Отвратена от секса с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Отвратена от секса с него
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 3985 пъти
Нямам време да пиша много, защото той ще чуе и ще дойде да ме следи какво правя /такъв е/.
Не ми харесва колко гротскно и комико-трагично се държи в сексуален план.
Много ме отблъсква сексуално.
Лежа си на леглото и гледам видеа в интернет за женски работи и той идва нагло вдига блузата ми, облизва зърното ми като някакво куче и се хили като идиот и отминава.
Направих му забележка, той каза че така му харесвало.
Попитах ами на мен? И той каза, че съм била негова и можел да прави каквото си иска и оттук нататък само той щял да ме пипа и да съм свикнела.
Както си стоя, навеждам се и по най-грозния начин ми се отдръпват гащите и грубо бърка отдолу. Ужасно неприятно усещане. Още повече, че нарушава личното ми пространство.
За него секса не е да усети, че го допускам, а да дойде насила да си го вземе.
Лошото е че имаме дете и вече не знам как ще живея така. Само като си помисля, че ще ме доближи ми се повръща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 83e58bffb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той не е ли бил такъв преди да направите детето? Взимай се в ръце, работи и го напуснете с детето.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 410853ffc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами честно казано... На мен такива "изпълнения" ми допадат. Карат ме да се чувствам желана по един див и необуздан начин. Разбирам, че при теб не е така. А за него пък това е израз на желанието му. Не знам защо сте се събрали, като сте толкова различни, но пред свършен факт, защо не потърсите някаква златна среда?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c32ddd20f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

3.   А га еди кифтетата що не рива?


Никакво съчувствие за плиткоумни индивиди, които сами се набиват в подобни ситуации.
Аз ли ти го избирах тоя мъж и аз ли ти напълних фурната, че сега си тръгнала да се оплакваш???


Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7a1203ae9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Най-добре опитай да поговориш с него и да обсъдите нещата. Бъди и ти по-толерантна и се отпусни, разберете се кое е възбуждащо за теб и кое отвращаващо, како и за него. Доколкото виждам обаче, той е много по-сексуален, а ти не му отговаряш и в един момент може да загрубеят нещата. Или се адаптирай, или се разделяй

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 781730bae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен си се забъркала с нискоинтелигентен мъж. Късно си разбрала, че този човек е толкова голям егоист, може би и сега не знаеш, какво да направиш. Това, че имате общо дете не е края на света. Има много разделени родители. Според теб, кое е по-добре да живееш сама с детето си, свободна или да се примиряваш с неща, които на теб не ти харесват, но на него изобщо не му пука, след като на него му харесват?

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4eaa6bb1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Авторке, авторке.... разсмя ме искрено. Ами ние тази игра я играем с мъжа ми вече 7 години и много ни харесва. Още преди да се прибере от работа ми изпраща съобщение от типа: "Иди в банята, вземи си душ, но не се обличай, защото идва един много възбуден мъж и те иска гола". А аз отвръщам: "Да, имам нужда от душ, защото любовникът сега си тръгва, благодаря, че се обади!" Това е такава една закачка между нас. Но е факт, че аз у дома през лятото бельо не нося. Всеки път, когато мине покрай мен, съпругът ми си пъха ръката под роклята ми или докато режа салатата ме шляпва по дупето. Докато гледаме телевизия, ръката му задъжително е в деколтето ми, а моята в панталоните му. Общо взето често изобщо не дочакваме да си легнем в спалнята, а го правим където сварим - на масата в кухнята, на пода в хола, по диваните, в кабинето, абе където се засечем. После в спалнята си е отделно, ако не ни се спи неудържимо. Не разбирам, авторке, от какво се оплаквав? Това е просто една еротична игра, включи се в нея и се забавлявай. Изненадай го и ти! Шляпни го и ти по дупето, примерно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 371a683940
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Доста незрял мъж си си избрала, че и всичко на отгоре имаш дете от такъв. Едва ли в секса те задоволява и предразполага, по-добре му признай какво мислиш за поведението му с риск да се разсърди. Ако е истински “мъж” ще се поправи и трябва да се държи по-любвеобилно с теб. Та, сигурно и романтични жестове не ти прави? Ти си си го избрала, мила!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: afd18c8cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе, номер 11 и изобщо момичета, сексът не е толкова сериозно нещо, бре! Сексът е игра. Как по-любвеобило да се държи човекът? Освен като показва на съпругата си, че я желае? Желае я наведена, желае я пред компютъра, желае я навсякъде. Чудни сте ми! Нима вие на свой ред желаете мъжете си само след като са ви поднесли букет червени рози и кутийка с диамантена гривна? За мен в това няма нищо еротично, честно казано. Хиляди пъти бих предпочела в качеството на еротичен жест съпругът ми насред вечеря в ресторант да вземе ръката ми под масата и да я пъхне през ципа на панталоните си, за да установя, че е без бельо - това се е случвало. Той най обича да ме издебне в кухнята, когато меся нещо, т.е. ръцете ми са целите в кайма или тесто и не мога да се отбранявам, напълно безпомощна съм и през цялото време се смеем. Сексът е аурата на една връзка. Радвай се, авторке, че твоят човек ти показва желанието си! Но може би ти не си готова да се включиш в играта. Стават такива работи, когато хората се събират по причини, нямащи нищо общо с емоцианалната и сексуална съвместимост.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker