори да прави секс, ако желае... категорично отказа. Не и се занимавало, не се чувствала привлекателна... За мен самата мисъл за подобно нещо беше достатъчна, за да ме "разпали", но отказа й да участва в това, дори и само като фантазия, отново ме охладиха и нещата си влязоха в старото русло.
Съответно, ако я попиташ, и тя ще каже, че се се чувства като теб. Ще ти каже че е такава и няма желание за нищо, защото аз не правя за нея това или онова... и вероятно ще е права за себе си. Всеки е прав за себе си и може да намери някакви оправдания за поведението си. Аз ти разказах за моята гледна точка. Нейната със сигурност ще е друга.
Истината е, че с годините, повечето хора си омръзват, започват да живеят в рутина и да мечтаят за разнообразие. Ако се и отпуснат тялом и духом, отношенията им бързо ерозират. Аз нямам решение на този казус. Не искам да се развеждам, защото не съм такъв човек, държа на семейството си. Вложили сме твърде много в този брак, имаме чудесно малко дете, извън секса се разбираме много добре, нямаме финансови или други по-сериозни проблеми. Просто сме го докарали до положение да сме съквартиранти с общ бюджет, отегчени един от друг.
Ако някой има конструктивна идея как се излиза от тази задънена улица, и аз ще се радвам да го чуя.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 дни
hash: 1e2d5d66fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До н 5

Когато писа коментар в моята тема тук, беше много по-одухотворен и оригинален! Толкова много те харесах тогава...
Жалко, че всичко май приключи преди истински да е започнало...

 
  ...
преди: 4 години, 10 дни
hash: c0cc415415
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   ЗДравей,
Разбирам болката ти, не че съм го преживяла.
Това, което ще напиша може за някои да е брутално, но бих дала този съвет.
В много млади семейства се получава така. Двама души се запознават, събират се само заради физическо привличане, не се познаат духовно. Но физ. привличане, стастта отшумява след време, и после какво остава? Това, което сега преживяваш.
Възможно е той да си има и любовница. А детето ви е малко, и той не иска то да порасне без баща и майка.
Намери си и ти любовник, това е моят съвет.
Така ще се чувстваш желана, щастлива, по-красива, задоволена и по-свежа.
Не оставяйте детенцето си без родители.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: 845fb720ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторка. До н 16
Ами не, не си "кютам в семейното гнездо", защото ме е страх от новото или вс.останало. Финансово обезпечена съм, имаме къде да живеем с детето и определено не ме е страх от нова връзка, вече знам какво да търся и с кое да не правя компромис! А за това, че нямало много желаещи да гледат чуждо дете...вие в кой век живеете?! Около мен повечето ми познати от мъжки пол гледат чужди деца и ги гледат и обичат като свои, тъй че, излезте от 20-те години на миналото столетие.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 дни
hash: da7723f243
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Защо си мислиш, че проблема не е в порното. Youbrain on porn com

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker