Вече едва се сдържам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вече едва се сдържам...
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 4526 пъти
Здравейте. На 30г. съм. Имам приятелка от 4г., а от 2 живеем заедно и общо взето всичко е наред. Сексът с нея е добър, но проблема е че ми липсва и нещо друго...

Когато навлязох в пубертета започнах да се заглеждам освен по момичетата, и по момчетата. Определих се като бисексуален, макар че винаги през годините потисках тези влечения и до този момент не съм правил абсолютно нищо с мъж. Знаех че не е правилно, въздържах се, а и почти не съм оставал без момиче/жена до себе си, което ми помогна някак си да не мисля за глупости.

Проблема е че през последната година може би, влечението към същия пол и желанието да се озова в едно легло с мъж не ми дават покой. Водя страшна битка със себе си, но май съм на път да я загубя. Просто не издържам вече. Все повече се заглеждам по мъжете и все повече всичко в тях силно ме привлича. Винаги когато видя някой хубав млад мъж, започвам да си фантазирам някакви неща и да го желая. Краката ми се подкосяват сякаш, а съзнанието ми се замъглява. Дори на работата ми е трудно, защото имам някои млади и добре изглеждащи колеги, носещи по-тесни блузки, които подчертават добре развитите им тела. Особено когато се завъртят около мен и ми замирише на мъж....просто полудявам, явно мъжките феромони ме побъркват. Иска ми се да се усамотим с някой готин мъжкар, да го съблека и нацелувам хубаво по тялото...и там долу...а той да стене от удоволствие.

Не мисля че мога да обичам мъж, просто желая тялото му. На път съм да направя някоя глупост, а имам и жена до себе си и ми е гадно че няма да знае какви ги върша, или ако разбере това ще я нарани много. Просто не мога вече да се боря с това си влечение...напълно ще се побъркам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 753b594a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не прави нищо преди да си се разделил с горкото момиче... жалко, че социалният натиск, насочен към хора като теб, е толкова голям, че да ти се налага да заблуждаваш себе си, да лъжеш друг човек и потенциално да си причина за голямо нещастие.

Ще ти го кажа като човек, който е минал през това, през което твоята приятелка ще мине, ако разбере. Имах връзка с мъж, който се оказа гей. Беше ми изневерявал с всякакви мъже, а аз никаква идея си нямах какво се е случвало зад моя гръб, когато не съм била около него. Изведнъж (от нищото) в един прекрасен ден, в който имахме и годишнина, ми съобщи, че желае да се разделим. Без обяснения. Няколко месеца по-късно аз трябваше да разбера по една буквално нелепа случайност истината за него от общи познати, които си мислеха, че той ми е казал всичко — че ми е изневерявал, че бил с мъже, че не можел повече. Последваха всякакви опити от негова страна да ми се извинява, но... откривах едно огромно лицемерие във всичко това.

Човекът и до ден днешен си е същият само че вече е съвсем открит за това, не се крие от никого; не е и тайна, че ме е използвал дълго време като параван пред роднини и приятели. Аз обаче го преживях по изключително тежък начин и с години (даже и до днес) болката и травмата са си още там. Беше ми първата връзка всъщност — голяма жестокост. Никой не разбираше, изпитвах невероятно огорчение, срам, потиснатост. 4 години ми бяха нужни, за да се доверя отново на друг човек. В даден момент дори се самообвинявах (което е доста неадекватно), че аз съм го превърнала в това, което е... че явно съм го отвратила от жените. Изобщо... всякакви мисли ми минаха през главата. Ужасно количество болка. Никой не го заслужава.

Много добре си помисли какво ще правиш...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 924f82c24e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен и кажи истината, много боли но... кажи и истината, ако те обича ще измислите нещо заедно. Още като си тръгвал с нея, е трябвало да и кажеш че си бисексуален. И даже повечето хора са, но го потискат докрай. Бъди честен и кажи за проблема си, сигурно е голяма болка да разбереш, че трябва да ревнуваш приятеля си и от двата пола, но такъв е живота. Бъди честен и открит, и се надявам да бъдеш оценен.

Хелга

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e3c9f43259
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ПРЕКРАТИ ВРЪЗКАТА СИ С МОМИЧЕТО!!! Ще и загубиш 4 години от живота и ще я нараниш, за да спиш с мъже?? Бъди какъвто искаш, но я остави да си отиде и ѝ дай нормално обяснение! Имай поне капка уважение към човек отделил такова време от живота си за теб преди да си го сложиш в кенефа с първият срещнат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 474746feb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Раздели се с приятелката си и прави,каквото искаш. Или й кажи че си "би" и тя да реши може ли да продължи да е с теб или не.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: dfd73ff1e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Предложи на жена си да си направите тройка с друг мъж - едва ли ще откаже. И така и на двамата ще ви е готино.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f66529c084
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Послушай номер 7. Бях почти като теб, но си мечтаех само да лапна нечий кур. Поговорих и навих приятелката си да направим тройка, тя се нави и аз се възползвах от случая и си направих кефа и мечтата. Оказа се , че не съм толкова харесващ мъжете. Кеф ми беше, духал съм още няколко пъти, но си останах хетеро и си харесвам жени. Отвреме на време пак ми се приисква да лапна нечий кур , но е овладяемо и престана да ми е мания. М 52 г.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1513a1ed99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Купи на приятелката ти StrapOn и си поиграйте с него. Така има куп възможности и за двама ви.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f66529c084
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, какво стана??? Номер 8

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker