Жените и удоволствието - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жените и удоволствието
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 4245 пъти
Здравейте! Интересно ми е жените изпитват ли някакво удоволстиве от секса, въпреки че не свършват винаги както ние мъжете. Дали понякога го правят просто за да задоволят партньора си, а всъщност не изпитват нищо.
Не мога да си обясня да изпитваш удоволствие без да получиш оргазъм накрая, някак ми звучи странно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 583062916f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Усещането е приятно през цялото време. Всъщност, доста е хубаво само от самото триене. Така че, да, заслужава си сексът, дори когато не получиш оргазъм. Емоционално също е готино, близостта, докосванията. А освен това имам чувството, че ми регулира хормоните. Винаги след секс ми се вдига настроението.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0750f83aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласна с номер 1. Дори да не получа оргазъм ми доставя удоволствие през цялото време. Приятно е усещането

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1180089e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Номер 1 го е описала много добре. И аз не изпитвам оргазъм по време на секс, но обичам секса. Чувството е приятно и за мен, но още по-приятно ми е да знам, че на партньора ми му е хубаво. Това изпитва човек, когато обича.
На теб примерно не ти ли е хубаво през цялото време, а не само накрая?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b63dd95842
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За мен няма ли Хепи енд за двамата не в хубав секс. За това и зарязах мъжа си след 8 г съвместен живот. Веднъж два пъти в месеца да не ти се получи добре, ама всеки път той да (**) пък аз да гледам, не виждах смисъл да се лъжем, че ни е хубаво, като не ни е. Сестра ми казва, че много рядко свършвала питах я какъв е смисъла да правиш секс тогава? Отговори ми, че и било приятно. Аз се изнервям ако поне веднъж през седмицата не свърша, и не бих живяла само с т'ва приятно. Предпочитам хубав секс разтърсващ пред:Еми... Беше хубаво-я стига.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d755c0de04
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Вече имам постоянен партньор (омъжих се) и с свършвам винаги, било то клиторно, вагинално, анално или някаква комбинация. Истината е, че всяка жена може да свършва по-често. Например, преди мъжа ми имах период, в който не ми се занимаваше с никого и си бях взела вибратор. С него съм свършвала всеки път, без изключения. Което ме навежда на мисълта, че е до умения.(както от жената, така и от мъжа)
Допълнително доказателство, че мъжете продто в много случаи или не знаят какво правят, или удоволствието нс половинката им не е толкова важно е, че жените лесбийки свършват много по-често от хетеросексуалните.
А преди това с повече бях свършвала само клиторно, а с тези, които и вагинално, може би се случваше през половината пъти, когато правихме секс.

Нервни окончания има навсякъде, по цялото влагалище, както и по клитора, така че удоволствие се изпитва през цялото време(ако сексът е читав). Оргазмът просто е кулминация( освобождаването на напрежение, вследствие на продължително стимулиране на една точка, затова примерно жени, които нямат усещане в долната част на тялото си(инвалиди), могат да свършват чрез стимулиране на зърната)
Имай предвид, че жените имат повече нервни окончания, което прави оргазмите по-силни, плюс има различни оргазми.
Така че чувството през цялото време е приятно, но бих предпочела да свършвам по един или друг начин.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7c0a9c77db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Жените се кефят много, но когато го правят с мъже. Масово се прави секс с лубрикант, което е показател за пълно несъответствие между двойките. Аз съм възбуждал момичето с мен, даже и това дето се дърпаше. Просто го правят с мухъли и се огорчават, това е. Неможковците на чекии.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 74f2ec2726
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ако не успея да свърша по време на секс се изнервям. Предпочитам да не правя секс, отколкото да правим и да не свърша. Мъжът ми, ако види, че не съм свършила си знае, че трябва да повтаря, ако иска да му е мирна главата. Не разбирам мненията от 1 до 3. Странни са ми жени, които постоянно правят компромис със секса. Да се случи като изключение само той да свърши приемам, но ако това е правилото, просто бих отказвала на мъжа ми секс.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0420b2de06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако харесваш целувките, масажа, докосването, прегръдките, ще можеш да си представиш удоволствие от секса без свършване. Понякога при нас жените самият оргазъм се натрупва и нещо ти го секва в последния момент (смяна на темпото, схващане на крака... ). Но до този момент си е кеф. Някакси нашите оргазми дори са такива - дълги и по-скоро като дъга, а не като крива с една пикова точка.

Ако обаче смяташ, че прегръдките са тъпи, целувките са загуба на време, а масажът - лиготия, няма да можеш да си представиш функция на секса, различна от забременяване и изпразване.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: efa2da1ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Никакво удоволствие не ми беше преди него, като не свършвах... Агония!

С човек, който ме подмокря само с поглед обаче, се празня мощно и обилно, цялата съм в конвулсии от кеф и той свършва мокър и от мен!
Несравнимо е! Но се измъчих докато се намерим...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e08bd74de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ще ви споделя нещо съвсем истинско. Пих кафе с едно бившо гадже. И двамата вече сме семейни. На шега я питах, не и ли липсва секса ни? Тя казва, ще ти отговоря честно- Не всичко ми липсва. И продължи: ще ти издам нещо много лично. И каза тихо: Най-хубавите моменти с теб бяха, когато правихме анален секс. Казвам и: хайде да си припомним. А тя: изкушаваш ме, но не искам да изневерявам.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6a2103a764
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Евала на номер 6, даже и заради катилите и ние го отнасяме, защото не ни дават шанс. Нормално, все пак няма сухи жени, а сухари мъже преди нас.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4c7e087139
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз понякога изпитвам оргазъм, друг път не. При всички случаи е добро, но с оргазъм е още по-добро.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 27eeeb0277
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   6 Несходството не е от оелажнителя, това не определя качеството на мъжа, винаги има начини да стане влажно... Била съм и с много добър партньор, но ако се гледаше секса, би трябвало да сме заедно още, но не сме?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fe9ff2b361
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Много зависи от уменията на мъжа, да предразположи жената
Преди винаги аз много се раздавах, докато не срещнах един сойто умее да те настрои за секс, това си е отношение и умения.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 87f9a491b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   При нас жените, най-голямото удоволствие идва от главата. Ако не съм настроена за секс, ами не няма да изпитам почти нищо. Друг е въпросът, че имам страхотен човек до себе си, който винаги се старае така да ме предразположи, ме и да не съм в настроение, в един момент да ми дойде желанието и разбера се след това нещата става уууааааууу!
Колкото до оргазъма, ама както казах аз съм щастливка и винаги стигам до такъв, първо защото обичам мъжа си и второ защото той се старае да ми е хубаво и дори по някаква причина да не достигна до такъв по време на акта, след това той ще продължи да ме възбужда, дали с ръка, дали орално докато не стане.
Така, че за да и е хубаво на една жена трябва да са на лице тези два фактора, мъж, който иска да и е хубаво, а не мисли само за себе си и самата тя да е настроена на вълна секс.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2b177a5ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не разбирам какъв е проблемът просто да си довършвате жените с ръка или орален, или да ги стимулирате повече предварително?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker