Тя постоянно отлага секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тя постоянно отлага секса
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 3689 пъти
Здравейте, с приятелката ми сме на 17 и сме заедно от 2 години. Никога не съм я притискал относно кога да правим секс (и двамата сме девствени). Всеки път като я поканя у нас да гледаме филм и сещате се... и тръгна да прекрачвам границата от целувки и опипване всеки път получавам един и същи отговор - още 1 месец. Разбирам, че не е готова, но все пак през тези две години сме си виждали всяка част от тялото, макар и до реално проникване да не се е случвало. Напоследък излиза с оправданието, че аз никога не съм го правил и не знам как се слага презерватив, което е обидно и смятам, че може да нарани достойнството на всяко момче или мъж. Та... вече започвам да усещам чувството, че изпускам една много хубава страна на това да бъдеш на тази възраст. Не искам да прозвучи, че я използвам само за секс, тъй като вече две години чакам. А аз наистина я обичам. Въпросът ми какво да правя - трябва ли да я оставя или да чакам поредния следващ месец?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: b82c5e10af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ясно и открито говорете и ясно да каже какво я притеснява, защото това са само оправдание. След 1 г. пак няма да можеш да сложиш пак презерватив. Има бариери факт, но ако ти си готов не означава, че трябва да се въздържаш. На 17 такава сериозна връзка защо ти е? Наистина ли толкова я обичаш или просто навика да сте заедно.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e0b1265a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може всъщност вече да не е девствена и да отлага, за да не разбереш.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c60b3ad96d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Виж, вярно, че при момичетата това е по-сложен момент със загубата на девствеността, но ти достатъчно си чакал. Доказал си, че си почтен, достоен младеж, но тялото и младостта си искат своето. Предлагаш последен месец на размисли, ако не желае спри този цирк. Секса е прекрасно нещо и на вас ви е време, ако момичето е решило така да си кара, кажи чао и си търси подходяща партньорка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: adf4b4dd1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Спри да си искаш, намери си др номиче, което ще те желае наистина и ще ти се отдаде. После тя сама ще ти се предлага, но тогава ти ще и кажеш, още не си готова, хайде др месец. Надявам се не те оставя в бойна готовност поне :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 914e359528
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тази история, не може да е вярна, но ако е вярна тежко ти.. Не е нормално момиче на 17 години, да не иска секс с приятеля си. Сигурен ли си, че не е лесбийка, или от някоя много строга религия?
И след като не правите секс, какво те задържа при нея? Орални ласки поне има ли между вас? Ако и това го няма, защо си с нея?
Сигурен ли си, че ти е ГАДЖЕ или ти е приятелка? За да не го прави с теб трябва да има причина. Това че е девствена не е оправдание да не те желае какви девствени хора съм виждала само чакат да ги огрее.. Според мен тя не те обича изобщо. Може да те използва за нещо, провери и телефона може да останеш изненадан. Може да е била изнасилена в миналото, какво знаеш за нея? И не мога да повярвам че МЪЖ ще чака толкова време една жена, Не знаех че, има още такива...
Това момиче има някакъв проблем, ако не иска да го реши по-добре да стои сама..

Хелга

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c4da4cda91
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Звучиш ми като голям наивник. Казваш, че за 2 години сте си виждали всяка част от тялото. Разбирам, че тя ти е виждала пениса, а ти разгледали й вагината. Ти отвори ли й срамните устни и да видиш дали действително тя е девствена. Гледали сте си всяка част от тялото, само с гледане ли си останахте. Тя правила ли ти е свирка, а ти на нея правил ли си й орална на клитора. Може би те заблуждава и да преследва някаква си нейна цел. Нормално момиче никога няма да отлага за 2 години съгласие за секс, а и нормално момче никога няма да чака 2 години за секс. Съвета ми е да изчакаш още 2 години през което време някой друг ще я отвори и тогава тя ще ти се отдаде.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b5260ded25
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Оставяй, няма какво да си губиш времето... тя тая връзка е обречена така или иначе... защо трябва да си с някой, ако не си задоволен?

Щом тя иска да чака - нека си чака. Вие сте различни индивидуалности и имате различни потребности. Ти имаш хормони, бушуват, сега ти се прави секс - сега и трябва да правиш секс. А не да седиш до 1528 години. С повече секс се трупа повече самочувстие, изграждат се сексуални навици, абе важно си е.

Плюс това... на 17 не съм сигурен, че изобщо знаете какво е любов и ти, и тя... ;)


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b182cc73c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Според мен трябва да я навиеш за турски чикии, така и ти ще си компенсиран и тя няма причина да отказва.
Дано да има поне цици оформени иначе няма да станат нещата.
Нищо не си загубил и да проникнеш и да не чурката ти няма да порасне нито ще си по мъж от сега.
Да ви имам проблемите

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d6c4fcee3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До номер 10 Хелга:Ти много често коментираш тук и с повечето ти отговори не съм съгласна. Първо:"Не е нормално момиче на 17 да не иска секс с приятеля си" жалко, че за обществото ни вече едва ли не е срамно едно момиче да е девствени. А напротив парцалите, които правят секс на 15 в днешно време са готини и уж те са истински жени. Как може ти като човек от женски пол да се възмущава ш на това как може двама души да се обичат без да са правили секс. Та ти не си ли се притеснявала от първия ти път или изобщо не ти е пукало стига да не се притесняваш, че не си била не порочна. До автора:Според мен тя се притеснява, защото и ти си девствен и не знаеш кое как се прави просто, защото нямаш опит. Все пак разкъсването на химна не е шега работа и ако не се направи по деликатен начин, може да я боли с дни. Проучи нещата, покажи и че си наясно, с това което трябва да се случи и може да се изненада от резултата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ae45134e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   По чакай на 18 да станете поне, може да я е страх от бременност, от болка. Но то не се пита, започвате да се целуват и продължавате нататък, аз ако ме питат така също бих отказала, ако бях на 17.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 34f10e7407
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ами - каквато и да и е причината - ти не си длъжен да стоиш на сухо.
Кажи и, че ще си намериш друга само за секс, а нея ще си я обичаш платонически. :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 67ec1ef9b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторе, само ще ти кажа, че ако страшно много те желае, ще прави секс и без да настояваш. Няма нищо специално в първия път, защото почти никой "първи" не е последен. Дори и да пусне до половин година, не вярвам да продължите дълго. Ще си намери друг и ще му пуска честичко, винаги или почти винаги е така. Бягай от изпитателен срок. Тя сега е във филм, че ти си с нея за секс и за престиж, филмира се или я филмират приятелки. Играл съм в тоя филм преди 10 години, не е готино.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e7799702ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   ш'от не и се.... е с теб вече.

Или друг или и й се иска да има друг.

Момичетата не са толкова сложни за разгадаване, ако следиш правилно всяка нейна стъпка ще разбереш. Даже бих казал, че са елементарни.

Просто се е появил някой друг в живота и. Дали някой познат/приятел/бивш от миналото... или се пробва с някой друг нов.
А, причината? Каквато си избере. От това, че вчера валя, до това, че автобуса закъснява с 5мин, та до, защото той ме "разбира" и ще прави всичко за мен, докато не ме изчука и после следващият.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ac14e8ebd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Намери си друга за чукане, а тая ще остане за "обичане". Като разбере ще пореве и дано й дойде акъла.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0b3c014330
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Ето заради това държавата ни е на този ред. Прокламира се изневярата, наред с нея и още куп други неправилни неща. До автора: в никакъв случай не си търси друга за секс. Кажи и, че връзката ви не може да продължи или пък изчакай. Ако я обичаш наистина препоръчвам втория вариант. Все пак си прав - секс без любов може, но любов без секс...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 914e359528
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   До номер 15, Не ме познавате, и девствеността не е срамна но с времето става тежест и дори може би създава проблем с общуването. Не харесвам момичета които си дават девствеността на първото си гадже! И не е нормално момиче на 14-15 да прави секс. Но тука се говори за хора които са заедно две години...и не са били интимни според вас това нормално ли е? Всяка жена минава през това но, това когато се случи е хубаво да бъде с внимателен човек с някой който я обича.

Хелга

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 09401ef530
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Момченце, това трябва да е по желание на двама ви, а не ти нонстоп да я притискаш и да и даваш зор разбра ли? Тя не е робот когато я програмираш да го правите. С това притискане и натякване ти само я караш още повече да не го иска. Почни да мислиш повече с горната, отколкото с долната си глава! Ами ако вземеш та без искаш и направиш дете и после откажеш да си поемеш отговорността тя цял живот ще живее с последствията от това.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: af132a4471
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До номер 7-Няма смисъл да лъже, че е девствена..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: af132a4471
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До номер 7-И какво като разбере,че не е девствена?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 34f10e7407
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Номер 25, ако не е девствена, значи му е изневерила. Това е смисъла да лъже. Те са заедно от 15 годишни.

Аз мисля, че тя просто не го харесва достатъчно. Такива неща се случват често на тези години.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 336e4d31dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Какви са тея коментари? Единственият коментар с който съм съгласна е на 24.
Може да не е готова все още. Нормално е. Нещата ще станат ако и двамата имате желание. Само се надявай да не е асексуална.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e7fb4c51b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Чакай си, чакай си. Има голям шанс и сефтето да е с друг. Не се съмнявай!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b6c7f5c200
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Кажи и че вече си я чакал достатъчно и повече не се занимавай с нея. Остави я да си чака сама подходящия момент и подходящия принц.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker