Приятелят ми, не ми вярва! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми, не ми вярва!
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 2431 пъти
ЗДРАВЕЙТЕ!
на 20 години съм преди една година завърших, точно и в това време срещнах настоящият си приятел който е на 29, с който сме вече година и половина заедно и с когото мислих че всичко ще бъде наред. Да и в началото беше така, разбрихме се отлично, отношенията ни бяха взаимни, сексът ни беше много добър, чувствата ни топли, а доверието силно, макар и за краткото време от което бяхме заедно, аз реших че този мъж е моят човек, въпреки че на 29 години са една такава възраст в която хем искаш да си зрял, хем искаш да си отговорен, хем искаш и да правиш щуротии, както се казваше в една приказка: "Кактус със душа, маргаритка", хах..
А, и да не споменавам че въпреки годините си изглежда много красив, особено усмивката му е невероятна, тялото му също, абе с две приказки, поддържан мъж!
И така, в началото бяхме диви, бяхме непринудени, до момента в който аз заминах в друга държава за 5 дни. С випуска ми от училище, и то точно в деня когато правихме първия си месец, докато бях там, незнам какво той си внуши, че там съм му изневерила и така нататък, от там се почнаха само адски мъки и скандали, злоупотребява с лични неща които съм му споделила, неспирни обиди, докато не изпадна в истерия и не млъкне... Започна се с това да се интересува от живота ми преди изобщо да се познаваме, за бившите ми приятели, за секс отношенията ни, започна се е да ми се рови в телефона всекидневно, да ми държи сметки за неща от преди 5 години, а аз тогава съм била дете, не че сега като съм на 20 съм жена. Нямаше почивка или повод, който да не бе съсипан и въпреки това аз не се предадох, не се отказах, защото е най-лесно човек, да се предаде и да каже край, като сме трудни характери, нали и като ги има тези съмнения, да се разделим, аз съм на принципа, че във всяка връзка има възход и падения.
Наскоро започна и да ме обвинява, че не правим и достатъчно секс, а не съм нищо против него разкрепостена съм, харесвам се когато съм палава, не ми липсва и самочувствие и външно също изглеждам добре, но просто либидото ми рязко се понижи!
А също така и работя и смело мога да кажа че не се боя от работа, селско момиче съм, родителите ми са ме възпитавали така, уча и в университет, задочно съм. Всеки ден се прибирам от работа готвя и чистя, а и може би с постоянните скандали, загубих и желанието си да го правя от умората и напрежението, някак си ми идва в повече всичко това, вярвам че мога да оправя нещата и се старая всеки ден, помагам всяка и с каквото мога, та от цялата тази история, искам да попитам вие, ако сте на мое място как бихте постъпили да продължавам ли да се боря? Ако трябва на детектор на лъжата ли да отидем, за да докажа че не съм го предала? Моля, дайте съвет!
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 175745f2b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила моя, ревността е болест, която убива всичко хубаво у другия чавек!
И тази ревност е до гроб, също като пиенето, затова бягай далече и бързо!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cd9f454781
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Шантажира те, за да му слугуваш у тях. Аз с мъж, който не си "бърше гъза", не бих била и час. Поставяш му ултиматум: или влиза в пътя и започва да се държи като нормален мъж - уважава те, чисти, готви, бърше си, или ти става бивш. Сега ще кажеш, че го обичаш и т. н. , но помисли си дали човек, който те обича би се държал така с теб? М? Доколкото се разбира от темата, отдавна го гони мързел и параноя, а ти чакаш да му мине. Няма да мине, повярвай, ще става само по-зле, или ще те оцени чак когато му биеш шута. Направи го навреме, още сега даже, след време ще си благодариш, че си го разкарала.

Ж, 23

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e284a8ddb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тук проблемът не е в това, че и двамата сте силни характери. Не се самозалъгвай. Просто си се хванала с ревнивец. И на детектор на лъжата да седнеш, няма да подейства. Приятелят ти просто ще влезе в гугъл и ще провери как се лъже детектора. После ще те обвини, че и ти си прочела статиите.

Повярвай ми, нямаш адекватна причина да го търпиш. Той не ти вярва и те обижда. Това ли искаш за себе си? Мъж, който ще те обижда, а ти ще търпиш, защото не може лесно да се откажеш. Хубаво, ама осъзнаваш ли, че в случая не се отказваш от нещо пълноценно и приятно? Отказваш се само от лошото отношение, аз това го наричам самоуважение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 838786d6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   На 20 защо си го причинаваш. Утре за едно ходене до магазина ще те изяде, а като имате и дете ада ще е пълен.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 398f244716
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не. Няма за какво да се бориш. Пази си здравето.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 76c04c20e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1 и 2 са ти казали всичко изчерпателно, послушай ги, оправия няма да видиш от този човек, разкарай го веднага и се благодари че си е проявил негативите в самото начало на връзката ви. Можеше да имаш дете и тогава щеше да е по-сложно. Нищо не те спира, разкарай го, не се затваряй сама в себе си, огледай се наоколо, мъже колкото щеш. Ще си намериш момче което истински ще те обича и уважава. Разкарай се от този тормоз и унижения. Нещата няма да се оправят а само ще се влошават. Успех миличка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0ce0c6c981
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като неписано правило е, че ревнуващите до болестно състояние самите те са склонни да изневерят (или вече го правят) на партньорите си. Знам случаи на мъже, които вдигат скандали на жените си от най-малкото и им имат паролите за всички социални мрежи (ако изобщо им позволят да ги използват). Е, точно на тях им шарят очите. Това трябва да ти е червен флаг. Няма да се учудя, ако твоят хубавец се е възползвал подобаващо, докато си била в чужбина с класа си.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cd7d8dd882
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ще се опитам да помогна, аз съм мъж, грам не ревнив никога не съм прекалявал с това нещо и личното пронстранство на жената до мен, но един ден просто приятелката ми направи така, че аз да се съмнявам с всяко едно действие. В началото бях полудял исках да разбера има ли нещо няма ли защото мразя лъжата и не искам да ме правят на парцал. След като се уверих, че можеби се залъгвам спрях с параноята, че ме лъжат, но още ми държи влага, а попринцип не съм такъв нито и пипам телефона, нито я следя, оставям и време за себе си, оставям и пълна свобода и лично пронстранство без да правя нищо излишно. Така, че виж да не си провокирала нещо в него за да е така в това състояние. Ако няма причини и продължава аз бих те посъветвал да се разделите ако не се оправи на мен лично ми трябваше около месец да ми изчезне параноята.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker