Въпрос за еротичните масажи, изпълнени от мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос за еротичните масажи, изпълнени от мъж
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 9837 пъти
Здравейте колеги масажисти,
Квалифициран съм и работя в чужбина като терапевт , вече с няколко години стаж. До скоро работех в клиника, вече работя у дома и на повикване.

Наскоро ми се случи една случка с клиентка и останах меко казано развълнуван.

Излишно е да казвам, че беше доста симпатична, със стройна фигура и млада. Майка на няколко седмично бебе. Беше раждала със секцио, след което, както е ясно следва въздържание(безсексие) от няколко седмици. Хормоните й бушуваха явно на макс, тъй като изобщо не се притесняваше да се разголи. Така си сложи хавлията, като легна, че по време на масажа половината от нея падна на пода и половината й дупе беше оголено. Прашките й бяха микро , т.е. част от вулвата й беше лъснала. Да направи нещата по-сериозни искаше, дори и да си подложи възглавничка под коремната рана (което е доста медицински разбираемо) , само че така дупето й щеше да фръкне в лицето ми буквално. За добро или зло, се отказа от тази идея. Но пък си държше дланите под хълбоците и останах с чувството че мастурбираше, тихичко през цялото време. Можете да си представите картинката.

Когато се обърна по гръб, през цялото време гледаше в огледалото (имаше такова зад мен) моята реакция. И очевидно , и ерекция. Лицето й беше червено, като домат.
Признавам си имах ерекция и то каква. Аз пък имам едно автоимунно заболяване и нито съм мастурбирал, нито съм правил секс със седмици също. От тогава ходя надървен по цели дни и нощи не мога да спя. Ама не мога и да се докосвам, докато ми трае лечението.

Мъжа й беше на горния етаж и гледаше малкото им бебе (По-късно направих масаж и на него) Само, че ако бях на нейно място може би щях да се възбудя само при мисълта, че съм разголена пред масажиста, а мъжа ми е на 10м. Вратата на стаята дори беше отворена, защото имаха куче , което влизаше и излизаше. Т.е. мъжа й ако беше слязал на първия етаж щеше да види страхотна гледка.

През цялото време се държах професионално и ръцете ми не трепнаха. Направих й стандартен-шведски от час и това беше. Стараех се и да не се заглеждам много. Но сега се чудя дали наистина дамата имаше мераци за по-чувствителен масаж и ако да, какви сигнали би ми дала.
Казвам ви стаята беше изпълнена с феромони.

На следващия ден отново ме поръча да отида y тях!(Не отидох , защото работя и друга работа)

Как мислите? Дами, случвало ли се е да си поискате(НАМЕКНЕТЕ) еротичен/тантра/йони/чувствителен масаж и как бихте го направили?
Колеги (мъже), случвало ли се е да "работите" върху подобни желания ?
Разкажете някои по-така истории, моля Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7b26868c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз на масаж не съм ходила, странно е да иска нещо повече или просто те разгорещява, но ми е странна поканата вкъщи. След раждане на жената не и е много до секс.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f61e31e68e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво ще ти отговорят тук и дали те искат няма нищо общо с това дали тя е искала или просто си си въобразявал поради нагон.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1bc24c8097
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   На мен ми се е случвало да ида на обикновен масаж а да се стигне до еротичен...Момчето не си губеше времето и като се стигна до едно опипване по-интимните ми части а върха на масажа беше че ме излиза едно хубаво...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2e420d8883
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Работата е ясна, чакаш коментари за да "разпуснеш"! От далече си личи, че историята е съчинена.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fb2249c572
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Никога не ми се е случвало да попадна на мъж масажист.
Хипотетично..
Ако попадна и се възбудя...Гласно,никога не бих го казала..
Ако той го усети и продължи..аз възбудена,едва ли бих го спряла..
Но е нож с две остриета,когато ти е професия.
Може да ти струва работата

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b01aa38223
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Автора: до но. 7
А защо не си поискаш мъж, като поръчваш масаж? Аз не виждам нищо необикновено в това... Толкова много жени го правят, просто защото мъжете (без да обидя колежките си) имат по стегната, здрава и силна техника.
А иначе точно така! Гласно, никоя до сега не ми е поискала. Няма и да ми каже. Иначе мокри прашки съм виждал, чисто голи са ми лягали, червени като домати... ама не и не. Не че ще им откажа, ама да - бих могъл да си загубя работата, парите които съм инвестирал в образования 3 години, че даже и в панделата могат да ме тикнат тук, в тази държава.

А съм имал две ми се сърдиха едва ли не. Нито ме изпратиха, нито чао ми казваха. Не че масажа ми е бил зле - едната два пъти ме вика, дори. На другата цялата й стая беше в еротични арт-плакати, даже си имаше порцеланов модел на вагина на бюрото. Явно са очаквали повече.... Ми аз да не съм ясновидец...

Имам една приятелка. Тя ми разказа един случай как викнала масажиста и почнала да му тръси чатала. Баааавно с ръка. И после го погалила по оная работа, докато той работи. Накрая му казала "Сега така ли ще ме оставиш, напрегната? " И той я изчукал. Ама що всички не са като нея...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e3cc9288c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз съм бил масажист в Сл. бряг, и имах почти същия случай. В една много голяма къща, в близо до сънито, жена около 40. Сама, мъжа и в София. Първият ден и пролича, че е навита. Извика на следващия ден и още с началото на масажа, като я намазах, нещата прераснаха в секс. Това може да не е толкова интересно. По-интересното дойде после, като се изкъпа. Поиска да и направя масажа, за който съм дошъл, била си го платила...!!! И се държа все едно нищо не е станало.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ddbd599110
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До 13. Ми то хубаво че си е платила за масажа , ама за секса плати ли си ? Или тя си помисли , че ти имаш мерак на всичко дето се движи.

Аз тук средно правя по 4-5 масажа на ден . Представяш ли си да чукам всичко дето шава ? Колко ще издържа ...

Автора

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: dde091a86c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   13, казваш още от първия път й е приличало че е навита. По какво позна?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e3cc9288c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Не се учудвам. Аз съм спял няколко пъти, като студент, с хазяйката ми, но те си искаше наема на датата, нито ден по-късно.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f273636451
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аз съм жена, която обожава масажите и самия факт, че лежиш полу-гола с мъж в затъмнено помещение, отпусната, докато той докосва тялото ти, мажи те с масла и те гали, това прави и най-обикновения масаж еротичен. Направо се чудя на мъжете, която упражняват тази професия, как не се надървяте при всеки масаж на жена. Досега съм била 2-3 на масаж и то само при жена-масажистка, но не бих имала проблем, ако съм при мъж и ми стане много готино, да му намекна, че искам и нещо повече. Може и да не се стигне до секс, но дори и само с едно пръстче да проникне в мен и да ми гали клитора ще ми е достатъчно, за да ми е удоволствие на макс.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 63a65c87db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Хм, н 17, защо не?!
И аз съм жена, ходила 2-3 пъти при масажистКИ...
Приятно е, но в един момент ми стана неудобно точно от факта, че е възбуждащо...
Изключено е да отида при мъж-масажист, точно поради тази причина...
С гаджето си правим масажи и той знае колко взривяващо ми действа...
Там се отпускам и следва страстен секс - той знае колко чувствено и страстно реагирам на докосванията му!
И точно затова не искам чужд мъж да ми прави масажи - ще се възбудя като за секс без да имам намерение нито за секунда да правя такъв...

Авторе, като си намериш приятелка, си я масажирай и възбуждай колкото си искаш - прелюдия към хубав секс!
Не го прави на работното място - пошло е, неуместно...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: dde091a86c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   18, чакай сега да видим дали съм те разбрал правилно. Значи ти не ходиш при мъже , защото знаеш, че ще ти хареса? Освен това ми казваш да не се впускам в авантюри , защото било пошло. Драги форумчани , елате да помагате че съм доста объркан.
Доста псевдо морално и пуританско ми се струва това изказване.

Значи първо , мога да те уверя че никога не съм си позволявал нищо , аз съм професионалист и обикновено не ми става като работя(освен напоследък , както вече казах). То е до намерение , което се чувства.
И на гинеколог да отидеш , даже във вагината да ти бърка той пак няма да се възбуди , защото се отнася професионално към работата си и не влага НАМЕРЕНИЕ . Друг е въпроса какво се твори във вашите глави, дами.

18, От вас зависи дали и вие ще се отнесете също толкова професионално към прегледа/масажа и тн!

Просто напоследък заради липсата на какъвто и да е сексуален живот ми е трудно да работя и се замислих за жените като 17 , които са обратния на теб случай. Вие жените трябва да се научите да си искате , защото аз няма как да знам ...но пък и на мен би ми било приятно да го направя с такива като 17. Затова пуснах темата да видя какво е вашето мнение.
Не виждам нищо лошо и пошло да ми легне на кушетката необвързано момиче и да си поиска "пръстчето" от разказа на 17, ако ще и невербално.

Автора.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d9e33fe8a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Здравей!
Аз не съм номер 18, но ще се включа за кратко :)
"18, чакай сега да видим дали съм те разбрал правилно. Значи ти не ходиш при мъже, защото знаеш, че ще ти хареса? Освен това ми казваш да не се впускам в авантюри, защото било пошло"
Разбира се, че си разбрал правилно приятел. Когато една жена осъзнава че определена ситуация би била рискова за връзката/мирогледа й, и би довела до неразумни решения, разбира се, че ще се пази. Както сигурно знаеш, по време на масажа( предполагам че си доста добър, предвид интереса на клиентките ти) човек освен че се отпуска емоционално, го прави и физически, отделят се хормони които понякога са трудни за овладяване. Човек си мисли разни нещица :) Виждам, че незнаеш как да разпознаеш кои дами са "желаещи". Просто наблюдавай. Ако започнат да дишат доста шумно, да те докосват уж несъзнателно, ако лягат чисто голи това са все ясни знаци че жената която масажираш не е от срамежливите. В такъв случай към края на масажа задаваш двусмислен въпрос от типа на " Беше ли достатъчно отпускащо, или може и още? " Другия вариант е още по лесен- докато правиш масажа се приближавай все повече с погалващи движения към гърдите, дупето и вагината на дамата. Ако тя не иска нищо такова, ще си свие краката леко, или ще реагира прикриващо тези части. Ако е в очакване на още екстри-само ще се отпусне повече :) сега вече и ти свърши малко работа, все пак природата се предполага че ти е дала инстинкти....

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c28c89118d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Не знам дали си мъж или жена , но ти благодаря за съвета. Градивен и позитивен. Звучиш като че ли имаш опит :)
Поздрави !
Автора

П.с. имам лека развръзка с дамата от историята ми по горе. Започнахме серия от антицлулитни процедури с кавитационна машина, но ще ви разкажа като имам време за писане

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7b26868c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Разказва стана ми интересно, да си запиша и аз час..

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 39721fa095
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Щом ти е видяла ерекцията и те вика пак е ясно, че иска повече от масаж.
Иначе аз никога не съм била на масаж. Ако ми се случи да се възбудя, бих искала да продължи, но надали ще си го призная. Може би бих постъпила като нея, просто да те повикам пак. :)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d616247c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ами, аз в момента съм в чужбина и ще гледам да се прибера август месец за 1-2 седмици. Само чакам да паднат карантините на тези, които пристигат в страната. Чета тук, че явно ще има желаещи за масаж, но трябва да измисля как да ме намерите.

Колкото до дамата от историята, вече два пъти ходя, но вече правим целулитен масаж. Тя е съблечена само по прашки, без хавлия... то няма смисъл от нея. Предложих й да си облече бански, тя отказа... Цялата вече се изчервява като домат, заеква като говори и не си сваля погледа от чатала ми. Освен това като й правих лимфодренаж, точно на вътрешната страна на бедрата, на 1см. от вулвата й, тя взема и звънна на мъжа си... Пита го " как прекара нощта"

Излъга ме е че е в къщата. Т. е този път него нямаше и май беше наела гледачка за бебето, най вероятно.

Наистина за първи път ми се случва и аз да се подхлъзна. Тази събота пак съм там най вероятно, тъй като са серия от процедури. Ще ви държа в течение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7b26868c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Разказвай де..

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0c64b51638
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Жена на 28г. Аз много искам да отида на масаж при мъж, но живея в малък град и шри нас са само цени, ходила съм са мо прим цени, бо ми е като една малка мечта мъж да ми баорави масаж, би ми подействало възбуждащо...

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1f7dff3e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Ами какво да разказвам... Дайте първо да наречем жената от историята с R. Днес ходих да им правя масажи на двамата. Преместили са се в нова къща, 3 етажна. Сега милите спестяват от закуски и очевидно затова тя прекъсна целулитните процедури. Иначе мъжа й очевидно ми хресва масажите, но се държи резевирано. Говорим си с кратки изречения. Имам чувството, че я ревнува от мен или нещо такова. А на нея определено й хресва работата ми и очевидно се чуди как да го изкрънка да ме поръча. Защото пък тя е фалирала и се надява на него. В очите й личи как иска ковида да приключи колкото се може по скоро, за да й тръгне бизнеса и да има отново финансова независимост.

Днес се заговорихме за натиска и стана ясно, че на нея й хресват, видиш ли, по-релаксиращи масажи и... целулитни. До онзи ден тя целулитни не беше имала. А това беше деня, в който си беше само по прашки и така й загрях дупето, че после заекваше :) Днес си беше пак с хавлията напреко, тя така явно обича да я слага и аз изобщо не искам да й се бъркам.. хаха Само дето по този начин й стига до средата на таза и аз съм цементиран на 5-тата минута. Освен това днес прашките й бяха леко свалени, и половината от това което не би трябвало да се вижда си го видях. Следващата седмица каза, че пак ще ме викат. Малко по малко... кой знае кога ще залитна. Вървя по тънка червена линия и освен ако тоя пич не е куколд не виждам как ще се измъкна. R e твърде привлекателна, за да й откажа каквото и да е.
17, 22, 26. Радвам се че има интерес. Вече си вземах билети за България от 11-20 август. Направих си един имейл в мейл точка бг. Казва се спаспа, само че с латински букви. Разстоянията в България изобщо не ме притесняват. Имам кола там.
Иначе да, започнах да работя от вкъщи еротични масажи и вчера имах една клиентка, която специално дойде за това. Беше на 20 секунди от скуирта, но за това ще ви разкажа по късно, ако искате. Важното е че вече 3ти месец не съм свършвал, дори и след нея.
Но! За мен темата за R, от историята до сега ми е по-интересна и даже като пиша за нея ми става. Просто с нея има игра, и то голяма игра. Освен това говорим за супер красива жена от хай-лайфа. Тя е от ония инстаграмки с 5те хиляди лайка на снимка, ако трябва да я опиша, по друг начин. Със самочувствие, докато в същото време е напълно земен човек, който си иска члена... Добре де, последното все едно не съм го казал.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7b26868c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   А ти мислиш ли, че мъжа и не и пуска, щом казваш е толкова красива? Може просто да не и пука, че е гола, изобщо да не се сеща за мъжете и слабите им ангели, аз и гола да се разхождам вкъщи, мъжа ми няма да ме забележи и изобщо дори си мисля, че и друг няма да ме забележи, че съм гола например, дотолкова съм свикнала, пък ти нали си специалист и може да гледа само това, както например лекарите като преглеждат търсят проблема, а не се възбуждат от голотата..

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4322436139
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   28, налълно съм съгласен с теб. Мисля по този въпрос вече месец, дали наистина не е само в моята глава. Както казах и преди имал съм голи клиентки, имал съм и такива които са били само по прашки. Наистина на тях не им е пукало. Нито пък на мен. Винаги съм се държал професионално , точно както казваш - като лекар например.
Тук обаче е друго. То се чувства. Има химия във въздуха. Напрежение. А и нещата прогресират доста плавно и като че ли нарочно. 90% съм сигурен, че има неща които се случват и в нейната глава.

Тази събота обсъдихме новините с нея , че хората във време на КОВИД не се наспиват добре. Тя обаче веднага каза "никакъв ковид, не се наспиват добре, защото са алкохолици". Каза го с леко раздразнение, не точно на майтап. И според мен визираше мъжа си. Възможно е той да е алкохолик (въпреки че не ми се вярва , защото колоезди по 50км или бяга по 20км, поне 2-3 в седмицата), да не му е до секс, да е стресиран от ковид ситуацията, защото губи бизнес. Нова къща. Малко бебе , което иска грижи и отговорност. Все неща, които няма как да не му повлияят на либидото. Ако аз бях на негово място , сигурно и аз нямаше да й обръщам внимание толкова . колкото преди. А всички знаем , че на един човек като спре да му се обръща внимание , често почва да си го търси другаде :)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 356c1e7ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   А бе авторе, що не се преквалифицираш на жиголо? Или в писател на булевардни романи по-добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8d56662d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Мен не ме кефят. Пробвал съм и повечето масажистки не си заслужават в София.
Един практикувах фуутфетиш с една рускиня Оля (студиото беше Ажио).
Навих я за 30 лева. Нищо особено.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5f4ca4881f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Авторе, мъжът на мацката банкрутира ли вече и ти успя ли да я опънеш поне мануално?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f39c792eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Масажът е хубаво нещо, опуска. Нормално е да се появи възбуда, особено, ако се стимулират определени зони. Тя идва както при мъжете, така и при жените

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: cb66959ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Като рехабилитатор ти казвам - върши си работата и толкоз, никъде не е добре да си вадиш... , където си вадиш хляба, но в нашата професия това важи на 200 %. Иначе минаваш от категория терапевт в категория жиголо, дето се рекламира като "масажист". А хората говорят хахах повярвай, всички колеги ще разберат, че си проститутка.

Даже не вярвам реално да работиш това и да зададеш такъв въпрос, а това с автоимунното заболяване без коментар, хептен бие на фикция историята...

Точно такива палячовци развалят името на професията ни...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker