Хем иска да спи с много жени, хем го намира за грешно и гнусно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Хем иска да спи с много жени, хем го намира за грешно и гнусно
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1254 пъти
Хора, много е объркана цялата работа. Не съм обвързана с този мъж вече, а и, честно казано, не искам, но пък ми е интересно да прочета мнения на по-запознати.

Става въпрос за бившия ми приятел, с когото прекарахме 4 години заедно. Изключително близки сме си, обичаме се и извън интимен план е свестен, жертвоготовен и отдаден човек, на когото държа. Ще споделя аспекти от живота му, за да придобиете представа:

Майка му го малтретира психически още от съвсем ранна възраст - обиди, пренебрежение, заплахи. Не му дава да върши нищо, защото е "безполезен глупак", нарича го педер@ст, боклук и женчо, защото не е могъл да се справи с тормоза и побоя в училище. Има дни на просветление, в които го възхвалява, че е прекрасен и изключителен човек, а след няколко часа, отново се превръща в безполезна отрепка. Когато тръгнахме, тъкмо беше започнал висшето си образование и все още живееше в семейната им къща. Такива неща съм чувала по телефона, че направо ми идеше да отида и да ѝ разбия тъпата глава - истерии, крясъци, ужасни обиди. В резултат на това отношение от много малък е изключително комплексиран и страхлив. Изградил е някаква зависимост към нейното одобрение и живее за редките моменти, в които ще му каже блага дума. Липсва му майчина обич и грижа. Предполагам, че това е една от причините, които водят до проблема му с жените.
С навлизането в пубертета започва да се интересува отявлено от противоположния пол. Едно, че на 13 години хлапетата нямат идея какво правят и второ, той е толкова комплексиран и смачкан, че дори не смее да приближи момиче. В резултат на това се обръща към порното и то много сериозно - всеки ден по няколко пъти. Така си създава представата, че общуването с жена, трябва да е като в клипчетата - насилствено, унизително, а тя трябва да е вечно готова и да желае това отношение. Фантазира непрекъснато как души и доминира сексуално случайни жени по улицата, защото това е гледал и това знае. В същото време умира от срам да заговори момиче, защото се смята за смотаняк, от когото всяка ще се погнуси и ще му се изсмее. Съответно има и много малък опит с жените - първият му път и две съвсем кратки и странни връзки, в които е бил зашеметен, че изобщо са му обърнали внимание. Започна да трупа самочувствие и да се взима ръце по време на нашата връзка, но наличните проблеми си стояха - непрекъснато гледаше порно и сваляше снимки на жени - голи, облечени, актриси, модели, съвсем неизвестни и т. н. Гледаше по улицата, въздишаше. Как живях с това само аз си знам... самозалъгвах се, че не е толкова зле положението, а и той се стараеше много да изкупи вината си. Като погледна назад, се сещам за стотици примери, в които ясно си е личало как се лашка между пороците си и това да върви връзката ни.

В момента е на 29 с много добра работа, деен и активен с доста приятели и познати. Умен, забавен, винаги е център на внимание, красив е и жените определено имат интерес към него. Не мисля, че има от какво да се оплаче, но в мозъка му е пълна каша. Непрекъснато мисли за секс с различни момичета и жени; чувства, че е изпуснал и не се е наживял. Иска да си "начеше крастата"и това все повече му става като фикс идея. В същото време намира тези си желания за страшно гнусни и долни и не иска да приеме, че са там, защото се смята за по-добър от това. Както казах, внимание не му липсва, но идеята да прави неангажиращ секс, го ужасява. И в същото време му се ще. Страх го е да заговаря жени, чувствал се като насилник заради помислите си. Не знае дали иска да е тъпкач или сериозен човек с нормална връзка. Двете крайности непрекъснато се борят в съзнанието му. Преди да се запознаем събрал смелост и след разговор с някакво момиче я целунал по устата. След това избягал и се чувствал отвратително месеци наред. По-скоро обича да гледа отстрани и да мечтае, да фантазира, както е с порното, отколкото да предприеме реални действия и чрез практика да разбере какво реално иска. Съветвах го да пробва, за да види какво ще стане, дори той си се самонавива, но пак не. Пробвах и обратното - да не се фиксира чак толкова, това е просто секс с някакви си хора, не е чудо голямо. Аз съм от "наживелите се" и, като погледна назад, ми е абсолютно безразлично и за всичките мъже, с които съм спала и за секса с тях. Със същия успех можеше да мина и без това, все ми е едно. Но не знам дали щях да мисля така, ако нямах богат опит.

Как да се разбере със себе си? Посещение при психолог, наживяване, въздържане... кое би било най-разумно? Трябва ли сексуалните фрустрации да се потискат или напротив? Обяснява ми как желанията му го вкарват в черна дупка, от която много иска да излезе, защото му пречат да живее нормално, разрушиха и нашата връзка.

Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9fe1dcb8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За момент се уплаших , че разказваш моята история.
Сега обаче виждам че твърде добре го познаваш този твоя приятел . Сигурна ли си че "за един приятел питаш"?

Но да , евала че се знае на какво се дължи проблема. Моята майка до 13 год.освен тормоза ме пребиваше и от бой.

Само че аз вървя една стъпка пред този твоя приятел. Вече имам смелост да се запознавам и да ги чукам . Лошото е че почнах да ненавиждам жените. Няма чувства. Няма нищо. Има някаква похот в леглото . Станал съм и доста груб. Но това е.
Живея си сам и ми хубаво така Превърнал съм се и в курва. Просто чакам да умра един ден и да се свърлва.
Този живот ми е като 2020 година- празен.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7b3fd44a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз също се припознавам до една степен с твоя приятел. При мен баща ми цял живот ме гледа с презрение, винаги е бил с мнение, че съм смотан, негоден и т.н. А майка ми - една тиха жена, но за сметка на това винаги си е налагала мнението върху мен. Вече съм на 29 и имам хубава професия. Майка ми и сега се опитва да ми влияе, но вече не може и не се опитва толкова, но баща ми продължава да ме смята за негоден смотаняк. Така в пубертета размих комплекси. Не ми вървеше с момичетата. Като студент беше същото. Може би към 24-25 годишен се поотпуснах. Считам, че изглеждам добре. Винаги към спортувал. Но заради своите комплекси и това, че когато връстниците ми излизаха с момичета и ходеха по събирания и екскупзии, а аз гледах порно и мастурбирах, така и не успях да създам нормална връзка. Не мразя жените и не изпитвам желание да ги тормозя. Дори искам да им доставям сексуално удоволствие. Преди да ме опознаят дълбоко, ме харесват. Защото до някаква степен съм преодолял срамът си, имам известна доза самоувереност, държа се уважително и добронамерено с всички хора (такъв съм си, просто ми е приятно да виждам другите хора щастливи и спокойни). Но имам голям комплекс и той е, че загубих безвъзвратно младостта си и се опитвам да си наваксам, докато моите познати вече имат семейства. Не мога да имам връзка. Не се чувствам пълноценно. Ще нараня половинката си, ако започна връзка. Натрупах доста голяма бройка еднократни или неколкократни срещи. Сигурно съм бил с повече жени от 90% от мъжете. Но не се чувствам мъж. Не се чувствам дори и сваляч, а един дълбоко прикрит и комплексиран човек, макар и добродушен по характер. И аз и твоят приятел сме примери за хора с объркана семейна среда, въпреки че от страни всичко изглежда добре. Затова, ако някога създам семейство и имам деца, никога, ама никога не бих се бъркал в личния им живот, никога не бих ги унижавал. Единственото, на което ще държа е да се учат, да се трудят, да спортуват и да уважават другите хора. Ще бъда строг, но и поощрителен. По-голяма грешка от това да тормозиш детето си и то по-начин, по който искаш да му кажеш, че не става, че е по-малко от останалите и т.н. няма! От такова възпитание в последствие се появават дори престъпници и то от най-долните.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f8c96235e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Той има някакви психологически проблеми поради майка си и най-добре е да отиде на психоаналитик. Не се занимавай с него. Намери си някой нормален.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 220d625d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хем не е обвързана с този, хем седнала да ни разказва биографията му, че и да пита какво да правел? Някой май си няма по-сериозни проблеми и се чуди как да си убива времето?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker