Обичам съпруга си, но не изпитвам сексуално влечение. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Обичам съпруга си, но не изпитвам сексуално влечение.
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 3194 пъти
Заедно сме от 5 години, а женени от 3 год. Имаме си едно дете на 1, 6 г., но от както родих постоянно се караме и той е на работа по 12ч. дори понякога и повече. Знам че е така заради нас, защото ако и той не ходи на работа няма кой друг да ни помогне финансово. Посточнно е изтощен и все няма настроение, както и аз защото съм посточнно сама с детето. Виждам го вече като съквартирант и приятел, а не като съпруг, винаги когато правим любов е за кратко и набързо, а аз дори не изпитвам желание да ме докосва, както преди. Много пъти сме си говорили и споделяла че, любовта между нас изтива, той казва че ще се промени, но нищо не се случва. Почнах да мисля за един бивш какво би било ако бях останала с него, а не да продължа напред. Не съжалявам за нищо, но вече се моля вътрешно колко хубаво би било ако ми изневери или просто ме изостави, а не аз да го направя, защото той никога няма да иска развод или нещо такова. Предложих му да се разделим за малко за 1-2сед. да можем да си помислим, но той отказва, защото мисли че ще го изоставя. И аз не знам какво да правя, близо година вече не изпитвам нищо към него, а разгворите не помагат. Знам че щастието за детето е най-важно, но мисля, че докато е по-малка ще го преодолее по-лесно отколкото когато вече е по-осъзната. Какво да правя, чувтсвам се нещастна и изпадам в депресия и от там почват кавгите отново. И двамата сме нещастни, но само той не си го признава. Обичм го, но не по същия начин както преди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2b1ebdb8c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никога не си имала чувства към този мъж, просто ти е бил симпатичен и си го използвала за осеменител, и сега вече не ти е нужен. Представяла си за предишният!? Той добре те е чукал, а ако е ялов, сега нямаше да имаш Божи дар-дете! По добре се махай и не заблуждавай човека, никой не ти пречи да искаш развод, но те е страх, защото може да стане така, че да кукуваш сама!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: debe783fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Повечето жени не заслужават партньор в живота си, толкова ми е тъжно за мъжете които не са го осъзнали и се опитват да създадът семейство, сега вместо да работеше по 12 часа за да ви издържа можеше да работи по 8 и да си гледа кефа....М24

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 936353d72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами да те остави. Ти ще останеш самотна майка с дете. Съдът ще ти присъди 200 лв издръжка на месец. И как ще се оправяш тогава? Цени това, което имаш преди да го загубиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 95bc7029d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жалко, че се жените без истинска любов, в момента не го обичаш, а го чувстваш като близък човек, баща на детето ти и толкоз.
Явно не сте сродни души, защото само такива биха остарели заедно.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: eaab6cccee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Преди да вземаш кардинални решения, опитай да съживиш тръпката между вас. Започни с романтични изненади, ходете уикендите на пикник сред природата, спа или нещо друго, което е приятно и на двама ви. Да останеш самотна майка и да търчиш след бивши не е много умно. Цени мъжа си и се опитай да запалиш на искрата, която е имало в началото на връзката ви.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 63f5fe742d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Детето изсмуква цялото време и енергия. Просто намери баланса и не очаквай някой роматичен филм. Живота е жесток, сметки, разходи, ангажименти. Помоли да гледа някой детето и отидете някъде за два дни, като се наспите хубаво, като излезете вечерта на един хубав ресторанта ти гарантирам как ще го видиш с други очи и сексът ще е желан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: bf385f61c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По принцип съм за разводите, ако мъжът в търтей и не си гледа семейството, изневерява системно или по друг начин причинява някакво силно неудобство на жената. Но този се трепе по 12 часа и ви гледа, а ти си недоволна? Мисля, че не знаеш какво искаш. С бившия щеше да стане същото нещо, пак щеше да си недоволна от него, но може би той щеше да прави по-горните неща и да лежи на една кълка, докато чака всичко на теб. Животът си е твои и ти си решаваш, но според мен си изключително незряла все още и нямаш реален поглед над нещата. С друг, няма да е по-добре, по-зле - може би. Провери да не си в някаква хормонална депресия за всеки случаи, може да продължи до 2 години след раждане и ще е кофти да си развалиш семейството по физиологични причини. Т. е. възможно е това да не с истинските ти чувства и после да съжаляваш, дай си малко време.

Това, което трябва да направиш е следното: трябва да накараш мъжа ти да си намери работа за същите пари или повече, но на 8 часа, при добро желание, ще успеете, дори и да трябва да смените града. Детето го дай на ясла, защоти ясно е, че си депресирана и от стоенето вкъщи - по-зле ще става. Тръгни на работа, не може само той да работи. И аз съм гледала дете и знам, че влияе да се изолираш и да нямаш помощ с детето. След това мисля, че ако не се оправят сексуалните проблеми при мъжа ти, може просто да се консултираш с някой психолог/сексолог, за да ви обясни накратко как да ги оправите
Никак не е сложен твоя проблем, така че действай.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3db910291c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не искам да се разделяме, а искам да сме като преди, но колкото и да се опитваме не се получава. Четох книги и почнах да се въздържам от скандали и безсмислено цупене по-добре сме, вече не се караме както преди. Но тръпката я няма, опитах всичко секси бельо, хубави думи, посрещане и изпращане с усмивка, разговори по между ни, но той постоянно повтаря сега съм изморен друг път да говорим и вече и аз не знам за кой път отлагаме разговорите си, как точно да си оправим връзката. И да уточня искам да спася брака си, но сама няма как да го постигна.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c42fe33465
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Щом работи по 12 часа със сигурност те обича.. Според мен това, че нямаш време за себе си и си сама с детето те кара да мислиш глупости.
Ако и ти си изморена просто намери някой да те сменя ако нямаш баби на които да оставиш детето може би си намери майки с деца и се редувайте. Дали едно или две или три- ще се справиш, но ще имаш и свободно време. Или намери някоя баба пенсионерка с по-малки доходи и и давай някакви парички да ти помага дори и само да е един ден в седмицата ще усетиш разлика.

Ако ти пречи, че го няма вкъщи- можеш му потърсиш обяви за друга работа. Може и да има нещо със същата заплата на по-малко часове.

Не търси проблеми, търси решения. Проблеми всеки може да намери, но проблемите няма да ти спасят семейството.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: be248e3c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ох милата сетила се била за бившия си. Що ни залъгваш, че не го обичаш ВЕЧЕ, като ти никога не си го. Е това правите, намирате балъци да ви напълнят със сперма и да ви плащат масрафите, а после "нищо не изпитвам".
Пичът преди мен е прав. Можеше да си бачка по 8 часа за себе си и да си прай кефа, а не да живее с поредната курва, която не знае какво иска. О, извинявай да не се обиди сега? Еми тва е, и аз съжалявам тея мъже, точно затова нямам намерение да се женя изобщо.
Бахти курвите честно..

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 936353d72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Намери начин да си починеш. Извикайте баби, дядовци, наеми почасово детегледачка. И той не трябва да работи толкова много, а да си почива. Заедно си починете, както тук са ти казали отидете на спа уикенд, някъде сами без бебето. Първите три години от гледане на дете са много трудни. Но минават и после е по-лесно. Както е казал народът -не оставяй питомното за да гониш дивото. Имаш добър и свестен мъж, който се грижи за вас. Бившият сигурно ще те изчука, но едва ли ще се съгласи да се грижи за чуждо дете. И ще останеш самотна майка без пари и ще ти е стократно по-трудно.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: abe6c39630
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Да, ама едното без другото тц-тц. Обичате се и правите секс и се привличате, не се привличате - не се обичате и се крепи на интерес. Споко, в БГ са поне 50% такива връзките.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e2d435487a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Извинявам се предварително - отвръщаваш ме!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: db1f76c9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Според мен идеята да си дадете почивка е много добра. Най вече, защото ти ще видиш едно съвсем различно ежедневие, което аз като майка на две деца под 3, с мъж, който всеки месец пътува до чужбина за минимум седмица, много добре познавам.
Вие в момента сте даденост един за друг и не познавате другото. Не знаеш какво е дете да плаче за тати, не знаеш какво е да няма с кой да си кажеш една приказка, да си лягаш сама, да ставаш сама, да не чакаш никой да се прибере.
В градината на сина ни веднага разбират кога тати го няма, детето става нервно, не се храни по цял ден. Като види самолет почва да си събира раницата и да крещи "тати идва вземе ме, бързо помагай ми." и сяда на вратата да чака.
Сестра му е на година и два месеца, уж нищо не разбира... Ама друг път. Тя пък не спи през нощта. Нито знае какво й липсва, нито може да си каже. Една нощ в отчаянието си я завих с блуза на баща й, усети му миризмата и заспа. Вече използвам носените тениски на мъжа ми като плик за завивка.
Аз какво правя? Ами откровено първите 3 дни съм шапка на тояга. Не се налага да чистя, нито да готвя, децата имат кухня, аз пък нямам никакъв апетит, падам под 45кг. Иначе имам много помощ от семейството през тези отсъствия. Най често направо давам малкия на баба му, защото у тях не търси баща си, а у нас ходи от стая в стая и плаче. Имам време да спортувам всеки ден, да отида на козметик или друго, мога да извикам приятелки след 20.00 като заспи малката, имаме хубава тераса, пийваме си винце, приказваме си. Само да кажа, че искам, мога да изляза и на клуб, да се натанцувам. Правила съм го, още нямам 30 и съм хубава жена. Не крия, ласкае ме мъжкото внимание. И до там. На 4, 5 ден всичко ми става толкова безмислено, че не е истина. Нито ми се събира с хора всеки ден, нито ми се излиза. Кво да ти кажа, свободата е много надценявано нещо. Броя дните да си легна до мъжа ми и да се гушнем, нищо друго не ми трябва.
Говорим си, че при него е същата работа. Вика ми- на първия ден се кефя, че съм се наспал без детски плач, на втория, че те няма да ми се караш какво ям, на третия, че мога да се повеселя с колегите и след това само киселини и депресия, докато се прибера да си гушна племето.
Недей да очакваш, че понеже се грижиш за детето, мъжът ти трябва да се грижи за личното ти щастие, защото това е все едно някой да се нахрани, или изкъпе вместо теб. Колкото и да иска човек не е възможно. Ти помисли, кое е нещото, което може да те направи щастлива вътре в това семейство. Дали се чувстваш сякаш се грижиш за всички, освен за себе си, дали се чувстваш лишена от време, от внимание и т. н. ТИ измисли конкретно решение и го сподели. Позволявай на близките ви да помагат, това което е грижата за детето 24/7 за вас е истински кеф за бабите и дядовците, когато е умерено и от време на време. Осигури време за себе си и за вас като двойка и всичко ще се оправи.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1f3f3edda0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Значи, така, както аз ги виждам нещата - е*е ти се, две не виждаш, но не с мъжа ти, а с бившия. Предложила си на мъжа си да се разделите за 1-2 седмици, за да може да се треснеш с бившия, и после да ти е като оправдание "Ама то беше, когато бяхме разделени"

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 79fac3f31b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Прати детето на градина и си намери работа. Той да си намери друга работа, където не му се налага да работи 12 часа. Дори да е на по-малка заплата, заедно с твоята, ще живеете добре. Така ще освободите време един за друг, а ти няма да тъпееш по цял ден сама с детето. Така ще имате сили и време да прекарвате заедно в по-приятни занимания и ще се преоткриете.

Тука бая са те нападнали, но тези реакции са доста незрели. Една връзка изисква поддръжка, внимание и грижа към партньора. Колкото и да са добри намеренията, колкото и да го прави за вас, само с работа не става. Ти обаче също не трябва да стоиш и да се оплакваш, а да направиш каквото зависи от теб. Седнете поговорете. Търсете решения. Чак тогава мисли за раздяла, но го прави смело и коректно, не с пасивни глупости.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f8496ff2c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От мъжа си можеш са се махнеш, от себе си не. Ако беше омъжена за бившия, да не мислиш, че пак нямаше да е същото? Той да не е свръхчовек? И той щеше да се изморява, да му писва от скука и еднообразен живот. Ти пак щеше да си нещастна. Човекът така е създаден- да не цени, което има и все да иска друго.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ce97eb062e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   М42. Права си, трябва да се променят нещата, и аз бях като мъжа ти преди години, забит в работа и не може да проумее какво му говориш. Минаха години и аз си промених мирогледа, сега искам само да се забавляваме заедно, да си живеем по леко, да ходим на екскурзийки насам натам, обичам секса с нея, през ден я искам, но за жалост закъснях, сега вече тя охладня към мен и не иска да правим нищо заедно, сега тя мисли само за работа, мисля за развод. Ако бях вразумял порано, може би нямаще да стане така. Не се отчайвай като порастне малко детето и сигурно ще се оправите, много е важно да намериш нещо което обичате да правите заедно и да започнете да отделяте време за това, успех.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f7eee60219
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Същото е и с мен мила и напълно те разбирам. Все едно живея с някакъв приятел и съквартирант. Нищо в него не ме привлича вече, дори ми е неприятно да проявявам интимност тъй като той не се поддържа вече. Не си правим подаръци, не ходим никъде и не правим нищо заедно. Идва си от работа и ляга да спи. Уикенда се напие с приятели като животно и това е. Аз се опитвам да променя нещо, но той няча желание. Е скоро ще ми дотегне и ще си тръгна, та все пак една връзка трябва да се поддържа и ако ние не можем да хо направим за 5 години та тогава не искам да си представям какво ще е след 20...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker