Бившата перверзница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бившата перверзница
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 3888 пъти
Здр. М на 34. В момента съм във връзка с жена от няколко години но си мисля че не е достатъчно разкрепостена или поне за моите разбирания е така. С бившата ми правихме страшно разкрепостен секс, най вече тя постоянно настояваше и го получаваше в крайна сметка, когато разбереше че нещо ме възбужда моментално го правеше без грам задръжки. Та в последно време ми липсва най вече писинг изпълненията и, по някакъв начин беше разбрала че това с писинга ме възбужда и когато правихме секс много често го правеше, просто най спонтанно се испишкваше върху мене, или пък когато си говорихме някой мръсотии както си стоеше се напишкваше, много често искаше да съм с нея когато пикае т. е. да я гледам, пробвали сме и някой др. неща като лек фистинг например. Това са основните неща които в момента ми липсват и се чудя има ли някакъв начин да накарам сегашната ми да ги прави по някога, на няколко пъти съм и загатвал но така и не го прави, случи се само веднъж но то беше в следствие на алкохол

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 62b7a74711
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами седнете кажи и какво те кефи, започни разговора за нея и нейните фантазии, какво иска и после кажи твойте.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 45e6bdfd30
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе май си по перверзен и от бившата ти.Повечето от мъжете с които съм била си мислят че съм перверзна и разкрепостена,но всичко това което сме правили в крайна сметка е взаимно.Сетих се за една случка когато бях на 19-20години,с гаджето ми бяхме заедно от две години и той ми беше първия,много го ревнувах,почти от всичко.По това време не живеехме заедно,бяхме само гаджета виждахме се всеки ден,правихме секс къде ли не.Веднъж го бях видяла че е качил една негова съседка в колата си и направо бях бясна,имахме скандал и се скарахме,същата вечер разбрах че ще ходи на дискотека с някакви негови приятели,цялата бях обзета от ревност и отидох и аз.Въпросното момиче и то беше там с тяхната компания,нямаше никакви индикации че се свалят с моя,ама аз си бях наумила тогава и отидох да разбера от първо лице,заяждах се постоянно,просто не бях на себе си.До този момент почти не бях употребявала алкохол и само от няколко бири се напих,на няколко пъти гаджето ми се опитваше да ме спре да не се напия ама нямаше успех.Накрая когато и аз разбрах че съм тотално пияна се съгласих да си тръгнем,исках да си ходя само с него.Казах му че искам да ме закара в нас но още докато пътувахме осетих че се напиках,казах му че не мога да си ида сама в нас да ми помогне,на входа на блока в който живеех отново ми се допика и на нова сметка се испуснах.Спомням си че исках само да си отида и да се оправя,но щом влезнахме в стаята ми той ме помоли да остана за малко така в смисъл да не се преобличам,гледаше ме възбудено и с желание,тогава най неочаквано ми каза че иска да се изпикая отново защото много искал.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: dbe64b2c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   с моята приятелка бяхме интимни месец-два, когато тя поиска да си изясним някои неща. Каза ми, че се срамува да го правим на светло, някои подробности относно френската,... И накрая завърши, че е любопитна да опита анален секс, но ако не и хареса, да спрем.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ae95e00cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сексуалните ти мераци са напълно нормални и дори банални, но подходът ти е тъп и нечестен. Не можеш да я "накараш", а и намеците са изключително глупава идея. Кажи си й директно какво харесваш. Не можете да си говорите, а спите заедно? Не го разбирам това. Дай й шанс да разбере какво ти харесва и да прецени дали и нея я кефи. Може пък на нея други извратенийки да й допадат и да си поиска от теб.

Много е тъжно как хората правят секс без да си говорят за него... Че и мъж на 34 да очаква жената да го разгадае и да й отправя намеци. Ти да не си жена на 19?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9afd360c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами говорим си за секс, за това което искам но го прави все по рядко, все намира причина за да не го прави или пък казва че не може а аз знам че го може защото когато го е правила предимно след употреба на алкохол се получава.
Автора съм

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e75f16a04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Никога не си бях представял, че ще пикая върху жена и тя ще ми отвърне със същото. Така се случи, че почвахме и свършвахме работа по едно и също време. Така започнахме да се къпем заедно. Съответно веднъж тя каза, че и се пишка, аз и казах че дори ще се изкефя да се изпишка пред мен и тя го направи. На следващата баня каза, че иска да ме види и мен. Аз и казах да ми го хване и да го насочва докато пикая... Така лека полека почнахме да ходим и заедно до тоалетна по малка нужда. И след време взехме да експериментираме. Като цяло няма нищо лошо в това. Някой го приемат като акт на унижение, но за нас е топъл и приятен интимен момент. Като бонус уреята в урината прави кожата много мека и нежна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker