Секс на първа среща, но при тези условия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс на първа среща, но при тези условия?
преди: 4 години, 10 дни, прочетена 3212 пъти
Здравейте. Общуваме с един мъж доста време - половин година вече по интернет, като аз приключих дълга и мъчителна връзка края на 2018 и после следваше период, в който не исках да погледна мъж, разбира се. Той е в Англия, иначе е българин, но живот и здраве като отменят карантината ще се прибере за постоянно или поне за дълго. За това не сме се виждали, но сме говорили по скайп и другите мрежи, на видео разговори, споделили сме си много неща, доста комуникация и общи възгледи и интереси имаме, така че. Аз не съм тръгнала с цел приятелство, секс или връзка, просто комуникация, но установихме, че сме привлечени един от друг. За чувства е рано да се говори, не сме се видяли на живо, може и да се отблъснем. Но мисълта ми е, че ние сме имали секс чатове, разговори, то не се издържа иначе. И аз планирам и в живота поне да го пробвам. От октомври 2018 не съм била с мъж, така че. А този ме привлича адски много и смятам ако не на първата, то на втората или третата среща да го направим, стига и той да го иска. На 28 години съм, той също, така че какво има да губим? Въпросът е, че аз нямам проблем и само секс и връзка ако си допаднем и не искам да си вкарам автогол, като чрез ранния секс убия желанието му за връзка. Той е сексуален, но не е разюздан човек. Но има тук и друго но - за каква евтина жена може да ме сметне, като аз съм жена с положение. Не съм някоя, която да го прави по коли и тоалетни, ще наема хотел по негов избор или ще го поканя у нас на романтична вечеря и ще запаля страстта. Дори ще му накупя любими и скъпи неща. Пари имам, собствен бизнес с магазини за дрехи имам, не искам да се хваля, но начинът, по който една жена може да се отдаде, според мен също има значение. Ако той реши да има връзка с мен, доста ще му помогне и в живота, и във всичко. Така че сексът на ранна среща способен ли е да изгони един мъж, при положение, че дамата изглежда добре, инициативна е, има собствени средства и то не малко, прави всичко със страст и красота? Плюс това досега винаги съм си избирала аз мъжете, дори за секс първа съм правила стъпката, била съм с 4 и с всичките бяха сериозни връзки, не еднодневки. И съжалявам, ако звуча надуто, но просто изтъквам детайли. Не съм девствена срамежлива ученичка на 15, а вече жена, която настъпва, когато иска нещо. И на мен не ми се чака за един секс месеци, с мастурбацията не е същото. Сексът е изкуство, имам нужда от топлината на друг човек. Какво бихте казали строго за моя случай?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 дни
hash: 7c0f584b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бих казала, че изпреварваш събитията и прекаляваш с размислите.
Нека първо се прибере. Излезте да се видите един път, за да прецениш до каква степен има привличане между вас. Разговорите на живо са по-различни от тези онлайн, пък и трябва да видиш дали ще се чувствате удобно един с друг. Дай си една среща просто така, пробно. Общувате от достатъчно много време, така че не се налага месеци наред да не се докосвате, за да запазиш положение. На теб ти е нужно само малко време в началото за преценка. Ако всичко е наред, втората среща може да е у вас на вечеря. Там вече нещата ще се случат естествено, ако сте на една вълна. Ще хапнете, ще поговорите и нататък е ясно.
Много го мислиш. Зряла жена си, наясно си как тези неща са относителни и зависят до голяма степен от момента и химията между вас. Не си пасивна. Говорили сте, правили сте разни неща онлайн. Мисля, че задръжките и границите отдавна са свалени. Просто е нелепо да имате разгорещени разговори и чатове, а на живо да се срамувате. Нека просто да не е точно на първа среща, а на втора-трета, за да си прецениш на живо как вървят нещата между вас.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: 07db5be82b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще правиш подаръци на мъж, който тепърва още не си видяла на живо? Ти ли ще си мъжаът във връзката? Едно е да се издържаш сама, но друго е да купуваш непознат с подаръци. По този начин ще привличаш само използвачи. Много грешен подход, ама много. Как ти хрумна, че с подаръци се купува любовта или уважението на някой? На мен ще ми е неудобно на първа - втора среща мъж да ми прави подаръци, а пък на мъж, ако не му е, не знам. Това няма да е мъж, а по-скоро някой джендър. Замисли се над това, за твое добро, какъв партньор ще привлечеш. Няма нужда ти да наемаш хотел и да му правиш подаръци за единия секс, не те ли е гнус, не ти ли е под нивото? Уважавай се малко, мъже - много. Ако целта случайно е да доминираш, а не нещо друго, ще привлечеш латентен или скрит хомосексуалист, друго няма да стане. Просто съм вече изумена и потресена от темите, които пускате и се чудя реални истории ли са.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: ff595a38cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Съгласен съм с номер едно. Твоето е малко тигана преди рибата. Чакай малко да се прибере, излезте, вижте се на живо как ще е, да се развият нещата. Иначе мен лично такива жени като тебе малко ме плашат - попадал съм на подобни богати и властни жени, които "настъпват" и честно казано не се чувствах комфортно. Предпочитам жената да знае как да е женствена и да даде ясни сигнали, че иска аз да "настъпвам".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 дни
hash: ba150266b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не знам мъж,който би се отказал от секс веднага. Въпросът е какво ще следва след това и защо изобщо ти ще наемаш хотел, романтични вечери и подаръци? Ти си жената,нали? Защо ти ще го ухажваш? Според мен избързваш и искаш да поемеш мъжката роля във връзката. От тебе подаръци, хотел, вечери,че чак и помощ в живота. Все едно го купуваш.Просто така звучи. Остави човекът да поеме нещата, няма да ти навреди.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: f8661f54c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не разбрах какъв ти е проблема, ти го искаш, той те иска, ами вземете се. Другото са размисли и страсти вероятно от притеснение.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 дни
hash: b7261907f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От много питанки, накрая ще останеш с пръст в уста!
Аз бих се видяла с човека и на място преценявам ситуацията : ако много си допаднем, всичко може да се случи..., не е като хич да не се познавате, макар и само виртуално!
Направи така, че да не съжаляваш впоследствие!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 дни
hash: c6c5a5c5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това, че не сте се виждали е фактор, но това, че сто години сте общували, опознавали... също.

Няма мъж, който да е говорил толкова с жена и да не иска да прави секс с нея. Няма да го отблъснеш 1241814292 %.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 55ae23bb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хехе, мацка, ми тя рибата още в морето, ти тигана си загряла и чиниите си сложила! Изчакай изобщо да дойде тук /може и да те лъже/, пък тогава. Излезте един-два-три пъти, да се поопознаете. Като не си правила секс от година и половина, все ще изчакаш още малко, нали?!
Но първо трябва да има жива среща. Не позворявай прекалено дълго да те размотава с чатове. Примерно, кажи чакам те до 10 ти юни, че после съм командировка. Ако иска да те види, ще дойде. Ако ли не - ще си намери оправдание. Вие така с лафене може да откарате до Коледа...

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 25d45bdf32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Той да се прибере, да си изкара карантината, секса е лесна работа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 дни
hash: 021c94c1d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката: Прави сте затова, че избързвам малко, но обичам перфектните планове. Разбира се, всичко може да се обърка. Но не разбирам какво е това - защо да не направя скъп и желан подарък за мъж, който ме кара да се чувствам добре или да платя скъпа вечеря, хотел? Не на първата за хотела, но да кажем третата среща, ако всичко е по вода. Аз пък не бих позволила той да плати. Не съм проститутка, нито държанка, а заможна жена с бизнес и някакво ниво. Искам да се чувствам като такава. И за какво доминиране говорим? Нито аз искам да моделирам неговата личност, нито той може мен да променя. А за доминиране в секса - трябва ли някой да го прави и не може ли и двамата, това вече не се планира, сексът е натурален акт. Какво общо има с хомосексуализма? В 21 век е нормално жената сама да се издържа и да подпомогне мъжа, ако е малко по-добре финансово, щом обратното също важи. А за използване, ще си проличи ако само парите гони, но не смятам, че мъж, който друго ми е показал ще иска това. Но в крайна сметка колко пък и хората наистина се използваме, всеки за нещо без да усеща използва. Аз идеална връзка на база любов не знам. Любовта е любов, но само любов не стига да се гради бъдеще. Абсолютно истинска ми е темата, казвам се Елена и да оставя освен визитка и да видите какво работя и къде в Пловдив? Благодаря все пак за мненията! Казала съм му, че чакам до края на юни (той тогава има и рожден ден, затова исках изненади да правя), ако не - оставаме само с приятелски взаимоотношения. Доколкото разбрах той търси нещо сериозно, аз също съм по-навита за сериозно, ама не да се правя на монахиня и да чакам 1 година, самата аз имам нужди. А е факт, че заради този мъж отблъсквам други кандидати, но след като си струва. И защо да давам сигнали да настъпва, защо жената да е инициативна е плашещо, не съм на 15 както казах за игрички? И съм Козирог, макар че и в това не вярвам, може да ви обясни нещо. Дори когато нямах пари и тепърва започвах и имах повече разходи, все аз настоявах да плащам сметки и купувах подаръци на гаджетата си. Значи ако една жена покаже самостоятелност, че дори опека на мъжа, това купуване на любов ли е? Плюс това, че макар от далеч, вече съм му била морална подкрепа и той на мен? Не е ли достатъчна причина да ме уважава?

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 дни
hash: ba150266b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, мъжът трябва да е мъж.Цялото това предлагане на пари, хотели, подаръци и помощ звучи честно казано малко отчаяно. Все едно търсиш как да го задържиш.
Нека той да поеме инициативата, да се почувства водеща фигура. Не шашкай човека още от летището с подаръци и т.н. Така рискуваш не само да привлечеш използвач, но и да изглеждаш отчаяна. Никой не обича големите жестове още отначало. Човекът те е опознал достатъчно, няма смисъл от пари и скъпи неща. Виж как на живо ще са нещата , преди да правиш големи жестове и да предлагаш помощ.
Да си самостоятелна е страхотно, но понякога мъжът трябва да води. Дори и мисля,че би предпочел той да води. Изземвайки му цялата роля, или поне опитвайки се да командваш, може да му създадеш комплекси, или да реши,че си прекалено властна, строга и трудна жена. Понякога просто трябва да забравиш професията, положението си и да се оставиш да си ухажвана.

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: acf346623b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   “ Аз пък не бих позволила той да плати. Не съм проститутка, нито държанка... " А той жиголо ли да го играе? Дали ще му се иска?
Впрягаш каруцата пред коня, както ти го казаха. Джон Ленън има една мисъл "Животът е това. което се случва докато си правим планове". Аз например не харесвам нагласените от а до я неща, без спонтанност и естественост. В бизнеса е нужно планиране, но в интимността? Ти още очите му не си видяла на живо, вече написа сценария. Това пък със скъпия подарък докато се видите ми изглежда като парадиране с финансови възможности, да не кажа лош вкус. Като има рожден ден подари му нещо, но защо трябва непременно да е скъпо? Напъни си въображението и измисли нещо оригинално и изненадващо, лично направено ако ще да е, това е по-ценно. Предполагам, че човекът не е банкер от Ситито, а гастарбайтер като повечето ни сънародници и такова нещо по някакъв начин би го притеснило, както и цялата демонстрация на хотелски лукс и блясък по нашенски. На интелигентен човек по-скоро би му станало неприятно от подобна показност. Пишеш, че така си действала при предишните си връзки, но в крайна сметка ако беше успешна тактика, нямаше да си сама. Изобщо заложи на чисто човешката страна, на естественото, нормално общуване и опознаване. Не можеш ли да се държиш просто като жена, а не като "заможна жена с бизнес и някакво ниво"? Човекът все пак търси сериозна връзка, както пишеш, не бизнес съдружник. За какво са ти всичките тези нагласени хотелски псевдоромантики по холивудски? Един уикенд в планината, на хижа, една вечер пред огъня понякога е по-емоционално и приятно нещо, например. Но както са ти казали и други преди мен, прояви малко търпение и се поопознайте на живо, за да не се получат неприятни изненади.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 дни
hash: 55ae23bb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   На последните ти три въпроса: да, не, не.

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: 1df9ce6591
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Да се чуди човек, как успяваш да имаш "собствен бизнес с магазини за дрехи" с тоя плитък акъл?!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker