Кучето повод за запознанство! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Кучето повод за запознанство!
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 2956 пъти
От много време имах чувството, че трябва да посещаваш определени места, да се интересуваш от определи неща, да се обличаш по определен начин, да имаш опеделен тип поведение и.. май съм наблюдавал правилно. Аз съм на 26 висок 188, кестеняв, с пъстри очи и стегнато атлетично тяло 91 кг. Някъде от 22 годишен ме зяпат яко мацките и се усмихват. Няколко пъти съм имал заигравки, но не стигахме до секс. Бях изключително близо до секс на 23, но просто я прихвана нещо и буквално в леглото се дръпна. Помислих си, че усещат предишните издънки и търсят увереност, но аз някак съм отпуснат и не се чувствах неуверен. Оказва се, че съм прав за горните редове, наистина трябва да си в роля. Взех си куче и точно на втората седмица се запознах с едно момиче(и тя с куче в парка), с което правихме секс почти дни след запознанството. Стана за седмица. Но развивах едни тероии пред нея и след месец приключихме. Нямаше и два месеца, и отново се запознах с жена, но този път смейна! И с нея Секс! Всичко това за година и половина с куче. Явно излиза, че трябва да има повод, и всички, които ме заглеждат са жени, които гледат по корицата! И ако имах куче, можеше да правя сефте още на 23! Защо споделям тази история? Не е за хвалба и надуване, а просто да отбележа, че всичко е стереотипи, фалш и лицемерие. Когато имам куче и съм готин - ще се предложа сама! А когато е готин и без куче - нямам повод и ще ме помисли за лесна. Момчета, вземете си куче и тренирайтее яко, това е тайната. Имам чувството, че ако се разходя в Борисовата с кучето, точно до час ще имам избор да чукам между няколко мацки!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 30c94c05c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да брат, веднъж някакви познати на родителите ми си оставиха кучето у нас за седмица. И на четвъртият ден като излязох да го разходя някакво момиче, симпатично ме загледа. Искам да кажа, че при определени обстоятелства наистина щеше да се получи.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8e234798fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Попадал си на все лесни,но не слагай всички под общ знаменател.
Жените могат да получат секс с едно щракване,няма да чакат да изведат кучето на разходка.
Повечето мислят като теб,което е грешно,защото кучето се отглежда за дружинка и да свикнеш с отговорността да се грижиш за живо същество,а не да ти служи като стръв за секс запознанства.
Обичам животните,за това се спирам и ги галя,в повечето случаи обгрижвам бездомни животинки,отколкото такива със стопани заради грешното схващане ако собственикът е мъж.
За кое да тренират момчетата? Акъл им трябва,не балони пълни с вода наричани още "мускули."
Ако искаш да привлечеш тъпи парчета това е решението,да се напомпиш с химия и да си вземеш куче.
За единия секс и клоуни ставате,много,много жалко за мислещи като вас.







~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0cab626fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   " Бях изключително близо до секс на 23, но просто я прихвана нещо и буквално в леглото се дръпна. " - куче от кокал не бяга, жена от секс също, още повече, че вече се е настанила в леглото ти!? Видяла е, че си много смотан и затова е отказала, за да не те засрами!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 369b35118f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   До номер 2

Еее много ги знаеш кой бил лесен, кой акъл му трябвало. Що говориш глупости? Жените с едно щракване щели да получат секс хахаха. Амън от вкиснати лелки тедо им е крив живота. За теб всеки със мускули е тъп така ли? Колко погрешно виждане имаш.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5078aee7cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много ми хареса коментар 2, толкова добре е обяснила! Аз като заговорвам стопанина, го питам за кучето и после го подминавам, без да се интересувам от стопанина. Ти просто си попадал на такива като теб, които са си взели кучета може би с тази цел като теб. А такъв атлетично тяло НЕ ИСКАМ, тези стават само за секс, но за сериозни отношения НЕ! Предпочитам мъже или жени с нормални тела, не с атлетични. А ти иначе просто си имал късмет, това е. : )

Хелга

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7a39e6a9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Кучето, колата, маниерите и каквото е възможно, стига да те вкара в образ. :) Не знам, тук им е тъпо да си клоун, а в реалността с клоуни се пердашат. Доста смешна картинка, особено с това отричане на реалността. Хм, даже се сещам и за палячовци, на които им е връзва с УЖ страшните жени с принципи и ум. Тотална пародия.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b522989288
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

9.   До 6 - На фронта има или лесно момиче, или засегната пак лесна лелка. :DDD
Никъде не съм написала, че разбирам от всичко и всички, но на базата на писането на тема може да се подразбере. :)
Хапвайте повече плодове, избягвайте злобата и не оставайте много на слънце, защото ще прихванете от синдрома на коментар 6.
За разлика от теб, аз работя с тъпи, напомпани батки, ако не познавах такива нямаше да коментирам.
Ето и още една истина от "вкиснатата лелка", която е малко над 20 години: Ако си тъп и без мускули пак може да имаш успеваемост за секс, ако си тъп и грозен никакъв шанс, освен проститутки.
За това масово си пият химийката, стават охрани и "мутри" (охрана на бизнесмени и наркобосове), и се имат за голямата работа.
Ако едно момиче средно интелигентно чуе следните думи от някоя тъпа батка: "котийе, патЕ, мноУ мА възбуждаш, искам тА" ще избяга с двеста. ;)
Има ли жена, която да не е лесна? След като при запознанство с някой непознат се ч**а първите часове, дни и седмица. :DDDD
Ти си от онези, които задължително на първата среща правят секс, защото сакън до третата среща ако не си правил/а секс нещо е сбъркано.
Всеки има мнение, няма грешно и правилно господине/госпожо.
Писала съм не веднъж, че когато някое мнение не ти хареса - подминаваш.








~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 369b35118f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   darkgirl

От номер 6

Пак говориш глупости. Аз не насилвам никого да прави секс на първа среща, аз мога и 20 срещи да имам и да не правя секс, ако тя иска тогава.
Съгласен съм с това, че има ''тъпи батки'' но да слагаш всички под общ знаменател, тук се оля вече. Познавам батки, които са свестни и много интелигентни, явно ти работиш със някакви селяндури. Така пишеш сякаш разбираш от всичко, типично за жена.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4189b843a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   5 и 7 в надпревара за счупване на глупомер. Абе 5, сигурно си неогрян и се злобиш на чуждото щастие. Момчето е приплеснало две мадамки, а ти си драскаш за успокоение на бъгавото ти его, злобарче. :)
До 7, има атлетични( чиста генетика), но това не означава, че нямат още хиляда способности. Ако не ти връзват, цели се в обикновените, но и те няма да ти вържат. Имам идея, защо не се запознаете с 5? :)
Лузърите са си един за друг. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 26dceeb268
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ей 6,много се засягаш,като си толкова тънкообиден кво правиш в сайта?
Сайта не е за засягащи се женички като теб,изобщо кво търсиш в темата? Не видях да коментираш по темата нищо,нахейти момичето набързо и кво? За повече мъж се имаш сега,така ли?

По въпроса,ми след като си мислиш,че само с куче може да привлечеш внимание добре,такива са ти възможностите.
Не на всички жените им се лепят,трябва да има разнообразие брато.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7a39e6a9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   "Жените могат да получат секс с едно щракване,няма да чакат да изведат кучето на разходка"

Ми, не! Ако са респектирани и силно впечатлени от един мъж, търсят повод и начин за контакт, а кучето е перфектната причина. Много се пазят от обвинение "лесна", но реално наистина са лесни. И през последните години се наблюдава сексуално пренасищане, ще трябва да щракат бая.

"Повечето мислят като теб,което е грешно,защото кучето се отглежда за дружинка и да свикнеш с отговорността да се грижиш за живо същество,а не да ти служи като стръв за секс запознанства"

Повечето си мислят така, защото имат достатъчно примери.
Не се ли замисляш, че явно е вървежно и ефективно?

"За кое да тренират момчетата? Акъл им трябва,не балони пълни с вода наричани още "мускули."
Ако искаш да привлечеш тъпи парчета това е решението,да се напомпиш с химия и да си вземеш куче."

Атлетичност и химия са две несъвместими неща ха-ха-хаа.
Вече ще знаем, че като вдигаме тежести и се набираме, имаме вода в мускулите. Ти или падаш от Марс, или си в тези времена на 90-те, в които стероидни машинки гледат лошо и бият всичко наред. Предизвикваш смях.
Така, относно "акъл" честно да ти кажа.. ако много философстваш пред една мацка, дори да си супер интелигентен но без особени постижения, няма да я впечатлиш. И аз не се кефя на клоуни, но явно мацките мислят друго. И да, познавам разни паляци, при които харабийската им връзва. Това е защото не обичат клоуни. Да, те са клоуни, ама се разпукват от секс с ебати яките пи***ца. Жовей в реалността. Аз не падам от Марс, на земята съм. И Слава Богу, има и други като мен.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0d7fead01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Кучето показва, че мъжът се грижи добре за друго същество, че е отговорен и добър. Това е стереотип и то много актуален. Повече от очевидно, че жената се впечатлява именно от тези умения, да гледаш куче. Много мъже го правят, а дори и не обичат толкова много животните. Страшно много мъже се социализират така, с кучетата си. Сега, вярно че е гадно да си преметната от такъв с куче, да влизаш в сподели и да си успокояваш егото с единички над смислените коментари, но това не променя положението ти. В мъжките среди е популярно, че ако нямаш кола, жилище, куче и професия в дигиталната област, нямаш особено голям шанс да си хванеш мацка. Щом това се превръща в масова тенденция, значи е така. И големият ви проблем, че това е истина! Това е положението. Разберете връзва само на мъже актьорчета. И да, много жалко, ако си жена и си спала с такъв, не си го предполагала и са те хлъзнали. Това всяка втора жена го, ще го и го преживява. :)
Да бъде с актьорче, което играе роличка на нещо, което не е. Толкова много примери мога да дам за смешници, на които им връзва, че мога да пиша само 100 реда за тях. Гадно е, нали? Да сте с актьорчета и да ви лъжат за един секс, само защото са разбрали тенденциите в обшеството. Не се сещам за един истински, който да е вървежен. Всеки е патологичен лъжльо. Даже, ако сте жена и чуете "аз съм програмист" трябва да знаете, че той е програмист заради вас, а не заради него. Кинтата преследва и гледа да ви размахва, че дс му се дупите вечерта. Най-тъжното е, че всичките тези момченца са недорасляци и страхливци, а така яко им се лепите. Дори не са хубави на външен вид. Много се кефя, когато настъпи смут в някоя компания, в която се появя аз или някой подобен на мен, просто всичко "мъжко" се осира от завист и страх, защото НЕпресторените са авторитет и потенциални тъпкачи на момичетата им. Това и мацетата го осъзнават, само от поглед. Аз знам за вкусовете и слабостите на момичетата, защото са много сходни с тези на тази до нея и следващата. Истината е, че балъщината и мухлярщината са повод за запознаство. Айде със здраве и не спирайте с кучетата, момци. Както знаете и сами, с тях идва и мократа мръвка с два пръста място.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b3a2dc6165
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Много правилно си усетил, всичко е проформа. Жените гледат детайлите. Ето, имам пример с приятел, който не дава много пари за дрехи и обувки, всичко му е за тънка цифра. Веселяк, симпатяга, душа в компанията, по един час лостове през ден, ама много години самотен. На 27 се осъзна, купува си оригиналки обувки и маратонки известни марки, всичко е половин цена от сайта с трите букви. Адидаски за 70 и 90, които са 140, 160 нови. Барна се оттук-оттам, и почнаха да му връзват.
Кучето, обувките, облеклото, образованието, работата, абе всичко гледат. Не по любов, а по сделка се случва. Може да си праскат единички, но това се вижда от живота. Защо си мислиш, че един работар дава 200 лв за обувки и 80 за риза, а бачка за 800? Гладен ще седи, но иска да боцка. Вързията е добре там, където има стандарт. Като те видят с яки пуми или найкове за 300, дали няма да ти вържат? Хохо, ще вържат и то веднага. Всички тези неща са предпоставка за запознанства. Онзи ден го ударихме на лаф с един изтръпнал индивид от детството, ставаше въпрос за кучето и това как ти връзват с него. И не, НЕ Е МИТ!!! Не слушай какво ти лафят мацките, защото действията им потвърждават мен.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: aa2edde6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   За един вървежен здравеняк се сещам, с куче, зарибявките му траят няколко дни и следва секс, отношения до месец и хайде следваща. Истината е, че с този пес е голям бонус. Даже си мисля, че няма смисъл да се жени. Има ефективност на 90% и си прави голям айляк. Много е натурален и висок, а прическата му е суперска. И съм сигурен, че тука твърдите едно, а правите обратното и по такива се спирате, да им се усмихвате на кученцата. Това е най-тъпото, да спориш с момичета в нета. Твърдят нещо, което не правят.
Хааахахахаха...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6df4dc7d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Имаше една приказка "Колко си тъп Саше". Жените се впечатляват от съвсем друго нещо, а не от самото куче, но за жалост на теб не ти достига акъл да го разбереш. Да се надяваме, че ще пораснеш. А до тогава ще се опитам да ти обясня. Жените се впечатлява е не от това, че готини пич има куче, а от това, че след като се грижи за друго същество, значи така би се грижил и за децата си. Сексът с такъв ни е последния приоритет. Говоря ти за жените със сериозни намерение, които си заслужават. Но ти щом още "чукаш" си много далеч от подобни отношения, камо ли и от семейство. И междудругото има едни сайт чета... Там момичета за чука е много. Не е нужно, нито да си влагаш усилието в животното, нито да се правиш на грижовен, какъвто не си.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f4e1ad6aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Ами, май се обясни защо взимат куче. Има много начини да разбереш дали е грижовен, но ако не е кучето ще го гледаш тъпо и ще се чудиш какво да му кажеш. Застани пред огледалото и ще видиш Сашето. И само да те светна, че покрай кучето не даваш и стотинка за секс, не насочвай към сайтове. Ако ди малък и недорасъл, няма да го правиш без пари и ще си плащаш. Едва ли такива момчета са сашета. И не говори глупости, не са се засилили да раждат деца за да гледат грижовен ли си. :) Относно чукането ше те светна, че ако си неудачник, на който не му връзват и за миг няма да те погледнат, но ако си от харесваните и си бил с няколко, веенага си в графата на готините пичове. Това за факти от БГ, не от лични впечатления. :)

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ef98585378
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Каква порода да си взема убедихте ме

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 435d9007e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Здрасти 24, ами нещо между 10 до 20 кила вземи, за да може да го разхождаш дълго време, да не те бави, да не яде толкова много и да не влизаш в преразход. Мопс, Френски булдог( готини са, но много лиги пускат, пърдят и ходят 20 метра зад теб)., малък черен шнауцер или Джакръсел териер. Можеш да вземеш и от тия ловните породи сетери. Аз съм им влизал във филмите на момчета и момичета, знам ги прекалено детайлно. Правил съм експеримент с чуждо куче, обиколих половината София с него и повярвай, че попаднах не на една безсрамница търсеща тъпкач, а на няколко. И всички тръгват с една и съща тактика. Всеки рядко тъп ще се увери, че кучето е супер алтернатива. Живеем във крааааайни времена на обществени тенденции. Взимай смело. Ти сам виждаш, че глупаките това го намират за бащинско качество, а то няма нищо общо с деца! Дори и като си хванеш приятелка, шансовете да си правиш семейство с нея са 5 на 95. Кинтата, дрежките и средата, в която излизаш и живееш се гледа. Много им пука дали си супер стойностен, важното е да покриваш изискванията от обществената графа

Тъпкача с кучето

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d5a4901bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Най -разочароващо е да срещнеш готин тип и като си развие теориите, да се окаже много тъп.
Първо, секс, дори без куче, при тези ТТ данни, би трябвало да получиш още на 14 години.
Но, явно, че и природните данни не могат да ти помогнат много. Със забавено 10 годишно развитие, пернал 2 мацки и и вече пише форумите, защото е открил топлата вода. Ами, не искам да те обиждам в прав текст. Поне не се излагай на всеослушание

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 90993e4304
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Не е мъката в топлата вода, мъката е, че има тарикати бекове и те са изключителни манипулатори. И ако не си развие теориите(а някои не правят грешката да развиват), няма да зацепиш, че те минава тъпак дето не е твой тип. Хайде сега, познавам такива и те не си уважават мацките до тях, ама онези са кухи парчета и не разбират, че правят секс със аутсайдери, които ако са себе си никоя няма да им върже. Безспорната и тъжна истина. С репликиране или минуси тя си остава факт :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker