Имам нужда от мнение и съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имам нужда от мнение и съвет
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1579 пъти
Здравейте мили хора. Мисля, че може да съм гей и съм много объркан и уплашен от това. Не знам какво да мисля и да правя вече... Ще ви разкажа историята си и благодаря предварително, на който реши да отговори. Историята не е измислена и не си правя майтап, иначе няма да си правя труда да го пиша. Още от 14, 15 годишен започнах да обувам прашките на сестра си, но в същото време харесвах момичета и само момичета. Влюбвал съм се, винаги бях мил, добър и романтичен с мацките, но те винаги ме отхвърляха и така и не успявах да намеря момичето за себе си. Винаги съм бил мъжко момче, футболист бях също така.. Но вече като станах на 18 и все още бях девствен, се замислих силно затова какво ли изпитват момичетата при секса и започнах да си мисля и да си представям как аз съм на тяхно място и аз съм с мъж.. Експериментирал съм отзад самостоятелно, харесва ми.. На 19 бях, когато правих свирка на мъж от сайт.. Беше странно изживяване, обаче ми хареса. След това имах много възможности да се видя отново с него, а и с други, но винаги се отказвах от срам, страх и притеснение. В същото време мислите ми за жени рязко намаляваха, докато тези за мъжете и за техните членове много се увеличаваха. Обаче срещнах момиче и успях да се влюбя пак. Тя ми беше 1-та, а вече бях на 22. Бяхме щастливи, заживяхме заедно и дори се сгодихме. Всичко вървеше добре, първоначално не мислех за тези неща, после се върнаха мислите, но ги подтисках, а и наистина си бях щастлив с момичето и бях готов да прекарам целия си живот с нея. Уви, тя ме остави след няколко години съвместен живот. От тогава до сега минаха 2 години, тотално се съсипах и разбих психически, повлия ми доста тази раздяла. Лошото е, че отново спрях да мисля сексуално за жени. Харесвам ги, намирам ги за по хубави от мъжете, но вече нямам желание като че ли да съм с жена, по-скоро им завиждам и ми се иска да съм като тях. Отново имам много силни мисли, фантазии и желания за мъж. Харесват ми и женските дрехи, бельото.. Обличам се така, като имам възможност.. И заради всички тези неща, мисля, че може да съм гей..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7f956dedc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гейовете не се обличат като жени, правят го травеститите. Представи си бъдещето след 10-15 години - искаш ли да имаш семейство и деца или се виждаш като гей/травестит, обикалящ сайтовете/гей баровете и търсещ случаен секс? Според мен не си гей, просто някои мъже, които са разочаровани от жените, залитат към такива крайности. Съветът ми е да продължиш да търсиш жената за теб и да не си проваляш живота.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4b2e5bb961
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен си транс

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 79b7bc269b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от Автора. Честно казано вече не мога да си представя живота след 10-15 години. Винаги съм искал да създам семейство, да имам жена и деца, но другите чувства май надделяват и вече не знам..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker