На какво може да се дължи това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

На какво може да се дължи това?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 2267 пъти
Жена на 20 съм, искам да започна с това, че в момента нямам партньор до себе си и не правя секс. Напоследък започнах да сънувам доста странни сексуални сънища. Те не са така наречените хубави мокри сънища, а са изпълнени с насилие. Ето например днес сънувах, че някой се възползва от мен. Искам да уточня, че не съм ставала жертва на сексуално насилие по никакъв начин, или поне не съм го окачествявала като такова. На какво може да се дължи това според вас? Моля да коментират хора, които се отнасят сериозно към темата. Ако има някой, който разбира от психология мнението му също е добре дошло.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: b097d8cd5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пропуснала си да ни кажеш нещо много важно. Ти как се чувстваше в съня си? Изпитваше ли удоволствие или беше страх и нежелание. За да се анализира един сън, трябва да се обърне внимание на чувствата, които поражда у теб и тези, които си изпитвала насън.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b005ac2081
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто спри да гледаш натоварващи неща вечер.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: df330d31c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Ами смесени чувства, защото мъжът в съня ми беше един известен певец, външно привлекателен. Но същият беше замесен и в доста неприятен скандал с такава тематика. Номер 2 честно казано доста обичам да гледам крими вечер, и може би ми се отразява наистина.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d7a6faf9f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Отвори съновник и виж там, ако се повтаря често също има някакви значение.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b90fb23066
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може би в ежедневието си се намираш в агресивна работна/учебна/семейна среда. Включително, умът и тялото, веднъж изпитали насладата от секса, започват да търсят този импулс, регулярно.
Така, че агресивната среда и липсата на секс, може да водят до сънища за сексуално насилие.
Другият, доста по-елементарен отговор е, че може би искаш подсъзнателно да изпиташ по травмиращо сексуално преживяване, което да почувстваш като авантюра.
Може да си гледала филм с насилие, което да е провокирало ума ти.
Това са моите предположения, но ако се вълнуваш от такива теми, може да посещаваш психолог и да разговаряте за нещата от живота, но е скъпо удоволствие, въпреки че е все по-популярно в България.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 42b0e82719
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хипотеза 1: Доста те притеснява, че може да не си достатъчно привлекателна за мъжете. Този известен и привлекателен певец би могъл да е с доста жени по взаимно съгласие. Обаче той избира да е с теб без твоето съгласие. Така той може да си докара много сериозни неприятности. Но въпреки това ти посяга - значи не може да ти устои. Какво по-голямо доказателство за това, че всъщност си доста привлекателна.

Хипотеза 2: Щом той ти посяга без твоето съгласие, ти не носиш отговорност за това, което се случва. Може би си раздвоена - една част от теб много иска да прави секс с мъже като него, а друга част от теб си дава сметка, че няма как подобен секс да е нещо повече от еднократно приключение и понеже ти не правиш такива неща - не може. А какво ще кажат хората? Ако сексът се случва без твоето съгласие, не си виновна, че правиш секс за една нощ.

Хипотеза 3: Страх те е, че по време на секс може по някакъв начин да нараниш мъжа. Когато мъжът ти посяга без твоето съгласие, контролът е изцяло в него и щом продължава, това е доказателство, че сексът с теб не го наранява. Така преодоляваш патологичния си страх, че може да нараниш мъжа - всичко е наред и можеш да се наслаждаваш на секса.

Хипотеза 4: Всъщност много те е страх някой да не се възползва от теб. Когато точно това най-лошото ти се случва насън, един вид имаш възможност да репетираш как да се справиш, ако попаднеш в подобна ситуация в реалността. Също като я преживееш насън имаш възможност да се убедиш, че не е чак толкова страшно и така да станеш по-силна - страхът ти това да ти се случи реално отслабва.

Може и нещо друго да е. А може и да е някаква комбинация от горните четири.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 02393cceb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   N2 го е казалал - на телевизита. Сънищата са следствие от "работата по инерция" на мозъка. В много случаи прави невероятно щури комбинации с емоции от деня, че можем да се ощурим... Не отричам, че понякога може да са "скок в бъдещето", но това са изключения и съвсем не са по темата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker