Тя ревнува, че гледам порно, а в същото време има снимки на други мъже на телефона си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тя ревнува, че гледам порно, а в същото време има снимки на други мъже на телефона си!
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 3355 пъти
Нито съм някакъв порно маниак, пристрастен, който само за това да живее и да иска всичко, което го дават там да го правя наистина. Възбуждам се, но не мастурбирам често на него, а си гледам ей така като филмче. 1-2 пъти на седмица. Не търся като някои откачени тийнове, пускам си от първата страничка нещо или по телевизията. И така от мойта не крия, че гледам, ама не ми е фактор порното. Тя почна да ме пита мастурбирам ли на него и възбужда ли ме - казах, че ме възбужда повечето пъти и мастурбирам рядко. И знаете ли какъв скандал последва - като искаш други жени, отивай си при тях, аз тренирам и се поддържам (едва ли не за мен го прави, не за себе си преди всичко), угаждам ти за почти всичко, правим си супер секс и пак недоволен, гледай си к... Значи, винаги всяко нещо в леглото или извън е първо нейно решение. Аз готвя, сутрин я будя със закуска и кафе, двамата работим приятни работи и учим задочно, всичко си е ОК. Романтичен съм, внимателен, правим си редовен секс (напоследък тя иска всеки ден и естествено в тия дни дори не се сещам за клипчета). Обаче има едно НО. За мен тя е една от най-красивите, изобщо не заглеждам в живота жени, нямам снимки на разни от нета дори известни. А в нейния телефон бъка от голи мъже, пъчещи фитнес тела, актьори, модели и певци (да кажем, че са й идоли), ама също така какво правят мъжки пакети, плочки, гърбове и задници, свалени сексуални картинки между жени и мъже, мъжки лица и очи, изобщо от Tumblr и подобни насвалени. Аз нямам такива! И това го има доста отдавна, тоест и до ден днешен си сваля и не спира, но не е на пук на мен, щото и преди проблема с порното си е сваляла снимки на мъже от нета. Е къде е справедливостта? Каза ми, че щяла да ги изтрие, ако аз си чукам и гледам само нея, ама спра порното. Аз нямам проблем и ОК. Обаче тя нищо не трие. Все забравя, а и не мастурбирала на тях. То не се знае. А и аз не мастурбирах всеки път на порното. А на мен дали не ми е обидно пък това, че тя ги спази тези чужди снимки докато аз не пазя нищо такова? Снимки на други стоят до нашите общи, това е. Сега аз се чувствам зле. Но тя си е ревнива и такава, от мухата слон, но не ги изтрива. Зодия Скорпион е, смятайте (аз Овен). Въпросът не е в тъпото порно или снимки, ама правилата не важат ли и за двамата? И аз нямам социални мрежи и не се занимавам с други жени изобщо, тя има, но само поства и не си пише, двамата си имаме пароли и всичко и не крием, но пак се дразним, което е смехотворно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: e524fa9845
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо хвани спирай порното, защото е еврейска отрова.
Второ ти очевидно не покриваш критерия за външен вид на "приятелката" си и тя си тегли снимки на по-привлекателни, сигурно даже и мастурбира на тях и си мисли за тях докато правите секс. Ще ти задам въпрос, ама си отговори на ум, тя затваря ли си очите докато правите секс? Ако отговорът е да на там си знаеш.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d2416438e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Изобщо не съм съгласна с номер 1 относно частта със затварянето на очите. Романтиката, еротиката, целувката, все такива чувствени и същевременно важни неща, винаги, когато са истински, се случват със затворени очи. Те са красиви, истински и им се наслаждаваш с чувствата си, със сетивата си. Те са нещо толкова красиво, че дори не можеш да го видиш - можеш единствено да го почувстваш.

Относно проблемите на автора - защо не поговориш с приятелката си? Защо не й споделиш как се чувстваш, защо не й обясниш, че това нещо те наранява? В стремежа си да сте мъже и да прикривате чувствата си, забравяте че ние всички все пак сме хора и от време на време е хубаво да бъдем и слаби, тъй като това е полезно за нас самите - да станем слаби пред половинката си, да кажем как се чувстваме истински, без да увъртаме, без да изкривяваме. Да се разкрием и да "изхвърлим" товара от раменете си. Знам, че звуча може би твърде философски, но вярвам, че съм права. Доста често двойките имат проблеми поради това, че не са споделили изцяло това, което чувстват, от страх, че ще бъдат разбрани погрешно или от страх, че ще изглеждат слаби и недостойни в очите на другия. А реално ако с човекът до себе си не можем да бъдем слаби, ако се страхуваме, че точно той ще ни съди... то тогава за каква връзка говорим?

Комуникацията в една връзка е точно толкова важна, колкото е и доверието! И е важно да бъде ценена и от двете страни.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 714307b279
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Крушка ти това е проблема

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: abf639e757
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Харесват и на външен вид. Всяка жена си има актьори, певци, които харесва на външен вид и я възбуждат с нещо. Тъпо е да ревнуваш. Тя знае,че няма да ги срещне на живо, нито, че ще има нещо с тях. Виж,ако са някакви момчета, които познава , там е друго. Може пък и твоето тяло да не и харесва.
Ама че имала снимка на някой холивудски актьор или певец не е болка за умиране. Нали е с теб?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c4460fbe43
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тества те да те види как ще се справиш с това, че избухва. Не очаквай да си изтрие снимките. Това ѝ е може би малкото хоби. Ако искаш, правѝ се на малко недостъпен или пък се шегувай, изкарай я на шега, че е храст, че е скорпицуп, че е ядосано гълъбче - попитай я какво я дразни, ама ѝ го подчертай, че я питаш, за да я подразниш още! Заплашвай я, че ще и загасяш лампите в банята/тоалетната, закачай я! Пък, че гледаш порно с жени, ти какво? Не си обратен, мн ясно, че ще гледаш. Гъделичкай я, правѝ непресказуеми неща. Те жените това чакат. Попитай я да не би да искате да снимате, хахах!!

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6c47b7d869
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторът: Добре, аз принципно съм го спрял. И не съм грозен - тренирам също, плуване и фитнес. Поддържам се. Всеки ден сме заедно и знам, че тя не кръшка, просто имам наблюдения, а и такива ги надушвам. Правим супер секс, всичко е супер. Но защо е двойният стандарт? Казах й, тя все намира оправдания.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 38b17c89ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Щях да защитя приятелката ти, но като прочетох за снимките не мисля, че е права. Не може да иска от теб едно, а тя да прави същото. Може би го прави малко и на пък, но ако поговориш с нея може и да се замисли, че наистина ти е кофти от цялата тази ситуация. Вие мъжете не можете да споделяте, а това е много важно, защото мълчейски си ние имаме поле за изява на нашите мисли и фантазии. Самовнушаваме си доста често далеч от истините неща и се самоизмъчваме. Говоренето му е майката. Все пак тя ти е казала, че не и е приятно, какво ти пречи на теб и ти да и кажеш как се чувстваш?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 906228d85f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6, преди време имаше една тема, в която едва ли не се забраняваше на мъжете във връзка да гледат порно, да имат на компютрите и телефоните си снимки на разголени жени, актриси, певици и прочие. Че това било нещо като морална изневяра и щом на снимки ги гледали, значи и на живо биха скокнали в леглото им. Какви са тия двойни стандарти - за едните може, за другите не. Ако си влюбен в човека до теб ти нямаш очи за другите - независимо, че говорим просто за снимки. Очевидно в тия връзки нещо куца, щом някоя от половинките си запълва времето с такива странични занимания. Обикновено означава, че в тия актьори и певци вижда нещо, което силно я привлича физически, но най-вероятно липсва у нейния приятел. Най-добре е да се изясни това нещо помежду им и ако има неудовлетворена страна, то направо да се слага край. Може да звучи крайно и пресилено заради някакви си снимки, но в даден момент постоянните вътрешни терзания и несигурност ще доведат точно до това. Ако човек сам го предчувства винаги е по-добре да изпревари събитията и да спести взаимни мъки и кавги.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: abf639e757
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   10 от 6
Е, като сме във връзка да не значи да сме слепи и глухи? ! И да сме обсебени от човека до нас и от друг мъж да ни се повдига? ! Пък бил той и актьор на хиляди километри или на друг континент от нас? !
Аз примерно не се дразня от снимки на певици и актриси. Къде ще ги срещне на живо, че нещо повече? Бъдете реалисти и по-малко ревниви и параноични. Виж, ако са познати момичета или някакви от фейса там нещата са други. Но примерно, че харесвам Джони Деп или Брад Пит визуално по нищо не ми е повлияло на любовния живот. Авторът има право да ревнува и да се дразни, ако са реални хора, която приятелката му може да срещне в живота си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 906228d85f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 10 до 6/11

И каква е разликата в това да са актьори или приятели? Че в единия случай има възможност да се изпраска с приятелите си, а в другия евентуално би се изпраскала с актьорите, стига да ѝ се отдаде като по чудо някаква възможност. Наш Гришо как се намърда между завивките на Никол Шерцингер? Ако някой ви беше казал преди 10 години, че точно нашенецът ще я чука, всичките щяхте да му се изсмеете в лицето, но ето, че някой път чудото се случва.

Та с това нещо успокояваш само своята съвест. Разликата в двата ти примера е, че с Джони Деп и Брад Пит няма да ти се отвори възможност да спиш, но никога не би отказала, нали?

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: abf639e757
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   12, прекалено налудничаво звучи. Ами да ревнуваме и от всеки индивид от другия пол, който половинката среща в ежедневието си? ! Или от някоя жена, която вижда по телевизора? ! От певиците по клиповете, от журналистките, от някоя актриса в сериал или реклама? ! От касиерката в магазина, или кондукторката в автобуса? !
Примерът с Гришо е неуместен, защото е не кой да е. Просто живейте в реалността. Да ревнувате от знаменитости е смешно. Приемете, че човекът до вас ще има и други критерии за красота. Но нали е с вас, така че какъв е проблемът?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: abf639e757
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   12, аз не знам нормална хетеросексуална жена, която би отказала на някой холивудски актьор или известен певец. Същото е и с мъжете, не се правете. Едва ли някой мъж ще избяга с писъци, нали? Приемете, че човекът до вас си има и други критерии за красота. Но щом ви е верен, какъв е проблема?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e2ef08071f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Чета коментарите и не мога да ви се начудя. Холивудските актьори/певци са просто едни обикновнни хора като нас - всички останали. Да им се възхищават и да ги възвеличават до божества е присъщо на тинейджърите, след тази възраст вече трябва да се замислим малко и да порастнем. Те имат големи недостатъци като всички останали, да не говорим че някои дори са замесени в педофилски скандали, повечето са доказани наркомани(за това и са масово с биполярно разстройство, отворете гугъл), голяма част от тези хора са изключително пропаднали и сами са се докарали до това състояние. С някои изключения, те вече дори не изглеждат и толкова добре, по улиците се срещат по-симпатични хора. Та, да има жени и мъже, за които холивудските персони не са нещо особено, защото не сме на 5 години и осъзнаваме, че те са просто част от всички останали. Ние дори не ги познаваме, това което представят пред публиката е фасада с цел рейтинг и повече парички з продуцентите. Защо ти е да спиш с напрактика непознат, само защото се показва по телевизията човека? Инфантилно е и то много. Осъзнайте се.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: abf639e757
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   15, повечето хора ги харесват чисто физически и според ролите им от филмите. Затова са знаменитости и има фенове по цял свят и на всякакви възрасти. И те са хора като всички нас, така е. Но чак пък да ревнувате от хора на хиляди километри и цели континенти разстояние е смешно. Щом човекът до вас е избрал вас, какво значение има?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e2ef08071f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Приятелката ти е инфантилна. Коя зряла жена си сваля системно снимки на разголени мъже и ревнува, че приятелят й бил гледал други голи жени в интернет? Двойният стандарт е защото е егоист. Няма друга причина. А и ти да ревнуваш от някакви снимки също е много детинско, извинявай. Порастни.

Има проблем с гледането на порно и то сериозен, но не е това, че виждаш други жени. Проблемът е, че води до сексуално пристрастяване от достъпността на един клик разстояние да виждаш голи и различни жени. Рецепторите след няколко месеца/години закърняват и реалните жени вече не те възбуждат достатъчно и започваш да имаш проблеми с ерекцията. Нормалния секс спира да те задоволява и започваш да искаш да повтаряш всяко едно нещо от порното и накрая се стига до извращения в крйнат фаза - оргии, секс н публични места и дори хомосексуализъм, защото женското тяло спира да те възбужда и обикновнния секс не те задоволява. Това е вече в крайна фаза, има хора дето гледат всеки ден и си свалят и изрязват картинки на жени като някакви тинейджъри, а са в зряла възраст. Не знам дали един два пъти в седмицата ще доведе до пристрастеност, но ще имаш проблеми със сигурност - една жена вече няма да те възбужда и ще искаш все различни. Сам разбираш, че ще си скапеш живота, защото никоя няма да те търпи за семейство. Така че спри порното, заради горните причини. Ако не ми вярваш, че е така, напиши сексуална зависимост и порно зависимост, сексофилия в гугъл и youtube, има реални примери и проучвания, това е доказано за жалост, просто хората не говорят за това. Такива хора на каквито и извращения да се отдатат, вече нищо не ги удовлетворява, защото рецепторите им са изпържени. Човека не е създаден да бъде с хиляди жени, а порното реално залъгва мозъка, че си с тези жени. И съответно се получават тези отклонения. За това и на запад са такива извратеняци, те там отдавна са пристрастени, в Холандия имат партия на педофилите, в Швеция декриминализират инцеста. Тук вървим малко по-назад, заради комунизма, през него порното мисля, че е било забранено. Но с бавни крачки вървим и ние към тоя погром. Знам, че ти изглежда като нещо безобидно. И на мен така ми изглежда. Обаче познавам хора с този проблем, който доведе точно до тези неща. Ако искаш да изпитваш реална възбуда от женско тяло, спри порното. Едно време в старите филми показват каква мечта е било за младите мъже да намерят жена и са се възбуждали само от глезени и колена примерно, като им духне вятъра полата примерно, защото не е имало порно и това е било нещо невиждано, съответно не са имали такив проблеми като днес. Сега лежи жената гола в леглото и много мъже едвам го вдигат, имат нужда от нещо по-така и допълнителна стимулация, докато накрая са вече почти импотентни. Сещаш ли се вече защо? Спри порното, за да се възстановиш. Дори и малко да е, няма как д не ти е оказало влияние. Пък ако искаш продължавай и след години ще четем тема "влюбен съм в мъж". Може да е смешно, но е реалност. За това и има толкова гейове напоследък, има бум на това нещо. Винаги ги е имало, но сега са вече изключително много, а останалите мъже пък имат проблемите от по-горе и спят с различни жени, понеже вече една не ги задоволява. В резлтат на което, повечето хора са разделени/разведени и семейството започва да се разпада като институция, децата се отглеждат от самотни родители. И така. Ако искаш недей проверява това, което ти казвам, изборът си е твой. Аз лично се отвращавам вече от мъже, които редовно гледат порно, дори и един път в седмицата. И не защото гледат други жени, това е инфантилно. А защото после брутално деградират и вече нищо не им харесва, нищо не им е достатъчно и накрая вече се стига и до полигамност в степен на невъзможност да се задържи семейството, а дори и до хомосексуализъм. Ами не мерси. Приятелката ти е права, че не трябва да гледаш, но се води от грешните причини.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 906228d85f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   И все пак номер 6 тактично заобиколи въпроса с ревнивите жени по отношение на гледащите порно мъже. Щото в другите теми всички се съюзявате, че това е нередно, че не трябва да се прави, че е морална изневяра щом мъжете се кефят на чужди жени и прочие. Това е и самият проблем на автора - има ли право приятелката му да го ревнува от порното при положение, че тя самата също обича да гледа чуждо разголено, било то и такова, до което никога няма да се докосне? Че той и приятелят ѝ няма да се докосне до порно актрисите, но въпреки това тя го ревнува от тях. Сега схващаш ли какво искам да ти кажа?

Иначе номер 15 е абсолютно прав/а за холивудските прехвалени актьори и актриси. Хора като хора, в повечето случаи с куп пороци, от които стареят много по-бързо от нормалното. Но заради старите лаври на някои от тях феновете им и до ден днешен ги боготворят като недостигнат връх в красотата. Те неслучайно много от тях си отиват млади на по 20-30 години. Наркотиците и алкохолът, хеле пък комбинацията от двете, не са простили на никого.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 149a6c456d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Обидно е да си с някого и да гледаш други, независимо къде и как. Ако моят приятел гледа порно, повече не ми е приятел.

Но същото се отнася и за другата страна. Когато съм във връзка нито си тегля снимки на този и онзи, нито зяпам. Мега долно и гнусно е.

В общи линии сте едни и същи, само дето тя е агресивна.

Ж,23

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker