Възможно ли е да се оправи ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възможно ли е да се оправи ?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1520 пъти
Много моля модераторите да публикуват историята ми, тъй като наистина не се чувствам комфортно да я споделя с когото и да е било.

Аз съм на 27 години, със стабилна работа и добро образование. Спортувам много, грижа се за себе си и според приятелите и познатите ми, съм симпатична и привлекателна. Въпреки че съм сравнително общителен човек, не съм имала наистина сериозна връзка до момента, като честно казано, вината си е изцяло моя. Просто винаги съм прекратявала отношения, които не ме удовлетворяват или ако преценя, че няма как да се получат нещата. Следователно, имам до известна степен някакъв сексуален опит, но не е кой знае какъв. Определено сексът не е на първо място за мен в една връзка.
Наскоро се запознах с един невероятен мъж. Той е на 30, привлекателен, интелигентен, също спортува много, а и имаме много сходни интереси. Бих го описала като човек с стремежи, мечти и амбиции. Просто страшно много ми допадна. Характерът, общуването, отношението към мен…Не мисля че бих срещнала някога друг като него. Честно казано, макар че не съм му го казала още, аз го обичам.
Но има един немаловажен проблем. До момента, не сме могли да имаме пълноценен сексуален контакт. Виждаме се от няколко месеца, поне 3 или 4 пъти в седмицата, почти всеки път стигаме до секс и той е този който го инициира. Само че или не стига до ерекция, или ако има такава, тя е прекалено слаба, за да може да проникне в мен. На няколко пъти, когато беше по−силна решихме да пробваме. Обаче в момента в който си сложи презерватива му пада веднага. Супер кофти му става, много е подтиснат, чувства се депресиран. Аз го успокоявам, опитвам се да му бъда морална подкрепа. По принцип, избягвам да говоря с него за това, за да не сипвам сол в раната, но последния път, самият той заговори за това. Каза ми че не знае какво му става и защо се случва. Попитах го просто, винаги ли е било така, имал ли е проблеми в предишни връзки. Той ми каза, че не. Спомена също че, определено ще отиде на лекар, но се опасява, че ще му каже същото нещо, което му е казал и преди. Лекарят е бил убеден, че проблемът му е на психическа основа. Това веднага ме накара да се замисля, че проблемът може да е от дълго време. Аз му обясних, че го харесвам, че ще чакам колкото е необходимо и че ще му дам време (тъй като той е доста срамежлив и ми беше споменал че има нужда време да се отпусне с нов човек). Само че той беше толкова отчаян от всички тези неуспешни опити до момента, че заяви че дори да отиде на лекар и да започне лечение, не мисли, че проблема ще се разреши.
Всеки път когато сме заедно, той не крие че се наслаждава на времето прекарано с мен. Гушка ме постоянно. Когато се натискаме, определено е възбуден и изпитва сексуално желание. Въпреки този негов проблем винаги ми е задоволявал с пръсти, опитвайки се да ми достави максимално удоволствие. Определено харесва тялото ми и то го възбужда. Казва ми постоянно, че съм красива, че имам невероятно тяло, че съм интелигентна и че се радва да е с мен.
Забелязах, че няма сутрешна ерекция. На няколко пъти когато се разхождахме в парка, улових с какъв посърнал поглед гледаше децата които играеха наоколо. Казвал ми е че желае да създаде семейство и да има деца. И съм убедена, че би бил добър съпруг и баща.
Какво мога да направя? Искам да му помогна да се оправи и да има нормален живот. Искам да остана с него, тъй като за мен, той е изключителен. Смятате ли, че ще може да се излекува? Оставяйки с него, бих ли могла да имам нормален брак (в сексуално отношение) и деца? Изключително много се нуждая от съветите и мненията ви.

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: f5cc57e66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, много се радвам на отношението ти към него, за това че искрено го искаш и искаш всичко да е наред и да му помогнеш по някакъв начин, вместо просто да го зарежеш.

Да ти кажа, напълно възможно е да е на психична основа. Може и да има други причини, включително хормонални. Добре е да отиде на лекар, да си направи изследвания. Това първо. След това може да се помисли за някакво лечение. Дори и да е на психическа основа, има лекарства които ще му помогнат да се почувства по-добре. И аз съм имал проблеми с ерекцията, случвало се е, но са били за кратки периоди и са се дължали по-скоро на умствено прегряване ако мога така да се изразя. Бързо съм се оправял и без помощ, но всеки човек е различен. Действайте, пожелавам ви да решите проблема и да имате много хубави мигове заедно. Успех! :)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f5cc57e66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз имах подобен проблем преди години. Също бях много срамежлив младеж, бях на 22 когато за пръв път започнах връзка с момиче. Харесвах я много, възбуждаше ме, но някак си и аз не можех да се отпусна. Или имах слаба ерекция, или получавах такава, но бързо ми спадаше...а не е като да не ме възбуждаше, просто някак си не можех да свикна с нея...когато бях сам нямах никакви проблеми да мастурбирам например. Мина почти година, докато почнахме да правим хубав секс. Иначе редовно бяхме заедно, на мен ми беше неудобно от създалата се ситуация, но тя не се отказа. Следващите две години правихме страхотен секс, после се разделихме по други причини, и така. Има и лекарства стимулиращи ерекцията, но без консултация с лекар не знам колко е уместно да се ползват.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 51d8ca4cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Един съвет и от мен. Спрете с този забързан начин на живот!!! Горят му бушоните от това, явно е претоварен психически и нещо е притеснен. Да знаеш всичко е от главата!!! Нещо се случва докато ти го вкара, разконцентрира се за секунда и му пада. Хубаво е, че си говорите за проблема и го разбираш и се опитваш да му помогнеш. Ако употребявате алкохол може да пийнете за разпускане преди секс но внимавайте с количеството. Когато започнат да се получават нещата ще придобие смелост и ще забрави за този проблем. Успех ви желая.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0b3eb75321
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да си изследва нивото на тестостерона.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5dce068453
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мила моя, май проблема е в теб, други мацки се е възбуждал и чукал яко!!!
Описваш се, като хубава путка, с перфектно тяло и опит, но не му го вдигаш
Опитай се да го предразположиш-свирка с гълтане, предложение за анал!?
Има толкова много начини да го удървиш, но явно си много сдухана, това е

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: bbc79c7ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Просто е, ти не го възбуждаш. На моя само от кратко целуване /1-2 минути/ му става, на 34 г. е. И така от години.
Не виждам каква роля имат прекрасните му качества на твоя, като е импотентен. Това понякога се лекува, но много трудно и рядко успешно в дългосрочен аспект. Обаче, ти си знаеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker