Грешно и аморално ли е жена да иска само секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Грешно и аморално ли е жена да иска само секс?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 3352 пъти
Едва ли не повечето жени искат връзка и са емоционални създания, но има едно НО. Не всички. Както и не всички мъже са хиперсексуални. А и много зависи от етапа в живота. А жена, която има такъв момент, в който да иска само секс съвсем не е лека, но много така заклеймяват и това ме спира.
На мен като цяло не ми е приоритет да съм с партньор в момента - било то любовен, или чисто сексуален. Обаче срещнах човек, който събуди някакво силно привличане в мен - физически, интелектуално и отчасти емоционално. Но аз живея във Варна, работата ми на сериозен пост е тук, не мога да напусна просто така, а и най-вече ме спира това, че се грижа за баба си, която е възрастна жена и е напълно сама (на 82 години, слава Богу в отлично здраве, а дядо диабетик почина преди месеци точно за Коледа). Нямам майка и баща, починаха в катастрофа като бях на 12. Всичко това е моят живот, не лесен, но разбирате. Въпреки това се борих за отлична работа, наскоро взех магистърската си степен, предстои ми да поработя още година-две преди да открия собствен малък бизнес, който съм планирала от до и ще го започна още по-рано. Не съм жертва. Доста описвам живота си, но за да знаете защо на този етап искам само секс.
С въпросния мъж си чатим от повече от 2 години поне веднъж в седмицата, но като цяло доста си допадаме. Обаче той живее в София и изобщо не смята да се мести. Имаше намерения към мен, но каза - “искам сериозна връзка, само ако се преместиш в София”. И двамата не вярваме във връзката на разстояние особено когато той работи 2 работи, учи задочно. Аз вече ви казах какво. Просто ако не сме си близо, само ще е тежест и проблеми, дори не става дума за секса, а за всичко. Нито той може да ме накара, а няма как да се натреса при мъж, който не съм опознала на живо достатъчно дълго. Нито аз него в непознат град да го принудя да дойде. И така. Изобщо е толкова рано затова да се говори. Но той миналите лета идваше във Варна и това лято пак ще идва, всяка година всеки ден от ваканцията му бяхме заедно постоянно и всичко беше идеално - без секс, но имаше близост, дори леки целувки и обичливи прегръдки. Сега за десетина дни ще дойде пак, независимо от карантината. Юли. Той сериозна връзка е имал само една и не се е получило, аз също и при това доста дълго (и на двамата са ни единствени сексуални партньори). Мислим да правим любов, в интерес на истината на мен ми хрумна и намекнах, той се съгласи. Да имаме красиви сексуални взаимоотношения, аз няма да се привържа и без това за броени дни, той също е съгласен. Това грешно ли е и лесна ли ме прави? При положение, че принципно дори не се занимавам с мъже и не лягам с всеки, казах само един, колкото и клиширано да звучи. А и по принцип колко грешно е жена да иска само секс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6b0b2412ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, един път след цели 2 години кореспонденция не те прави лесна. Ако това е лесно, не искам да мисля за трудно. Липсата ти на желание в момента да се ангажираш не е срамно, въпрос на съзряване. Тези неща не трябва да те тормозят, защото ти не извършваш нищо аморално. Грозните постъпки са изневярата или подлъгването на партньора по друг повод. Не трябва да те грее какво точно някой/я би помислил/а за теб, ако не извършваш нищо нередно.

Грозно е, когато се фукаш с "бройките" и говориш снизходително към противоположния пол. Мъжете го правят, но това не им доставя чест извън ограничената тълпа в кръчмата, а и е върховна форма на евтина простащина. Имаше например един тип в тези форуми, който наричаше жените елементарни инкубатори, създадени само да раждат и да умират. Абсолютен ненормалник, чудя се такива "хора" възпитание някога получавали ли са. Пак от това място, навърта се напоследък някакъв трол (надявам се наистина да не е истински персонаж), която се фука с 90 или близо толкова бивши партньора, същевременно псувайки мъжете (най-вече българите). Единственото впечатление, което човек си създава от такъв вид поведение е, че въпросната навярно са я обарвали като малка и сега си "отмъщава" на палавия вуйчо, който ѝ е избягал с цветето.

Ако ти се държиш като нормален човек, ако целта ти не е да изневеряваш или лъжеш по друг начин, ако държиш на елементарното достойнство и уважение на теб и човека до теб и си пряма с намеренията си..., то ти няма от какво да се срамуваш или тревожиш. Живей си спокойно живота.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3b0a50df49
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо да е грешно? Какви са тези предрасъдъци?
Сериозна жена си от написаното. Живей си живота както искаш и най-вече с усмивка, защото нямаме много време тук..
Аз съм мъж на 30 с доста жени в живота си, даже бих казал много. Според мен сексът е най-нормално нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 82ab196fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, мъж на 47 съм и ти се възхищавам на постигнатото от теб при условие, че живота ти въобще не е бил лесен! Много, много малко са жените които искат само секс и са хубави! Честно да ти кажа и аз си търся такава връзка но когато го кажеш излиза, че ги третираш като к... и. Адмирации за проявената смелост да си признаеш, че търсиш само физическа близост.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 98dc7e566e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е грешно, разбира се. Само че след половин година ще пишеш тук, влюбих се в него, какво да правя.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: aab8b2a247
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   За две години не сте спали заедно?!Това е странно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 30e1a188d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Това е някакво заблуждение на жените, че са морални същества. Напротив. Жените са емоционални, което автоматично изключва идеята за морал. Морал значи принципност, рационалност, което е качество на мъжете, при това доста рядко в днешно време, дори и при тях.

Емоционалност също значи желание за секс, доминиране на външният вид, ситуацията, не някакви разумни житейски преценки. Затова и жените обикновено им трябват 5 секунди да разберат с кого искат да правят секс и от там - от кого търсят връзка. Елементът на "връзката" идва най-вече от това, че в човешкото общество, жената винаги е възприемана като по-слабата, и че се нуждае някой друг постоянно да и помага и подкрепя. В днешно време, феминизмът подмени леко тая идея, като се опитва да ни убеди, че жената била силна, и подкрепата трябва да се сведе до финансова. Т.е. вместо да очаква подкрепа от мъжа като физически субект, нужни са само неговите пари, или парите на обществото като цяло, и тя нататък може да се оправи "сама" (естествено с чужда финансова помощ). Така че това направи днешните жени да не търсят "връзки", защото могат да си набавят ресурси и по друг начин. Разбира се, ако можеш да си изкарваш тези ресурси сама, още по-лесно.

Но исках да обясня защо битува това мнение, че жените търсят връзка (а мъжете като контраст - не). Въпросът е единствено ресурсен. Иначе реално мъжете им омръзват точно толкова бързо, ако не и по-бързо, отколкото жените омръзват на мъжете... "Връзката" е по-скоро психологически елемент от миналото, чрез който жените извличаха ресурси от мъжете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: edcde438a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Верно, че в сайта са големи моралисти и съдници, но на никого не си длъжна да се оправдаваш за действията си! :)

"Грешно и аморално ли е жена да иска само секс? " - Не е, ако сексуалния партньор го е опознала.
Разбрали са се взаимно за чисто сексуални срещи, без един от двамата да е ощетен.
Да задоволява сексуалния си апетит с него и да не търси други за секс.

Вие не сте си съвместими за сериозна връзка, защото той чисто човешки не разбира проблемите ти.
Това да загубиш родители и да се грижиш за болен никак не е лесно, само който е преминал през това може да те разбере.
От своя страна действа егоистично и ти поставя ултиматуми, а за да имаш функционираща сериозна връзка трябва да се правят компромиси. :)







~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9c5a64d004
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Твоето не е "само секс", а просто отчаяно положение някак да закърпим любовта... Явно се харесвате с този човек достатъчно, но разстоянието е сериозна пречка. Ами ако никой няма да направи компромис според мен няма смисъл. Но... хората, жените особено, много често се влюбват след секс. Та ако правите секс вероятно ще се привържеш още повече към него, а може и той към теб. Тогава има шанс някой да направи компромис.Така че в случая мисля, че сексът не само не те прави лесна, ами всъщност ти създава възможност за създаване на качествена връзка в някакъв момент, колкото и парадоксално да изглежда. А дори и да не станат, си е някакъв опит.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b6a485ac68
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не мисля, че е грешно.
Но много мъже, ако не знаят биха се влюбили в теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d166d867cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Леле. Жена да предлага се*кс на мъж и той все пак да приеме да не се мине, а преди това е нямал желание за нищо физическо с Авторката. Вие госпожо Авторке нямате ли поне малко достойнство?

Вместо той да тича след вас, както правят влюбените мъже, вие тичате след него

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2d493e44a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Отговарям само на заглавието - не знам дали е морално, но определено не бих имал връзка с жена, която се е търкаляла с мъже само за секса. Нямам добро мнение за такива.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0eecdd4298
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За всичко свързано с морал си задавам следните въпроси:
1. Ако го направя, ще преча ли на някого?
2. Ако и други са замесени, те съгласни ли са?

С това започва и завършва всичко. Не за първото, да за второто - значи ОК. Останалото са празни приказки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d9a0050177
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   12, да си проститутка или наркоман също отговаря на въпросите. Пропускаш третия въпрос, ще ти харесват ли последиците вбъдеще или ще се срамуваш?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0eecdd4298
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От 12 до 13,

А какви смяташ, че ще са последиците в случая? Уточнявам с цел да ти отговоря конкретно.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d9a0050177
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   14, за някои хора ще са за гордост. Въпрос на ценностна система.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 98dc7e566e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторке, аз бих поставила въпроса по друг начин-защо не наемеш жена, която да се грижи за баба ти и ти да си гледаш живота. Дори и да се наложи да сепреместиш в София. В крайна сметка баба ти може да живее още 20 години, а твоето време минава. За жалост жената може да има дете до ограничен брой години. Просто ти предлагам друг поглед към ситуацията ти.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 398b5357c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Щом сте свободни няма лошо, не пречите на никого, не наранявате никого. Само дано ако ти хареса много секса да не хлътнеш и да страдаш. Пък ако започнат и ревности, обяснения, работата ще стане играчка-плачка.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0eecdd4298
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   15, така и не ми отговори на въпроса, което може само да потвърди че си говорим празни приказки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e231c1d795
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторката: Как сте толкова убедени, че аз ще се привържа, а не той? Не сме имали връзка тези 2 години, просто приятели, които се харесват и комуникират. На мен ми трябва много повече от един секс да се привържа и макар че има много позитивни качества, със самият си егоизъм относно преместването ми ме изнерви, а аз никога не бих била с такъв мъж, който не може да прави компромиси, а другите трябва. Но това не променя факта, че ме привлича, умен е, творец като мен. И няма как да се влюбя от единия секс, сори. И защо някакъв коментиращ се изрази, че дори веднъж да го е правила жена не би гледал сериозно? Тогава аз трябва ли да гледам сериозно на мъже, които само са се “въргаляли”. И това е много грозна дума, защото и двамата сме фенове на нежен и романтичен секс, ако ти се въргаляш по коли к полянки, твой проблем!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d9a0050177
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   18, аз знам защо ме питаш. Искаш да ти кажа, че се превръщаш в парцал като пускаш на всеки втори. А после ти да ми кажеш, че щом не пречиш на никого и тъпкача е съгласен, е морално и да излеш тържествено като победител от спора.

Аз пък ти казвам, че ако си наркоман и дилъра е съгласен да ти продаде дрога и в същото време не пречишш на никого с друсането, това не означава, че е морално. С две думи искам да ти кажа, че към тези два въпроса, трябва да добавиш трети. Да, сигурно за някои не е лошо последствие да бъдеш парцал и общата, но за хората с ценностна система е. Просто има хора, които са ОК с това да са общи, други не.

Ето отговорих ти и спестих целия безсмислен спор, доволна ли си? Ако държиш да си победител в спора, предавам се и ти връчвам медала. Нямам намерение да убеждавам в правотата си жени, които не виждат проблем в това да преспят с всеки втори, само защото не пречат и не изнасилват мъжа.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0eecdd4298
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   20, (от 12 и 18) първо не съм авторката, второ - мъж съм.

Аз пък казвам, че не е и аморално. Моралът е субективен и си опира до индивида. Зададените от мен въпроси подсигуряват, че няма да тръгнем да се избиваме и ограбваме взаимно, или да се нараняваме по какъвто и да е друг начин.

Твоят трети въпрос е напълно излишен - освен ако не го налагаш с цел да си налагаш самопровъзгласеното за "правота" МНЕНИЕ. Иначе съм доволен, да - че сме и двамата съгласни, че сме си писали празни приказки до момента.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8286a2b996
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Все едно дали тоя секс го иска мъж или жена - и двата случая са еднакви. Оставям на вас да се сетите какви точно са еднаквите случаи.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e724e80e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Зависи от ситуацията. Лесни са жените които си лягат с непознати само за спорта или по други причини. Това са жени с 1 куп психологически проблеми. Твоя случай е различен, но клони към създаване на чувства от твоя страна, така че внимавай.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d9a0050177
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   21, Пак те питам (макар че избягваш коментар по въпроса) - да си наркоман морално ли е, щом третия въпрос е излишен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 87cfff23cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   6, какво се учудваш, след като и мъжете станаха женчовци... Особено след отмяна на казармата и НИКАКВИТЕ изисквания от страна на обществото, училището и родителите им към тях...

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a5ada98de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Не, не е аморално една жена или един мъж да иска само секс.
Не е грешно ако казва какво желае и не си играе с чувствата на човека отсреща. Ако уговорката ви е само за забавления и двамата сте съгласни, поне според мен не би било грешно. Трябва да сте доста честни един с друг, ако имате подобни отношения, защото те лесно стават токсични.

Неморално би било да лъжеш, мамиш и подвеждаш човека отсреща само, за да получиш някаква изгода от него. Ако казваш, че харесваш човека и имаш чувства, а в същото време гледаш само секса, значи мамиш и ще създадеш големи проблеми и за двамата за напред.

Вярването, че една жена е аморална ако е с някого само за сексуални отношения или е с много мъже, се е насаждало векове наред, затова и в днешно време го има все още. Преди жените не са имали особени права и животът им е зависел от мъжете, затова и е било нормално да се каже "той е твоят мъж (и твой собственик), само с него ще си". Това не означава обаче, че и тогава не е имало изневери от страна на жените или други подобни изпълнения. Много хора имат захаросана представа за миналото.
Сега е различно, защото притежаваме същите права, каквито имат и мъжете. Опитваме да приложим стария морал към нова ситуация (не казвам, че е напълно грешно).

По начина ти на писане бих казала, че имаш симпатии към този човек и може да откриеш, че имаш по-силни чувства към него, ако спите. Прецени си дали това е ок за теб. От друга страна може и след като вече направите секса да осъзнаеш, че не искаш такъв тип отношения и да се почувстваш зле, но може и пък да не ти се отрази по негативен начин.
Строго индивидуално е и от теб зависи какви решения ще вземеш.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 72323fbba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Да според повечето хора в днешно време е грешно една жена да прави секс. Грешно е всичко! Сега и майчинството го свързват само със секс, така че една жена е срамно да стане и майка дори! Ако роди млада след 18-19 г., въпреки че е пълнолетна хората казват, че е безотговорна курва, че е много "малка", за да ражда, че няма да може да гледа деца. Да не би да е на 15-16 г., за да е "малка" да ражда. Или пък да не би да е извършила някакво престъпление. Такова е отношението към жените и към майките. Кога ли най-сетне ще започнат да се държат към пълнолетните жени като към пълнолетни, а не като към някакви малки деца по на 6-7 г. Те така им спират развитието, като ги мислят за невръстенички. Ако питаш хората най-добре за една жена е да отиде в някакъв манастир, цял живот да си няма приятел. Тя не трябва да живее никога с мъж, защото според тях винаги ще е "малка" за това, а трябва да живее като монахиня. Хората са идиоти, правят се на много строги. Всички гледат да съдят жените за личния им живот, като че ли са извършили някакво престъпление. Заради тази строгост не се раждат българи, после някой друг ни е виновен за това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3053db8118
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Тоя мъж не вдъхва доверие. Не ти предлага сериозна връзка и ти поставя ултиматум, не е склонен на компромиси, т. е. егоист, не прави живота ти по-добър. До сега не сте правили секс за две години, но той продължава да си губи времето с теб, започвам да си мисля, че е или от тези, които се привличат предимно от мъже или асексуален. Нищо друго не може да обясни подобно поведение при мъж. Сега ще спиш с него, ще развиеш чувства и той ще ги използва да те манипулира. Намери си някой варненец, този за какво ти е? Само ти подрива самочувствието, за друго не става. Не разбирам как може да си губиш времето две години с такъв. Той и само за секс не става.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: edcde438a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

29.   До 16, Ако беше прочел/а историята щеше да ти стане ясно, че единственото семейство на авторката е бабата.
И що за човек би зарязал болен родител? !
Не е първия, нито последния мъж в живота ѝ, за да прави такива радикални решения.
Баба ѝ е на 82 години, едва ли ще доживее още 20 години.
Работа се намира, мъже за секс и сериозна връзка също, но животът и моментите с обичан човек не!!!

"Никой не е отговорен за твоето щастие, освен теб самия. "
Не обвинявайте тези, които цял живот са се грижели за вас, давали са ви обич и уют.







~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 45b43151d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Да ти кажа, според мен изобщо не трябва да се допитваш до сульо и пульо за интимния си живот. Зряла жена си, звучиш разумна и отговорна, спазвай собствените си принципи.
Не, че е много морално да правиш секс без връзка, но пък това, че веднъж в този живот си решила да правиш секс с мъж, към когото изпитваш симпатия и познаваш от две години, въобще не е толкова аморално. Не е като всяка вечер да си лягаш с непознат от дискотеката. Ако не друго, то поне ясно знаеш какво искаш и избираш вариант, който не е толкова краен.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0eecdd4298
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   До 24, нали не ти се занимаваше с безсмислени спорове, какво стана? Всъщност ти отговорих на въпроса: не е и аморално. Питаш ме "черно ли е или бяло", аз ти отговарям - сиво.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d9a0050177
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   31, щом за теб да си наркоман, наркодилър и проститутка не е аморално, значи представата ти за морал е много сбъркана. Глупави са ти въпросите, това исках да ти докажа. Това, че казваш на черното бяло (че наркодилърите не са аморални), само да не си признаеш, че третият въпрос не е излишен, не променя този факт.

Пожелавам ти децата ти да са "не аморални" наркодилъри, щом за теб това е морал. Не е кълнене, а добро пожелание, щом за теб това е морала. Нали отговаря на двата ти въпроса, значи няма да има проблем за теб децата ти да са наркомани или наркодилъри.

Сега ще кажеш, че и с това си ОК, само за да не си признаеш, че третият въпрос не е излишен, нали? Тезата ти увисна много лесно, както виждаш.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0eecdd4298
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   32, да бе ок, замислих се и проверих тук-там - прав си. За незаконни дейности като наркоманията, дилърството и проституцията (незаконно, заради нетрудови доходи) трябва да си зададем третия ти въпрос. Признавам те.

Да правиш секс с човек който ти е приятен обаче не е противозаконно. Това и беше темата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d9a0050177
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   34, добро утро, кацна на моето. За предпоследното ти изречение пак мога да те оборя, ама за там трябва да имаш малко духовни познания.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f9ddd27226
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Хубаво е, че искаш секс, но не е хубаво, че искаш само него.

Аз съм мъж на 29 и съм в такава сексуална връзка с момиче на 22 от близо година. Безумно влюбен съм в нея, не мога да мисля за друго освен за нея, заспивам и се събуждам с мисълта за нея... Тя, обаче, не ме иска в живота си. Правим секс 1-2 пъти седмично и това е. Искам да съм с нея, представям си наше общо красиво бъдеще, а тя ми дава трохи (секс), с които краткотрайно се задоволявам.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 87b8260de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Неморално е ако не си честна. В смисъл , ако ще си легнеш с него с ясното съзнание че това ще е само с цел секс но за да се осъществи ще му кажеш че е връзка с бъдеще. Щом си честна и коректна , живота си е твой ,живей го както си искаш. Факта че търсиш мнението на обществото как да живееш живота си, това не е ок. Българското общество не е зряло по-темата , разбираемо е ,до вчера е имало комунизъм където темата секс беше абсолютно табу. Аз не виждам проблем жените да си лягат през ден с различен мъж или заради пари и тнт. Щом са честни , защо другите ще налагаме нашето виждане за това как да живеят живота си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker