Психологическо и сексуално изкривяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Психологическо и сексуално изкривяване
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2027 пъти
Здравейте,аз съм младеж на 22 години.Преди 7 години се влюбих в момиче,което не беше от моя град.Видях я във Facebook,след ден-два пак поисках да съм сред нейните снимки и така с течение на времето се затвърди интересът ми към това момиче.Първоначално не я потърсих,защото имах психологически,социални,морални,финансови и др. причини.Беше ме срам да й кажа ,страхувах се от отхвърляне ,мислех ,че няма да ме приеме и после ще ми бъде тъжно.Все пак бях юнак от провинцията,а тя от столицата.Учеше в елитна софийска гимназия,а аз в обикновено СОУ.Имаше Ask.fm там четях отговорите й на анонимно зададени въпроси.Виждах я като момиче с високи приоритети и големи цели,а аз по онова време бях точно обратното.Нямаше какво да й предложа, моето семейство винаги сме били наемополучатели.Мислех ,че не съм достоен за нея и от умствена гледна точка,не се чувствах като умен човек.Впоследствие разбрах,че има приятел,не исках да нарушавам отношенията им.Просто и пратих покана и много исках да сме само приятели.Тя не я прие.През тези години си мислех за нея ,признавам си имах и малки надежди,проверявах профила и т.н.Изградих мой си свят в собствената ми фантазия,в него сме заедно,обичаме се и т.н.Само въобръжаемо съм там ,но иначе фактически на моменти осъзнавам реалността и разбирам,че се държа с детско его и ,че трябва вече да го забравя това,но вие сами знаете ,че детските мечти остават и в зрялостта.В този мой свят тя е основен обект на съзнанието ми.Представял съм си как в топъл и задушен юлски ден сме в двата края на пътечка ,която е м/у много дръвчета,всичко е разцъфнало,има хубав аромат и малко по-малко се приближаваме един към друг.Прегръщаме се ,тя впира гърдите си в моите,прегръщаме се,усещам тялото й в ръцете си,разбирам какво чувства без да говори и т.н.Сега да започна с проблема от заглавието.Не съм бил до сега интимен с момиче,не съм си търсил и гадже.Вярвам,че несъзнаваните фактори около това момиче в подсъзнанието ми и желанието за нея в съзнанието ми попречиха да потърся момиче.Оставах ''глух'' за съветите на близки и приятели,че е време за гадже.Фантазирал съм си как отивам на платена любов,как тя ме връзва за леглото.Аз я карам да си казваме,че се обичаме и в същото време си мисля и визуализирам съзнателно въпросното момиче.Втълпил съм си ,че имам сексуално изкривяване ,а именно склоняване към подчинение пред една жена.Това всичко е въз основа на възприемането ми на жените,мисля ги за по-слаби,по-беззащитни и това е природна закономерност.До такава степен ги уважавам и ценя ,че бих оставил да правят неща с мен ,които се биха се сторили прекалени за други хора.Драги читатели,имам няколко въпроса-1.Има ли смисъл според вас да направя някаква стъпка след толкова години?2.Имам ли сексуални смущения когато мисля за секс вследствие на психоизкривяване?Съветвате ли ме за платена любов?Благодаря зя вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4eeda9da7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момче, това са цели 7 години... толкова време, в което си могъл да откриеш момиче, което реално да познаваш и да преживееш близост с жена, да натрупаш опит. Защо си си го причинил?

Искаш ли да ти кажа добронамерено какво мисля? Ти не си влюбен в истинския смисъл на думата. Изградил си си някакъв образ, който си идеализирал в съзнанието си, тъй като вероятно в реала не си се чувствал уверен, не ти е било обръщано достатъчно женско внимание. Тя, повярвай ми, едва ли е перфектна, толкова красива или пък извънредно добра, изучена и прочее. Снимките, които качва във Фейсбук, Аск и т.н., вероятно почти не отговарят на действителния ѝ вид в реала, а отговорите, които дава на разни въпроси в платформата, която спомена, никак не могат да бъдат адекватно мерило за това какъв човек е. Запомни от мен: виртуално изграденият образ често не отговаря на този, който ще откриеш в общуването лице в лице. Казвам ти го като човек, който активно ползва Аск и до ден днешен и ми се „лепват“ всякакви с комплименти — просто не. Не ме познават, отблъскващо е, неприятно е, неудобно е, лицемерно е най-вече, тъй като съм убедена, че на живо не биха ме и погледнали, камо ли пък да им е от съществено значение умственият ми капацитет; чиста проба подмазване си е. Не съм там, за да ме свалят разни отчаяни батковци.

Относно въпросите ти: по-добре не се свързвай с нея, вероятно ще се разочароваш; само четейки те тук, самата аз се плаша леко, не знам за момичето какво би си помислило, ако си по-нахален и „бутащ“ ѝ се. Щом не е приела една покана във Фейсбук, едва ли е заинтересована от някакви онлайн запознанства; ако ѝ пишеш пък, шансът да помисли, че си поредният отчаян индивид, търсещ приятелка или просто нещо за с*кс, е много голям. Казвам ти следното: не си губи времето повече, не се занимавай. Започни да се отдалечаваш от това вредно за теб поведение, клонящо към някаква обсесия. Спри да я следиш, да гледаш профилите ѝ. Блокирай я, ако трябва, за да намалиш поне малко възможността си да я „зяпаш“.

За сексуалните ти мисли и предпочитания — там всеки е различен, ако ти харесва да бъдеш доминиран от жена, няма лошо, щом не се стига до крайности. На 22 години според мен достатъчно си потиснал своя нагон; това е възраст, в която ако не си започнал сексуален живот, то вече поне трябва да се замислиш за неговото започване. Съветът ми би бил в никакъв случай да не си позволиш да стигнеш до „платена любов“. По-скоро си намери някое добро девойче, което те привлича физически; хванете се заедно и го направи. Платеният с*кс ще ти разбие съвсем представата за нормалните взаимоотношения между мъж и жена, интимността и т.н. Не си го причинявай.

След тази пусната тема аз сериозно и откровено се замислям за отстраняването на профила си от Аск. То бива, бива харесване, ама чак пък такова... даже на моменти ми звучеше налудничаво, но нищо. Успех в справянето.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 157c45f4e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правилно ли разбирам - ти си се влюбил в снимка по интернет и 7 години си фантазираш за човека от тази снимка.

Т.е. между момента, в който си бил на 15 години и сега, когато си на 22 години.

Ти живееш в някакъв свят на фантазии, които нямат нищо общо с реалността.
Мисля, че за теб е много по-здравословно да престанеш да мислиш за това момиче и да си наложиш да не й гледаш снимки и пр.
Време е да заживееш в реалността, защото времето минава, вече си загубил 7 години от живота си в емоционален план. Недей да губиш повече.
Вземи живота си обратно и го живей.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6bc58f98ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти не си влюбен в реалната жена, а в своята фантазия за нея. Ако се сближите наживо ще видиш, че ще се окаже съвсем друга и най-вероятно няма да ти хареса. Излез от въображаемия си свят и си намери реално момиче, с което можеш да общуваш на живо и да я прецениш обективно. И действай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c9fc7917b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Става ми жал за теб като чета... 7 години са много!!! А аз си мислех, че моите 4 години "виртуално влюбване" в момче от connected2me и ask.fm бяха много, хахаха... знам ги тия тийнейджърски влюбвания... но мисля че трябва да се заземиш и да осъзнаеш къде си в момента. Твоето не е било влюбване - това е просто много силна симпатия към външността на някого... ти дори не си познавал момичето... а да четеш отговори в ask.fm не е достатъчно. Там хората показват само хубавите си страни и това, което искат другите да знаят. Дори не знаеш дали момичето е добър човек, което е най-важното. Това, че е била красавица според твоите стандарти не значи, че е била правилния човек за теб, или както казах по-горе - добър човек.

Според мен си избий ходенето при проститутка... само ще ти навреди на самочувствието още повече и ще се чувстваш тъпо след това. Ако питаш мен, звучи като някой който трябва сериозно да поработи над себе си, мисленето си и себелюбовта, а след това да се фокусираш и върху обичането на някой друг... ти наистина имаш нужда да отделиш време за себе си, да придоибеш самочувствие и да се научиш да мислиш реалистично, рационално и заземено. Дали ще тръгнеш на фитнес, дали ще промениш начина и на живот, дали ще започнеш да четеш книги, да излизаш с повече приятели... излез от зоната си на комфорт. Но не прави това, което всички други правят... ако ги виждаш че спят с кури - не се поддавай и ти само защото те го правят, или защото си девствен... за ВСЕКИ влак си има пътник... повярвай ми... колкото и да си смотан и срамежлив... някъде там има момиче, което би паснало точно на твоето аз. Пробвал ли си да използваш Тиндър?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ea7985c1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не знам как да разсъждавам върху всичко това, но мога да те убедя, че ти съчувствам на 1000% за несподелената ти любов. Аз също съм преживявала такава и даже не веднъж, а 2 пъти... Жива умрях, душата ми се скърши...

Относно сексуалността, не е отклонение, но те съветвам изключително много да внимаваш с какви момичета се събираш. Понякога дори тези, които изглеждат свестни, се оказват долни. Моля те, пази се! Звучиш като много добро момче, а добрите момчета не заслужават да страдат! Пожелавам ти много скоро съдбата те награди с любовта и щастието, които си си изстрадал. Успех и се пази! ❤️

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: cdc9dad583
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Относно момичето според мен отдавна е трябвало да я забравиш. Подобни фиксации не са полезни, защото ни пречат да продължим напред. Най-лесно да я забравиш е да заместиш фиксацията с нещо друго - най-добре с друго момиче, с което да имаш по-реалистични шансове. Но може и да е с хоби, професия, образование и тн.

По отношение на сексуалността съветът ми е - не си прави изводи, докато не започнеш да водиш сексуален живот. Аз много ясно си спомням как като тийнейджър във всичките ми фантазии бях доминиран от жените. След като започнах да правя секс в реалността лека-полека фантазиите ми станаха такива, в които аз си приемам мъжката роля на водещ (без грубости и фетиши).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ed29c26be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе , слушай ме много внимателно . Няма нищо лошо в това да те доминира жена , напълно нормален си , това е напълно естествено сексуално желание и фетиш, нищо сбъркано ти няма , игнорирай коментарите тука дет само сипят омраза , нищо ти няма . Не търси някакви дълбоки психологически причини за това ,просто всеки е различен и наистина не го мисли толкова , най-лошото е човек да не възприема сам себе си .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker