Мъжете и бившите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжете и бившите
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 2258 пъти
Здравейте! Интересно ми е, ако сте имали бурни взаимотношения и наистина голяма любов, такава чак да ви подкосява краката, 2-3 години така да са минали, но в края на краищата не се е получило разделили сте се, След време примено когато вече имате сериозна връзка с друго момиче, мечтаната от вас може би, която ви дава спокойствие, любов и тн. Търсите ли или изобщо сещате ли се за онази бурната, страсната, недоизживяната любов с бившата. Сещате ли се понякога да разцъкате ей така в профила и да видите как е що е.
Някои ще се изтъкнат, че щом е минало си е минало, не им пука, но бъдете искрени. Ще си призная като жена, аз лично се сещам от повечето си връзки единствено за този, който ми е причинил най много неудобство и ми е обърквал мислите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 530a7c412f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   аз лично да сещам се в месеца поне веднъж да им видя профила макар че е минало при мен доста време от как сме разделени и понякога се замислям какъв ли щеше да ми е живота с някоя от тях ако бях продължил..Дали щях да съм постигнал нещо повече от сега в живота си и дали щях да съм по щастлив... Нормално е според мен да се сещаш за миналото за някой по често а за други по рядко. Аз съм на 30г и дори и сега се сещам за момичето в което бях влюбен до уши както се казва когато бях на 18г и невиждам нищо лошо в това все пак него споделям пред сегашната ми приятелка

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7a52ac76a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сещам се, но го мразя защото ме остави и така, но сега имам много пи-добър мъж. Просто е неприятен спомен.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8e08922249
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хаха, три години прекарани с някого и това е недоизживяно? Напълно изживяно си е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c6cd47323b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, много често мисля за голямата си любов (жена съм). Никой никога не може да се доближи до него... или поне се съмнявам да изпитам нещо толкова силно към друг мъж повече. Сякаш всяка следваща връзка е компромис, защото не е Той. Това беше преди 7-8 години, вече има жена и дете, никога не бих си позволила нещо повече от това да го поздравя на улицата и толкова. Но си ми остава голяма слабост и редовно се сещам за него, рядко му разглеждам профила във ФБ.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 11d21ae0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Мъж с втори брак съм. С първата си жена бях 10 години. Разведохме се заради нейна изневяра. Нямам тръпка към нея, останал е просто един красив спомен от младежките години. Не съжалявам за нищо, имаме дете се нея, поддържаме нормални човешки отношения. И тя и аз си имаме семейства. Не и гледма профила, не ме вълнува.

Но..... Има обаче жени, с които съм бил преди да срещна сегашната си съпруга и някои от тях още ме привличат чисто сексуално. Просто са красиви и секси. С никоя жена (освен с първата ми съпруга) не съм се разделял по грозен начин с болка, гняв и т.н. С всички просто не се получаваше по една или друга причина. Макар и рядко се сещам за няколко, на които преглеждам профила, но нищо повече. Не поддържам с тях отношения, знам, че са минало. По скоро си чеша егото, че съм ги чукал, защото са красиви жени. Друго си като мъж да си кажеш: "тази красавица е била моя, обладавал съм я, духала ми е". не поддръжам отношения с никоя от тях и точно заради това, защото не мога да спра да ги виждам като привлекателни жени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker