Как пък всички правите анален? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как пък всички правите анален?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 9073 пъти
Понеже тук имаше един куп теми от фригидни по едно време против свирки, анален и прочие, съвсем не съм от тях. Даже бих казала, че съм от доста сексуалните жени особено с красив и любвеобилен мъж, когато има чувства - и доста инициативна. Но примерно всеки си има лимити - неща, които би пробвал, неща, които може би би пробвал и неща, които абсолютно не желае и му причиняват болка/дискомфорт по даден начин. Аз НЕ искам анален секс, не съм правила никога и не искам. Нищо възбуждащо не виждам. Естествено съм мастурбирала сама, още преди да загубя девствеността си съм стимулирала вагината и ануса си, просто изучаване на тялото. И съм постигала сама да кажем бурни вагинални оргазми, а относно дупето какво ми е мнението - болеше дори с лубрикант и едно пръстче, после постоянно все едно съм отворена, нещо не е на мястото си, приаква ти се. Как някой, който твърди, че ме обича или изобщо човек, ще иска нещо, което не ми е приятно? Как това се превърна в норма, все анален, та анален. Първият ми приятел никога не е желал и се гадеше при мисълта, но другите двама след това все питаха как така не съм правила и искам ли, като всеки път режех, не затова се разделихме, но беше дразнещо. Единият не беше правил, а искаше да пробва и даже даваше аз първо него да бодна, само да пробва, но аз бях категорично НЕ. Другият хем знаеше какво е, хем харесваше повече вагинален, но за разнообразие би искал, пак отрязах. Със сигурност не ми е мечтата да чукам мъж отзад, но ако поиска, ще го направя, защото касае неговото тяло и неговата болка. Но обратното? Щом касае мен и няма него да боли, то изборът и инициативата трябва да са мои! Това е относно мен. Сега цялостно - защо карате партньорите си да правят неща, които не харесват, вие виждате това и пак настоявате? За кой свършвания еди къде си, за кой гълтане, за кой анален, груб секс, дори определена поза, която причинява болка? Като че ли без това не може да живеете? Разнообразието не е само в Мейнстрийм порното, прочетете една камасутра, ролева игра, костюми, е това е интересно. Просто всеки си има лимити и трябва да уважавате чуждите. Аз почнах от първите срещи да разпитвам за секс, за да няма разминавания. Не ви ли е тъпо да насилвате партьнора за нещо? То кел файда ако трябваше да изнасилвам човека до себе си, въбудата ми щеше да замине или да знам, че го прави заради мен, не заради себе си. И вие защо угаждате за много неприятни за вас неща на партньорите си?
За двойките, в които и двамата обичате това, вас не ви съдя, знам, че има такива. Аз питам тези, дето само настояват и не говоря за анален, а за всичко, което другият не обича, каквото и да било. Май тези неща, колкото и да е неловко, от рано трябва да се говорят. Аз не се налагам, обичайте си го, но защо всеки втори (и мъж, и жена) ми го налагат, пробутват и опитват да променят гледната точка? Хубаво, имате си анални оргазми, харесва ви, на мен също ли трябва? Това е като охлювите - може да са вкусни, но никога няма да опитам, защото ми е гнусно, а и ми е мъчно за животното. За аналния секс пак така според други критерии - не изпитвам удоволствие в тая зона, болка има макар поносима (но сексът трябва ли да е болка, а и говорим за един мой пръст, не член), гнусно ми е точно това и общо взето така. Плюс това болката и дискомфортът не ме възбуждат, ако мъжът до мен го - той нека той ги изпитва на свой гръб, ако ще е с мен или да намери жена, на която й допада. Третият ми приятел така обичаше грубостите, аз нямах против, но и той да изпита. Е какво стана - веднъж го нашамарих хубаво и той щеше да се разреве (дори не е било толкова силно). Мина му мерака изобщо за секс тогава и се разсърди. Ами как така искате неща, които сами не може да изтърпите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 62

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 00e97f1bf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Някои двойки практикуват анален когато жената е в онези дни.
Опитай, поне 3 - 4 пъти, първите един два пъти може и да не ти е толкова кеф, но после постепенно ще започне да ти харесва. Ако и след това те боли явно не е за теб. Поне опитай. От един път и то с пръстче не можеш да си изградиш правилна преценка.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3af8c98532
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази мода дойде от порното. Там в повечето случаи след стандартния секс следва и проникване в задния двор...Аз като мъж никога не съм искал от жена този тип секс. Така както аз не искам да ми бъркат отзад, предполагам и на жените не им е приятно. Но има всякакъв тип хора, включително такива, които изпитват възбуда и удоволствие от болката. За мен е неестествено, самия факт че трябва специална подготовка преди секса показва че предназначението на това място е друго. При гейовете донякъде е разбираемо, тъй като имат само една дупка...но от жена да искаш анален...защо? Прикрит хомо/би-сексуализъм?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3af8c98532
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Това е гнусота...ама било тясно...ами то и на някои животни онея работи им са тесни, и какво? С животни ли да почнем да правим секс? Човешка деградация. Има много други начини да ми е приятно с жената, която обичам...дори само да си лежим гушнати пак ми е приятно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 279d1cbe95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много добре написано. А жената като е в цикъл как изобщо й се прави секс, номер 1? Какъвто и да е( освен може би орален)?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6858b265a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Даа, това е като онези истории, в които един мъж твърди, че имал 20 жени зад гърба си. То и най-хубавите мъже са спали с по няколко, ама топ играчите с по 20. Та, не, не вярвам, че всички праввт анален. На много мъже и свирки не им правят. Братоци, има сайтове за неангажиращи секс връзки, но се ползват за чатове, пък ще убедите, че се чукали като в порното, аре моля ви.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7d290073ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Не знам, защо продължавате да смятате аналната любов за някакво моментно модно течение, при положение, че тя е съществувавала още от времето на най-древните цивилизации.

Относно отношението на авторката, много крайна позиция. НЕ! НЯМА! ВИКОГА! За мен любовта е много повече въпрос на отдаденост, т.е. да дадеш на любимия си точно това, което иска и при това да ти достави удоволствие самото отдаване. Аз съм правил за жената, която обичам шантави работи, които не са ми харесвали. Имах гадже, с фетиш към мъж, облечен с дамско бельо. Няколко пъти се обличах, заради нея, въпреки, че ми беше по-скоро смешно и неловко. Разбира се, това показва, по какъв начин разбираме понятието любов. За някои то е отдаване, за други обсебване, а за трети пресметливо танто за танто.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 24dc00bfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласна съм но от опит казвам че попаднеш ли на добър любовник аналния е страхотен просто авторката е попадала само на грубияни. Аналния е супер но само с любимия човек
Мария 40г.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 65a019a815
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   На теб не ти харесва и не правиш, на някои да и правят. Не виждам проблем и изобщо смисъл от темата.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b3569a6d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ако не сте правила анален секс никога, как разбирате че е болезнен ?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c446b3d799
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8 жената друго казва. Казва, че не иска даже и за проба, защото е убедена, че няма да й хареса. Това е нейно пълно право.
Пита защо не се уважава мнението й, че като то каже не, значи не.
Авторке и аз никога не съм правила анален, но честно казано никой и не ми е искал. Не знам ти на какви попадаш. Напълно съм съгласна, че изборът трябва да е твой. Някой ден може и да го направиш, но пак ще е защото ти си решила.
И още нещо, не й казвайте пробвай пък може да ти хареса. Тя тръгва с нагласата, че няма и ако наистина го направи заради някой друг, няма да й хареса.
Трябва да е с нагласата може и да е добре, може и да не е, ще видя какво ще стане. Тогава мнението й след акта ще е реално.
Относно мъжете, не насилвайте някой да прави нещо, което е убеден, че не е за него. Вече ако няма мнение, може варианта пробвай и си прецени.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1e34254d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм авторката. Не съм попадала на грубияни спрямо аналния (не съм го пробвала никога казах), а на егоисти, които настояват за него. Не съм го правила, но казах ясно, че съм опитала с пръст и лубрикант, професионален при това. Не било еднакво? Ако от пръстче ме боли, то представете си член! “Никога” може да е крайна дума, ама как примерно някои казват - “никога няма да легна с човек от същия пол”. Не е ли пак крайно? Хем казвам, че не съдя хората дето им харесва, но да зачитат и не насилват хората, на които не им. Просто мисълта не ме възбужда. Ако поискам, имам уста да си кажа. Да се отдам на човек, който ме обича? За мен любовта не е причиняване на физически дискомфорт. Ако правя нещо на любимия си и той заохка и почне да го боли, аз ще се парирам, камоли да се възбуждам и да ми харесва. Толкова и ме обича ако харесва моята болка (а аз не), тогава знае къде е вратата. Плюс това и жени, на които ви е кеф, не значи, че на всички едно и също ни харесва. Може пък с опитен да ми харесва да си пикаме един върху друг? Това “може би”, “ако”, не е на лице в момента. На 24 съм си опознала тялото достатъчно добре сама и знам кое ми харесва и кое не. И последно, номер 1, ако не правите секс повреме на цикъл светът ли ще свърши? При мен са едно 3 дни този цикъл, съгласна съм на орална любов, но така или иначе всеки ден секс ли правите? Мъжете, с които съм била, ами с тях правихме 3-4 пъти на седмица и беше достатъчно, не знам как вие за няколко дни ще се побърквате. Повреме на цикъл не мога да гледам жив човек, ти за секс ми говориш. Просто искам да си имам партньор, който също като мен да НЕ харесва анален и да НЕ държи да го пробваме.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: efdd0eb52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не съм в клуба на аналните любителки. Аз съм го правила само три пъти. Беше с един и същи мъж. Първият път усещането беше странно. Вторият и третия път ми хареса. Особено третия път. Сега съм с друг мъж. Разбирам тези на които им харесва, и тези на които не им харесва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: bc15f25971
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не е нормално, партньора ти, да те кара да правиш неща които не искаш. Не е нормално единия да казва " Ох, боли ме спри, спри моля те" И другия да продължава. Това означава много сериозен психически проблем, но за жалост много жени, търпят ли търпят само и само да останат с човека който обичат, но той дали ги обича? Жените търпим ужасни неща. Нека всеки да прави това което обича никой не осъждам. Но защо тези които НЕ обичат и НЕ ИСКАТ, трябва да бъдат принуждавани? Когато сексуално двама не си пасват по-добре да се разделят без циркове..

Хелга

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 431fc84934
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз съм пасивен гей и на мен този секс ми доставя огромно удоволствие. С мъжа ми ползваме много смазка, а и вече имам опит и изобщо не ме боли, влиза ми с лекота. Получавам много силни оргазми и тялото ми трепери от удоволствие и се празня без да си докосвам пениса. Не знам къде се намирам, имам чувството че съм на друг свят. Такова побъркващо удоволствие е невъзможно при стимулация на пениса, поне при мен. Не знам жените дали изпитват такова нещо, по принцип и докосване там и близане също доставя удоволствие, но не такова каквото идва от масажа на простатата, която жените нямат. Така че може и да е хубаво, но не чак толкова.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b3fbb178df
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Мъж съм, никога не съм искал анален от жената, с която съм и тя никога не ми е искала. Отвращава ме, честно казано.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 24d9135769
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Нека просветля всички "невежи"- без лоши чувства, разбира се.
Когато искате от жена анален секс, трябва да разберете, че няма нищо там, което да я накара да изпита удоволствие и наслада.
Но, не така седят нещата и с мъжете. Когато мъжете правят анален секс помежду си, св стимулира простатата. Оттам всъщност идва онова удоволствие при мъжете и хомосексуалните, което липсва при жените.
Ама нали е модерно и да сме готини, дай да правим анален секс ;)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4cb42efed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Насадена норма е, няма смисъл да си губиш времето с мъж които ти натрапва че трябва да правиш и че виждаш ли всички правят анален и ти натрапва нещо което не искаш- зарежи го, не те обича.
Едно е жената да иска, съвсем друго някой да го иска от нея.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 08433b5e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Ей така! Никога няма да забравя как тъкмо бях разгорещил приятелката ми. И понеже много се стараем да си правим кефа я попитах какво иска.
-Искам, ... искам...
-Какво искаш? Кажи и ще го направим.
- Искам да ми скъсаш дупето от чукане!
Най-мощното ми празнене в живота!
Като приключихме каза:
-Трябва да го правим по-често.
Чувал съм от познати и за други момичета, които си искат. Аз не съм казвал, за да не останат те по-назад и да са го казали за компенсация. Каквото правя с някое момиче си го държс за мен. Не разказвам наляво, надясно. Е, тук го правя, защото е анонимно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 08433b5e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Поисках от приятелката си да го сложим в дупето. Тя ме попита дали имам смазка. Казах, че имам бадемово масло и тя се съгласи. Направихме го и толкова. Сутринта тя кашляше често. Гледахме някакъв блог по телевизията и в една от рубриките казаха, че бадемовото масло помага срещу кашлица. Тя се обърна към мен и каза:
- Явно снощи не си сложил достатъчно!
Засмяхме се и се целунахме.
Сега като се замисля, след тази реплика май трябваше веднага пак да й го сложа отзад.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: efdd0eb52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Ами и жените не сте невинни. Имах любовница, по-голяма от мен. Тя не ме оставяше да си тръгна само с един път. Винаги искаше повторение, след малко почивка. И вторият път, задължително секса е отзад. Тя имаше своя теория, къде е за раждане на деца, и къде е за удоволствие.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8b9c0af504
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   В нашето семейство, жена ми е по-голяма мераклийка за анален секс от мен. Честно!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 52460d6f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Какво да правя,.... след като свършим с вагиналния секс, жена ми сама си го слага отзад. Да я спра ли?!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f95e1f0a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   И аз не съм от клуба на практикуващите..
За 20г брачен живот..
Естествено,че мъж ми прояви интерес и към дупето ми..
Не отказах..Но без опит ..не се получи..Болка не търпя
Казах му,купи лубрикант и може да опитаме пак..
Не се случи..
А той беше мъжа с който бих експериментирала

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ed8612557c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Напълно в правото си да откажеш, и изобщо да му поставиш условие да не те кара насила. Иначе, наистина има и други жени. Действителен случай. Имах връзка с едно момиче и една вечер, като си лягахме, ми казва "искам нещо различно. Да го направим отзад". Аз в първия момент не знаех какво да кажа. Тя изтълкува мълчанието ми като нерешителност и продължи "спокойно, остави на мен. Аз ще ти ппокажа"

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0548684521
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   И аз не съм на аналния секс. Бившата ми жена е лекар, и ми обясняваше, че поне веднъж на месец е полезно да правим анален секс, за да и се раздвижи кръвта а седалищната област.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 396c83d281
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Аз често и го давам на моята в задника. Първият път като правихме секс с нея и сама си го поиска. На повечето жени не им харесва но на нея повече и харесва в анала отколкото във путката.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9ec1736ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Е не всички правят анален секс.Жена ми не обича.Не ще!!.Щяло да я боли..Е да ,не е само тя.Хванах си любовница.Обожава отзад.Сама си иска.Казва ,не на всеки би пуснала..Е жена ми като не иска ще намеря някоя която иска.Все пак защо да се лишавам от това удоволствие???Не смятам да се развеждам..Сега се питам ,а жена ми защо не иска???Да не би и тя да си хванала някого на когото пуска?ХЕ Нещо което не получаваш вкъщи го търсиш навън при друга...Затова не се чудете, че мъжете хойкаме.Само с мусака не се живее.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d37c2eff22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   До 26
Напомняш ми за един стар виц.

Връща се Манго в къщи от работа(тогава през соца и за всички роми имаше осигурени работни места) и казва на жена си;
- Дудо днес ми казаха за един нов вид секс, казва се минет.
- Ми какво е това бе Манго?
- Много лесно, лапаш ми х*я и започваш да го смучеш.
- Ти луд ли си?! Как ще го лапам, ми той много мръсен и мирише. Ще го направя, но трябва да го намажеш с мед.
- Ми ако го намажа с мед, аз самият ще го осмуча!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ae32ffc034
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Моята жена не е против аналния секс. Все по-често иска да завършваме отзад.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: dfed2c76fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Проблемът ти явно не е в аналния секс, а в отношението, което получаваш на тази тема.
И двамата с мъжа ми не бяхме правили, а той беше голям мераклия. Решихме, че ще опитаме, но прехода беше много бавен и внимателен - днес лек допир, утре опит за проникване - усетех ли голяма болка, веднага спираше.
И така, бавно и постепенно нещата се получиха.
Не знам колко му е готино на него, но за мен е огромен кеф.Аз сама си го търся.Когато съм много, много възбудена, държа да си го получа.Докато той ме клати, моята ръка е на клитора и така свършвам яко, че ме чуват сигурно на шестия етаж, а гърчовете ми са ненормални.
И оставам без дъх. А отдолу съм като река.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: efdd0eb52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   до 28 Уф, една колежка ми е казвала същото. Че е полезно от време на време за жената да прави анален секс, особено след 40. Питах я, не я ли боли, не е ли гадно? Тя ми отговори, че съчетавала полезното с приятното. Аз пък не съм събрала смелост за такова нещо. Мъжът ми дори намек не прави за задника ми, и не сме говорили.
ж 36

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6bee4e7e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   E, 33, ako живееш и ти на шестия е нормално да те чуват на него.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ed8612557c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Четох, че в Щатите тенденцията се обръща. Все повече жени правят анален секс, докато при мъжете се е увеличила бройката на противниците на този секс.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 84f5237448
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Авторке, честно, ни никога ли не си карала приятелите си да правят нещо, което не искат? Да излезете, когато той иска да си лежи на дивана? Да гледате романтична комедия, докато той иска да си цъка някоя игричка? Никога? Винаги правите само неща, които искате и двамата? Нещо не го вярвам...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: efdd0eb52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Аз съм на 16 г. и още не съм правила секс. Но намерих в гардероба на мама уред за клизма и полупразна тубичка с лубрикант. Възможно ли е да правят анален секс с баща ми? Та тя е на 48 г. !

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d37c2eff22
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   До н. 38
На 48 майка ти е още млада. Аз съм на 62 и с жена ми още правим секс поне 3 - 4 пъти в седмицата. Много често и анален.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3062a578d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   39, Браво на Вас!
Пожелавам Ви още много, много години физическа любов.
Драго ми става като прочета подобно нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 12afa0f272
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   39, а краката ти бяха ли завити?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fc161b22aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   37 много си зле. Щото има разлика между това да те ебат в задника без да имаш особено желание и да гледаш филми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 84f5237448
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   42, принципно няма разлика. В единия случай ще изтърпиш нещо, което не искаш за десет минути, в другия, нещо което не искаш за час и половина.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 65a019a815
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Съдейки по сайта, всеки 60-70 годишен чука по 4 пъти седмично.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d37c2eff22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   До 44
Ако се поддържаш и практикуваш някакъв спорт, ще имаш по-добър живот като цяло, включително и сексуален. Ако си шкембе, което не прави никакво усилие да се раздвижи и да спортува, а само пуши и пие алкохол, ами още на 40 години ще ти увяхне хурката. Знаеш ли колко хора стават импотентни в доста ранна възраст, само заради заседналият си начин на живот и лоши навици и диета?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ceb38e0575
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Някой писа , че в Щатите тенденцията се обръща - мъжете почват да не искат, а жените - да искат такъв секс. В това има логика и тя е много проста. Отзад няма как да забременееш. Днешните жени не искат да забременяват. А на мъжете някак си им се иска да имат деца като че ли.
Ще видим генното инженерство какво ще измисли, но това са ясни тенденции.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: efdd0eb52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Ние с жена правим анален от гаджета още. Искам да ви кажа нещо от опит. За отзад си трябва корав инструмент. С полумек пишок, нищо не става. За това си помислете, като разработвате жените си отзад, ще можете ли да се справяте, като свикнат.
м 50

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 33cdfe2209
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   С моя сегашен приятел го направих за първи път отзад. Това беше преди около 3 години. От тогава съм го правила само когато той много ме моли да го правим. Ужасно ме боли всеки път. Не ми е приятно. Но го правя заради него за да не го обидя. Имало е случаи в които не мога да издържа болката и го спирам преди да е свършил. Аналния секс никога няма да ми харесва и не разбирам защо хората повтарят, че след 3-4 път свикваш. Пълни глупости.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d37c2eff22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   №28 Аналния педпазва от, а и оправя хемороиди. Важна е подготовката. Много смазка и първо трябва да се разшири анала. Внимателно с единия пръст, а след като се поотпусне, вкарваш и втория. След това няма да има и болка. Боли ги, защото калпака направо го забие като хамалин и тя изреве като болна мечка. Всяко нещо си иска майсторлъка.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ab93b9c78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Аз мога да ти кажа, че не съм груб или квото и да било, но съм настоявал на приятелката ми много неща защото знам, че после ще и хареса. Секса е едно от хубавите неща в една връзка и аз смятам, че трябва да се правят експерименти и опити за нови неща да се опознаваш с партньора и до сега в повечето случай съм познавал какво би и харесало включително и аналния секс, а тя беше адски против. Аз много я карах тя не искаше страх я беше, не беше готова и тн., но аз и настоявах и така, имаше няколко неоспешни опита в които на нея не и беше най приятното нещо, но след като и двамата открихме правишния начин, ами сега мога да ти кажа, че сама си го иска и когато се пипа по клитора няма ти казвам после кво чистене на чаршафи става от свършване. Така, че спокойно мога да заключа, че не съжалявам за това,че съм я карал на някой неща защото знам,че на нея ще и хареса. За мен в секса е важно първо на моя партньор да му е хубаво после на мен, защото ако не се грижиш на него да му е добре връзката нама да продължи дълго, а колкото до това да накараш близкия на мещо в секса аз мисля, че е нормално стига да не е нещо извън границите на нормалното, а всъщност кое е нормалното за вс индивид е различно това е от мен.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ab93b9c78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   От 50, а бе 33 да ме си жена ми дддд

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: fc39cfbb2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Правим анален. Не сме смотани.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: efdd0eb52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Различни жени. Едната срамежлива. След няколко месеца връзка, я питам за анален, и тя въздъхва усмихната "защо чака толкова? Вече мислех, че никога няма да поискаш". Другата беше по-директна. Правили сме го няколко пъти, и докато и правя френска, тя уж между другото казва " , а, да знаеш, ако искаш отзад, нямам нищо против". И третата. След първия път се гушкаме, и тя подхваща темата за интимните предпочитания, и ми споделя, че харесва аналния секс, и очаква от мен да го правим.

 
  ...

1-50 от 62
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker