Първият път - не се получи така както се очаква - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първият път - не се получи така както се очаква
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 2828 пъти
От първия ми път не ми остана хубав спомен, не само заради човека, а и заради това как той го направи за мен. Много хора ми казват, че първият път е много важен и ТРЯБВА да ми остане най-приятният спомен. Е при мен не се получи така, но, повярвайте, аз вина нямам. Факт. Какво да направя, че не се е получило така както трябва и така както всички казват че трябва да е сякаш зависи само и единствено от мен и какво си го пожелая така ще стане. Отдавна се опитвам да го преодолея. Какво мога да направя за да забравя този факт, сякаш не го е имало. Гадно ми е че така се получи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4312aea547
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първият път е толкова превъзнасян... Моят беше, когато бях на 21 години с приятелят ми /още сме заедно 12 години/ и честно да ти кажа, мина нормално и толкова. Спомен за цял живот ала бала...

SunShine =)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5d2fb5598e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разкажи да ти помогнем.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ce9d3ea017
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен имаш грешни очаквания. Колко да е хубаво да те боли и да ти тече кръв? Освен това сексът не е приятен за жените първите два-три пъти. Ако мъжът е бил девствен, става още по-нескоосано. Важен е последният мъж, не първият ;).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4c2308d0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Грешно е да се имат очаквания към първия път, изживяването рядко е толкова розово, колкото ни се иска.
В общи линии и най-нежния мъж да си хванеш, пак е възможно накрая да помниш само болка, кръв и притеснение. Най-доброто, което можеш да направиш за себе си е да спреш да мислиш за тази драма и да приемеш фактите. При някои хора спомена е лош, но с времето се научаваш да му се смееш. Добрата новина е, че при абсолютно всички с опита става все по-добре и по-добре. Втори път такава пародия надали ще те сполети.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d2209dca58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Е какво толкова се е объркало? При мен успя да се стигне до проникване чак от третия опит, ама не ми е някакъв травмиращ спомен.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f808c97d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   много от жените ще ти кажат същото: първият път не беше както си го представях , понякога съжалявам че беше с този и т.н , не се безпокой следващото момче , ако ти допадне , няма и да се сещаш за случката

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 12cec7aae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   За съжаление почти винаги първият път не струва. Просто кофти човек. Важно е не първият, а с кой ще ти е най-добре и приятно. Намери този човек.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 69f7db5d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Е голяма драма станала, стискай се цял живот тогава заради един кофти спомен.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f122462804
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   На колко си години и защо смяташ че е чак пък толкова важен, докатп станеш на 20 ще си го забравила. Колко време е минало от тогава?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 65c9870f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На колко години беше като го направихте за първи път и какво точно направихте, че ти остана толкова разочарована от това "голямо събитие" за теб. Ти какво си очаквала... да се почувстваш в рая ли. Преди това не си ли слушала от други жени какво е преживяването. Много неща премълчаваш, сподели повече.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5d2fb5598e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Трябва да си възбудено и тогава става, ако не си е нормално да не ти хареса, аз нямам лош спомен защото човека правеше добре нещата.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2d8d95eeb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От авторката
1- благодаря ти, един от малкото коментари, които ме разбират, определено е превъзнасян, сигурно е много хубаво да си толкова години с първия ти, :)
2 - по- надолу ще разкажа с 2 думи:)
3 - може и да си права за очакванията, но според мен не е това. Никъде не съм уточнила подробности, нито кръвта и болката( по време на "секса" кръв нямах, след това потече, а болката въобще не я взимам впредвид, нито ме е стряскала нито нищо, нито заради нея да казвам че не беше ок, тези физически резултати от първия път не са ми били проблем). И с това, ако съм с девствен мъж че ще е нескопосано, не съм съгласна, може и такива примери да има. При мен второто момче, с което бях, беше девствен, и първия път с него беше мн хубав (макар кратък и спонтанен)( даже беше на светлинни години от първия ми, който твърдеше че е бил с няколко)Иначе ме радват думите ти за последния и съм напълно съгласна с това:)))
4- На мнение съм, че дори физически да не е розово усещането, може пак да е хубаво. Тук не става въпрос за кръвта, болката и притеснението (което аз не съм имала). Не разбирам защо го наричаш драма, беше просто запитване. Да, с опита става все по добре и по добре, но от физическа гледна точка, а не от гледна точка на отношението на партньора към теб:) Благодаря ти за думите
5-При мене от първия опит, не това
6 - интересно ми е защо не е публикуван коментар 6
7 - Благодаря ти за разбирането:)))
8 - Кофти човек- абсолютно си прав/а. Такъв е. Да намеря този с когото ще ми е най приятно- то ако партньорите се търсеха според критерия "най добър в леглото" определено нямаше да избера споменатия:Д. Благодаря ти
9 - Не знам защо модераторите публикуват толкова безполезни коментари. То си го пише : Бъди полезен с коментара си! Щом за теб е драма, излишно е да коментираш така. И не, не съм се стискала
10 - Толкова ли е лош коментар 10, че го няма? :Д
11 - на почти 20 съм, първият ми път беше преди 3г. Може би ще го забравя след още време. Благодаря ти :)
12- бях на 16 тогава. Ами нямаше целувки по тялото ми и по устните ми, дори не ме разсъблече изцяло (бях с тениската ми на пума), нямаше желание да ми достави каквото и да е удоволствие по какъвто и да е начин, просто едно механично муш и след като се получи муш той стана и каза стига толкова. Не съм искала нищо възвишено. Дори тогава не съм го приемала като проблем, все пак бях по малка и не ми направи впечатление, но с времето разбрах че не е било както трябва. Мисля си, че явно не ме е обичал щом го направи толкова никакво, толкова скучно за мен. Определено е било от човека, а той по принцип не струва:) Мисля, че не успя да вникнеш в думите ми, ако го беше направила щеше да видиш че това нито е било "голямо събитие" за мен, нито съм искала да е такова, нито съм мислила, че е. Даже написах, че СПОРЕД ДРУГИТЕ ХОРА е едва ли не супер важен и трябва на 100% да остане приятен спомен. Напротив, аз мисля обратното. Думи като "той е един път в живота" и "това е специален момент" са ми адски банални. Кое му е толкова специалното не знам, ама не заслужаваме ли поне да е хубав? Да не ви казвам за втория ми път :)))

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7d3a122abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Първият ми път беше на почти 18, с момче, което обичах от 14- годишна и все още смятам, че е най-прекрасният и чист човек, с който животът ме е срещал. За жалост - прекалено рано в живота и пътищата ни се разделиха. Но онази нощ беше невероятна и споменът ми е прекрасен. И какво? Не е толкова важно нещо. Най-прекрасният ти спомен те чака някъде там с човек, който обожаваш.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ad261f6cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Голямо значение на този прословут първи път, а е пълна простотия. То и след не го си карате с глупендери

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker