Как да се предпазя ? (Орален секс) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да се предпазя ? (Орален секс)
преди: 4 години, 21 часа, прочетена 2668 пъти
Здравейте! На 18 години съм, а приятелката ми е малко по голяма (21) и желае да опитам да сътворя.. някое друго чудо с езика там долу, та въпроса ми не е как да го направя, а как по-точно да се предпазя от рисковете за заразяване с някоя от гадните болести които мога да прихвана от вагиналната течност или кръвта (няма да се излагам пред нея, разучих си нещата как защо и тн, но от там допрочетох, че риска да се заразя с някоя от рода на спин, сифилис, HPV и още няколко съществува и то не малко)

Бих се радвал ако някоя добра душа ми разясни малко повече по въпроса и ми даде някое съветче как да намаля риска от заразяване :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 85fa6b6a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как, ако и нямаш доверие просто не го прави.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ec7dfae2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!

Както вече си разбрал, при правене на орална любов има потенциален риск от заразяване с полово предавани инфекции. Впрочем, риск има във всеки случай, в който са намесени телесни течности, включително слюнка.

Казано с други думи, щом има взаимодействие на лигавицата на устната кухина с нечий полов орган, рисковете са налице. Няма как да се предпазиш, нито има как да намалиш риска от заразяване. Не е като да й предложиш да се изкъпете или да си втриете двойно количество душ гел в кожата и така да изолирате всички инфекции.

Това, което можеш да направиш, за да бъдеш спокоен, е да й предложиш да се тествате и двамата за инфекции, ХИВ и прочие. Минете през уролог, гинеколог. Ще ви вземат необходимите изследвания за десетина минути, ще си ги размените, щом са готови, за да сте сигурни и двамата, че всичко е наред, и ето ти повод за страстна вечер след чаша вино и хубава храна.

Това е всичко, което можеш да сториш, за да си напълно спокоен. Изследвания черно на бяло. Всички останали устни договорки от типа: "здрав/а съм, не се притеснявай", вече опират до доверие, а при вас все още не е изградено достатъчно такова, щом задаваш този въпрос, при това в анонимен сайт за споделяне.

Ще ти кажа и нещо друго. Ако наистина желаеше да бъдеш с тази жена, ако я обичаше с цялото си същество и намираше връзката ви за пълноценна и искрена, вероятно вече щеше да си й правил френска любов, без да си задаваш този въпрос, не и по този начин. Когато са налице истинско желание и любов, когато има и доверие, хората правят всичко един с друг, без да търчат по лекарски кабинети.

Далеч не те съдя, нищо подобно. Нямам това право, а и вероятно си добър и умен млад мъж. Просто ти давам материал за мисълта. Запитай се дали наистина искаш да си с тази жена? Колко важни са за теб нейното удоволствие и нейните желания? Имаш ли й доверие изобщо? Заслужила ли е тя твоето доверие? Готов ли си да бъдеш с нея по най-интимния начин, да й се довериш с тялото и ума си? Ако това е така, ако осъзнаваш, че е така, няма да се стигне до лекари. Не би се стигнало и до това да пишеш тук. Но ако й нямаш доверие, защо изобщо ще й правиш френска любов? Това е колкото интимно за нея като преживяване, толкова интимно и за теб. Да целуваш една жена на най-нежното й място иска и кураж, и умение, и доверие, и желание. Най-вече последните две. Замисли се дали въобще има смисъл от всичко това, щом не си сигурен в нея и в това, че ти казва всичко по отношение на здравния си статус.

Желая ти успех и правилни решения.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d950ce3bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Лижи я с маска-все някоя ще ти е останала от карантината. А най-сигурно е с противогаз или кодом на лицето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d9e771845d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еее ти не познаваш ли момшчето...Да не е мръсна и долна курва толкова?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0055039faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Виж какво нещо сте мъжете, направо тази тема ме шашна. Значи жените НЕ Е опасно, да ви правим орален, обаче вие на нас е опасно? Направо не е за вярване. Като толкова те е страх, не и прави, обаче нямаш право да искаш, да ти прави орална и на теб, всичко е толкоз просто...

Лилит

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d0f5a9fca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм била само с двама и съм им имала доверие, нали не си ляга с всеки?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 867d23ea92
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен и да имаш, и да нямаш доверие на човек, в началото на всяка връзка е добре да се правят тестове и даже след това пак регулярно. Няма смисъл да си лепнеш някаква зараза от глупост. Евала, че си решил да се поразровиш преди да правиш каквото и да било!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d5d33d23ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторе, от какъв зор ще и ходиш по гайдата бе. Искала била! Ами нека си иска, ти пък няма да го правиш. Имаш ли представа колко гнусно и смрадливо нещо е вагината с безброй бели, червени, жълти, черни и всякакви течения? Я и тегли една пушка и то с предпазител за да олабиш жилата, и да си сигурен, че няма да ти лепне нещо от инкубатора и на болести!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker