Много интересна история в началото на връзката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Много интересна история в началото на връзката
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 3054 пъти
Запознах се с нея, след време може би месец тръгнахме, идваше от време на време на работа, само като я зърнах и сърцето ми се разтуптяваше, просто не мога да опиша какво беше, в началото на връзката беше топа на топаа..
Годинка може би след това започна да ми омръзва приятелката ми на ден два правихме секс, явно се презаситих и секса беше ей така, незнам как да се изкажа всичкоми омръзна, все едно ми беше даденост, и обичта, и секса, еднакво, след още годинка се разеелихме, аз исках така.
Защо така се получават нещата отначалолюбов привързаност ще умреш от кеф, след годинка 2, едно и също е всичкото,
Вяреам че и следващата юи връзка сигурно след известно време омръзваааааа
Вие какво правите, хора споделете моля

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9d6968a5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами така е - това е природен цикъл!
Замисли се - какъв е истинският смисъл за да съществува една връзка? За "да ви е кеф" ли? Не, драги...

2 години са напълно достатъчни, за да създадете поколение, че и да го откърмите даже.. Ние - хората, обаче, се смятаме за "много умни", използваме контрацептиви и въобще "не бързаме да се обвързваме"...
А какъв е истинският смисъл на секса? "Да ви е кеф" ли? Не, драги... Точно така - да се зачеват деца! А оргазмът е наградата, за това, че "сме си свършили работата". Наградата, която обаче ние вземаме, без да сме свършили нищо... И вече я приемаме за даденост.

Но като гледам правописът ти - едва ли си достатъчно интелигентен, за да го вденеш всичко това.. Така че - карай си го както знаеш, и недей да си мъчиш главата с непосилни въпроси... :)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 072170a525
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кво да правим, обичаме човека до себе си... Явно я харесваш само външно, хората с всякакви неща се справят и пак са заедно. А на теб ти е пуснала за две години, много си несериозен.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 32f2222fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това е, защото мъжът е програмиран да разпространява гените си. Докато жената търси мъж, който да и помага при отглеждането на децата, мъжът търси жени, които да оплоди. За да разпространи гените си максимално, мъжът трябва да забремени, колкото се може повече жени, затова той търси активно жени, дори и да е обвързан. За него перфектната стратегия е следната:

Забремени една жена и веднага след това търси втора да оплодиш, а след това трета, четвърта... Оставяй жените сами да ти отглеждат децата. Все някак ще се оправят или ще си намерят друг мъж - будала, който да отглежда твоите деца, докато ти оплождаш други жени.

Тази стратегия и била толкова успешна, че първият мъж в историята с гени, които са го карали да прояви такова поведение, е разпространил гените си толкова много, че сега всички мъже са наследили този стремеж да спят с колкото се може повече жени. "Омръзването" също е наследено от него, защото ако мъжът остане само с една жена, то най-много да има едно дете на година, защото бременността е 9 месеца. Това е загуба за него, защото през този период, той може да забремени още хиляди жени и да разпространите гените си многократно повече. Мъжете, които са нямали гена за "омръзване", не са имали толкова много деца, колкото тези, притежаващи този ген.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 30b0da2c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами щом тръгва да ти омръзва, значи има нещо, явно нямате разнообразие в самата връзка. Ако ежедневието с въпросната дама ти е работа, вкъщи, ядене, секс и на следващия ден пак същото, е напълно нормално да ти омръзне. Или просто не си се влюбвал истински до сега, а си така отначалото, защото е нещо ново и различно от предишното. Вземи някакви мерки вкарвай разнообразие, опитай се в следващата връзка, да направиш нещо по-различно от предишната връзка. Не знам на колко години си, не си споменал, аз съм момиче на 21 почти, и имам приятел с когото ще направим 1 година другия месец, и не мога да си представя да ми е омръзнал вече, а напротив, чакам с нетърпение да видя, какви моменти ще си преживея с него, къде ще отидем, разходка било, почивка било или пък просто долу на плажа да стоим цяла вечер, примерно ти казвам. Ако беше казал, че вече сте 3 години заедно и ти е омръзнала щях да разбера малко или много, но 1 година, тя си минава супер бързо и не разбираш кога е минала, ти кога й се насити, че кога ти омръзна, просто не си се влюбвал според мен.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a3154a3402
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така заставаш на пътя на самотата. Ще сменяш гаджетата докато си млад. Като остарееш ще си седиш сам и както е казал народът-няма вода кой да ти подаде като си болен.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 88d67d620e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Много е просто. Връзката ви е била изцяло сексуална. Така и не сте успели да станете приятели. А сексуалните връзки се изчерпват по чисто физиологични причини. Организмът на човек след време става резистентен към хормоните, които се отделят като естествен наркотик. Нивото им спада и преставаш да изпитваш удоволствие. Тогава се разделяте и точно това се е случило. Ако обаче междувременно са се породили и други чувства като привързаност, обич, приятелство, уважение, то пак с времето двойката се научава как да стимулира отделянето на същите тези хормони на удоволствието. Затова слагам цветя и свещи на масата, затова съпругът ми вече 10 години ме ухажва като на първа среща и затова онзи ден счупихме нощната лампа от бурен секс. При вас, авторе, просто не се е получило.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f2152e9162
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Е, какво искаш? Не може цял живот да си влюбен и винаги, винаги да усещаш ускорения си пулс и свития си стомах, щом видиш половинката. В най-добрия случай след година-две спираш да витаеш в облаците и осъзнаваш, че човекът до теб си е супер и наистина го обичаш без да си носиш розовите очила и влюбената усмивка.
Хората са интересни, животът предоставя нещо ново всеки ден. Ако се грижиш за връзката си и обичаш жената до теб, а не само да си влюбен и привлечен, нещата траят по-дълго и се получават. Няма как, в началото се чувстваш като пубер, но след време спираш да се припотяваш и разтреперваш на всяка среща и при всяка целувка.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c8926cac52
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам, не ми се е случвало така и то без причина. Търси причината в себе си, не знам дали е така при мъжете по принцип, питай някоя психоложка, може да е от нещо друго. То като не те познаваме, как да гадаем. До тук ми звучиш като човек, който не е за сериозна връзка и семейство. Намери си някаква интересна работа да пътуваш по света примерно. Ето, нещо което на хората със семества не ни се одава. Може д преврънеш негатива в позитив. Вместо да си разведен до няколко години и да се почнат някакви драми там с детето. Не си струва, ако ти е природно заложено да си такъв, просто не се обвързвай или избирай някакви жени, които да са на твоето дередже и да не искат семейство.

Жена

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 91c1468ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Всички омръзват, абсолютно всички.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7eef81c83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора,,
Преди имах далечна връзка, ходихме около 2 години то какво ходене, на медец се виждахме 1,2 пъти та намери си друг и първата ми връзка я приех много тежко, плаках и ми идваше да се самоубия, това беше може би от 15, до 18 години.
Преодолях я някак си тежко, и си казах ппвече няма да се влюбвам влюбиш се незнаеш колко време ще изкарате и оак тежка ряздяла ли,,,, и така, запознах се с девойката както бях казал отначало всичко 10 точки, но след 2 годими, нещата се обърнаха, омръзна ми,
Искам да споделите вие как се задържате, 5, 10 , 15 години не си ли омръзвяте, страшно много време,
Вече съм на такава възраст че и за деца трябва да мисля, трябва да търся някоя девойка, това че рабоотя интернационал и е проблем.и то голям, по 3,6 медеца не се прибирам.
Има умни хора тук, ама има и прост.акели

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b3a18ad536
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Вероятно просто си скучен човек, който чака на готово някой да му създава преживявания и разнообразие. Ако имаше безброй интереси, занимания и среда, нямаше да гледаш на жената като единствено средство за забавление, което да те поддържа ентусизиран, а щеше да си си такъв в ежедневието. "Новото" те вади от рутината ти за кратко и после се връщаш към природата си, както сам си забелязал жената се сменя, но ситуацията не. Така че проблемът си е в твоите очаквания някой друг да ти създава настроение и щастие. По вероятно е някой да се нахрани вместо теб, отколкото да отговори на тези очаквания.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker