Жените,сексът и порното - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жените,сексът и порното
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 3735 пъти
Добър вечер, Уважаеми посетители на сайта! Аз съм момче, което съзнава, че в днешно време жените биват унижавани физически и психически по време на секс. Обръщам внимание и подчертавам, че не говоря за цялото количество жени тук на земята, а само за тези които са станали жертви. Нима аналният секс и свирките са нормално нещо? Хората заблуждават себе си, когато казват, че това са неща правещи се от любов. Напротив това не е любов, а за тези които смятат, че е значи са далече от правилния смисъл на думата любов. Казват, че е нормално явление, защото така им е удобно. Прикриват голям проблем съзнателно или несъзнателно, едните осъзнават какво се случва, но не искат промяна, вторите не осъзнават, че са с проблем и не търсят промяна и третите също не осъзнават, че това е проблем, но са насилвани, манипулирани и им се налагат модели на ''правилно мислене''от мъжете и фактори от обкръжаващата среда. Третите са жените. Психологически закон е, че жените са по-лесно податливи към манипулации, насаждане на идеи, вярвания, поведенчески модели и т. н. Затова е напълно закономерно да бъдат защитавани, обичани, подкрепяни и др, но в природата някои неща протичат противоестествено. Така се случва на практика с жените жертви, мъжете се възползват от тяхната слабост отхвърляйки варианта да са кавалери уважаващи и ценящи жените, но нека да забравяме, че това са мъже с психични леки или нелеки проблеми. Нещо което е естествено, красиво и природнозакономерно възниква още от сътворението на света, а тези извратености са модерни от 21век. Преди това също е имало по-малко хора, които са ги практикували. Да не би нашите деди и прадеди да са правили така, това е доказателство, че това не е редно и отдалечаващо се от любовта иначе би възникнало по-рано. Нулев знак на любов, това е просто знак за физическо извратено удоволствие. Сега ще се навдигнете и ще кажете когато носим удоволствие на някого ние го обичаме, попринцип е така. Но трябва ли да се губят ценностите и да се става извратен за да покажеш любовта си към някого. Или любовта няма граници и мерило за добри и лоши неща? Отговорете си на тези въпроси.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4474621b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще те разочаровам, тези неща от порното си ги е имало винаги.Пример- Древен Рим и Древна Гърция.Празници като Вакханалии и други празници в чест на бог Дионис.Та в никакъв случай не са измислени сега.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7881c90d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че си на много грешен път и доста си попрекалил с четенето на феминистична и религиозна литература. Не, че има нещо лошо в това, но е същото като да прекалиш с четенето на нациска литература и постоянно да говориш за расовото превъзходство...това са крайности.
Освен това писанието ти показва дълбоко непознаване на сексуалността и на двата пола.
Вероятно си мислиш, че като се показваш като голям защитник на онеправданите, подтиснати и манипулирани жени, изведнъж ще се окажеш залят от тяхното внимание (включително сексуално) и уважение. Нищо подобно....жените определено не харесват мъже като теб. Те не харесват мъже, които се мъчат да се докопат до тях, минавайки "под радара", с обходни маневри в стил "Аз ви разбирам", "Аз съм един от вас", "Съчувствам ви"...това поведение от мъж определено не е привлекателно за нито един от двата пола, защото издава дълбока вътрешна несигурност и липса на така привлекателната за жените мъжественост. Освен това издава твоята собствена сексуална неопитност и бих казал, комплексираност.
През живота си съм бил с доста жени и всяка една от тях ми е правела описаните от теб "порочни практики" напълно доброволно, често без дори да съм искал от тях такова нещо, просто подтикнати от страста и желанието да ми доставят удоволствие. Съответно аз също съм им се отблагодарявал, правеки за тях неща, които ако ти ги опиша, вероятно ще изпиташ нужда да вземеш едно успокоително. И всичко това е било напълно доброволен акт и за двете страни, носещ единствено удоволствие. Предполагам подобно е положението с голяма част от двойките по света. Това, че има малък процент жени, които са наистина сексуално експоатирани и тормозени, не оправдава по никакъв начин генерализирането в стил "в днешно време жените...."
Моето мнение е, че жените харесват секса не по-малко от мъжете, и не по-малко от мъжете не желаят той да е еднообразен и скучен.
Единствено те подкрепям в мнението ти за порното. То наистина има крайно негативно влияние, основно върху мъжете, защото определено води към пристрастяване и изкривено възприятие за секса като цяло.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b92636ad1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Прав си, ама жените искат да ги душа и да им свършвам по лицето. На мен даже ми е прекалено това, ама те като искат какво да правя? Да им кажа "не, мила, смятам, че да ти свърша на лицето и в устата ще е унижаващо за теб"?!

Порното създаде такава сексуална "култура", че сексът вече няма общо с това, което е било дори само допреди 30-40 години. То и затова Светът отива по дяволите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a39befa972
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво, мъжки! Много ме изненада! Наистина! Браво на теб, че не се водиш по пилешкия акъл на днешния народ в 21 век! Не се променяй-не променяй нито твоите възгледи за секса и света, нито теб самия не променяй! Благодаря ти!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 840648a989
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Свирките са си сууууупер :)

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2bf9439e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Веднага ти давам пример с мен и моята приятелка, не гледа порно и квото и да било не е от най сексуалните, ама обича да ми прай свирки и да и го тикам и отзад и кво ли не, а ти си заблуден и това което пишеш за миналото не е вярно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 62d4df0802
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Религиозен си, нали? Живееш в измислен свят. От нищо правиш проблем. Влез в реалността. Няма нищо унизително в орален и анален секс, ако се прави с желание от двете страни.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1415ad4a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Като гледам коментарите на първите трима, първо са писани от мъже и второ си личи, че нито са разбрали какво имаш предвид, нито пък разбират жените. Да, повечето неща от порното са абсолютно отвратителни и също така начинът, по който се прави там не доставя абсолютно никакво удоволствие на жената. И някои мъже си мислят обаче, че щом там така правят, значи така трябва. За това жените им не искат да правят секс с тях. Абсолютно прекалено е всеки път да "трябва" да се прави свирка примерно, това показва много ниска сексуална култура и общо взето сексуални проблеми. Много от мъжете, които пък държат на анален секс са латентни или дори активни гейове, които не могат да се задоволят иначе. Не става въпрос за любопитство. Има мъже, които не харесват, което е доста показателно. Направо е отвратително, когато някои имитира порно филм в леглото, то просто не е нито интересно, нито удовлетворяващо. Всичко трябва да се прави с мярка най-малкото. Показателно е, че горните мъже си вярват. Това, че някоя ви е направила тези неща доброволно е защото си мисли, че на вас ще ви хареса, а не защото на нея много й харесва. Много зависи дали се прави с мярка, в доста случаи на жената й писва от тия глупости и започва да й е досаден и дори противен секса с вас, защото нямате мярка и си мислите, че участвате в порно филм. После не се чудете, че ви изневеряват, зарязват или в най-добрия случаи ги "боли главата". Крайно тъжни са първите коментари, защото показват до каква степен са заблудени повечето мъже. Дори и Кобилкина има изказване "правете свирки, иначе ще му направи някоя друга" . Но всичко трябва да е с някаква мярка минимум, ако се прави. Защото и друга да си намерите и тя ще се отврати от вас в някакъв момент. Такива мъже са противни за жените, съжалявам. Това е истината, дори и да не ви я казват, за да не ви засегнат. Оправете си мисленето, защото от тия европейски "ценности" има още много ядове да берете и да роптаете какви са лоши жените. А то проблема не е само в жените. Нулево разбирине имате за срещуположния пол и това е тъжно.

Жена

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: fda59f736f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Другите силно податливи на манипулация знаеш ли кои са? Момчетата... Не те знам какво четеш, но не те води в правилната посока на разбиране... Тая идея за онеправданите класи се изчерпи още през комунизма, въпреки че има една друга идеология наречена феминизъм която се опитва отчаяно да го преповтори.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a14fd8bbb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За какво унищожение, за какви пет лева става дума? Какво унищение може да има в това да правиш нещо, което ти харесва? Някои жени гълтат спермата, други не, а някои въобще не правят свирки. Ако нещо ти харесва или нямаш нищо против да го направиш, значи няма и унижение. Във времето имах две познати, с които се ... срещнахме само заради секса. Едната не обичаше да ... свършват в/у нея. Казваше "по-добре вътре, отколкото в/у мен". Другата нямаше нищо против свирки те, но не гълташе и ми обезкосмяваше атрибутите редовно, а свирки те, които ми правеше бяха страхотни. Та с две приказки, за да не продължавам с подробностите - унижение някакво има, само когато правиш нещо, което не се харесва на отсрещната страна.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 35005de3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Унижение е ако те карат насила и не ти е приятно. Само че ако ти харесва и особено ако доставяш удоволствие на човек, когото обичаш, няма нищо унизително.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 73ca09e1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бог да те благослови! Да си жив и здрав и аз го чувствам така понякога, но сме заразени със злото от модерния свят. Съзнанието ни е замъглено. Много малко хора мислят като теб. Иначе и на мен " свирката" и аналния секс не ми се виждат естествени. Анусът ме боли и ми се струва странно, а относно" свирката" ми е унижаващо.
Ж 33г.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cd087c2ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Много обичам да правя свирки на моя. Готино ми е да му го поема с уста, да му го лапам нежно и накрая да ми напълни устата с топлото си семе. Само докато пиша и се възбудих.

Аналния не ми е топ, но ми е готино да ми влезе и там. Досега не съм попадала на някой, който да не се е държал нежно е внимателно по време на такъв секс. Сегашния ми не го влече обаче, даже аз повече ръчкам, ама засега си оставаме само с опитите.

Авторе, имаш грешна представа за жените. Жените обичаме секса. Не всички, но доста жени сме си мръсници, обичаме да правим и да ни правят какво ли не. И ние имаме нагон. Не сме някакви непорочни, нежни създания, за които сексът е нещо несъвместимо със същността ни и причинено ни от мъжете. Но съществува такава нагласа в обществото и може би точно за това много жени си фантазират за насилствен и груб секс, защото задоволява мръсницата в тях, без да изпитват вина, че са го поискали.

Та не ни идеализирай толкова.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9175f9cf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Като искат да им пръскам по лицето,кво да правя

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7931ced6c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Ти си жена, нали? Прочети малко преди колко време се е започнало с тези сексуални практики и тогава ръси глупости по интернет.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 782c76cf43
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Изключително рядко чета тук толкова адекватно и смислено мнение от мъж. Респект за теб! Именно заради тия извращения намразих мъжете... Благодаря ти, че те има, приятелката ти е късметлийка!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4942d823cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Уважаеми, определено имаш проблем със секса и затова пишеш така. Ти не си мерило нито за моралност и нито за почтеност. Всеки разбира любовта и любовната игра към нея по своему и ти не можеш да му натрапваш разбиранията си, нито пък да бъдеш ментор. Аз съм омъжена от 15 г. и правя изцяло освободен от задръжки секс със съпруга си. Не се чувствам нито унизена , нито манипулирана. Това е мой свободен избор към човека , когото обичам. Сексът не е само вкарване и изкарване, а нещо много повече, сливането на две привличащи се тела в един екстаз.
И не сравнявай нашите баби и дядовци, които са живяли в друго време и друг свят. Нашите баби са имали по 6 -7 деца. Твоята приятелка ще ти родили толкова?
Не вини другите за нещо, което на теб не харесва.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4474621b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Голям морал от пишещите. Много жени на 14 вече са спали с някой, ходят с батковци, правят аборти, но се държат като ущипани девици.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: fa20b13297
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   18, какво смислено и адекватно има в написаното от автора? Безсмислица някаква, написана от неориентиран и объркан човечец е това творение. Кой ли нормален човек ще се опитва да прави нещата от порно филмите? Никой разбира се - много от нещата, които показват няма как да ... се получат на практика. Вярно е казаното в един от предните коментари - щом ти харесва това, което правиш - няма унижение. Инах гадже, което харесваше и аналния секс и свирките и всичко за което можеш да се сетиш. Никога не съм настоявал или изисквал нещо - къде е унижението тогава? Към днешна дата съпругата ми прави свирки, по собствено желание разбира се, но не желае анален секс и аз разбира се не настоявам да го правим. Та отново унижението се губи незнайно къде, някъде в зоната на здрача може би.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8f091f4b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   За мен е извратено желанието на някого да има конкретна информация кой какво прави в леглото. Когато нещо не ти харесва просто не го прави. Кой си ти, че да си придаваш излишна важност и да си изказваш мнението като присъда? Секса е взаимно удоволствие и в това удоволствие правилата определят тези, които си го доставят. Това на теб не ти влиза в работата. Намери си друго за което да “мислиш”.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2182654be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Абсолютно си прав! За съжаление българската младеж от 90-те год.насама попадна изцяло под въздействието на американската гнусна порнокултура и пропаганда! Първото нещо което тя наложи е задължителното обезкосмяване при жените, появило се в България от раз, през средата на 90-те години. До тогава не се практикуваше изобщо, както в повечето европейски страни. Да не говоря че това убива естествения женски сексапил, после се почна с тия минети, все едно е връх на удоволствието, ебането в гъза, но пикльовците не се замислят, че простатитът им е сигурен и веднъж появили се, лекуване няма. После мъжете взеха да се обезкосмяват да се блъскат с анаболи и да затъпяват по разни фитнеси и т.н. Да живеем в ужасен свят дирижиран от Холивуд и САЩ, но се надявам с края на САЩ който вече наближава, да се смени изцяло културната парадигма на Европа и света!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2182654be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Като гледам повечето мъжки коментари, за съжаление за сетен път се уверявам, колко дебилен и видиотен, противен егоист е днешния млад бъгарин! Ей путьовци с обръснати пишлета, дето не можете без свирки, за нищо не ставате! Пълни нищожества сте!
Мъж на 53 г.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 01c024fff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Онази смахнатата феминистка с темите за порното.
Направо си вземи направление за преглед в хахавелница, хахавелке.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 939ce5b9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Порното си промива мозъците на хората, но много просто не искат да го признаят. За това има куп порносайтове и такива, като onlyfans, където жени и мъже срешу месечна такса си пускат голи снимки, клипове, продават носено бельо и такива неща.

Аналният и оралният секс не са се появили с масовото разпространение на порното. Да - сега е много по-достъпно и почти няма ученик/ученичка, които да не са гледали. Мисля, че автора искаше да каже, че е лошо това от малки децата да гледат и момичетата да имат нереални представи, че двойките, аналният и разно екстремно порно са нормален секс! Не е това нормален секс. НЕ го и осъждам, обаче. На мен лично ми се ще да пробвам анален с приятелката ми. И не, не чета феминистка, нито религиозна литература. Смятам, че порното не бива да е така разпорстранено и лесно достъпно.

Относно секс желанията - щом и двамата(или повече) партньори са взаимносъгласни - да правят каквото искат и най-вече безопасно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker