Невъзможно проникване във влагалището - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Невъзможно проникване във влагалището
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2700 пъти
Здравейте, имам нужда от съвет? На 19 години съм!! От доста време се възбуждам клиторно. Но имам проблем, девствена съм!! Преди време с предишния ми приятел бяхме решили да опитаме, беше супер болезнено и трудно проникването(все едно твърдо на входа на влагалището) , но се случи. Като той ми обясни, че е влязла само главичката(усещах го, че беше вътре) а и нормално имаше на сутринта леко кръв. След това се разделихме и около 9 месеца, не съм имала полов контакт. В момента с новия ми приятел опитваме, но не се получава. Опитвахме вече 2 пъти, но аз изпитвам силна болка и проникването е невъзможно, все едно има някаква преграда, която спира проникването. Може ли да ми кажете на какво се дължи и как мога да се справя с проблема.
P. S. Приятеля ми казва, че има опит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 258df71397
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всяка жена има химен, който се къса при първия полов акт. Може да ти е по-дебел и да го усещаш, чувала съм,че при някои момичета е така и даже не става да се пробие от първия път.
Нормално е да е трудно вкарването първите пъти. Като цяло първите опити за секс не са въобще приятни и не ти дават истинска представа за това какво е интимния контакт. При мен беше подобно на това, което ти описваш - първите 4-5 пъти въобще не беше секс, беше много зле и се бях притеснила страшно. С тогавашния ми партньор нямахме истинска химия и той ме караше да се чувствам ужасно по време на акта, чак ме и обвиняваше, че не правя нещата както трябва, при положение, че говореше колко много опит имал. Ами смених го и разбрах, че да, имам проблем, защото съм неопитна, но в такъв случай партньорът е също толкова важен. С втория ми нямах такива проблеми, много лесно стана всичко. Възбуди ме, отдели ми внимание и беше твърд! Няма как да проникне в теб особено в началото, ако му е мек.
Съветът ми е да го карате по-спокойно и да разберете какво харесвате, недейте да насилвате нещата. Ти трябва да си спокойна и да се чувстваш в сигурни ръце, а момчето да те предразположи и да те възбуди. И двамата трябва да сте възбудени.
Ще се оправят нещата, само търпение и време трябва.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9b5d9482b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Използвай лубрикант и ще стане толкова лесно.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2302baa458
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако беше опитен щеше да те е излизал цялата отдолу докато му се разтопиш в устата. Ако не си възбудена, а си “суха” там или притеснена, няма да се получи. Отпуснете се в подходяща и спокойна обстановка, може и да си вземете душ преди това. Остави го да те целува и да докосва гърдите ти. Нека ръката му те гали отдолу. Може да я пъхне и между бузките ти. Важното е да е нежен и внимателен. После след като започне да ти става хубаво можеш да легнеш по гръб и да си разтвориш краката. Започни да си галиш клитора за да го предизвикваш. Разтвори си леко срамните устни и му покажи, че искаш да те изяде там. След това той е наред. Почти сигурно е че ще те докара до оргазъм, така че не се притеснявай от течностите. Аз в такава ситуация обичам да вдигна краката на момичето за да се открие розовата и дупчица и да и се радвам. Но това си е по ваше желание. Успех

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 22943e9405
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Нормално е да го чувстваш като преграда и да си мислиш,че няма влизане и също е нормално да има болка ,въпреки че при някои момичета въобще липсва,но това е рядкост.Стискай зъби и не бъди шубе,така или иначе все някога трябва да се скъса химена и да влезне...само главичката да е вътре въобще не е достатъчно.Както са казали и преди мен,трябва да си влажна,предразположена и с лубрикант ще ви е по-добре.Болка и кръв може да има и в следващите няколко пъти и като ходиш по малка нужда-това също е нормално.Просто така стоят нещата,ако не си готова да изтърпиш,значи по принцип не си готова или не го искаш достатъчно.Няма такова нещо да не може да влезне.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker