Жената не си пада много по секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жената не си пада много по секса
преди: 4 години, 12 дни, прочетена 4389 пъти
Здравейте, дали има други мъже в моето положение? На 38г съм, ожених се преди 5г, почти веднага се харесахме и се взехме. Аз обичам секса, да си подгрея жената, да я оближа цялата, даже ми е кеф да ми свърши докато я облизвам, даже да настоява да го вкарам - не бързам, искам да тече цялата и тогава. Та секса беше по 3-4 пъти на седмица. После тя ми сподели, че само заради мен го правим, тя нямала толкова нужда. Малко ми охлади мераците и оставих да се наглася спрямо нейните желания. Оказа се 1-2 пъти месечно, като зимата и лятото малко може да се намали дозата заради климата. Иначе съм живял сам от малък и съм се научил с готвене, чистене, миене на чинии, прахосмукачка, пране, това си е нормалнно за мен.
Та така стигнахме за комфорта на жена ми със секс по веднъж месечно, пред другото време се оправям ръчно. Иначе съм пробвал с екскурзии и т.н., още по зле е. Тя обича секса само на едно място, в нашата спалня, в една и съща половина на леглото и в един и същ час, примерно в 21.30. По-рано не иска, по-късно - заспива.Даже секс да опитам в друга стая, в кухнята - не става. За 5 години сме правили секс само 3-4 пъти през деня.
И сега се прецаках, свикнах само с ръката си, не мога да свърша при секс с жената. Признавам си, тайно започнах да се замислям за чуждо, грях ми е на душата, но това е. А жената е против това сам да се задоволявам, аз й споделям, имам се за зрял човек и опитвам с разговор да изчистваме въпросите. пс: късно разбрах за най-близките й роднини по женска линия, същата работа даже и по-зле. Примерно секс по веджъж на година, мъжете им са ходили по чуждо и разпад.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 дни
hash: 91cbc7f5cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И мъжа ми не показва много желание . Ако иска да сте заедно трябва да ти угажда понякога , като сте с различни желания е кофти , но или търсиш друга или си траеш или правите някакъв график , който да удовлетвори малко и двамата .

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: d52ad83680
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има още много такива случаи. Да не казвам, че във всяко семейство, ама по интересното е как всички теми почват по един и същи начин.
Жената спря да иска секс. Аз преди обяснявах тука, че винаги така става, ама кой да слуша.
Ами да, жената спира да иска секс, ама от теб, а не изобщо. Просто се женят за някой, който да им поддържа някакъв стандарт, а истинското ебане го пазят за някой, с който да изневерят.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 6f6f91ebdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ние пък сме с разменени роли и е отвратително да се чувстваш нежелана, с месеци и години наред!
Започнах яка мастурбация с мечти за надарен и потентен мъж до мен...Докато е само мастурбация, бива, но идва момент, в който не се търпи и ти писва да те подминават като малка гара...
Та...много сме така...
Как ми се иска един такъв като теб да ме подхване, яко да ме излиже, предразположи и свърши..., бих си искала по няколко пъти на ден...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: 4c46f39db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ОТВРАТИТЕЛЕН СИ!!!

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 8262a023ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Два варианта :
Единият ти да намериш жена вън от къщи. Но трябва да си перфектен. Да не се дъниш. Това си е нормално. Все пак редовният секс е здраве и организма го иска.
Вторият. Може би си прекалено нежен с нея. Може би би я възбудило нещо по-грубо. Но с теб няма как да стане. Възможността е някой друг или други да преспят с нея, за се отвори нейната сексуалност. Защо не отворен брак. Просто трябва да се разберете.
Поздрави!

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 592ed69d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Голяма греда, особено, ако нямате дете си бий камшика и до там. Такива като твойта ги изтрайвам мах 5-6 м и кой от де е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: a059f9330a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чуждото би било голяма грешка. Ще стане по-зле и ще пострадат невинни. Бъди открит и говори с нея и търсете компромисен вариант. Примерно правете го веднъж седмично - нещо по средата между нейното и твоето. В брака трябва да има копромиси и от двете страни, иначе нищо не става. Ако въобще искаш да имаш дълъг и щастлив брак де. Не знам какви са ти приоритетите.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 38357209ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Много ми е любопитно. Вие тук всички богаташи ли сте? !
Ние с мъжа ми не сме млади хора. Късно си направихме дете, но его и проблема... Нямаме кога да правим секс! А можем, да! Нямаме баби и дядовци да гледат детето. Нямаме пари за детегледачка... единствения ни вариант е да не спим! .
Никой от нас двамата не издържа... и заспива... Така и до другата година няма да направим нищо!
А дъщерята а в пубертета... спипа ни 2 3 пъти... и дотам сме..
Не е майтап. Тяка ще си живеем като братче и сестриче до гроб.
А ми се прави та ми се вие... И на моя му се прави, може... ама заспива горкия... аз също...

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 0d117e73e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Чета и не вярвам на "ушите си"(така казваше Вучков), аз ли съм ненормален или живея сред ненормални!? Най вече №8 ме шокира, ще им се прави секс, но не могат да си създадат условия за това. Море ако ти се прииска навсякъде може да се прави. А как са правили секс едно време, като цялото семейство(тогава млади и стари са живеели в една къща, а вечер са спели в една стая, направо на пода), как са се размножавали тогава? Дъщеря им била в пубертета е край със секса, като, че правят секс по цял ден!? Тази дъщеря няма ли си стая, че ги вижда какво правят? Към автора - бих казал, че не на жената не й ке прави секс, а той не я предразполага. Има много мъдра поговорка, накараш ли една жена да се смее, ще е гонова всичко да направи с тебе. Ако по цял ден сте намусени и есна добра дума не си казвате, естествено, че няма да иска близост с мъжа си. Чудя се и на онези които си търсят любовници. Какво точно търсят при любовника, душевно съчувствие, или животинско чукане. Предиграта ли е по интересна, или същинското проникване! Душата ли е по важна или тялото на мъжа? Ако е само до коженият орган, той може да се замести с македонска наденица(по габарит е като пениса и също е от кожа), усещането би било същото. Но нечовешко е и, жената да си има фантазии, но да не смее да ги сподели с мъжа до нея, а когато попадне на някой без задръжки да й се прииска да ги сподели. В къщи се правят целомъдрени и се държат като светици, а когато им се отдаде случай с чужди, тогава се държат като курви. А трябва да е точно обратното, в къщи като курва, а в обществото като светица, тогава тази жена ще е истински обичана в дома си!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: 953a783e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 2 е напълно супер прав.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 91cbc7f5cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   3 Мъжа ти от колко време не желае , преди да се вземете така ли беше ?

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 91cbc7f5cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   8 Винги има начини , все можете да намеритр да го гледа някой за 4,5 лв за час , детски центрове има , на училище ако е по- голямо , освобождавате си ден да сте само двамата ...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: e6d9faefc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Не разбирам защо трябва сексът да се прави толкова често. Аз не съм омъжена, но няма да ми е никак приятно мъжа ми да ме желае само заради това и ако не го удовлетворявам да ходи по други или да ме гони...Ние не сме ви средство за удоволствие. Как може да искате по няколко пъти на ден? Да не сте болни или зависими? Вместо да се радвате един на друг, да създадете семейство, да се подкрепяте, вие не мислите за друго осврн за секс...Да го е страх човек да се ожени. Нямам думи!

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: dc09998817
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Проблема е в жена ти, не в теб. Не ги разбирам подобни жени. Не им се прави секс, ама мъжа да не се самозадоволява, ако може да не гледа порно и да не изневерява. И как става тази работа? Една жена

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 6036c261e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Не изключвам вариант с изневярата,но според мен тя вече е bila задминала 30те и просто се е хванала на клона,пред угрозата да остане стара мома.Не те харесва човек.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 610da17b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Тъкмо писах в една тема за порното и там някои от доводите за гледане бяха, че щом с половинката нещата не вървят, какво да правиш друго?

Работата няма да стане по-добре. Излиза, че ти е пускала, докато те върже на сигурно и после ходи се оправяй. Ако искаш да я караш на ръчна и пенсионерски секс до края на дните си, останете заедно. Много хора ще кажат, че сексът не е най-важното и дъра-бъра, но това не е съвсем така. Той е една от основите на пълноценната връзка, не единствената, но съществена част. От друга страна, щом не ѝ идва отвътре, ще е глупаво да я притискаш. Най-честно е да си кажеш и да се разделите... чикии, изневери и т.н. са отчаяни действия, от които не виждам да излезе нещо полезно. Никой от вас не е виновен, двамата имате право да намерите подходяща половинка според нуждите си. Затова най-разумно би било всеки да поеме по различен път.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: d9524f6b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   От Автора: Към коментар номер 3. Само си мечтая за такава жена, да й се радвам без много да се говори. Представям си, дори гости да имаме, да я повикам за минута в кухнята, идва, целувка и я подпирам с гръб към стената, слизам и се завъртам с езика там долу, да я изчукам с език за тая минута, да изпия соковете. После обратно при гостите и така всеки ден. Да е желана и търсена. Нали знаете за тигъра, преди да хапне плячката първо я облизва...

 
  ...
преди: 4 години, 10 дни
hash: 3395e8e7c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   От Автора: До 18-ти коментар. Съгласен съм, далеч съм да притискам някой против собствените му нужди, уважавам човека срещу мен. Насила хубост не става нали. Късно разбрах за предишната й дълга връзка, хванала е кандидидата за съпруг с друга, ама и там секса е бил веднъж на месец-два. Говорим за мъж на 29 до 33 години към онзи момент.

Към коментар номер 16. Искрено се опитах да се пречупя. Да не се възбуждам при съзиране на голи гърди и дупе около мен, да не си мисля за секс, да удуша инстинктите си. И да, имах някакъв успех, с много самопритискане и умишлено бедна на калории храна. Обаче имаше и минуси, станах на мърша, започнах да губя желанието за живот, движение, предприемчивост, находчивост. Защото съм находчив по природа, не ми е в нрава да съм пасивен в живота и каквото дойде. Днес може да съм в София, утре в Пловдив, а след седмица на небето, обичам поне да опитам докато имам сили.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 дни
hash: ef72eef2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   По принцип щях да ти напиша, че най-вероятно нещо не правиш и затова не се предразполага. Имах гадже дълги години, с което нямах желание за секс. Смятах, че съм си такава. После се разделихме, хванах се с мъжа ми и направо станах фурия, само за секс с него мисля. Но ти я лижеш! И ако това не й харесва, наистина не знам. Поговорете си, питай я какво й е приятно. Ето например аз чак на късни години разбрах, че ми харесва да ми хапат вратлето, да ме целуват по ушите... Предигра. А не по задължение и отбиване на номера. Но предният не го правеше и тогава се чувствах притисната за секс. Едва ли не, аз не съм готова, а той вече ме натяга. Дано да я разтопиш... А може просто да й е такова либидото. А дали ще й е интересно да гледа порно с теб? Или някой по-еротичен филм. Да й подариш книга тип Нюансите сиво... Де да знам

 
  ...
преди: 4 години, 10 дни
hash: b69bbd94d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ох, все едно аз съм го писал това... Едно към едно с моята. Много се обичаме, заедно сме от 5 години, в началото заради мен беше по 3-4 пъти на седмица (моя инициатива винаги), сшед това ми писна да я "натискам" и го оставих в нейни ръце. Оказа се, че 1-2 пъти в месеца за нея е супер. И пак трябва да започна аз. А ме обича. Иска все още постоянно да сме заедно, не може без мен, гледа ме влюбено, чак за някои хора задушаващо. Но и аз я обичам и ми харесва вниманието й. Не знам в такъв случай какъв е проблемът... Нито съм богаташ да стои с мен заради това, просто ме обича и я привличам от първия ден по еднакъв начин. Имам си стегнато тяло, поддържан съм абсолютно винаги и чистоплътен, смея да твърдя, че съм добър в леглото и мноого внимателен и търпелив. Когато го правим тече цялата буквално и се гърчи от удоволствие, НО.. трябва да започнем, за да се стигне до там. Нямам идея какво да правя. И ние го правим само на леглото в спалнята, точно преди сън и точно два пъти през деня (а на мен сутрин много ми се иска). Тъпо ми е, но.. не знам какво да направя...

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 дни
hash: 91cbc7f5cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Аз пък намирам за нередно, да се обвързваш когато не желаеш партньора, независимо за кой от двамата става дума е длъжен да даде на другия секс във връзката, без него не се получават нещата и ако иска да се запазите като семейство трябва да откликва на нуждите ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 дни
hash: 964fb980a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Намирате си оправдания всички. Нямало как и кога. Ние с моя мъж сме заедно от 10 години. И дете имаме. Правим го 2-3 пъти седмично. Той е на смени и се разминаваме, детето все връхлита, но намираме начин. Но за съжаление аз винаги поемам инициативата. Сега 2 седмици не сме, че майка ми беше тук, аз в онези дни бях до днес, а и той по смени мина, заради ситуацията в страната. Това е най-дългия период без секс при нас. Мисля довечера да променя това. Така че всичко е до желание. Всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 10 дни
hash: 6f6f91ebdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   От н 3 до н 19

Хубаво би било, определено...
Всеки ден гости бих канила заради страстната минутка в кухнята...Само дето има голям риск аз да те награбя да те целувам след това, задъхана, заравяйки пръсти в панталона ти...и тогава вече гостите ще се усъмнят в нещо! :-))

Трудна ситуация!
Не знам какво да те посъветвам...
Ще си носим кръста и това е...

Късмет от мен, каквото и да решиш!

Аз обаче все повече си мисля, че заради това, че от толкова време ни пренебрегват, позаспалите ни половинки заслужават по една изневяра, да им подейства като електрошок, да се освестят...
Защото при нас приказките не помагат и ми е все по-обидно системно да ме отблъскват...

Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: f7fb723eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   До женичките - преди време Георги Минчев пееше -"нека се обичаме без да се събличаме, да, ама аз да не съм от дърво?" Как си я представят някои жени, че секс трябва да правят само когато ги засърби!? Този мъж до тях да не е от дърво, като докосне свежо, пухкаво и топло женско тяло, той наистина се вдървява и жената е редно да го разтовари, нали затова са заедно. №15 иска да е щастлива, но без да си нарушава достойнството, не иска да става подлога на мъжа!? Че коя жена не е подлога, тава й е природата, да се предлага и поема, а мъжа да дарява, колкото и да се противопоставяте, това са фактите. Някоя пък пък обожавала чужденците и щяла там да прави семейство, там без секс ли зачеват?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 дни
hash: d08c870581
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   От Автора към н 25. Здравей и се радвам на включването. Така го чувствам аз, жената да е търсената и желана, да усеща погледа ми по тялото си, приближавам и докосвам, милувка, закачка. Ох да погаля настръхналата кожичка под блузата, да се прилепя до дупето, и тайна целувка по вратлето, иначе съм малко калпав любовник :) Утре в асансьора да я нападна, ти само натискай здраво 'стоп' бутона, да я сграбча и изпия соковете. Това е то. оправия няма нали. И винаги активна позиция, не приемам изчакване и носене на кръста, пасивната позиция поне три пъти по-малко ефективна. И да, като се видим за вино и ракия не ми говори, опивам се от други неща

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 0b92b8239a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Какво си причинявате хора... Седят те с някакви асексуални, неможещи да го вдигнат или един господ знае какъв им е проблема и се чудят графици ли да правели, други ли да търсели, ама компромиси трябвали.... Защо?!! Просто приключвате жалката си измислена връзка и си търсите своя човек. Кратко и ясно. Кому е нужно взаимно да си извивате ръцете, да си късате нервите и най-вече да си губите малкото време?! Не сте в ред всичките. Като ви се ебе, намирате си човек/хора да се ебете. Като ви се ебе по определен начин- същото, намирате си човек със сходни интереси. Като са се променили след брака-развод. Като искате по-хубаво гадже си търсите такова, а не зорлем да се мъчите да лягате до някакво крокозъбелче отново един господ знае по какви причини. Философите с мини мозъчета да не се мъчат да разтягат все същите локуми за децата и колко наранени щяло да има. Нищо им няма спокойно. Не се правете на много морални, знаем, че не сте. Както и преди съм казвала- спрете да си правите тънки сметки, за да си постигнете болните комплексарски амбиции. Природата не може да излъжеш. Като си хванеш грозницата, защото щяла да бъде скромна, няма да го вдигаш, все ще заглеждаш другите, а тя все ще ти изпада в истерии. Като искаш смотан и скучен грозник щото щял да бъде добър баща или има пари, ще гледаш другите и ще се чудиш как да кръшнеш. Има много и най-различни примери, знаем ги. Всеки ден ви гледаме дебилните циркове, а е съвсем просто. Правете каквото ви е кеф и не търсете под вола теле.

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 91cbc7f5cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   25 Разкажи повече, винаги ли е било така, за друга жена мислиш ли?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 дни
hash: 91cbc7f5cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   22 Може да обича да се чувства тя желана и ти да предлагаш , на мен ми харесва мъжа да е инициативен , моят не е и затова аз му предлагам и срга бих оцениа към дето много му се иска , а не аз да предлагам и да ми казват утре , че сега е късно .

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 81d4d9c346
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Не разбирам жените, които имат мъж и не правят секс с него, боли ги глава или разни такива простотии -чисти оправдания. Явно всеки иска нещо, което няма и това, което има е даденост и не е интересно. Аз съм сама от години и какво не бих дала да имам мъж до себе си и редовно да правим секс, но уви. Затова направо съм шокирана колко незадоволени мъже има, при здрави и прави жени...Объркана работа!

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 51c9ce058d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   До Автора:
Брат, въпреки че съм 13 години по-млад от теб , искам абсолютно да те подкрепя и застана на твоя страна.
Ти си щастливец ! Защо ли ще кажеш - ами точно защото си потентен и смел човек , със сигурност имаш много тестостерон.
Не е проблема в теб, а в жената ти .Нямаш никакво основание да
се чудиш и измъчваш защо мастурбираш.АМАН от моралисти, светци и светици. На който не му се прави секс да ходи в манастир !
За мъжа , сексът е може би най-важното в неговата природа и това е научно доказано.Повечето сексолози го потвърждават в редица проучвания как сексът се отразява на биохимията на мозъка.
Ако не постигнеш решение с жена си и нямате деца , аз също бих те посъветвал напусни я.Намери жена с която да изживяване сексуалността си колкото се може повече. Имаш право да бъдеш задоволен и никой не може да ме убеди в обратното.
Успех и си пожелавам на твоите години да имам такъв нагон !

.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 259e856b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   И при мен ролите са разменени. Приличам си с н. 3 и н. 25. Жалко е, но понякога си чувствам направо без сили и желание за каквото и да е... А се налага да се събереш и да продължиш да работиш. Често си мисля, че високото ми либидо е проклетия. Мъже са ми споделяли, че си мечтая
за такава жена, но какво от това? Да кажа, че не съм занемарена, дебела или проста. Имам чувство за хумор, и слава богу, че е то да ме спасява в тежки моменти.
Успех на всички

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 4ecd1e2406
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   "Мъж, който не чука жена си, не я уважава" е реплика от един стар френски филм. Същото важи и за жената. Ако съпругата не задоволява мъжа си, тя не го обича и уважава.

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 1a682e0926
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   От Автора към коментар 29: Признавам си, мисля за жена, хормоните лудеят, езика ми търси да се заиграе, да подгрее точното местенце. И сега всичко оживявала, природа, витамини, по два пъти на ден съм в готовност за действие, не ми е лесно. Наближава време за отпуски, за пътувания, море, планина. И понеже жена ми на почивка като сме, секса напълно отпада, изкривих се, не искам отпуска и почивки. Готов съм

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 дни
hash: 60f61f2723
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Имате ли деца? Да не би да е твърде уморена от гледането на децата и затова вечер да няма желание за секс?

п.С. аз си мислех, че държа приятеля ми на сухо, като правим секс само по 2 пъти седмично, а то май си е нормално, та даже и добре при сравнение с другите хора.

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: b5b67f8f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Изгорял си с фригидна използвачка. Че и в домакиня се си превърнал, само да и угаждаш! Ако си на моите години, когато вече започва да не ти става, и не държиш толкова на секса, иди-дойди, ама 38 годишен айгър да го затвориш на чекии си е грях. Търси си кобилка, заеби я тая кранта.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 дни
hash: f07379b54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   От Автора към коментар 36. Нямаме деца, жената предлага да осиновим или инвитро. Има програма в компютъра и смята с него кой един ден да правим секс по едно и също време и място. Не зная дали програмата смята универсално за всички жени и е точна. Мен баща ми ме е правил без пресмятане с компютри.
Ако искат да ме осъждат жените тук, мисля си за изневяра вече.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 дни
hash: 6f6f91ebdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   От н 3

Не бях така преди време...
Нагодила се бях към слабото либидо на мъжа ми, усещайки дълбоко в себе си, че не съм съвсем ОК с това...
Навърших ли 40 обаче, нещо ми стана и желанието ми за секс, не какъв да е, а здрав, хубав секс, ме връхлетя с пълна сила...Кризата на 40те, знам ли?! Е*е ми се та две не виждам!
И искам мъж по-млад от мен, за да ме побърка...
Мечтая си за як секс-маратон и пълна програма и понеже моят набор едва ме поглежда, може и да залитна по лудо-младо да ми разкаже играта и да ме издъни от секс!
Засега ме спира гузната ми съвест - хем не ме щат, хем се чувствам виновна, че искам мъж да ме уважи най-накрая, но...това е положението към днешна дата!

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: e1f2fa280f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   40, Тук преди година и нещо имаше една на твоята възраст, яко разгонена и отчаяно търсеща любовник, изписа цели романи, побърка модераторите, май някакъв младок и върза... Много ми напомняш на нея. Чудно като сте толкова недоволни от мъжете си, защо стоите с години недоклатени при тях? Толкова ли сте меркантилни?

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 9ffe1aca54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   От Автора към н3. Милата, при мен точно същата работа. Иска ми се тази първичност, ако щеш малко животински нагон, хормоните да вземат думата и яко, диво да бъде. Да се омаже хубаво от сокове положението, да пулсира там, от всичко по много. Сега ако ми беше жена като теб под ръка....да я борим тая съвест както може. Пиши ми на лично.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 ден
hash: 6f6f91ebdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   До автора

Мисля, че за такива лични неща, съвети не се дават!
Мен съвсем от скоро ме е треснал хормона и мисля за изневяра..., но надали ще го направя, кой изобщо би се занимавал с дъртофелница като мен?!
Такъв съм си го избрала, такъв ще си го търпя, да съм гледала едно време...
Докато ти си на прекрасни години за мъж, щом и деца нямаш, защо не си тръгнеш и не потърсиш друга?!
Един мъж без деца би се оправил много по-лесно в живота отколкото невървежна жена на години!
Желая ти късмет!

От н 3

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 028a6f916c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Ако жени на 40 се оплакват че няма интерес към тях от по-млади мъже, значи нещо им има в повече или им липсва нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c13f35cfd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Понапий я и я поразпитай. Може да има някакви фантазии. Някои са садо мазо, други си мечтаят за изнасилване.. Хора всякакви. Ако и тази стратегия да разбереш какво евентуално я възбужда не успее, просто се разведи и не се мъчи повече. Какво инвитро, какви осиновявания, та ти можеш да си направиш дете с друга жена... Сексът е важен за една връзка, ако той не върви и връзката не върви, особено когато хората са млади. Развеждай се и си търси друга жена...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker