Девственица - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девственица
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 5225 пъти
Здравейте, не съм сигурна много как да започна, не съм сигурна и дали също това което ще кажа е проблем, тъй като за мен не представлява такъв, а може би за младежите около мен. Аз съм девствена. Първо ще кажа, че съм студентка на 21 години, определено съм доста симпатична с риск да прозвучи нескромно, но въпреки това някак пренабрегвана. Не ме разбирайте погрешно не ми липсва внимание от противоположния пол, но когато им спомена, че съм девствена нещо в отношенията ни се обърква, първо ми казват, че не е проблем, а после рязко се отдалечават. Имам страшно много приятели с които бих могла да го направя, но не намирам влечение в това, а вече се отрази на една от връзките ми. Момчето беше много сериозно, нищо в отношенията ни не ни е куцало, но когато разбра, че не съм докосвана се отдръпна, което ме наведе на мисълта, че се е уплашил, а може би не е така, каква е вашата гледна точка? Толкова ли е страшно да бъдеш с девственица? Не бих се отдала на всеки, но точно когато вече смятах, че съм готова, нещо се обърка. Може би проблемът е в това, че съм неопитна, но наистина ме накара да се почувствам нежелана, все едно не съм достойна. Сексът с девственица очевидно е много страшен....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 49754fb58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се коси-просто те приемат за загубенячка,а може наистина да си такава !?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c4fbd03066
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм на 20 години и съм в същото положение като теб — даже наскоро на среща с човек, към когото имах интерес и уж беше взаимно (с обяснения в любов от негова страна), ми каза директно (веднага след като разбра), че не би искал да има връзка с мен дори и да ме харесвал, защото нямам опит в с*кса, а това било изключително важно. Всичко приключи.

Не е първият човек, който да ми е съобщавал нещо подобно, честно казано. Бягат като опарени, когато разберат истината... вече даже и се опитвам всячески да убедя себе си да не ги казвам тези неща, но не знам кое е по-лошо: да ме отрежат след трета или четвърта среща, или да ме захвърлят като мръсно коте след няколко седмици връзка например. Пък като стане дума и си замълча, това пък е долно, защото е прикрита лъжа.

Много ме е срам. Никога не съм мислила, че една девствена ципа ще е проблем за почти всеки (очевидно). От няколко месеца (след последния случай) не съм излизала с никого и не желая. Не искам пак да се разочаровам. Просто съм приела, че ще остана сама и ще си умра такава.

Такива хора като мен са само за съжаление, за нищо повече. За 20 и кусур години мои връстнички вече бременни и със съпрузи, а аз... мъж не съм докосвала и не знам какво е. Мразя се, че вместо на 16-17 години да се бях занимавала с приятели, да бях излизала, да бях водила тогава една-две връзки, се занимавах с училище — сега нека да ми топлят дипломите, грамотите и сертификатите по чужди езици. Да ми топлят безсмислените шестички и резултати от олимпиади. Никой не те пита за тях. Когато нямаш опит в друго, в човешките взаимоотношения (обобщено), никой не е длъжен да те търпи. Започнах да ги разбирам и тези, които не ме искат заради това също — та... кой би желал човек, който не знае как да се държи? Както в леглото, така и в такива взаимоотношения цялостно?

Ама... такова е. Ще си живуркам и така. Безсмислено съществуване.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8cb5157b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   По-обикновените, по-незапознатите много ще се радват да са ти първи, но ти сама каза, че по-интелигентните се отдръпват, а това е така, че те знаят, че ако са ти първи, със сигурност няма да са ти и последни. Може би, именно заради това искат момиче с някакъв, дори и минимален опит, евентуално да градят връзка. Попитай каките тук и те ще ти обяснят, че след няколко разочарования са намерили техният мечтан партньор, а не първия срещнат, с който са правили секс. Знам, че ти е трудно да си го обясниш сега, но в един момент идва любопитството и започваш да си задаваш натрапчивия въпрос, не пропускам ли нещо, това ли беше секса, ами ако с някой друг е различно и поради тази причина интелигентните момчета търсят осъзнати момичета. Ще прочетеш коментари, че да си девствена е страхотно, да си девствена не те прави добра или лоша, това означава само и единствено, че все още не си била интимна мъж. Знанието се придобива с опит, другото, тя каза така, той каза иначе, но ти няма да можеш да преценяш кой в случая има право.
Успех момиче.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8626d1d816
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не казвай на мъжете, че си девствена. Просто като си харесаш някой, си пийнете и го направете.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9828c81418
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   А защо трябва да ги уведомяваш предварително? Аз на първия ми му казах 10 секунди преди да го вкара, да натисне по-здраво, защото съм девствена. Бях на 20 тогава.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 596516c74f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Поговори с него
За неопитността всеки в началото е това е нормално дори има хора, който са го правили много пъти и пак не знаят как да го правят

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ee7e9a672d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, аз също забелязвам, че повечето момчета някак се отдръпват от девствените момичета. Аз не го разбирам обаче, за мен е голям комплимент, ако момиче ме намери достатъчно специален, че да съм й първи. При наличие на достатъчно силно привличане и комуникация, ми звучи абсурдно на някого да му пука дали момичето (или момчето) е девствено. Според мен ще срещнеш правилното момче, което ще те накара да се чувстваш обичана и специална и няма да се отдръпне заради нещо подобно.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c5c0ea05b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Не се притеснвай излишно.
Щом човека се е отдръпнал, явно не е бил за теб.
Няма нищо лошо в това да си девствена на 21 или на 31. Просто не се е намерил правилният и сериозен партньор, който наистина да държи на теб и на твоята същност а не е с теб само заради секса.
Хубаво е, че споделяш на партньорите си, че си девствена.
Това не е порок.
Всичко ще бъде наред.
Успех

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0ab75de0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Поне така се отърваваш от нещастници, един мъж би се радвал, че не си била с други, ако те иска достатъчно. Такива дето ги е шубе, да си бягат. Не си недостойна, а те за теб не са достойни. Ще намериш мъжа, почакай...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0ab75de0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Дърпат се защото не са сериозни , едва ли не после трябва да се ожените след това . Не качествени са те , не вие момичета . Страхливи мъже .

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8cb5157b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много от мъжете тук коментират, колко специален бил първият път и колко важно с кой щял да бъде. Ще ви разочаровам скъпи момчета, и 90 процента от жените, ако са искрени и те ще ви го кажат, да има специялни мъже в нашия живот, но те не са под номера и най-често не са първите. Първият път се прави от любопитство, защото слушаш разкази и истории и хормоните бушуват, най-често между 16 и 19 години, още в училище. И си мислете, че ако се е случило да сте първи на някое момиче сте много специални в нейния живот? ! Ще се повторя специалните хора в живота вероятно ще се появят и вие ще можете да ги разпознаете, а не приказки от сорта щом не ти предлага брак, значи не е читав. Да, на теб може да не предложи, но на друго момиче, може и да предложи. Хармонията трябва да се почувства, а не да се изисква.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0e4bcfb850
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   От кога пък девствеността стана най-големия порок? :D
Според мен си зависи от човека. Силните /духовно/ хора не бягат! А и повярвай ми, че при желание от твоя страна може да си наваксаш пропуснатото в интимен план, но трябва да е с правилния човек!

М.33г.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: cacacf827e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Абе от къде ги намирате такива плашливи мъже, дето бягат като чуят че ще са първи?
Егати мъжа... Вместо да се постарае малко повечко за случая - свива знамената и офейква.
Е не го разбирам.
Мъж съм.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d4b40321b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   Последното за хармонията е супер точно, браво на 12.
И аз това се чудя, какво чакат някой специален, такъв няма.
Тука имаше една объркана, която искала да не прибързва от запознаство(забележи къде) в тиндър. Някаква девствена девойка, ама супер дръпната. И аз й написах, че шансовете за сериозна връзка с момче, с което ще прави дебют в секса, ще са почти никакви . Важи за всяка жена, ама тука 16-20 годишните всичко знаят, а не слушат 25 мъже и жени, които имат опит. Правете го с всеки, с който почувствате възбуда и привличане, не се дърпайте до 25 защото е кофти възраст за жена. Нямам предразсъдъци, но няма да си легна с жена в средата на 20те с химен, съжалявам. Просто има нещо сбъркано в това, нещо цъкнато в характера. Иначе, мъжете и на 30 могат да правят сефте, на тях им идва отвътре. Мъжете си знаят всяко движение, всяко докосване. Да, има и такива свити и сковани, но те са пълни загубеняци и вярват, че за всяка стъпка има точен сценарий. Такива цял живот трябва да стоят в положението си, защото заради тях се носи славата, че девствените мъже са смотани, напротив, не са! И на мен не са връзвали така, че си ме представяха за смотан. Две се дръпнаха, а третата беше уникална и не сбърка с доверието към мен. Едва ли ще прави такъв секс с някой друг, съмнявам се. Мога да съжалявам тези двете преди нея, защото съм убеден, че и те не са изживяли насладата от секса. Попаднали са на супер тегавите типчета.

Запознат

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ab6fbdb864
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Адриана Лима, бивш модел на Виктория Сикретс,която е католичка, се е пазила до сватбата. Омъжила се е на 27. Това означава ли, че има нещо "цъкнато в характера", както някой се е изразил в предишните коментари. Преди хората са имали съвсем друга ценностна система. Жените не са имали противозачатъчни под формата на хапчета и затова са прави секс, чак след като се оженят. Това означава ли, че всички тези жени, които са се женили по-късно, са с "цъкнат характер".

На запад има хора, които приемат девствеността за нещо нормално и въобще не са толкова малко, колкото някои мислят. Да си девствен/а до 20 , въобще не се смята за проблем. Дори да си на двайсет да си бил интимен с един-единствен човек също е нормално.

Правилният ще се появи и няма да има нищо против девственосттта. По-добре се концентрирай върху други неща и не го мисли. Работи върху себе си и развивай самоувереност. Спортувай, учи, наслаждавай се на хобитата си. Ще те посъветвам да не ровиш в интернет за информация по темата. Може да се натъкнеш на неща, които ще те разстроят. Аз живея в чужбина и оставам с впечатлението, че хората в тази страна повече си държат на отношенията. Не е само единият секс.

Нямам нищо против бройката на хората, но ако ще се стига до секс,според мен е по-добре да има взаимни чувства и сериозна връзка. Девствеността не е от значение. Повярвай ми, пълно е с хора, които имат подобно мнение.

Хубавите неща изискват време.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1136cb59c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Запознай се с някого, по-земен, по-неопитен, когато достигнете емоционална близост и можеш да бъдеш себе си с него просто го направете, едва ли ще ти откаже особено защото е момче. Няма такова нещо като-почувствах се готова за секс. Момчетата не харесват невинните момичета от филмите, не се пази, а си направи кефа, най-малкото го направи заради себе си. Опитните момчета определено не искат девствена, казвали са ми че това ги отблъсква, после щяла да се влюби и т н. Никой няма да ти каже евала че си се пазила толкова дълго време. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c4fbd03066
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Номер 16, да бе... точно в характера ли ще е „цъкнатото“?

Това, че лично ти притежаваш някакви предпочитания, не означава, че „още 25 души“ са на твоето мнение. Не обобщавай прекомерно с идеята да придобиеш „непробиваема“ аргументация, именно сам си я пробиваш така.

„Цъкнатото“ в характера ни масово е, че не пасваме с mainstream разголените момичета, по които се точат лиги в повечето случаи от нагон и хормон. Не оправдавам своето безхаберие да стоя девствена до тази възраст, явно имам някакъв проблем и съм „ненормална“, грозна, проста, смотана или друга (приела съм го вече), но това, което ти твърдиш, граничи с налудничавост също. Да не говорим, че идеите, засягащи какво е сериозна връзка според всеки индивид варират, та предположението ми е, че „дръпнатата“, за която говориш в примера си от сайта, не желае да прави секс просто с идеята да го прави. Напъни си бъбрека малко и мисли, както казваше шеговито един мой преподавател. Успокоение на „девствената загъбенячка“ го наречи, морал, де да знам, както ти дойде, предвидимо е по принцип.

За сериозното - виж сега, за всичко има шансове, познавам две бременни, които живеят с първите си приятели, с които са заедно вече пета или шеста година, всичко е теоретично и практически възможно, въпреки че е малък шансът. Не си мисли, че един интелигентен човек, каквито сме повечето (по лични впечатления) „цъкнати девственици“, няма да си премери и обмисли това - адекватен човек в днешно време не би си живял в някакви приказки, които са реалност в 0,00001% от случаите. Просто не искаме да сме с някой бройкаджия и сериозното ни е спасителният парашут да не се хванем с човек, който да ни използва и захвърли като кучета (защото според хора като теб май и без това сме такива - едни грозни тъпи кучета, които не заслужават грам любов). Ако искаш, давай, така го приемай. Оттам нататък - каквото дойде. Виждам, че си бая запознат.

Ж20

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ec55e923ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   А няма ли вероятност причината да се крие другаде? На по-късен етап нещо в теб не им допада на момчетата и те се отдръпват, а ти го отдаваш на това, че си девствена, понеже в твоята глава това ти е единствения проблем.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d4b40321b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   До 20
Да, до характер се свеждат нещата. Симпатичните момичета са обсипвани от предложения и варианти, а сред тези варианти има много добри, много добри момчета визуално и по характер. Лично познавам мацка на 26, която два пъти разиграваше момчета, които си бяха ок. Не съм сигурен, но я подозирам за девствена и се съмнявам да греша. Е, определено е характерчето. И да, не е ок да си с химен на 26! Не е казано, че трябва да го махаш на 16-18, но е логично да си променила положението около 22, а и това не означава, че няма читави с химен на 26, ама е странен моме т от живота. Предвид факта, че масово жените са раждали около 20 годишни, а днес след 30.. не е само от времената, а и самата ценностна система. Когато имаш избор от момчета и се чудиш, значи си филмирана. Не е нормално да седите до 25 години девствени.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c4fbd03066
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Пак до 22 - говориш уж за характер, а след това даваш пример чрез симпатичност, под която се разбира често външен вид. Лицемерно ми прозвуча и сам издаде себе си и онова, което се гледа всъщност на първо място.

Както споменах по-рано в предишен коментар индиректно, на малцина сякаш им дреме какъв характер притежаваш и колко си успешен, интелигентен и т.н. - случаят с девойката е същият: нима да разиграваш хора и чувствата им говори за страхотен характер и добронамереност например? Съжалявам, но не мисля така.

Само това ще кажа.

Ж20

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8cb5157b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   до 20
Нищо лично, и аз съм жена , преди да пишеш дълги коментари колко е велико да бъдеш само с един мъж и да слушаш разни приятелки как било супер яко и готино , се замисли как опитвайки едно ястие си казваш , че другите не струват и дори няма да искаш да ги опиташ...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c4fbd03066
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   До 22 (отново) - прочетох пак коментара ти, поразсъждавах малко, има логика, ако се възприеме, че девойката с характера си е отблъснала целенасочено някого, но все пак нито ти, нито аз сме били на нейния хал и в нейните обувки в крайна сметка. Много други фактори съществуват, но преднамерено насочих вниманието си над това, че акцентът ти не бе върху характера изначално, а върху симпатичността ѝ.

Замислих се и за друго - говориш за някакъв избор от момчета, ама... какво се случва, ако нямаш такъв? Ето... аз например не съм никак ухажвана и харесвана, огромно чудо е, ако някой изобщо реши да ми обърне внимание. Не съм динозавър чак, ходя на козметик, поддържам се, спазвам хигиена, висока 174 см., 60 килограма, спортувам. Собствени хобита, отлична в университета, самостоятелна. Е и? Когато човекът разбра (както обясних и в коментар номер 2), че съм девствена, директно ме отсвири все едно съм боклук и не ме потърси повече. А уж ми обясняваше колко е впечатлен от мен, колко съм била красива, интелигентна и т.н. Даже не е ставало дума за секс конкретно между двама ни, за това дали съм готова или нещо подобно. Пита ме за опит, казах му истината и... дим да го няма. Все едно чу, че съм криминално проявена или представлявам смеска между извънземно и психопат. И не е нещо, което да ми се случва за пръв път.

Кого да избера, когато никой не избира мен? Тиндър ли акаунт да си създам, та там да ме направят също на нищо как не ме е срам да съм без опит в секса и да се бутам измежду шамарите? Да досаждам на всеки срещнат? И как? Когато изобщо никой за моя 20-годишен живот не ме е пожелал? Не е бил искрен? Не е погледнал към мен с други очи? Казах го по-рано, пак ще го кажа - нищо не запълва празнината от това да не си бил обичан по такъв начин. Безлюбовно жалко съществуване водя, до колкото и успехи да съм достигнала за 20-годишния си живот.

Ама... какво да правя? Остана ми само да се радвам на приятелките ми, които имат, за щастие, повече късмет, природни дадености, красота, интелект и т.н. от мен. И любов най-вече, хора до себе си.

Ж20

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 44dbbb953f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Излишно е да споменаваме, че с първият, с който жените си губят девствеността, не живеят заедно и се разделят бързо. Интересно, дали след няколко години сте още със специалният?!? Супер малкото изключения.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8cb5157b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   До номер 28
Много точен коментар, с едно допълнение ако ми позволиш
дори и да останат и заживеят с първия, доколко след него няма да има други по време на това съжителство е много спорно...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 44dbbb953f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   25, нещо елементарно написах, не вникваш.
Имах предвид, че е странен случай, когато уж търсите нещо готино за вас, попадате на него, ама се чудите дали това е подходящото. И точно тогава, когато се намери и прияъен на външност, и приятен на поведение, не, нямате решение. И така, след като сте вече на 22 , а поне два или ъри пъти сте се чудили, значи вие не сте ок. Просто се осъзнайте, че яхти, джипове и самотни мачовци в големи апартаменти НЯМА! Знам какво търсите, но това е химера. Един мъж, ако е мъж на място и си знае цената, няма да отваря жена на 25 ...И престанете да разигравате момчетата! Може ли да ходите с някой месец, два, година и да не му пускате?!?!? Няма да губите времето на момчетата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 44dbbb953f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   Просто не ви разбирам, защо сте гаджета с някой, а няма да му пуснете? Познавам супер много дето са падали в тоя женски капан. Явно си търсите просто някой, че да не
не сте самички пред другите. Връзката без секс = приятелство. И да лепите, и да не лепите единички, пак си остава факт. Щом успокоява троленето с минуси, ок. Черното, няма да стане бяло. Най-бруталното нещо е женският егоизъм, да ходиш с някой дето го държиш на сухо и после го късаш. Да се запозная с мацв и да ми цепи ,,На 28 съм, ама има един проблем. Имала съм връзка с двама за два месеца и половин година, обаче си мислех, че искат само да ме **кат и съм още девствена" НЯМА хич да се бавя, а бягам с 200. Не си го причинявайте, младежи.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c4fbd03066
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   30 и 31, явно не четеш внимателно какво ти се обяснява в предишните ми коментари. Правиш си някакви крайни заключения, от които смятам, че аз не съм част.

Никъде не съм посочвала, че ще бавя някого, та да ме чакал 3 години, 5 месеца и т.н., даже си мисля, че ако изпитваме взаимно привличане и съм го определила като надежден и свестен, към този период на разсъждение поне съм доста склонна да го направя и на втора-трета седмица, стига да не е one-night-stand или временна забивка. Както споменах и по-рано, важно е за мен връзката да е връзка и да съществува, а не да ме използват просто като дупка за задоволяване на нужди. Пак ще задам въпроса обаче — с кого да го направя, като никой не проявява интерес, а и да прояви, бяга от мен все едно съм прокълната вещица, щом се поясни, че все пак нямам опит? Уж за тях съм много мил, добронамерен, искрен и впечатляващ човек, но накрая офейкват. Ах, каква умопомрачителна псевдоидилия...

Говориш за някакви яхти, някакви апартаменти, някакви чудесии... съжалявам, че ще ми се наложи да го кажа, но имаш доста повърхностни представи за това какво изисква един зрял (поне ментално) човек. Последна грижа са ми банковите сметки и материалните придобивки на някого, никак не ме засяга; плочки, мускули и прочие не ме грабват, предпочитам друго. Даже някой мачо чрез желанието си да изпъкне с хвалби само би ме отвратил - явно няма никакъв характер или какво по-ценно да предложи, та толкова да е закъсал да ми мазни очите с глупости и преходни неща.

За последно само ще ти кажа, че ми е жал, тъй като си доста предубеден и вероятно нараняван от девойки, търсещи да хванат яката пара, щом толкова умело и силно генерализираш. И ти не ми изглеждаш щастлив, но тук в този форум никой не е, честно казано - щастливи и удовлетворени и любовно, и семейно, и приятелски, и материално, и сексуално, не биха имали време или желание да хабят нервни клетки тук. Пожелавам ти да излезеш от тази мисловна ситуация и да попаднеш на по-адекватни дами, които да ти променят представите.

Чао от мен!

Ж20

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b9ebdf3b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Не искам да засегна мацките, но ципата след 25 е бреме, чиято тежест е супер излишна в съзнанието. И това подсказва, че претенцията и очакванията са големи, а реално все един ще е ставал за секс. Да си кажем право, никоя не е заживяла с дебютанта, няма нищо специално в това. Просто трябва да е готин пич и да ви възбужда.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bae56aac9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Имах връзка с момиче което беше девствено, и чесно да ти кажа вече предпочитам момиче което вече се е находило! Дето има една приказка като пастета беше аз го отворих всички намазаха че и при мен така. След първия път ще ти се отворят очите и ще почнеш наляво и нядясно може би момчетата затова се дърпат.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0ab75de0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Може и да остане единствен, ако секса с него е невероятен например. Дори жената да е била с много, също няма гаранция, че ще си последен. Много хора са били с един. Много мъже ми харесват, но не си лягам с всеки, нали...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a2da12b589
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   до 35
ти с един ли остана....

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 98b2addf7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Спокойно.... те не са достойни за теб щом бягат. Даже обратното Ти трябва да бягаш от такива мъже, които като разберат бягат. Така, че не бързай. Ще намериш точните. Имаш много време. Аз например много бих се зарадвал на девствена жена и си търся точно такава. Аз съм мъж на 33 години и аз съм девствен.... жена не съм докосвал. Безсмислено съществуване цели 33 години... две висши образования, дипломи, вкъщи без приятели и т. н. Но както казах ако намеря девствено момиче още по добре. Нищо че няма опит. И аз нямам. И двамата няма да имаме, но какво от това... ще си го придобием взаимно :) Така е още по добре. В днешно време е изключителна рядкост да намериш девствено момиче. Даже много бих искал да се запозная с теб авторката, също и с момичето от коментар 2. Но няма как да стане след като не може да се публикува лична информация тук.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 278d4e03a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Добре го написа човече, браво. Девствена жена над 20...
Ще ти пусне, ама тя ще реши кога. И, вероятно ще скъсате и ще пусне на някой балък. Така беше с бившата. Преди седмица я видях с тоя залухар. Имам общ познат и ми казаха, че се похвалил, че вече е отворил заключените порти. Поне го правете с готини момчета.

До 33

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: cc253f4414
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Избягали са защото са се надявали на бързо чукане, а с теб са си направили сметка, че може въобще да не го получат.
Ти се надяваш, че живота ще се подреди и ще имаш мъж който да те разбира, но времената са ужасни и никой вече не иска да се жени и ангажира излишно. Вече все по често се срещат екстремно разкрепостени жени, който постоянно употребяват лицемерно думата любов но са били с повече мъже от проститутки.
Те разбират, че света е пропаднал отвсякъде и са отдали тотално на разврат.
Възможноста да бъдеш употребена е доста голяма, защото вече всеки гледа да си угажда на оная работа.
И какво му е специалното както разправят ще бъдеш разпробита за секунди -големия момент.
Това че не си като подрастващите боклуци, наистина ти придава много по висока стойност, но това те прави ценна единствено теб.
Обаче разсъжденията в разказа ти за адски многото приятели ти показват типичните разсъждения повечето твои връстнички.
От тук личи че просто се чудиш дали да яхнеш веднага самолета или да отложиш малко... А после? После идват многото" полети с прекачвания "докато не се превърнеш в поредната" туристическа" фръцла с много приятели и голям избор и малко оставащо време за наживяване до дупка.
Всичко е в твои ръце - ти наистина в момента притежаваш нещо ценно за разлика от много други и това е избора дали да станеш като останалите парцали за нула време или да израстваш имайки достойнство без да газиш задължително в калта.
Всички останало са празни приказки!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: bb592259f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Имам приятел , който 1 година излизаше с едно девствено момиче, тя искаше време да се убеди , че той е специален , той си правеше секс с разни бивши , накрая тя му позволи да бъде специалният , чукаха се няколко пъти и той си тръгна , това за тези които си мислят , че могат да познаят специалният.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: bfb017713e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Аз както разбирам, без да чета много внимателно и авторката нямаше вече да е девствена, ако някой мъж я беше пожелал. За какво са тогава тези хвалби колко тя била ценна и какви боклуци били вече недевствените? И стига с това - ще се намери "правилния" човек, той ще те оцени. Те за това един куп седят стари моми и чакат Оня с коня- правилния. Пък накрая смъкват гарда и се хващат от самота и отчаяние с който им обърне внимание.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker