Фригидна съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Фригидна съм!
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 4596 пъти
Здравейте, дори не знам как да започна, трудно е дори да го напиша, а трябва да говоря за това. Моля за помощ, която никъде другаде не успях да получа! Извинявам се ако историята ми се повтаря с нечия друга! Ще започна от началото, колкото и да ме е срам. Когато бях на 13 години ме изнасилиха-мразя тази дума! Никога не съм казвала на никого-дори родителите ми не знаят-казах им, че са ме нападнали, но ме беше срам да им кажа, че са ме изнасилили.

Сега съм на 21 и никога не съм имала желание за секс, никога не съм имала приятел, никога не съм се целувала... никога! Сега срещнах един човек, който явно ме харесва, а аз направо съм влюбена в него! Вече един месец работим заедно и вчера за първи път излязохме само двамата. Той винаги си ме е прегръщал, дори на работа, а вчера беше толкова хубаво, когато ме прегърна и ме галеше постоянно по ръката. Накрая като ме остави до мястото, където живея, естествено се опита да ме целуне. Получи се толкова УЖАСНО, че ме е срам да си го представя отново.

Подходи много импулсивно и спонтанно, помислих, че ще ми се нахвърли и се уплаших, МНОГО се уплаших! Явно не съм добре с главата нещо! Господи, та това е просто една целувка! Защо се уплаших толкова?! Той сигурно ме е помислил за луда! Опитваше се да ме целуне, а аз се дърпах... после аз се опитах, той май се дръпна или пак аз нямах достатъчно смелост! Прегръщаше ме и не ме пускаше и аз още повече се уплаших и си тръгнах! Защо съм толкова сбъркана?! Толкова години минаха, трябваше да съм го преодоляла до сега, не е кой знае какво, случва се всеки ден!

Днес ми се обади и усетих, че звучи странно. Не знам до кога ще ме търпи такава, трябва да му кажа, но това не беше разговор за първа среща. Сега даже си мисля да оставя нещата както до сега-просто колеги, но го харесвам толкова много! Не знам дали той ме харесва след това, което стана, не знам какво си е помислил! Толкова ме е срам! Аз дори не мога да го целуна, а какво остава ако трябва да правя секс с него?! Сигурно ще ми кажете да отида на психолог-била съм, не помага! Не знам защо ми е толкова трудно, всъщност знам-сбъркана съм.

Моля ви не ме съдете и без това достатъчно ме е срам! Как да му кажа?! Ами ако се отдръпне, ако реши, че каузата просто не си заслужава?! Не исикам да го нараня, просто се уплаших от една скапана целувка, нещо толкова малко и сега какво да се оправдавам защо съм такава ли?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 09b253cd2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, първо съжалявам за случилото се.
Второ - почвам с нападките, но имаш нужда от това.
ТИ НЕ СИ ФРИГИДНА, как може да си помислиш такова нещо, та ти практически си девствена! Ти си правила любов с мъж, откъде можеш да знаеш?
Направила си грешката да не търсиш професионална помощ, за да преработиш случилото си, та ти си била още дете, тук става дума за педофилско престъпление, а ти си ЖЕРТВАТА. Какво е срамно в това да си слабо дете и някой да се възползва от това?

Но ето, животът продължава. Явно си срещнала добро момче, не го губи, това може да е единственият ти шанс да почнеш нов живот, живот като всичко останали.
Има много момичета, които са успявали. Вярвам и в теб. Трябва сега да потърсиш първо психолог и да почнеш да се бориш с травмата, да се лекуваш. Второ, ти трябва да споделиш на момчето проблема си и да поискаш търпение от него, да заявиш готовността си да се постараеш и да се пребориш със страховете си, ако той е готов да бъде с теб. Сподели също, че до сега просто си се била премирила със ситуацията си, че си нямала връзка и никой не те е целувал и си се уплашила. Сподели му, че той е специален човек и просто искаш да бъдеш с него, но ако не е готов да бъде с теб в този период, нека останете приятели.
Сигурна съм, че ще помогне. Да, ще има и съжаление, но мила- нима не заслужаваш? Нима не заслужаваш помощ и съчувствие?

НЕ СИ ФРИГИДНА, това си го повтаряй, но ти трябва помощ. Сама няма как, то никой не може да се справи сам с такова нещо. Момчето, а то е доста нежно според думите ти, ще ти помогне, разбираш ли?

От какво да те е срам, не разбирам?
Та ти си била жертва на прстъпление!
Освен това си девица, това си го повтаряй, ти не си била с мъж до сега!!! Това също ти е проблем, момчето трябва да те въведе в любовта. Затова трябва да му кажеш, ако е човек, ако е мъж, ще те прегърне и няма да те пусне. Заслужава такава нежна душа като твоята лека и нежна ръка. Ти също има много да дадеш, спокойно, но в началото се остави да ти се помогне.
После от теб ще получи десет пъти повече, но първо трябва да даде. Довери му се, не семо не е срамно, а е просто нещо, което трябва да споделиш и да ти бъде дадена помощ. Жалко, че до сега не си го сторила, но никога не е късно, само така ще можеш да се излекуваш, да ти си болна, тялото е заздравяло, но не и душата. Време е да я лекуваш, приеми помощ, потърси я! Бог ти е изпатил този шанс, не го отблъсквай, а го сграбчи, не бъди жертва повече, прегърни го това момче и не го пускай!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7d67fa6a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прочетох историята ти. Разбира се, не е достатъчно за да те познавам. Първата мисъл дето ми хрумна е живей си спокойно. Психолозите не винаги успяват да помогнат, даже в много случай са в излишък. Това момче ако наистина те харесва, няма да те остави.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 81fb1a8697
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това е първото момче(мъж), на което си повярвала. От написаното е ясно само че си оплашена от това. Не се страхувай. Други момичета са повярвали на един, излъгани са се оказали, после от втори, от трети... Не си фригидна, а уплашена. Но не си малко момиче и от физическото съприкосновение с мъж няма какво да се плашиш. Разкажи му какво те прави непоследователна и неориентирана в поведението ти. Наистина имаш нужда от НЕГОВАТ подкрепа. И все пак, за да организираш бъдещия си живот с който и да било, преди всичко трябва да го познаваш добре. А как можеш да го познаваш, ако не контактуваш с него? Контактува повече и с други жени (без да е необходимо да им разказваш историята си), защото от тях ще научиш какво е нормалното отношение към секса и какви са усещанията в него. Има много момичета, които (без да са имали твоята съдба) не умеят да се наслаждават на секса, а се научават с времето на това. Те също в началото си мислят, че са фригидни. Именно от тях ще разбереш, че сексът е нещо много приятно, но приятното в него се научава с опит. Едва тогава ще схванеш, че фригидността ти е една заблуда.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f54b403555
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Съгласна съм с коментара на номер 1. Говори с момчето, не го отлагай... пък и като говориш с него и видиш реакцията му, ще разбереш и намеренията му!
Съжалявам за случилото се, но трябва да говориш за него, за да го преодолееш и да не изглежда толкова страшно и да не контролира живота ти!
Желая ти успех!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 896bf10ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Подкрепям написаното от първи номер.
НЕ СИ ФРИГИДНА и определено НЕ СИ СБЪРКАНА

Хей, я по мъжката малко. Ти си мъжко момиче - сигурна съм. Сигурна съм, че във всяка друга сфера вземаш решенията си бързо, умно и ако са неправилни си носиш гордо последиците.
Не се предавай пред спомени за нещо, случило се преди време. То е останало назад, в миналото е и там му е мястото. Започни да живееш за бъдещето, за мечтите си, за днешния ден, преследвай яростно щастието си и не сваляй усмивката от устата си.

Говори с него. Ще те разбере. Разкажи му причината, поради която си се дръпнала, защото той сега най-вероятно си мисли, че те отвращава или че си си играла с него и егото му е наранено. Говори! Ако не можеш да застанеш пред него и да говориш - пиши му мейл. Писмото не се черви - разкажи си душата в едно писмо и после чакай. Пак ще говорите после, но поне тежкото вече ще е казано, основата на разговора ще я има.

Успех и те прегръщам много топло ако бих могла!

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1231eaac2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изнасилиха ме когато бях на 15. Затворих се в себе си, не излизах никъде. С мой много добър приятел започнахме връзка след година. Споделих му моята история. Той ми даде време и ми помогна да го преодолея. Успях наистина. Секса и любовта са страхотно нещо! Говори с него, ако е мъж на място ще ти помогне и всичко ще бъде наред! :*

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f56283b9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей!
Ще ти напиша нещо което съм сигурен, че знаеш.
В живота има добри и лоши събития, но нали не трябва да се предаваме под натиска на негативният опит? Нали знаеш, че не е страшно да падне човек ако намери сили да се изправи отново за да победи страховете и враговете си. Секса е нещо интимно и като такова се практикува с идеята да достави удоволствие на партньора.
Той никога не би приличал на онзи гаден момент, в който са ти причинявали нещо насила. Затова се отпусни.
Не се страхувай, а остави момчето, което те обича да изрази чувствата си по този хубав и естествен начин. Според мен по време на секс е много важно да направиш нещо за партньора. Да му създадеш приятни моменти, които утре да бъдат приятни спомени.
И още нещо - няма изнасилвач, който да е получил 100 % от жена - чрез метода на насилие. Точно затова са жалки същества и мизерници. Те получават отвращение и омраза от жертвите си и са далеч от идеята да видят любов и блясък в очи, да получат истинско сливане.
А секс без истинско сливане е нищо.
Истинския мъж иска да получи докосване не само на физическо, но и на духовно ниво. Иска да усеща любовта на жената. Иска да вижда блясъка в очите и, да знае, че я е направил по някакъв начин щастлива.
Така, че смело напред!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d1138cdcb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Сподели си с него проблема ти, защо така се държиш и по този начин ще разбереш дали иска да е с теб... ако прояви разбиране и търпение спрямо тебе

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9e7a0f54cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Темата е малко поостаряла, но добре би било, ако авторката се връща тук и има какво да каже, да го направи. Ако се е справила с проблема и разкаже, може би ще е полезна и на други момичета с подобна съдба, да преодолеят психическата травма. Може даже някой титулуван психолог да си направи някои полезни изводи :) Аз лично вярвам, че нещата са се оправили?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 316a7528bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Моята приятелка е пострадала от опит за изнасилване. Определено си има своите особености и множество страхове. Но всичко добива смисъл, когато човек знае и не е особен проблем според мен за мъжете. В крайна сметка с търпение, нещата си отиват на доволно добро място, макар че човек никога няма да е същият. Винаги е едно за сметка на друго. Може да си страхлива и трудно да се даваш, но веднъж дадеш ли се, то ще си по-свързана с него, ще сте по-задружни и връзката ви ще е по-силна. Това богатство на подтисканата личност е привлекателно и интересно за мъжете. Не се притеснявай, че се даваш трудно. В крайна сметка никак не е задължително да се даваш лесно. Ти си жена, жените трябва малко да сте малко трудни, за да сте интересни.

Което помага много повече от всеки психолог е близостта с доверен човек. Доверието е трудно нещо. Но не спирай да търсиш любовта.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1ad8c35a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съжалявам за това, което ти се е случило на 13, но сатналото станало... връщане назад няма. Сега давай напред. това, че си се затворила за света е лошо. Първо опознай себе си ти си младо момиче имам впредвид физически се опознай това, че си фригидна е глупост и то пълна глупост. Когато огледаш хубаво всичко по твоето тяло, ще разбереш, че имаш нужда от здрава мъжка ръка, която да те гали от човек, който да те обича и ще разбереш, че си намерила човека. направиш ли това няма да се дърпаш, а ще търсиш устните му, ръцете му и всичко мъжко. Повярвай ми.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 431b79ec77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   слушай ме внимателно и ще се оправиш за нула време ако имаш смелоста да стигнеш до края
наемаш си жиголо и бутално и агресивно го изчукваш
важното е ти да си доминиращата и тази която подчинява и води нещата

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker