Трудно вдигна самолета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Трудно вдигна самолета
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 5697 пъти
Здравейте! Аз съм на 25 г. От няколко месеца имам сексуална връзка с мъж на 31 г. Той е обвързан, но приятелката му била скована в леглото, не искала да му прави фелацио, не давала да й прави френска... Общо взето не го задоволявала сексуално. Стана така, че между нас се появи страст. Без чувства - само едно силно, първично привличане. Той си държи на нея, просто извън връзката си получава нещо, което не му е достатъчно.

Сексът с него е страхотен. Много се възбуждам от него, само докато го гледам как идва към мен. Той ми е казвал, че го подлудявам. Винаги получава невероятна ерекция. Имало е случаи, когато само от няколко докосвания и свършва. Онзи ден се случи нещо, което малко или много ме засегна.

Вечерта се видяхме за малко, той ме стимулира с ръка и свърших. след това аз му направих фелацио, но свърши много бавно. Имах чувството, че няма да има край цялата работа. А преди не беше така. Помислих си, че е от преумора, защото не беше спал почти 24 часа. Разбрахме се сутринта да се видим у тях за по-дълго. Облякох си секси бельо и отидох. Започнахме любовната игра, получи ерекция, но не както преди.

Започнах със стимулация с устни и език, но не. После се понатискахме в леглото - мога да кажа, че беше направо омекнал. Около половин час нямаше развитие и решихме да спрем. След още половин час някъде, решихме пак да опитаме. Пак доникъде... Накрая самолета уж почна да се надига. Успя да свърши, но пак трудно. Почувствах се тъпо.

Не знам дали е в мен причината? Може да е от преумора, защото, както казах, не беше спал 24 часа, след това спа някъде 5-6 часа и се видяхме. Освен това напоследък баща му е зле здравоскловно и се притеснява накъде вървят нещата. Пък и мисли дали приятелката му няма да разбере... Не знам каква е причината. Но ми стана обидно.

А не беше така преди. Само като се докоснехме и не можехме да се сдържаме. Аз съм секси, с тяло на манекенка, обличам се секси за него, със секси бельо, доста активна съм в леглото... Не знам какво да си мисля. Дали от стрес стана така или в мен е причината? Иначе онова с баща му не е от скоро, че да е там причината.

Дали вече не го привличам и само насилваме нещата? Не ми се иска да приключим връзката си. Чувствам се задоволена с него и искам да продължаваме да се виждаме. Но ако пак се случи? Не е и до рутина. Правим доста различни неща, нови пози, роли, ходим на различни места...
Ще следя за вашите мнения и най-вече ще се надявам някой да сподели подобен проблем и как е бил разрешен. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: e30660db5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не те разбирам, дори претенции имаш... Постави се на мястото на приятелката му. Дори и в тях правите секс.. Не съм някоя моралистка, дори ако и двамата бяхте обвързани или семейни честно казано по бих те разбрала.
Но сега -ти млада и необвързана, той има приятелка.. някак не върви. Явно все пак той се притеснява, че приятелката му може да разбере и, че рискува връзката си. Може би ти се е наситил и иска да се отдалечи от теб. Моя съвет е да си намериш партньор който да те желае не само сексуално, да усетиш, че "вдига самолета" само за теб! Повярвай ми тогава ще си истински щастлива.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a6286472e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Той си държи на нея, просто извън връзката си получава нещо, което не му е достатъчно. " - xaxaxaxaxaxa изобщо не държи на нея щом си търси орална любов другаде

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e29d9611f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Има трета. От приятелката не ревнуваш от третата ревнуваш ли?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c3a1feb2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на под 18 и като мастурбирам получавам най-хубава ерекция, когато жената вика от болки ли или от кеф ли аз не съм жена и не разбирам, но ме възбужда повече дори от големите гърди и стегнатото дупе!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b1f8accd91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Може и вече да му идвате множко две, до една възраст се е справял добре, колкото и онази да е скована, нали все пак правят секс. Пък и от една издънка не си прави големи заключения - на всекиго може да се случи.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 700f95d193
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Според мен, просто това е рискът на една изцяло сексуална връзка, че веднъж да не стане и е трагедия, когато връзката се крепи на голия секс.

Ти самата каза, че причината МОЖЕ да е в стреса. Тя най-вероятно Е в стреса. Освен това не чакай винаги да е както в началото, малко или много е освободил натрупаното сексуално напрежение.
Баща му ако е зле, постави се на негово място.
Освен това приятелката му може да е почнала да надушва нещо, или да е почнало да го гризе съвестта. Причина може да е и прекалената ти активност в секса, намали малко с инициативата.
Не ти завиждам иначе, на твое място бих приключила с тази каша. Просто не е необходимо, особено, ако ти е само за секс, а и той не ставал.
Остави го на приятелката му, заслужаваш повече!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f6ddf67cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   100% тази статия е писана от Мъж- полов инвалид.... на 31.. проблем ще има... хахах ако е истина... да остави и жена си на можещите и искащите да дарят страст и нежност... Хорони= Живот, той вече си е изпял песента в този си земен свят... приятен път във вечността.. Хоара се женят на 45 и имат по 4 деца.. хаха този май си е отишъл преди да е дошъл в този свят... Хора Има толкова начини да сте Мачовци в леглото... рецепти.. от природата без стимуланти...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6bffd2fe6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Недоспиване определено. При мен е същото. Когато не се наспя нормално (за мен нормално е поне 6-7 часа) и после не е гаранция, че ще ми стане. Също така може и от нерви да е, щом си има ядове човека.

*Syndrome

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 700f95d193
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   4, от кеф викат жените. Но това, какво общо има с темата?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b8b1310a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ей, номер 7, какъв мъж, какви 5 лв? Осъзнай се малко :) Иначе благодаря на коментиралите. Наистина може причината да е в недоспиването. цяла седмица му се събираше по 5-6 часа на денонощие, а последния път почти 24 часа не беше спал. Но за женското ми его това беше един удар. А колкото до активността ми - последните няколко пъти "вижданията" ми са по негова инициатива. Да, аз съм активна в леглото, но не го юркам да го правим по 5-6 пъти на ден. Но наистина, много ми се иска нещата да са както си бяха и страстта да се върне (ако си е заминала де). И знам, че заслужавам друг тип отношения, но не ми се обвързва засега и такава връзка ме устройва напълно. :)

Авторката

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 700f95d193
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторке, бъди търпелива. Чакай 2 седмици и ако не се оправи, тогава можеш да поговориш. Аз по принцип не бих го сторила, мъжете не обичат да бъдат поставяни под въпрос възможностите им. Може и да се притеснява от теб, дали ще съумее да те задоволи.
Най-вероятно е от стрес. Иначе не вярвам, че спи и с прияталката си, ако тя му пускаше, той нямаше да ходи да си търси жени само за секс.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9acec84ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако тези дни точно е правил много секс, с теб с гаджето му или с други, не е спал и не се е спрял, взимал е наркотици, е напълно възможно да се случи това :)

Дори ако прекали с маструбацията може да се получи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 992260d77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Причините за лоша ерекция може да са от най-различно естество - умора, психическо натоварване, притеснение от нещо, лошо преживяване, стрес, алкохол (бира), цигари, кафе, проблеми в работата, болестно състояние, медикаменти, друга връзка, и т. н. Много. много са възможните причини. Но това във вашия случай, най-вероятно е временно явление. Всъщност понякога човек не е в кондиция, не е в настроение, не му е чак толкова до секс, не е във форма. Така, че това може да се каже, че си е нормално понякога, така че не го приемай много навътре.
Най-доброто, което можеш да направиш е да проявиш разбиране, да продължиш да обичаш приятеля си по старому и просто да изчакаш известно време всичко да отшуми, и да се нормализират нещата. Просто не бързай, всичко ще се оправи и ще си дойде на мястото.
Лягайте си, галете се, гушкайте си, спете прегърнати, бъди разбираща, нежна, внимателна, но не насилвай нещата. Не изисквай непременно секс. Остави нещата на течението. В такива моменти се иска повече разбиране и обич! Той когато стане във форма, сам ще си поиска, и отново всичко ще е ОК. На всеки може да се случи, никой не е застрахован! Именно в такъв момент си проличава истинската жена!!! Как ще приеме нещата, дали ще ги приеме с разбиране, спокойствие, обич и търпение или с ярост, кисела физиономия и негодувание.
Не говори на приятеля си за проблема! Не го притеснявай! Той със сигурност много се е ядосал на себе си, почувствал се е много неловко и се е депресирал! Никак не му е добре, да знаеш!
Просто му кажи, да не се притеснява, че на всеки може да се случи и че като си почине, след известно време всичко ще е наред и тогава ще го направите отново! Кажи му, че го обичаш, че ти е хубаво с него и че вярваш, че всичко ще се оправи! Където е текло, пак ще тече!!!
Дръж се така, сякаш няма проблем! Не говори за това, не го подсещай, защото по този начин, само ще го нараняваш още повече и нещата могат да станат необратими. Може да си създаде комплекси и психическа травма. Остави нещата на времето. Времето лекува. Може би след седмица, две всичко ще е наред. Ако трябва и три седмици ще изчакаш! Просто не бързай, дай му повече обич и доброта! Бъди сигурна, че той ще ти е безкрайно благодарен за това и когато отново стане във форма, ще те възнагради!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d144823ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ако се повтори и следващия път същото, вижда се края на вашите срещи... не го възбуждаш повече.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 992260d77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Кафето и бирата, както и алкохолът въобще, са убийци на ерекцията, и влияят много отрицателно на потентността!!! Особено, ако са консумирани преди секс! Кажи му, че и това може да е причината!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f6ddf67cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   15 Грешиш, Баща ми Пие и Пуши от 8 годишен, оженил се е на 45 и сме 3 деца... Всичко е до човек.. Диабетик ли е? ДЕБЕЛ КОН БЕГАЧ И ДЕБЕЛ МЪЖ ЕБ*** Ч НЯМА... ОСТАВИ ГО И ТЪРСИ ПО МАЛДО И ХУБАВО.. ТВОЯ ЧОВЕК ЗА НИЩО НЕ СТАВА ВЕЧЕ... БОЖЕ ГОСПОДИ... АЗ ВСЕКИ ДЕН ГО ПРАВИ ПО 3 ПЪТИ И МИ Е МАЛКО... НА 21 СЪМ.. БАЩА МИ Е НА 67 И СЕГА НЯМА ПРОБЛЕМ С ЕРЕКЦИЯТА СИ.. МАЙКА МИ Е С 23Г ПО МЛАДА ОТ НЕГО.. ТЯ ДА ЖЕ СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ ТОЙ ГО ИСКА ЧЕСТО... ДЕГРАДИРАЛИ СТЕ ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ВАС...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 840327d9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   След недоспиване, сетивата са изострени и сексът е най-хубав за мен. Или стрес, или е ебал яко, нещо ново! М55г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker