Силденафил стада - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Силденафил стада
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 7345 пъти
Моля ви кажете ми, кога и защо мъжете пият Трибестан или силденафил стада. Имат ли значение годините? Ако е тъка става въпрос за 40 годишен мъж. Просто изпаднах в ужас като ги намерих в джоба му. Той изрече един куп лъжи а аз проверих в нета и това което прочетох ме съсипа. Моля ви дайте ми повече информация за това нещо. Защо мъжете ги пият? Проблема в нас жените ли е? Нещо не е наред с тях ли? Всичко което знаете пишете моля ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: b3516bf0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Силденафил е активната съставка на хапче, което повлиява положително ерекцията на мъжа. Стада е фирмата производител. Това е същото като виагра. Трибестанът е билково хапче със същото действие. С напредването на годините мъжът започва да има по-слаба и по-слаба ерекция до момента, когато съвсем ще изчезне, а на края и самите хора изчезваме. Това е естествен ход на живота. Около 40г възраст всеки мъж забелязва, че отслабената ерекция е осезаема в сравнение с ерекцията, която е имал на 25г възраст. Тази промяна няма нищо общо с жените. Това, че си е взел хапче, което помага да се върнат възможностите на пениса да стои буквално натопорчен, така както е бил преди години, по скоро трябва да те радва. Приемането на самото хапче по никакъв начин не променя усещането от триенето по време на секс, не променя усещането за възбуда. Единственото, което променя е количеството кръв, което се задържа в пениса по време на ерекция. Като осезаем резултат е значително по твърд пенис, едра и зачервена глава на пениса, а в някои случаи и по-продължителна ерекция. Това са все положителни неща при правенето на секс. Моето мнение е да не обръщаш никакво, ама наистина никакво внимание на тези хапчета.
SIR

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ddb977ba71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Пият го когато имат проблеми с ерекцията. На какво се дължи - на много фактори. Ти си внушаваш че вече не те харесва и го прави насила с теб...но не е задължително да е така. Стрес, преумора, нездравословен начин на живот, години (макар че 40 е перфектна възраст) - всичко това оказва влияние на мъжката потентност. Не виждам от какво се притесняваш толкова, ако си върши работата и всичко друго е наред. Поговорете си пак, но няма нужда от драми.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 27e2b9deae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Така... Започвам сега моята история.
Пия Силденафил, само че Силданефил цитират от две години и половина под формата на Камагра желе. Единствената причина поради която го взимам е наднормено тегло, което ми съсипа ерекцията през този календарен период. Нямам никакви странични явления през това време, единствено само през зимата получавам зачервяване в областта на лицето за около час.

М40

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker