Неопитна ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Неопитна ли съм?
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3836 пъти
Здравейте, на 24г. съм, била съм само с 3-ма мъже, винаги съм имала дълги и сериозни връзки. От 2 месеца съм с момче, което е на 29, той ми сподели че е бил с около 20-тина жени. Аз лично не си падам по мъже, които са били с много жени, защото са ми като омърсени, както и жените. Но ето сега започвам да се замислям, дали това, че не съм била с повече мъже ме прави неопитна да го задоволя. Започвам сериозно да се притеснявам, защото не ми се беше случвало до сега, правим страхотен секс, за 30-40 минути сменяме пози, въртим се, подхвърляме се как ли не, аз винаги свършвам, а той до сега не.

Предишните ми партньори винаги са свършвали преди мен и след това сме продължавали, докато не свърша аз, и сега това ме шокира и комплексира страшно много! Той казва, че му е било много хубаво и за малко щял да свърши, но вече е уморен, а също и аз. Знам, че взима амфетамини и се чудя дали това няма нещо общо с еякулацията, опитах се да поговоря с него по въпроса, но той тактично отби темата.

В мен ли е проблема, не разбирам и какво значи да си опитен, при положение че няма нещо в секса, което да не ми харесва и да не правя, освен някакви извратени фетиши. Имала съм случай, когато бившия ми приятел свърши само като го докоснах по... и сме правили "секс маратони" с дни.
С това момче, обаче секса е много по-страстен и по-див и на мен ми харесва много повече, но вече ме е страх да си легна с него само при мисълта, че може пак да не свърши.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: b0e613d719
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз мисля, че има общо това, че той взима амфети.
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 14adeab834
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!!!
Това че си била с 3-ма не означава, че си неопитна напротив, когато си с много мъже неможеш да се отпуснеш и да пробваш всичко. Със сигурност си по опитна от него :)
Момче на 26г.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4afafc9d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   1 и 2 имат право. Иначе, какво имаш предвид с това
„Аз лично не си падам по мъже, които са били с много жени, защото са ми като омърсени, както и жените. “
Нима близостта с друг човек те омърсява?
Според мен, в случая той е омърсен от гадния си навик, от дрогите, отвътре е омърсен, не заради това, че бил спал с 20 жени. Има мъже, които са спали и с повече, с много повече, но не тръбят с това. Не е джентълменско да гледаш на жените като на бройка, с която да се кичиш пред новата си приятелка. Както и да е, може би е свикнал да общува с мъже и да си мерят пишките така. Не обръщай на това внимание, а и бройката сигурно е наполовина.
Не се чувствай неопитна в секса, сигурно му харесва с теб, иначе нямаше да е с теб, нали?
Проблемът е в амфетамините, той има желание, но не може да свърши. Опитай се да говориш с него да се лекува. Много хора имат всякакви аргуменити да взимат тази дрога, не ги слушай, лъжат се.
Бъди с него и се опитай да му помогнеш, ако не иска, по-добре е да си търсиш друг човек. Той е наркоман, макар че ще го отрича, ще отрича и че е зависим, та това са „само“ някакви амфети, моля ти се!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4b76175aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На 24 години 3-ма партньора не са много, но не са и нищо. Имам приятелка, която на 24 си изгуби девествеността и от тогава е спала с около 10 тина мъже (за около 5 години) и това не защото е омърсена, ами защото все се надява, че е срещнала правилния човек за деца и семейство, пък то не е точно така. Така че и ти авторке не можеш да бъдеш сигурна как ще те завърти живота, може да нямаш сериозна връзка, и ако стоиш една -две години без секс ще те питам тогава ще ли бъдеш омърсена или просто задоволена. Така де, в 21 век не всички жени и мъже се обвързваме сериозно по на 18 години.
Колкото до въпроса ти, не мисля, че ти не го задоволяваш, просто е по издръжлив, може и от амфетите, не ги знам как действат, но мисля, че може да има някакво влияние, но със сигурност не е проблема в теб, така че не се притеснявай и не си слагай излишни комплекси

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4c97706a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ох, благодаря ви малко ми олекна! Не искам да се обиждат хората, които са имали много интимни партньори, просто като си представя че някой е бил с много такива и ми става гадно на мен самата. Не мога да спя с някой само заради самия секс, не мога да се възбудя изобщо, но ако имам чувства към него е друго, а също като виждам че отсреща също има чувства се възбуждам още повече, иначе ако някой гледа на мен като "само за едното чукане" се сдухвам, това явно е друг вид психически проблем. И все пак, ако някой от вас е имал подобен проблем (със свършването) и се е справил с него ще съм благодарна, ако споделите.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 143e626618
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мисля, че опитът е в бройката. Я се замисли, кой има повече опит- жена, която е спала с 3ма, но е била с тях за по 1, 2 години, или жена, която е спала с 10 за по 1 нощ? Щом си била с 3ма, но пък си повторила много пъти и с 3мата, мисля че имаш досатъчно опит.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2cfa97244f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 7 е много прав. А колкото до несвършването и аз съм имала приятел, който свършва трудно или хич и познай- вземаше амфети също като твоя. Едва ли е съвпадение. И без амфетите си беше издръжлив, но когато беше друсан- почти никакъв шанс да свърши.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4afafc9d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8, пишеш, че си имала такъв приятел. Какво стана? Той отказа ли се от дрогите накрая?

Аз имам само познат - бивш наркоман, той ми е казвал за този ефект. Сега май е на метадон и е ОК. Знам ли.
Имал човек желание, но не можел да свърши. Не им ли става на мъжете нещо така? Аз съм чувала, че им посинявал членът, ако не могат да се изпразнят.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2cfa97244f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, а не, той не е бил наркоман никога и сега не е. Поне така мисля. Вече не сме заедно, но знам, че има големи периоди, през които не употребява нищо и не му е проблем. По принцип за метадоновата програма знам, че наркоманите я ползват само, за да си набавят безплатно нещичко, а не че им помага особено, дано случаят с твоя приятел не е такъв.
Аз пък съм чувала, че им посиняват топките :D То не е смешно де... всъщност ги боли, ако е имало възбуда, но не свършат, нали така, мъже?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 21527cb6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Точно така е, номер 10, понаболява наистина, ама чак пък да посиняват топките, не знам как ти хрумна :)))
А иначе проблемът понякога може да бъде и психологически, така де, ако човека постоянно мисли че трябва да свърши, естествено че няма да стане.

Ale

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4c97706a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Оправихме се, вече няма проблем, от 3 седмици не е взимал амфети и вече си свършва. Може би е било от тях, не знам, но ми олекна!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a8e01cf38e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Хи-хи „може би“ - какви може би - ОТ ТЯХ Е БИЛО. Нека това го четат момчетата, почитатели на „безвредните“ амфети

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker