Мастурбиране, здравей! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мастурбиране, здравей!
преди: 4 години, 17 дни, прочетена 3813 пъти
Здравейте,
Пише ви 16 годишно момиче, в чиято глава изникват ужасно много въпроси. Ще опитам да структурирам историята по най-добрия начин, но ако не успея, съжалявам.

Мастурбиране! Познавам тази дума от около 5-6 години. Чувала съм я, знаех какво представлява. Не бях заинтересувана, но когато бях на 14 изведнъж проявих интерес. Реших, че ще опитам, че искам да видя какво е. Направих един опит. Като след него, когато е ставало въпрос за мастурбиране, не разбирах как може да си пристрастен, какво му харесват и т.н. Докато наскоро не опитах отново. Оказа се, че при първото ми "мастурбиране" изобщо не съм успяля да стигна до оргазъм. Този път успях. Стоях и гледах нагоре, просто стоях...бях обръкана, правилно ли е да го правя, защо го правя...започнах да се обвинявам. Беше приятно усещане, което изпитвах за първи път и не исках да свършва. Не знаех дали мога да го изпитам отново или не. Опитах, е, оказа се, че мога. Стигнах до три оргазма, след което заспах. Заспах с вина. Събудих се с вина. През целия ден мислех за снощното усещане, което искам да изпитам отново. Дори не успях да издържа до вечерта, веднага, щом останах сама, го направих. От малкото информация, която знаех за мастурбирането, бях разбрала, че честото такова не е добре. Колкото и странно да звучи, реших, че повече от два пъти на седмица, няма да го правя.

От тогава започнах да го правя редовно. Още от самото начало обръщах внимание колко време ми отнема, докато стигна до оргазъм. В началото ми бяха нужни 5мин, като успявах да стигна до 3 оргазма, не съм опитвала повече, бяха ми достатъчни. Постепенно, следващите пъти времето се увеличаваше, 10-15-20мин, различно, като стигах до един на вечер, защото нямах сили за повече. Знаех, че някои хора си пускат порно, докато го правят, но отново ми се струваше абсурдно, защото съм гледала порно и не ме е възбуждало. Една вечер мастурбирах повече от 20мин, но не успях да свърша. Защо да не опитам с порно? Ами, помогна, възбуди ме, осъзнах, че стененето ме възбуджа. Свърших доста бързо. Следващите две вечери мастурбирах отново, три дни подред, уплаших се. Мислех, че съм прекалила с мастурбирането и затова не мога да свърша по-бързо. Седмица не се пипах, исках по-дълго, но успях само седмица. Опитах отново, като смятах, че щом не съм се пипала, би трябвало да свърша по-бързо. Не, нищо такова, трябваха ми 40мин., за да стигна до оргазъм. Последните пъти ми трябват между 30-40мин, за да свърша, като се има в предвид, че през цялото това време не спирам. Ако си пусна порно, успявам по-бързо.

Опитах да разкажа за "запознанството" ми с мастурбирането. А сега бих искала да задам въпросите, които ме притесняват.
Четох, че колкото повече време ти отнеме да свършиш, толкова по-силен оргазъм имаш, но не и при мен. Винаги усещането е еднакво.
Друго, което четох е, че ако продължа да мастурбирам на порно, когато си хвана приятел, няма да мога да свършвам с него, няма да мога без порно.

Колко често да мастурбирам? С или без порно? Явно без порно не успявам да се възбудя достатъчно. Пристрастена ли съм вече? Честото мастурбиране, влияе ли на това дали ще успея да свърша?

Объркана и уплашена съм. Грешка ли е това, че започнах да мастурбирам? Да чувствам ли вина, че искам да го правя всеки ден?

П.С. Девствена съм и става въпрос само за клиторен оргазъм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 16 дни
hash: e372c25cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е .Не се притеснявай.В нашата природа е да изпитваме радост от тези интимни моменти със или без половинка.Наистина няма нищо лошо.Има най-различни хора,харесващи най-различни неща в тази област.
Единствения проблем е да не предпочетеш повече сама ,от колкото с половинка.Имам предвид ,трябва да намериш точния човек ,който да те обича ,да ти бъде приятел и да споделиш това усещане с него .
И да знаеш че в тези неща ,няма правила .Тоест във самозадоволяването всичко е позволено. :)
Бъди себе си и прави това ,което ти харесва,както ти харесва.
Не чувствай вина .Това е твоето тяло това е все едно да чувстваш вина ,когато си сама и слушаш музика хах.Това занимание е твое право така да го кажа.
Нормално и да се притесняваш и с времето,щом съзреещ физически и психически -ще го разбереш.
Поздрави

Момче на 17 .

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: 75263f2354
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен е нормално 2 пъти седмично да си пускаш порно и да мастурбираш. Фантазиите, въображението ше ти помогнат много по-бурзо да се подмокриш и съответно да свършиш. Всичко идва от главата.
Момиче на 20

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: 2b77ab40a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ти си момиче на 16, време ти е да си намериш приятел, това е всичко. Не прекалявай с мастурбирането за да не съжаляваш после, в крайна сметка в това няма никакъв смисъл.Намери си приятел, и за мастурбирането ще забравиш 100% гаранция ти давам. Недей се пристрастява защото ще ти стане болест, докосвай се сама 1 път седмицата, колкото можеш по-рядко,това е грозен навик за мъж, пък за момиче.... да не говорим.

Луцифер

 
  ... горе^
преди: 4 години, 16 дни
hash: 25b6028dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма страшно!!!Мастурбирай колкото искаш нищо няма да стане и не изпитвай вина!Не трябва да се чувстваш виновна за това,че си доставяш удоволствие!

 
  ...
преди: 4 години, 15 дни
hash: 6d87c693e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я си намери някой да те отвори и ако е майстор,тогава ще разбереш що е то истински оргазъм,като ще престанеш с глупостите,но да е МАЙСТОР !!!

 
  ...


...
преди: 4 години, 15 дни
hash: c622186e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей, напълно нормално е да го правиш, при мен първият оргазъм е най силен, като следващите са по слаби чула съм, че всеки следващ е по силен от предходният, при теб как е? Освен това времето за постигане на първият е по голямо в сравнение с следващите. Пробвала съм със напрягане и задържане на дъхът при което съм стигала до десет на брой, но много се изморявам и после се чувствам изтощена.

Момиче на19

 
  ... горе^
преди: 4 години, 12 дни
hash: c622186e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Странно защо авторката не е отговорила на коментарите?

Братн.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: fc73aa2c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не отговорих, защото нямам отговор. Доста различни коментари. Според един е гразно, според друг е окей да го правя всеки ден, според трети 2 пъти...
А специално за секс, не мисля, че съм готова.

 
  ...
преди: 4 години, 5 дни
hash: f168f543c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   В тази възраст е нормално да го правиш, прави го когато изпитваш нужда, това е правилното и няма нищо лошо във това.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 ден
hash: 571a623109
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Не гледай порно за нищо на света. После години ще се бориш да спреш. Тва е по зле от наркотиците . СПри докато можеш, казвам го като преминала през това

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b52aca643b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Мастурбирането е съвсем нормално нещо. Може да го правиш колкото поискаш и изобщо не трябва да изпитваш чувство на вина или нещо подобно. Всичко това е заложено в природата на човека. По този начин опознаваш тялото си и се подготвяш да станеш една пълноценна жена.
Единственото нещо което правиш грешно е да броиш минутите. ГОРЕЩО те съветвам да СПРЕШ да броиш тези минути. Това допълнително вкарва напрежение в мислите ти и определено всеки следващ път си по-напрегната и по-напрегната, защото мислиш именно за тези минути. Същевременно това ти пречи да свършиш.
Просто се отпускаш и се наслаждаваш на докосването. Колкото по-отпусната си, толкова е по-добре.
Може да опиташ да се докосваш на други места. По гърдите, бедрата, около срамните усни, и малко по-надолу от тях. Експериментирай. Открий удоволствията които се крият заключени в тялото ти.
И спри да мислиш за това коко време ти е необходимо.
Ако трябва си остави телефона в другата стая. Скрй часовниците и т.н.

Успех

п.с. Ще ми бъде интересно дали има ефект от съветите ми :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker