Тя не иска да правим секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тя не иска да правим секс
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 2619 пъти
Здравейте, мъж съм на 23 години наскоро се събраха с бившата ми приятелка, всичко е точно, разбираме се перфектно, но по-скоро се чувствам, като нейн приятел. Преди когато бяхме заедно сексуалния ни живот беше уникален, но сега дори не иска да правим секс. Минава с оправданието, че е била в онзи период от месеца, сега и било лошо, не разбирам къде е проблема?! Много ме привлича и много я желая, но не знам какво да направя, за да я предразположа. Не искам други, преди я загубих, защото очите ми шареха на всякъде, но сега всички са еднакви, а тя е нещо различно, нещо което искам да имам. Кажете ми какво да направя, как да я накарам да правим секс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: afad1a84af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами ще ти кажа защо не й се прави секс с теб. С моят приятел сме в същото положение. Ако причината да се разделите е била защото не си спирал да точиш лиги по всичко с поличка, на нея просто й е спаднало самочувствието заради това - това води до нежелание за секс - което води до раздразнение и мисли като "той днес се е нагледал на всякакви мадами и сега с този материал иска да ме използва за да му е готино" "не искам да съм му средство да се задоволи мислейки си за другите" "аз не съм му достатъчна, грозна съм затова ги гледа" т.н.

Това постоянно зяпане на други жени и постоянните коментари какви страшни пу*ки са е супер обидно за нежната половинка и колкото и тъпо и безсмислено да ви звучи на вас мъжете, води до лоши последствия. Ти сам ги виждаш.

Една жена иска да е единствена. Иска да я желаеш постоянно и да й го показваш. Няма да те заболи или да обеднееш ако й купиш една роза и й я подариш в романтична обстановка с любимата ви напитка. Запали една- две свещи, не са скъпи. Направи й масаж да се отпусне, нека пийне малко вино например, започни да я целуваш, кажи й колко е красива и т.н. и сама ще те пожелае.

Ако и това не проработи тогава нещата са напълно изгубени.

Съветът ми за следващата към теб е да забравиш за постоянното зяпане по други жени и малоумните коментари колко готини мадами са. Друг съвет - обръщай повече внимание на момичето и поне от време на време й подарявай по нещо, води я на екскурзии и не мешай приятелите си във всеки един план. Обръщай й повече внимание като цяло. И това не е всичко - вкъщи ако тя се скапва да чисти, готви и оправя след работа (ако работи) а ти само се прибереш и сплескаш на дивана с бира в ръка също не е окей. Пробвай един ден да изчистиш целия апартамент/къща из основи - прозорци, врати, под, пране, простиране, прибиране, подреждане, съдове, готвене и всичко останало което получаваш наготово и ще разбереш колко смазващо е. Още по-смазващо е когато половинката ти дори не забележи всичките ти усилия, а отново направи кочина и ти отново чистиш, готвиш, переш и т.н. и пак същото. Поне едно "уау, колко хубаво си подредила, изчистила и колко много неща си направила, ела да ти направя малко масаж, или седни да си отпочинеш - аз ще измия съдовете след вечеря, ти си се скапала днес" ще я накара да се почувства оценена и щастлива.

Когато е облякла рокля или е сменила парфюма, прическата или нещо друго - направи й комплимент, забележи я.

Има още много неща но вече се изморих да пиша а и стана дълго. Дано да съм ти била от полза.


Друг вариант е да я питаш директно каква е причината и да си изясните нещата очи в очи.

Успех и пиши как вървят нещата

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a454951f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Играч, сега я сакаш - щото не ти дава.

Като започне да ти дава, па ще ти омръзне и ще си искаш от чуждото.

Такива, като тебе, с шарещите оченца, не се променят, брат.



Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8103c887b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 да се запознаем :D?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: afad1a84af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До 4 от 2 - мисля че сайтът не го позволява :D
Най-общо за мен - момиче на 20 години съм, с 3 годишна връзка. Която, ако той продължава да ме пренебрегва, скоро ще замине по дяволите. (:

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0dedb43fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На моята приятелка правили и се секс, не можеш да я спреш. Дори и да е в "онзи период". И тогава не се спира. Казва "на другото място нямам цикъл", и се може да се сетите къде го правим.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 321c0c5940
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Покажи й една стотачка и действай!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 981daa11b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Провокира я тя да те желае. Говори и, докосвай я, гали я, но не пристъпвай към секс, трябва нейното желание да се отключи.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b8187fd8eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   На нейно място не само, че не бих се събрала отново с теб, а направо щях да те подминавам като невидим. Не те ли е било срам поне малко, да си имаш приятелка и да зяпаш други? А сега как не те е срам да ни питаш защо не иска да си легне с теб? Ами, отговорът е съвсем прост - защото си я огорчил и обидил със своето к*рвенско поведение. Ето затова сте сами и на сухо - защото сте извратени и податливи на изневери. Не казвам за теб конкретно, че си извратен (не знам) , но повечето ще се припознаят в коментара ми. Ето до това (минимум) води лекото поведение на мъжете.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d9aeebf445
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ха-ха, до номер2 и всички "използвани"!
Момиченца, след 10-15 години ще плачете някой да ви "използва", ама няма да им кой... Тогава пък ще се скъсате да плюете мъжете какви загубеняци са, и как не могат да оценят пламенни жени като вас...
Но такъв е животът - когато си желаят, вие се правите на голямата работа, но когато усетите, че вече изпускате влака, и времето за пълноценен полов живот ви е минало, тогава се разпалва "голямата жарава" у вас...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f6177ef345
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До 10 - с какво е в полза тъпият ти коментар?

Ако си си хванал някоя слугиня и го намираш за нормално (както и тя) си е твой проблем. От такива закостенели старци, замирисали на смърт като тебе, които си мислят че са господари на всичко и всички и че те командват, ми е дошло до гуша. Жената трябвало да слугува на мъжа - той изкарвал парите и не знам си там какво - това, пич, е било миналия век. В днешно време, ако не си забелязал, и жените работим. Излизаме за работа преди мъжете ни и се прибираме след тях, работим двойно колкото тях но вечното оправдание е "ти си обиколила нещо си 30 пъти, а аз съм мъкнал 300 кила" уау, разбираш ли. Ми нали си мъж, бе? Нали се хвалиш и биеш в гърдите, че си мъж? Какво се оплакваш тогава? Да вдигаш тежко е МЪЖКА работа, нали? Мъжка работа е да завърти един болт и да изпъшка колко се е изморил. Не дай си Боже да му се наложи да върши ЖЕНСКА работа...


Абе, наречи го мъж и не го обиждай повече! Правилно са го казали бабите :)

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 32a7cd0dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами, чудесно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker