Различия в интимността - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Различия в интимността
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 2109 пъти
Здравейте, жена на 23г съм. С мъжът ми в началото беше всичко добре, докато не се оженихме. Не сме правили секс преди брака ( явно там ми е и грешката, но с такива разбирания съм, ако може без критикуване, вече всичко е свършено). Преди да се оженим някак си имаше повече страст, отколкото сега.. Ако иска свирка ще е един път в месеца и ще каже с думи, а не с действия... бившият ми дори докато спях сутрин ме налиташе. Аз харесвам и искам да съм желана, да има страст... не знам какво да правя, ако може без това да си хвана любовник, ако правех секс без брак щях да съм с друг сигурно, а не с него, защото щях да разбера, че не е за мен. Вече няма как да се разведем, мъчех се по-рано да говоря с него, да му обясня, че искам да се чувствам желана, все на мен чака-писна ми! Искам да усетя той като мъж, че поне един път ме желае, само на думи беше преди брака... не знам какво да правя, изнервена съм постоянно, не мога да спя вече... не искам да се задоволявам, нямам вече желание повече се изнервям, не ми помага. Дори като се натиска в мене не усещам вече да го е вдигнал. Толкова мъже мечтаят за жена като мене, ако той беше като другите да иска постоянно никога нямаше да ме откажа, но той е явно от онези емоционалните мъже.. дори не го бърка, ако не свърши... нямам думи... Аз имам нужда от страст! Днеска ми вика да му направя свирка, дори по заобиколен начин -глупав... казах му да си поиска по-така не все да чака само на думи и той ми каза, че така най -бързо и добре по мързеливият начин и ме обвини, че аз явно я нямам тази страст и щял да чака като ми дойде музата.... Ами ако ти малко ме докоснеш ми поговориш по-мръснишки начин може би не една, ами две ще ти направя... Вече не се издържа, не мога да го гледам чак от омраза, че не ме желае, не мога да спя до него, не мога да го дишам... всеки мъж ще мечтае за жена, която би била готова на всичко за мъжът си.. всичко бих направила, ако поиска, но той не иска... единствено някои неща понеже сега няма точно как няколко месеца са позабранени, като свършването в уста, но и това след няколко месеца ще му дойде времето... Ама той не ме желае... не е нормално... нормално е, ако си задръстен чикиджия или не знам - гей? Или пък, ако изневеряваш... не е нормално... никой мъж не би издържал, особенно да има жена такава... бил е с много и от мен свършва, защото беше ме предупредил, че не може или трудно свършвал... още преди да го правим, за да не кажете, че нарочно лъжи... Ами с мене няма проблем такъв, но тогава какъв е проблема... как а го накарам да се промени иначе с брака ни е свършено... той доли като уж ме желае накрая ми каза, че то го правил, защото нали мен да задоволил... ии аз накрая го питах не ме ли желае, че правел това, защото нали аз да съм задоволена.. Ужасно е и мъчително да живееш с такъв мъж... или по-точно - гей? Знам ли вече...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 604ef6479f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сложи му някъкви добавки в храната за потентност, за да се разгони :)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: abdb8ece93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Сега не може да ми свършва в устата, след няколко месеца може. Какви са тези простотии? ! Гледам и не вярвам на очите си колко зле са някои хора. Колкото до брака ти - ясно е че изобщо не сте един за друг, колкото по-рано се разделите, толкова по-добре.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: db202ce1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   По време на първия си брак бях като теб с тази разлика че съм мъж.
С втората си жена живота ми бе рай. С две думи. Любов и разврат. Даже правихме и групов защото го искахме. Но за жалост тя почина. С третата сме някаде по средата. Любов да но страст и желание от нейна страна не. От време на време се чукаме но всичко е еднообразно.
Съвет небих ти дал защото всеки си решава как да си живее живота. Аз споделих моя.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f535384a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Трябвало е да правите секс преди брака. Той може и затова да се е съгласил да не правите, защото не е много по секса. От начина по който звучиш, мога да кажа, че колкото по-скоро се разделите, толкова по-добре.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b7cb3aded3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Когато е спокоен и постоянно иска... но сега е и напрегнат... работи, трябват пари за бебето, ремонти.. постоянно е под напрежение

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e0899bc836
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Жена на 23 и се е омъжила? Какво по-дяволите? Аз съм на твоите години и съм шокирана. Не знаех че още има такива хора, наборке, ще се разделите щом секса не върви рано или късно! Какво значи това " Направи ми свирка"? ! А той на теб, прави ли ти орална? Колкото и да обичам някой ако ми каже така.. ще му кажа да си направи сам или да даде 20 лева на някоя да му направи.. Човек трябва да се старае, за да получи нещо. Не му ли идва на ум да те погали да те по целува, на любимите места да ти каже нещо мило? ! .. Този човек няма никакъв подход никакъв! Сега виждам, че не си му написала годините... сигурно има защо. Но ще ти кажа там не ти е мястото.

Сара

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker