Маструбирането и NoFap - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Маструбирането и NoFap
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 3480 пъти
Здравейте! Момче на 18 години съм и имам един интимен проблем. Както сти видели от заглавието ще споделя за проблема ми с маструбирането. До скоро лъсках по 1,2 или 3 пъти на ден - всеки ден. Веднъж, в една друга моя история тук, за първи път разбрах за NoFap. Разучих го и това което разбрах, е че е предизвикателство за 90 дни без порнография и без лъскане. Вече съм на 22 ден и съм възбуден 24/7, искам да правя секс, да се изпразня и едвам издържам да не го правя. В началото не беше трудно. Дори вече информацията я запомням по - лесно, чувствам се по - щастлив и т.н. Когато дойде 19 - 20 ден, започна тази енергия в мен да се превръща в сексуална и мъжът в мен ще се пребори с нея и ще се покаже и без да го искам ще лъсна. Кажете какво да правя, за да издържа поне 30 - 35 дни? Споделете Вашия опит. Благодаря предварително!!!

П. С. Не съм сигурен към коя категория да определя темата, за което се извинявам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 660483738f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И къде е проблема, че не разбрах? Нормално е като си лъскал по 1-2-3 пъти на ден след 20 дни без мастурбация да ти се прави нещо. Не си на 60 все пак. Според мен няма как да издържиш до 90-тия ден защото някъде по средата на предизвикателството ще свършиш на сън. Малко безсмислено ми се струва, ама щом ти се занимава, успех.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6a580099cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако си вярващ направи пост и молитва. Ако не си просто пости 2 пъти в седмицата. Като не ядеш за ден тялото става по немощно и няма да ти се лъска както по принцип. Аз така го разбрах че работи. Най добре пост с молитва ама и гладуване за ден пак ще ти помогне. Съвети трудни на изпълнение : не си пипай пишката освен като ходиш до WC, не гледай ТВ щото там все ще има някоя провокативна реклама, ограничи Интернет, удряй си шамар, ако тръгнеш да си мислиш голотии и така.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6a580099cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако си вярващ направи пост и молитва. Ако не си просто пости 2 пъти в седмицата. Като не ядеш за ден тялото става по немощно и няма да ти се лъска както по принцип. Аз така го разбрах че работи. Най добре пост с молитва ама и гладуване за ден пак ще ти помогне. Съвети трудни на изпълнение : не си пипай пишката освен като ходиш до WC, не гледай ТВ щото там все ще има някоя провокативна реклама, ограничи Интернет, удряй си шамар, ако тръгнеш да си мислиш голотии и така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 91336e9b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Проблемът не е толкова в мастурбирането, колкото в порнографията. Порнографията създава допаминова зависимост, освен това създава нереални представи за секса, а да не говорим, че някои хора развиват PIED (Porn-Induced Erectile Dysfunction - еректилна дисфункция, причинена от порното), развиват невъзможност да свършват с реален партньор, както и други проблеми от сексуално естество - психологически и физиологически. Това важи и за мъже, и за жени.

Естествено, че най-добре би било да имаш реална партньорка, но ако нямаш и ти е трудно - използвай фантазията си, за да мастурбираш. Някоя реално-осъществима фантазия най-добре.

Откакто мастурбирам без порно се чувствам много по-добре. Първо, че мастурбирам много по-рядко, второ просто не се чувствам "психически изцеден" след мастурбацията - заради цъкане по няколко порно видеа, докато си избера "специалното" видео, което ми трябва.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 54dc0e1813
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Аз съм семеен мъж на 42 години. Преди около две години се бях запалил по NoFap, но по малко по-различни причини.
Със съпругата ми сме заедно от почти 20 години и с течение на времето установих, че все повече не ми се прави секс с нея. Тя е доста привлекателна жена, но с готините някак свикнахме толкова един с друг, че вече почти не я възприемам като сексуален обект. По-скоро сме като живеещи заедно много добри приятели. Предполагам и при нея положението е подобно. като цяло секса ни в последните 4-5 години доста намаля.
Тъй като нямам желание да й изневерявам, защото си ценя семейството, постепенно се ориентирах към порното и самозадоволяването. И както често се случва, започнах да се пристрастявам и да се самозадоволявам почти всеки ден. Това, естествено, още повече задълбочи сексуалния проблем със съпругата ми. В един момент и аз чух за NoFap и направо се заех да го изпълнявам.
Личният ми опит с тази практика почти напълно покрива твоя. В първите около две-три седмици не знаех къде се намирам от сексуално желание. Направо бях като разгонен пес и посточнно оглеждах жадно жените. Жена ми започна да ми изглежда като секс бомба и непрестанно исках да правим секс...разбира се без свършване от моя страна, а само от нейна :))) През цялото време имах чувството, че топките ми ще се пръснат, и че органа ми сякаш се е удвоил. Това звучи добре, но за мен си беше мъчително, защото в един момент топките започнаха и да ме болят. Постоянно сънувах еротични сънища и бях като камък.
Цялата сага продължи около месец. В един момент желанието ми някак се саморегулира, очевидно организма свикна да произвежда по-малко "материал" и се бях поуспокоил. Докато веднъж не решихме да се изкъпем заедно с жена ми. Тя ме пипна само за няколко секунди и аз направо я залях...не можах да повярвам какаво количество изхвърлих. Но пък оргазъма беше невероятен.
След това просто нямах волята да започна отново. постепенно се върнах към старите си навици в секса. Положителното е, че сега си наложих почти да не гледам порно, и като резултат, сексуалният ми живот се подобри, защото имам по-голямо желание към съпругата си. Но въпреки това от време на време се самозадоволявам по фантазии.
Като цяло опита ми с тази практика е противоречив. Наистина имах повече енергия и тестостерон в кръвта, но обратната страна на медала беше постоянноте неистово желание за секс и "сините топки", просто не можех да мисля за друго, освен да оглеждам жените и да си мисля за тях по сексуален начин. Считам, че това би могла да е една доста добра практика за млад и необвързан човек, защото натрупващата се сексуална енергия ще го накара да бъде много по-смел и предприемчив в отношенията с жените. Това е много по-добре, отколкото да разчита на лесното и бързо удовлетворение пред екрана.
Като цяло идеята в прилагането на тази практика трябва да бъде не задължителното въздържание от секс на всяка цена, а въздържанието от гледането на порно и мастурбацията. Сексът трябва да се случи само при наличие на жив сексуален партньор. Тази философия ще даде криле на много мъже отново да станат "мъже-ловци", а не жалки интернет мастурбатори.
Пожелавам ти успех!

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 62c6dc54fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В момента съм на 60ти ден. Правил съм го два пъти за по 6 месеца.
После да ти кажа изпразването боли , но определно психиката се нормализира..и двата пъти не издържах .

Лошото е, че сега аз не само че гледам порно , но и при мен има и физически контакт с жена. Не правим секс , но само като докосна голото дупе и съм на ръба.
Ужасно ми е трудно. Неописуемо дори. Но определено чувствам че съм вече едно ниво над плътските простотии и имам енергия за 200 повече неща. Такава ми е работата че ходя по 20км на ден...никакъв проблем. Отслабнал съм 5 кг за последния месец , а се храня като животно.

Успех то желая ! Продължавай в същия дух.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d4a32c523d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От едната крайност си отишъл в другата. Кога някои хора ще разберат, че трябва баланс, а не крайност?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0780442973
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Веднъж издържах близо два месеца преди много години, не че съм си наложил воля, но от работа и умора, просто нямах време и желание да лъскам.Една вечер след работа не издържах под душа и се изхвърлих. Гледката не беше много хубава - сперма с белезникав цвят и водниста консистенция. И оттогава насам, близо десет години, такива въздържание не правя.
Това дето го мислите, че се повишавала енергията при дълго въздаржение, Дрън-Дрън ярина.
И аз като бях на 18 съм лъскал по два пъти на ден и после се самобичувах и критикувах, но с годините човек улегва, работата, семейството и животът го притискат. Едва ли са много мъжете на 35 ,които лъскат като 18 годишните.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 463220fbda
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За съжаление природата те не пита много. Има нещо наречено еволюция, и според нея, хората с по-силен нагон естествено правят повече деца и им го предават чрез гените си. Но пак чрез природата си има хватка. Нарича се приоритети. И колкото и да е важна репродукцията, има доста по-важни неща. Примерно да се нахраниш, да печелиш пари, да си сършиш плануваната работа. Много податливи на външни стимули (заради което навремето са забранявали на жените да се обличат като уличници). Така че този проблем днес е изострен - първо защото сме си решили повечето проблеми, и много хора скучаят и бездействат, и второ - защото навсякъде около нас пропагандират секс, щото секса продава. Пускаш телевизия - реклами или музикални клипове, вземаш да четеш спорт - пак коя се била разсъблякла. Фейсбък, инстраграм - същата работа. Така че по-надалеч от тия медии.

Иначе организмът постоянно произвежда сперма, и по един или друг начин се отървава от нея... Тия NoFap движения мисля че зарибявах хора които не разбират много как работи тялото им. Проблемът е по-общ - че модерният живот се опитва да ти привлече вниманието и изгуби време. Сексът е голяма, но не единствена част от методите им...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 73f3ca8ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Давай още, на 90 дни има подарък - рак на простата.

Сериозно. Добре си направил че не гледаш вече порно
но това да не свършваш, направо питай лекарите какво може да ти причини.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8b8f0ad8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това съвсем не е здравословно. Баланс трябва, а не от една крайност в друга. 4-5 пъти в седмицата мисля, че ок. А пък секс с жена е най-добрият вариант.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7d57ae6e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Точно така, баланса е истината! Не само в мастурбирането/секса, но и във всичко в живота. Колкото по-рано го разберете, толкова по-добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6129e0fac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Проблемът не е мастурбацията per se, а мастурбацията пред порно. Затова е необходим този период от въздържание, за да се “рестартира” мозъка. Колкото по-дълго е траело това, толкова по-дълъг трябва да бъде периода на NoFap. Казват, че за 90 дни повечето се възстановяват. След това, мастурбацията е ок, но БЕЗ порнография.
За незнаещите, семенната течност се рециклира от тялото. Тя съдържа ценни белтъчини и минерали, които се абсорбират обратно от тялото, ако липсва еукулация. Мокрите сънища, обикновено са при по-млади мъже, но ако липсват, не е проблем. Ракът на простата се получава по други причини, не е от въздържание. Правете си кръвен тест за него един път в годината, особено след 40 годишна възраст- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Ако се хване на време, ракът се лекува.

Ефектите, описани по-горе от други, преминали през това са реални.

До Автора (OP), студените душове помагат много.

Още за NoFap: ако не мастурбирате, но се възбудите от еротика, то се получава тази болка в тестисите (blue balls). Много е болезнена, затова избягвайте това да се случва.

Всичката тази информация я има на Интернет на английски. Положителните ефекти съм изпитал върху себе си. Негативните- при мен беше невъзможност да стигна до кулминация по време на секс. Ерекция пълна, но не мога да свърша. Останалите ефекти бяха психологични- липса на мотивация, отстъпчивост, слабост- пълен п**ьо!
Та така!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: af04ac6691
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Нормата е 2 пъти в седмицата, всичко друго е нездравословно.

Поздрави!
Драган Вительо

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d07fd312a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   За тези които говорят за баланс, прочетете но. 6 отново. Баланс не се получава от нищото. Получава се като придобиваш опит от двете крайности. Другото е лицемерие.

Аз съм 7, искам да кажа нещо на 6. Приятелю проблема е че си правил секс без да свършваш, от това са ти били сините топки. Правилото е да няма физическо дразнене на члена ти. Жена ти, само с пръсти и език. Така се създава сексуално напрежение, което жените наричат пеперуди в стомаха, а мъжете "разгонен пес".
Страстта и при двама ви се увеличава. Айде да видим жена ти като те желае толкова много дали ще хукне при други.

И не виждам нищо лошо в това да правиш секс веднъж на 3 месеца, ама да го правиш както трябва така, че да остане спомен до живот да обръщаш внимание на жена си в ежедневието.
Отколкото да игнорираш жена си, да се забиеш в порното и да правиш секс по задължение, докато накрая даже спре да ти става....

Хиляди теми има вече тука по случая за жени които се оплакват че на мъжете не им стават, че гледат порно, а това им сваля самочувствието, че са пренебрегнати и че изневерили, защото спалнята била мъртва от месеци. Ние сме за бой, честно..

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 39b43e84f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Добре де, след 20-30 дни не ти ли е постоянно разлигавен в гащите? Отиваш в магазина и само оглеждаш интересни фигури.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f244846a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От автора: Благодаря за всички съвети! Не успях да издържа и приключиха нещата, но ще гледам да не прекалявам. Благодаря отново! :D

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9868a6681a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   За пичовете, които не правят секс със жените си, а както някой беше писал - ползват пръсти и език. Вие нормални ли сте, бе? Човек като е млад му се прави секс и трябва да прави секс. Като е стар пак му се прави, ама вече не може.

Това, че някои го правели, защото имали повече енергия е пълна глупост.

Тичайте, плувайте, спортувайте, яжте хубава храна и ще имате колкото си пожелаете енергия. Не мога да повярвам, че съществуват такива заблудени наивни душици.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 57e8c08dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз съм 7. Вече съм на 90 ден. Правих секс с момиче. Т. е. само с пръсти, докато тя свърши. Беше само за един път. Присегна се да ме хване за оная работа, но аз се отдръпнах и й дадох знак, че не искам да продължаваме по този начин. Тя разбира се повече не ме потърси.

Издържах дори и това. Все още не съм свършвал.
Най хубавото е, че не ми става вече толкова лесно. Супер много се възбуждам емоционално, но не ми става. Тряба да си спомня нещо наистина супер секси за да ми стане. Даже с тази мацка половината от времето с нея толкова се бях концентрирал на нейното удоволствие, че не ми стана. Започна да ми става чак като тя започна да получава контракции.
Лошото е, че вече съм доста разсеян. Но това го дължа на постоянните мисли за секс, които имам. Ако спра да мисля за това, даже може и да се концентрирам повече в това което върша(работа например).
Мисля, че и този момент ще отмине.

Авторе, започни отново. Пътя е дълъг и иска търпение и воля.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker