Не мога да го забравя. Помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да го забравя. Помощ!
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1897 пъти
Срещах се с мъж с 8 години по-голям от мен. Но в последствие разбрах, че излиза с други докато е с мен и прекъснах да се виждам с него. Писа ми няколко пъти, но аз не му отговорях, но и не му казах защо не искам да се виждам с него повече. Минаха вече 6 години от както не се чуваме и виждаме опитах се да го забравя. В момента съм с друго свястно момче, обичам го, но скоро почнах да се дразня от него и всичко, което прави ме ядосва, докато се храни , докато говори или просто да стои на дивана отсреща. Почнах да се съмнявам с любовта си към него. Всичко започна, когато сънувах бившия си приятел изведнъж, без причина и от тогава мисля само за него, почнаха скандалите между сегашния ми приятел , сексът не е както преди, не изпитвам абсолютно никакво удовоствие, а мисля само за бившия. Имам чувството, че му изневерявам и не ми харесва това. Не знам до кога мога да продалажа така. Преди няколко дена , когато си легнахме се опитах да се сетя за дните ни прекарани заедно в началото със сегашния ми приятел и изведнъж осъзнах, че винаги съм се опитвала да го променя да прилича на предишния било то в начина на говорене, в леглото , общо взето във всичко. И сега като го осъзнах стана страшно , защото сме сгодени и няма как да върна нещата назад и знам че ако го напусна няма да намеря по-добър от него , човек, който наистина ме цени и ме обича такава каквато съм, но в същото време и не искам да го заблуждавам . Какво да правя , помогнете ми , не искам да го наранян, но в крайна сметка го правя чрез думите и държанието си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: a12abfbfc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За да ти е бивш, значи има причина. Използвал те е и зад гърба ти се е занимавал с други, а ти още въздишаш по него. След толкова години сигурно вече не те помни. Престани да мислиш глупости и се дръж нормално с годеника си. Той не е виновен, че си влязла във връзка с него, преди да си била готова. Когато човек започва нова връзка, трябва да е сигурен, че е затворил всички стари страници.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7ead312225
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами върни се при бившия, дето е коцкар и ти изневерява, развали годежа с доброто момче, което ти е вярно и си сърбай каквото си надробила.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5b6fff666e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това, че си направила първата крачка с годежа, не значи че не може да се върнеш назад. Ти сега вместо да си на крилете на любовта, ти се дразниш, а след три години с дете ще си го съсипала и неговият и ще расте в такава обстановка дете. Напиши на един лист, плюсове и минуси на връзката. Плюсът е един, че е свиствен и поне пет минуса ще сложа още. Седни и реши за себе си, не какво ще каже този, онзи. С този човек ще живееш живота си и всеки ден ще те дразни повече и повече. Той те обича, но ти щом нямаш чувства и не го искаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c3d0f6f828
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така.. Няма да се задълбочавам в това, че жените все търсите нещо, което нямате. Да речем, че аз съм твоя приятел. Със сигурност, не бих искал да живея с теб, щом след толкова години, все още си позволила подобни мисли да нахлуват в главата ти. Какво бъдеще може да имате. Ще ти кажа - кратко... И приятелят ти, ще излезне най-на раненият, накрая.
Съвет: Ако, мислиш, че нещата няма как да се оправят. Приключи нещата, докато не са толкова сложни все още.
После.. Сватба, може би деца, тогава вече ще бъде късно..
Само не разбирам как си го позволила.. Добро момче, обичаш го, всичко е наред и някакъв призрак от миналото разваля всичко....
Желая ти здраве и късмет!!! М 32

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: db05c53781
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами кажи на новия да се махне от теб, защото не го заслужаваш. Той и Хитлер се е дразнел на евреите.

Като се махне от теб ,тогава пък ще почнеш него да сънуваш. Жените хич ви няма , честно ! Все сте в гората за шума.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a3d0ae00d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Дали бившиш мисли за теб или не няма значение при условие, че е допуснал вече 6 години да не сте заедно. Има мъже които винаги си остават женкари, дори и да са влюбени, както има и жени, които никога не се променят... Според мен с бившя сте се разделили непреключено. Т. е. не сте били сигурни, че искате да се разделяте, затова го мислиш още. Заложи на сигурното, защото с такъв несигурен женкар няма щастие. Знам от личен опит защото аз също съм в това положение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker