Искат ли жените секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искат ли жените секс?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 9014 пъти
Знам, че звучи като тъп въпрос, но съм останал с впечатлението, че дамите не искат да бъдат интимни с мъжете и когато стане дума за секс, те говорят с отвращение. Останал съм с впечатление, че тях сексът не ги вълнува и изобщо не мислят за него. Въпросът ми е искат ли жените секс? Моля да ми отговорите на въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 54

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5d89bd1295
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искат, но с мъже , които знаят как се ч**а, с които изпитваш оргазми,удоволствие.....страст...Тези които не могат да ме задоволят за какво са ми?!Загуба на време и отегчение...

Ж.28

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: bb72aff900
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да,искат секс. Просто не искат АНАЛЕН секс. Набийте си го в главата най-после,че жените не са ви секс играчки от порнофилмите,спрете да искате от жените извратении и ще искат да ви пускат.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7f5b029b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Мен ме вълнува , искам , но мъжа да ми предлага , а не аз все на него ... Така се чувствам не желана ..
А бившия много ме молеше , докато се навия , или просто обича да се моли за такива неща ..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c198d30d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

5.   Искаме секс, но нормален такъв, а не извращения (свирки, анални, тройки, суингове, бой и т.н.).

Ж,22

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fef164aa22
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Искат, ама да го направиш по правилния начин. На мен ми е писнало от тъпите им номерца и нищо няма да им дам по отношение на силно сближаване. Опитай брз да си директен и ги карай да се чувстват добре. Бъди им забавен. Жените мислят бая по-разлипно от мъжете, ама секс... Повярвай ми, искат си го и то много. Давай го мъжката.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1251b9eb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, особено в нашите ширини. Някак си, дали от патриарха е наложено, дали о т некви коми ценности, но жените са психически скопоени ...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c5a93b645a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Обичаме секса, доставя ни удоволствие. Няма как да не искаш секс щом получаваш огразъм и изпитваш възбуда и желание. Бих правила секс през ден, но мъжа ми често е изморен. Никога не съм се отвращавала или да ми е бил по задължение - напротив. Обичам секса, обичам да съм отгоре, обичам да му го поемам на колене, всичко обичаме с точния мъж. Както се чете из сайта ние жените също гледаме порно, мастурбираме често и проявяваме интерес към партньора регулярно.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 34fe9105ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Искат секс, но не със всеки.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1d360b8d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искат, ама с тия карикатури, с които движат по уж неясни причини, не се получава много, много. Няма универсални момчета, ама инат...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2aecd11500
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   По-скоро не, почти не мисля за секс. Предпочитам да върша съвсем различни неща и се дразня като постоянно ми натякват или говорят за секс. Имам си различни тревоги и хобита. Не ми харесва и това е мое мнение, не казвам, че всички са като мен.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 027fe9c8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разбира се че не с всеки, но само...
Един въпрос ако позволите.
Защо виждам все повече жени да спят с мангали?
Това нова мода ли е или...?
Какво точно се случва?
Ако обичате отговорете на този въпрос!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 863046e8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Ами аз лично обожавам секса, искам си го, търся си го, инициирам го... И ми е много кеф да го правя. Но само с мъже, които намирам за секси. Някакъв неприятен да ми се натяга е отблъскващо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: bf2e630ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Ами, ето, аз съм жена и искам секс. Но само от мъжа, в когото съм влюбена.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 815c3701b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Нали знаеш поговорката - и жените искат секс, просто не с теб. Не визирам теб. Нали мъжът трябва да ми харесва, да се интересува от моите вкусове. Аз дори бях инициативна към моя приятел - и стъпката за запознанство направих аз, и първия секс го иницирах. Тоест почнах да го целувам, пипам и натам разбирате. Питай дали Брад Пит ще отхвърлят жените? Не казвам, че всеки трябва да има такава външност. И другото, че всеки има предпочитания в леглото. Има примадони, но в повечето случаи отреже ли те - не иска теб, а не секса.

Джен

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4ad028d230
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Интересно, защото аз и моите приятелки се чувстваме пристрастени към секса. Обичам секса. И не съм съгласна с номер 5, говори от името на всички. Аз лично харесвам да доставям удоволствие на приятеля си с орална любов, на него не му е любимо, предпочита да е в мен. Лично не съм правила анален, но пък имам приятелка, която е правила и каза, че й е било готино, в началото й е било странно, но след това се свиква и е хубаво. Друга моя приятелка ми е споделяла, че обича да бъде леко наплясквана, понякога да я дърпа за косата и да я души, но разбира се всичко с норма. Та, всвка жена е различна. Някои искат просто секс, а други чакат да те опознаят и да видят дали си сериозен. Всичко опира до характер, както и да го гледаш. Ако видиш, че с някоя нещата отиват към секс, питай я какво харесва, как го харесва. Лошо е, че няма диалог между хората, а после всички са недоволни, защото хората не могат да четат мисли.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: de84eafd4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Дали искат секс жените, това е същото да питаш какво въобще искат жените. И твърд отговор на това няма. Сигурно е това, че са различни от мъжете и исканията им са трудно разпознаваеми и задоволяеми, защото когато един човек сам не може да определи какво, как, кога и защо иска нещо, отсрещната страна съвсем се затруднява. Сигурно е и това, че има моменти в които искат секс, но тези моменти не са както при мъжете/почти постоянно/. Да не говорим за начина по който повечето от тях разбират секса-ей така...ако може...проникването да е...по нататък, дай сега да си играем пък после...ама любов да има, ама да не ме боли главата, да не е студено, да не е горещо, ама да не ме мислиш за лесна и т.н. и т.н. Имах колежка на 50год. която казваше за секса, че бил лашкане-за толкова години да е нямала поне един партньор с който секса да ѝ хареса, явно в главата и сърцето ѝ нещо куца...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1b21ea28fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

18.   Те че искат, искат, ама не по същия начин като нас. Както се казва, те могат да го направят, могат и да не го направят. Не им е чак такъв зор. Освен ако не е някой рядко красив и сладкодумен мъжага. А ние трябва да го направим, защото сме по-сексуални и нагонът ни ни принуждава да сме по-загорели и закъсали един вид. Затова и жените са в позицията да избират, а ние да се правим на клоуни, за да впечатлим някоя дори и по-грозна и тъпа от нас, само и само да топнем чушлето, че иначе не се трае.

Затова и жените са много по-капризни и вечно недоволни. Мъжа е просто устроено същество. Общо взето му стига хубав секс и хубава храна.

Освен това при тях сексът е мого по-свързан с емоцията, докато при нас е по-първосигнален и физически. За жената е по-трудно да прави секс с някой, който не е опознала, няма му доверие и не и легнал на сърцето, както се казва. Докато мъжът не влага чак толкова чувства в секса и за него си е повече физическа потребност, отколкото емоционално изживяване. Не обобщавам, има различни хора, но като цяло има разлика в сексуалността на двата пола.

Затова и жените не могат да разберат мъжете, ходещи на проститутка (аз не съм ходил, само казвам). Те си мислят, че и мъжете са като тях, само да щракнат с пръст и веднага се нареждат 20 партньора на опашката. Пък и не да не изберат никого, не е чак такъв проблем, защото нагонът не ги притиска чак така. Да, ама при мъжете не е така. За да ти се редят жените, трябва да имаш невероятния късмет да си сред топ сладкодумните, красивите и не знам си какви. Повечето жени и 1 г. да стоят без секс, няма да им е чак такъв проблем и с лекота биха отсвирвали мъже, ако не се появи принца на бял кон, но за мъжете и месец е много и е нормално да смъкнат гарда и да се задоволят с някоя под нивото им.

Не случайно в сайтовете за запознанства поне 80% са мъже. Неслучайно в дискотеките за жени няма вход, а за мъжете има, защото мъжете ходят там заради жените. Защото привлечеш ли жените в дискотеката, привличаш и мъжете след тях. Ако вземеш вход на жените, те няма да идват, а това означава, че и мъже няма да идват. Т.е. никой няма да идва. Аз ако съм собственик даже, безплатни напитки ще давам на готините жени да идват. Ще се набутам със 500 лв да почерпя 50 готини жени, ама покрай тях ще дойдат още 300 мъже, които ще направят 15000 лв оборот... примерно.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 89d0695b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   18 Явно не за всички мъже е такава сексуалността им, моят мъж все едно не се вълнува от такива неща или просто аз съм му поомръзнала, изглежда много въздържан и гола да ходя не ме забелязва много.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 64e10410b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Мога със, мога и без.
Като цяло секса е начин жената да си докаже, че е желана и харесвана, а не толкова физически необходим.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 454d5ad56f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Въпросът е доста общ и генерализиращ. Краткият отговор е, че жените искат секс, да, но с много фактори, които влияят на желанието.

Естествено, при всяка жена (а и при всеки мъж) желанието за секс е различно и зависи от много фактори, например дали е открила партньор, с който наистина изпитва удоволствие, а не е просто лашкане, дали има някакви здравословни проблеми, дали е под постоянен стрес и напрежение и т.н.

Има и още един важен фактор - ако един мъж изрази желание за секс и се хвали, че прави много секс, най-вероятно ще получи одобрение от обкръжението си; ако една жена го направи, често реакциите биха били на противолопожния полюс и би получила обидни характеристики. Мисълта ми е, че дори една жена да има силно желание за секс, е малко вероятно да го показва толкова явно, колкото един мъж, поради реакциите, които това би предизвикало.

Най-важното все пак остава това, че хората са различни и имат различни потребности. Има хора, за които сексът наистина е много важен и имат силно желание за секс. Има други, които намират удоволствия в много други неща - изкуство, спорт, книги и т.н. и за тях сексът просто не представлява такава потребност.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1eb8a90a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Разбира се че им се прави. Защо мислиш има толкова много леки момичета, които се изкушават и си лягат със всеки, който ги е привлякъл по някакъв начин, или когато пийнат дори? Защо според теб сайта е пълен с истории на незадоволени жени, които се дразнят, че мъжът им гледа порно, вместо да ги оправи тях?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 072b2861f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   Няма здрава и психически нормална в общоприетия смисъл жена под 65-годишна възраст, която да не изпитва нужда от секс и интимност.

Друг е въпросът дали до нея в леглото се усеща присъствието на изгоряла клечица кибрит или бушува горски пожар, и това няма чак толкова много общо с възрастта.

Има мъже с ниска сексуална култура, които вярват, че качествен секс значи да докоснеш жената до теб няколко пъти "там долу", да й го ръгнеш грубичко още няколко пъти, да я удариш по задника и после да заспиш с гръб към нея. Същите не са наясно защо съществува месечното кръвотечение при жената, има ли разлика между уретра и вагина, какво представляват яйчниците. Могат обаче да се бият в гърдите, че са велики любовници, да пият като за последно и да наричат "курва" всяка жена, която не си е легнала с тях.

Има и други мъже, които познават женската анатомия като петте си пръста. Знаят как и къде да докосват, как да й говорят преди и след акта, как да я накарат да избухне от желание и да се върне отново и отново за нова доза удоволствие.

Тези мъже никога не бързат. Дават достатъчно време на себе си и на жената в леглото до тях, за да се случи магията на взаимното удоволствие. Такива мъже носят естественото самочувствие на добри любовници, но с една малка подробност: не говорят сами за възможностите си, не се бият в гърдите и никога не си правят самореклама. Тяхната реклама е практическото умение. Никога няма да ги чуеш да се самоизтъкват или още по-малко да плюят по някоя жена, че ги е зарязала или че не си е легнала с тях. От тях лъха здравословна увереност, душевно спокойствие, искрено уважение към жените и чиста алфа енергия.

Далеч не е необходимо такъв мъж да е супер висок, с големи стероидни мускули или идеално прав нос. Дори не е нужно да има огромен фалос или да прилича на Джони Деп. Всичко това е просто фонов шум в сравнение с неговия висок емоционален интелект, завидни умствени възможности и сексуални умения.

Ще дам за пример и следния цитат:
"Истинският мъж не те убеждава в нищо. Не пречи и не настоява. Влиза в твоя свят незабелязано, като цигарена струйка дим в заведение. Прекосява те на пръсти, без да бърза, а движенията му са точни и право в целта. Като прецизно програмирана машина. Истинският мъж няма лице. Защото няма значение как изглежда. Той има характер и принципи, опънати като струните на цигулка Страдивариус. Неговата цел не е страданието. Сълзите няма да помогнат, защото не обича да те вижда слаба. Той иска да стигнете докрай във всичко. Да докоснете ръба с върха на обувките си и да опъвате границите на възможностите си, сякаш играете на ластик. Ако успееш да издържиш теста, ще можеш да го задържиш до себе си. Единственото, в което си сигурна, е, че скуката никога няма да се намърда между вас. Той е колекционер на скъпи картини. Никога не държи на количеството. Защото е сигурен, че във време, когато можеш да легнеш с някого, без да знаеш името му, е много по-ценно да откажеш, отколкото да се възползваш. И защото неговата цел е играта с достоен противник, а не лесната победа."

Искат ли жените секс?
О, да. Искат много секс с такива мъже.

Искат много повече от просто секс. С такива мъже жените биха правили всичко. Биха били сексуално отдадени, верни, грижовни, разбиращи. Защото отсреща също стои един верен, разбиращ, сексуално отдаден и грамотен мъж.

Имам огромното щастие да живея с един такъв вече почти десет години. Нямам търпение за следващите петдесет.

Х., жена, 26

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2cb3e231b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Много им се иска,но доста мъже са или помияри или обикновени бройлери !
Жената иска як секс,а не мухльо,който да я олигави,да свърши той и...дотам !
А повечето мъже са такива,изключвам пияниците,наркоманите и педалите
Ако мъжа е добър в кревата,ако я спуква от оргазми,то тя сама ще го търси !!!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a62352d294
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Всичко има на тоя свят...
В най-хубавите си години, се смятах едва ли не за фригидна, докато не се появи той и не ме предизвика сама да си поискам всички съществуващи екстри...Все едно не бях аз!
И най-голямата ирония на съдбата беше, че горещо поисках да ми покаже какво е анален, а той самият не си падаше по него...! Но го направи за мен и наистина искам всичко точно с този човек!...А се имах за абсолютното дърво преди да го срещна...Сега правим хубав секс с часове и нямам насищане...
Не се знае откъде ще изскочи заека, нали така??

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 443c1b6593
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Здравейте отново! Аз съм авторът и искам да благодаря на всички, които ми отговориха и дадоха мнение по въпроса. Бях доста объркан относно този въпрос, но вече не съм. Бих се радвал, ако още хора изразят мнение по темата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2938c0d94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

30.   Към 18

Пич всичко си зависи от теб, една жена се сваля само с думи и поведение, не с красота, пари или да се правиш на палячо.... Вярно красотата, дар словото помагат много, НО не са всичко, ако си красив, но си дърво ще си седиш на на ръчна само, същото важи и за грозни и срамежливи, но виж уверен грозник има повече шанс от красив дървеняк... Също така от написаното от теб си личи, че си от така наречените бета мъжкари, които си нямат идея как се сваля (хубава) жена, за това и споменаваш думата клоун... Значи жените са гадини те тестват, и си имат начин на поведение, гледат кой мъж как подхожда към тях и как се държи дали е уверен, дали го е срам, дали им подвива коляно и ги издига на пиедестал, всичките тези неща са огромни червени точки и веднага вкарват въпросния индивид в категорията на приятелите... Замислял ли си се защо така наречените "лоши" момчета са винаги така желани от жените, назависимо видът им може да са ниски, грозновати, че и грозни направо, но им се лепят жените задавал ли си си въпроса защо е така ??? Това се получава защото така наречените "лоши" момчета са наперени, уверени във себе си, не се притесняват от жените грам нито от никой, не ги издигат на пиедестал, не биха направили всичко за тях, както ти бил или друг от добряците. В общи линии тези индивиди се водят алфа мъжкари, а реално са едни боклуци и нещастници, които НАЙ често посягат на жени, и са и побойници и прочие с 2 думи лоши хора и утайки. Но въпреки всичко жените си умират за този тип мъже защо, защото въпреки всичко те са уверени и се държат много повече, като мъже от един добряк, който изгележда мекушав и не здраво стъпил на земята мъжки индивид. Прави ли това въпросните лоши момчета добри хора и по добри от останалите добряци, категорично не. Обаче жените ще ги харесват винаги повече, защото не им се мазнят и се държа с тях често и, като с боклуци, но жените усещат първичното в тях усещат на подсъзнателно ниво, че този мъж макар и боклук е с повече мъжки алфа черти от тези мекушавите. Докато масово бета мъжкарите се държат мекушаво и на жените им трябват точно няколко минути разговори с тях за да ги определят, като НЕгодни за полови снушения, защото им се връзват много, биха направили всичко за тях, поставят ги на пиедестал и се държат като палячовци, и забравят собтвената си цена, и че трябва да се държат на ниво. Жените харесват уверени мъже, които знаят какво искат, знаят КАК да го постигнат, и си знаят цената, които им показват, че не биха се прегънали под желанието си да вкарат жената в леглото, всичко е една игра покажеш ли слабост пред непозната жена, и че не можеш да се владееш си в листата приятели, от друга страна, ако си хладнокръвен, и не ти пука особено, и разговаряш и се държиш с жените, както с мъжете, с магазинера, с човека на улицата питал за часа, с роднина, с приятел и т.н. тогава нещата стават съвсем други...

Няма по жалко нещо от мъж, който иска секс на всяка цена и изглеждащ, като загоряла тенджера от домакиня, която не може да готви, този тип мъже са жалки дори и за мен самият и ме дразнят, защото си личи колко са жалки, и НЕспособни да направят каквото и да е за да прелъстят една жена.

Мога да дам за пример мен, тези неща се разбират с времето и опита, не стават ей така освен ако не си натурално надарен с знание и дадени черти, които са привлекателни за жените без да ти се налага да учиш и разбираш доста неща сам.. Като говоря с дадена жена може и да ми харесва или повече аз не проявявам безумно желание за секс, както правят масово бета мъжете, просто си говоря нормално с тях, питам ги неудобни неща от които на тях им става даже неудобно, а не на мен, (докато бета мъжът би се чувствал сам НЕудобно в собтсвената си кожа) като например дали дадена жена ме харесва, или разни капан въпроси с цел да я видя как ще реагира или какво ще каже, даже е доста приятно, като ги знае един мъж тези неща, защото тогава получава пълен контрол, но трябва да имаш и дар слово да пускаш шеги, и със сигурност не искаш да изглеждаш сякаш имаш особен интерес към дадена жена или повече жени, защото тогава изглеждаш недостъпен и жените им става дори гадно, че не се интересуваш от тях, все едно са НЕпривлекателни, или почват да се чудят "какво му има на този, та не ми обръща внимание" . В общи линии жените разбират дали биха правили секс с един мъж само от първите минути на един техен разговор, и според държанието, излъчването, поведението, реакциите, начина на говорене определят всичко това. Помисли как си говориш с твой познат/ приятел и как с една жена, която очевадно харесваш, с приятеля ти се държиш разкрепостено и не ти ПУКА, докато с хубава до красива жена ти пука много и се сковаваш и ставаш смотан, това е основната разлика между уверения ебач и смотания пич дето остава сам с ръката си накрая на деня.....

Имал съм случаи на жени лудвали по мен яко (то е и заради визията, но и заради държанието ми, хич не ми пука за тях) , защото не съм им обръщал вниманието, което им обръщат всички останали мъже, една мацка така беше готова да ми налети направо то си и личеше беше се възбудила от мен много, а това се случи в последствие, не от първия ден в който се видяхме с нея, щото аз не обръщам внимание на никой почти, но когато го правя жените се топят покрай мен, защото се държа с тях, като с нормален човек, не проявявам особен интерес, даже те имат повече интерес към мен, това ме прави в пъти по атрактивен от всички останали мъже, които биха се държали, като клоуни за да имат шанса ДОРИ на едно кафе да излезнат с тях, а това не е готино държане и отблъсква всяка жена, защото мъжът не изгелжда достатъчно решителен и мъж за тях, всичко е на подсъзнателно ниво, такива мъже се считат от жените за слаби, защото няма да могат да ги защитят, както е било по праисторическо време най силния мъжкар оцелява и си предава гените нататък, а слабия умира, и това жените го усещат много добре и слабите мъже ги отблъскват много и са им гнусни дори....

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2938c0d94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Ето нещо по въпроса, на тези които се чудят дали жените искат секс или не, проблема не е в тях във вас е за жалост....
Човека ги е обяснил много добре нещата, който разбира английски ще визи да какво иде реч, и не аз не се научих от него, сам се научих просто бях ровил за да потвърдя едни мои съмнение за дадено нещо....


https://www.youtube.com/channel/UCpjFHKuH-BQELT8lj85vmRw

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1b21ea28fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

32.   30, нямам представа дали съм алфа, бета, гама, делта или омега. Не ги разбирам тия гръцки букви, а и са ми някакви изкуствени понятия и глупаво рамкиране (може би освен ако не изучаваме горили). И въпреки това пак съм си щастлив.

Не знам защо ми даваш съвети на мен. Нямам нужда да свалям когото и да е било, защото съм щастливо женен от 15 г. и не смятам да се развеждам или изневерявам.

Мога аз да ти дам един безплатен съвет. Заеби тия клипове, курсове, книги и не знам си какво. В живота не е като в клипа. Не знам защо хората масово си мислят, че има някаква универсална формула и философия за света и живота и като изгледат клиповете и прочетат книжките, ще станат някакво гуру. Не работи така. А и не забравяйте, че основната цел на такива е да правят пари, а не вие да хванете Господа за шлифера.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7f5b029b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   30 аПрав со до голяма степен но и да покажеш прекалена не заинтересованост също не е твоя ползата . Всичко трябва да е умерено , моят мъж също е доста незаинтересован и това не ми харесва . Харесва ми да виждам желание , ако има интерес и от двете страни , демонстрацията на желания не е минус .

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e45138b8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Кви са тия жени с които общувате, направо не ми се мисли хаха аз съм вечно загоряла, мъжа ми даже ми е казвал, че му идвам вповече. Обожавам секса като цяло, не мога да си представя са ме отвращава?? Такива хора за мен са или откачени или никога не са правили истински, хубав секс!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f66e03c7dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   С много,ама много погрешни представи си,авторе.Със сигурност има,макар и рядко жени,които не обичат секса.И знаеш ли защо-просто защото не са попаднали на мъж,който да разбуди чувствеността им.Ако жена обича някой мъж,тя се раздава без остатък,отдава и тялото,и душата си.За мен обратното е по-вярно-прочети темите тук-колко импотентни комплексари мъже има.Млади жени споделят,че правят секс веднъж в месеца.И то не защото те не искат,напротив-мъжете им не искат или не могат.Моят мъж,който е много,ама много зле в секса-казвам го,защото тук е анонимно,пред никой не съм споделяла проблемите си-у дома не може да се оправи,ама инак и той барабар Петко с мъжете,си беше намерил любовница-една дърта шафрантия.Изобщо не съм се занимавала да правя скандали,не си струва,само му казах две приказки-че на него една жена му е много,па се мъчи да се прави на мъжкар с две.След някоя година съвсем клекна,много отдавна сме като братче и сестриче,а никак,ама никам не сме престарили.Сега,с подвита опашка се чуди как да ми угоди и от мене по-добра и хубава няма.Сещаш се защо,нали?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8d499ba842
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Разбира се, че жените искат секс. Имах една приятелка, която ми хващаше ръката и си я слагаше в гащите или под полата, за да усетя, че бельото й е подгизнало от соковете й.
Бъркаше ми в панталона докато шофирам, пращаше ми съобщения, в които накратко ми заявяваше, че вечерта като се видим ще има здрав страстен секс. Разбира се имаше взаимност.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 69b96244be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Жените искат по-малко секс от мъжете. Едни от причините са, че последиците остават за тях -забременяване, аборти, раждане на деца, самотни майки и пр. Мъжът може и да се скатае, няма последици за него като гореописаните.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2938c0d94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   32 Обърка се малко, аз не съм се научил от клипа на този или от някой си и някъде, сам се научих с времето. А клипа го давам за хора, като автора, и останалите които казват, че не могат никакви жени да си хванат, щото човека ги е обяснил нещата там много добре, както мен ми е малко трудно, щото не си служа с думите чак толкова добре...


Ми хубаво си женен, ама нещата, които си написал, се остава с впечатлението, че не можеш изобщо да хванеш някоя по красива жена в крайна сметка ти си знаеш, аз само казвам...


-

33
Така е, НО това е твоя мъж, аз визирах, когато даден муж иска да свали една жена, не трябва да показва повече заинтересованост от нея, само по малко така той става веднага по интересен на жената, отколкото ако хване да и ходи по задника за всяко едно нещо без дори да се познават и от началото да и бъде, като слуга... Иначе вече, като дадени мъж и жена са се опознали и са решили да живеят заедно или да се виждат тогава вече не е нужно да се правят разни номера, но и пак не трябва да се оставя една жена да ти се качва на глвата, щото така почват и да изневеряват след това често...

Пък автора щом пита такива работи явно не се държи подобаващо, и съответно не е атрактивен за жените, щото визията не е всичко...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 10280194eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   Искам секс разбира се. Харесва ми да задоволявам приятеля си. В леглото нямам задръжки и не отказвам свирки, по-груб секс, различни пози и т. н. Според мен в леглото няма срамни неща и няма лошо стига и двамата да го искате. Много се възбуждам когато ми смуче гърдите или когато му правя свирки и усетя как става още по-твърд... докато го правим и вече е на косъм да свърши. Това са хубави усещания и мисля, че само фригидните жени не харесват подобни неща. Има и много нормални жени, скъпи мъже. Не се притеснявайте :)

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 42035d08a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Да, много

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f9dee45c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Искат ама с Брат Пит не с обикновените мъже като теб и мен

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4ca17bbaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   Авторе, заблуждаваш се, или тук коментиращите жени се стараят да те заблудят. Като им загорят тенджерите, жените искат много повече секс от мъжете, но проклетото им его е над всичко. Помисли реално, мъжете някога караха казарма с по 2 или 3 години без жени и свикваха без тях. Кой според теб има повече нужда от секс? Ако всички или повечето мъже не слугуват но половия си нагон, жените ще се побъркат без секс, нервната им система се променя и настъпват промени в психическото им здраве, отключващи много болести. Днес жените се правят на недостъпни и злоупотребяват с мъжествеността, гаврейки се с мъжете, чрез налаганите извратени закони за женското по-равенство и привилегиите, които ползват в ущърб на мъжете. Виж този закон в Швеция, и при нас сигурно ще го въведат след масовия джендъризъм в Европа!
https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/zakon-pochti-zabranyava-seksa-v-shvetsiya-396925.html
Значи жената мълчаливо се е съгласила (пожелала) секс, и след време изведнъж решава, че може да обвини и осъди мъжът в изнасилване, без да е имало такова, а само защото жената го казва без доказателства за това. Дори и с нотариална заверка и женско съгласие за секс, пак мъжът ще е осъден, защото жената в края на секса може да реши, че е изнасилвана от мъжа. За това, авторе по добре карай на ръчна, куписи секс кукла и остави жените да я карат на краставици, моркови, вибратори и ред други фалически неща. Жените са подли същества и никога не трябва мъж да им вярва. Те завиждат на мъжкото превъзходство над жените и за това всячески искат "законни" репресии срещу мъжкия пол. Иди на безлюден плаж изкопай една дупка в пясъка пълна с вода и я използвай вместо вагина. Нито трипер, сифилис, хламидии и разни други болести от женския инкубатор на такива ще те хванат. Иди на проститутка, ако си платежо способен, а и може да ти излезе много по-евтино от жена за една вечер. Поне ще си сигурен в чистоплътността на жената! Ако жените останат дълго време без секс, тогава ще изчезне и женската наглост-високомерие. В свят, три пъти по-голям от нашия, мъжете имат по повече от три жени, и женската наглост бива наказвана без секс. Знай, че жените имат повече нужда за секс от нас мъжете, но злата им природа им пречи да го кажат на глас и си отмъщават на мъжете, заради женското несъвършенство!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 297c3caca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

45.   Авторе , не само че искат ,но го искат В ПЪТИ повече от мъжете. Особено ако са в овулация , няма нищо което да ги спре.

Проблемът е , както виждаш и в предните коментари , писани от жени , че го искат от точно определени мъже , които се вписват в естетическите им изисквания. Т.е. търсят си някакъв принц и генерализират че всички останали мъже са помияри , скучни и така нататък. Повечето са жертви на собствения си егоцентризъм и класифицират хората по доста повърхностен начин. Отново казвам - достатъчно е само да видиш коментарите тук.

За тях думата "човек" не означава нищо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7f5b029b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Искам, но не аз да птедлагам на мъжа ми, а той на мен и аз да отказвам като него.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 443c1b6593
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   От автора. Прочетох на всички коментарите, като първо отново искам да благодаря на взелите участие и да ви обясня, защо писах тук.
На 19 съм и в момента следвам. Бяхме се събрали с колегите и колежките и нещо стана на въпрос относно секса. Една от жените, започна да пита, дали само сексът ни интересува. Само за това ли мислим по цял ден. Другите колежки, започнаха да ,,офкат'' и да извъртат очи.
Ще си призная, че досега не съм имал сериозна приятелка и не съм правил любов с жена. Причината не е, защото съм срамежлив или, че преличам на плашило. Доста се бях концентрирал върху матурите и изпитите и не мислех да се обвързвам. Явно това сега си дава своите отражения, но както и да е.
Реших да пиша тук, защото исках да видя мнението на жените и мъжете с по-голям житейски опит от мен. Това е причината.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2677b82d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   С толкова смотаняци ще намразят всичко свързано със секс.
Просто трябва да правят секс с мъже които ги привличат. И тогава знаеш ли какви води излизат.

Запознат

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 10e34842de
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   Авторе, не се коси. Не е грешка, че до сега не си бил с жена. Възможно е да се разочароваш след като бъдеш и да се погнусиш, когато видиш действителността, не отговаряща на очакванията ти. Днешните жени нищо не струват, а и навсякъде се осмърдя на женско. Ако не искаш деца, жена не ти трябва изобщо. За една чаша мляко, не ти трябва да храниш цяла крава. Живей си живота и му се наслаждавай, удоволствия има много и без жени у дома! Платеният секс е по-добре от търпенето на женски капрпизи и ти спестява много средства и нерви. Така ще живееш по-дълго.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5687f336ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   До 49

Хей, професионалиста Запознат с нещата.... Не мислиш ли, че високомерното ти отношение обижда доста мъже. Как се става Запознат, със сънуване ли, разбира се с практика. Нищо им няма на всички мъже, които са непохватни, просто по една или друга причина не са сръчни в това. Но това не ги прави по-малко достойни мъже, бащи и ХОРА, тарикате.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: cf7ba100b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   51, професионалиста сигурно е фригидна професионалистка. За някои неща не е нужна голяма практика. Просто се следва инстинкта. Животинският инстинкт за самосъхранение и запазване на вида е основна компонента в природния алгоритъм!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 482587ecd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Оооо искат секс и още как, но не със всеки и не при вякакви обстоятелства. Също така в прав текст да ти заяви някоя жена, че иска секс - е едно на 1000, но виж намеци правят много често!

Когато една жена те иска, ще разбереш! ;)

П.С. - Любовта за жените е много важна /за да правят и секс с даден мъж трябва да изпитват и чувства/ или поне за повечето от тях!

М.33г.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 95e44193e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   Разбира се. Ние сме сексуални колкото и мъжете, дори повече... При нас обаче възбудата и химията не се получава често за жалост. Често мъжете не умеят да ни възбудят. Много от тях не са чували за г точка и се вълнуват единствено от своето удоволствие. Но успеят ли да го направят разбират колко е важно. Да разбира се ние имаме бариери поради факта, че мъжете искат секс, но пък говорят за жените които го правят, че са леки.
30 жена

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 448d1601b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   Подписвам се под всичко написано от номер 23. Аз също живея от шест години с такъв мъж. Този мъж прониква в мен "отвътре навън", а не "отвън-навътре", той прелъстява първо ума ми, той ме покорява, познавайки и най-потайните ми желания, най-дълбоко скритите в мен инстинкти. За него сексът е житейска философия, а не физически акт. Това е една безкрайна игра на любов между нас. Ние "разговаряме" чрез секса. Той не "ръга", не "джаса", не се "празни" и т.н., а докосва жената като музикален инструмент, от който изтръгва вълшебна мелодия. Той никога не прави просто "секс", а ръзтърсва жената от удоволствие, което е неговата истинска цел и награда.
Да, права е 23, ние много искаме да правим секс с такива мъже. Не може да им се наситим просто.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2677b82d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   Какви непохватни, какви професионалисти? Щом си държиш на приятелката(жената), ще й покажеш, че за теб няма по-любима от нея, каква сръчност е необходима? Ти да не си мислиш, че някой се специализира в сексуалната практика. Такива неща - опит, бройки нямат значение, всичко е израз на чувствата. Ще те разочаровам, но всеки може да оплоди и да бъде грижовен баща, не правим секс за размножаване и не сме диви кози. Всеки е добър с децата си, работи и се чувства достоен, ама не е само това. Иначе си носиш рогата и си мислиш, че не си сръчен. До 51

Запознат

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 913e993871
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

57.   Искаме секс, разбира се, но често пъти няма с кого, понеже ужасно много мъже бъркат понятието "секс" с извращенията, че даже се мъчат и да си налагат мнението/ да убеждават, че са прави, хаха. Такива псевдо мъже - не, мерси. По-добре или да си ги бройкам, когато ми се прави, или да си купя вибратор. С извратеняк никога не бих си губила времето дори и да си говорим само.

Ж,23

 
  ...

1-50 от 54
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker