Вече не мога да я възбудя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вече не мога да я възбудя
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 6936 пъти
С моята приятелка сме заедно от почти година. В началото ест правехме страхотен секс. До скоро бяхме разделени около месец. Не правехме секс през този месец (съквартиранти сме още от самото начало). От няколко дни се опитвам да правя секс с нея, но тя ми казва че не иска... боли я глава и т.н. Опитах се да говоря с нея, но тя ми казва, че просто не и се прави секс. Проблема не е от сега... още от преди да се разделим виждах, че тя няма желание.

Сигурен съм, че няма друг... все пак живеем заедно и знам какво става в живота и. Мисля че проблема е в мене... щото не ме бива много в любовната игра явно, но как да и покажа, че ще се постарая като тя даже не иска да започна. Даже и като я целувам там където най-много и харесва я виждам, че повече я дразни от колкото да и харесва. Не знам вече какво да правя... дайте примери на вас жени и момичета какво ви възбужда най-много.
М21

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0a607dd9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
Първо поздравления, че търсиш съвет, а не разваляш връзката си :).
Аз съм момиче и обичам секса, но също имам моменти, когато просто не ми се прави и това е. В този смисъл може би и тя е в такъв момент. Остави я няколко дни без дори да споменаваш секса. Но не се отчуждавай от нея-продължавай да се държиш мило и тн. После опитай отново. Гледай да е ден, в който не сте на работа и тя не е изморена, ако сте имали и някакви приятни емоции този ден още по-добре. Ако отново не се получи тогава давай директно-питай я какъв е проблемът и най-вече какво да направиш ти, за да се оправи.
Дано всичко се нареди! :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b5ba6fc954
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Любовта е най възбуждащото нещо, а при вас просто липсва. Остави я на мира и не досаждай

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 835975ced9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Проблемът не е в тебе. проблемът е, че вече не изпитва същото към тебе и за това не те желае. На тази възраст, точно тази е причината за жалост! Въпрос на време е да се разделите! Дано греша, но се съмнявам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b546cd62f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятел просто се готви скоро за раздяла изобщо като виждам какво пишеш не е на добре работата....

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d4924ad0d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Съвет! Започвай да се оглеждаш за колегата си, той е някъде наоколо, просто ти още не си го видял ;) и тоя номер с "Сигурен съм, че няма друг... все пак живеем заедно и знам какво става в живота и" го забрави!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 271c297aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Щом я дразнят целувките ти, ясна е работата. Не мисли в посока какво би я възбудило, а защо мисълта за секс с теб й е неприятна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 729b5e155b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има друг. Или има желание за друг.
Отдръпни се леко, малко хлад и дистанция не са излишни - и виж как ще реагира. Не напирай да я задоволяваш повече. Ти си мъж, покажи достойнство.
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 23cbdf6ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здрасти. Според мен трябва да откликнеш на някакви скрити фантазии. Стресирана ли е иначе в живота? Ако има много стрес в работата, няма да стане. Жените сме така.
При мен например след раздяла с моя също ми е трудно в началото - но само в началото. После пак сме ОК и при мен апетитът идва с яденето.

Иначе, не се отказвай. Препоръчвам ти да ? направиш интимен масаж без секс с лубрикант да кажем. Да се отдадеж изцяло на нейното желание и на нейното задоволяване, без ангажимент за секс.
После, опитай с орална любов.
успех

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 727b384c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Имаш си ортак. Даже да не се е случило още - мислите и са там. Това, че целувките и интимността ти я дразнят е сигурен признак. Съжалявам, че трябва да ти го кажа, но по-добре започни да свикваш с тази мисъл. Дръж се на положение - това е единственият достоен изход от ситуацията. И не забравяй, че животът продължава.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4e44fe943e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аве брат тая е асексуална, тоест не се нуждае от секс. Или постоянно като я питаш е мастурбирала малко преди това и просто няма желание или е порно манячка и се самозадоволява като те няма и после няма желание за нищо или де да знам. Аве най-добре си намери друга - жени колкото искаш...

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 076dbff8fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Няма такъв случай, страхотен секс да омръзне без причина за една година. Или с нещо сия отвратил, или си е намерила по добър!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: bce556b273
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 5,7,9 и всички следващи, които ще изкажат великите си мнения, че мацката си има друг: тези ''проникновения'' са типично за мъже, гледащи отгоре-отготе на нещата!

Аз имах четири годишна връзка, и много съм обичала човека с когото бях, но в края и, не друг мъж беше причината за това да не искам да правя секс с него, а просто вече бях се отчуждила от него, не гледах на него по същия начин, беше ми паднал в очите по една или друга причина и всички тези неща доведоха до това да не го желая вече... в последствие дойде и раздялата.

Но мисълта ми е, че през ума не ми е било да мисля за други мъже, камо ли да изневерявам и за това да не искам секс с приятеля си!! Много повърхностно и елементарно мислене!!!

А пич, ако наистина искаш да запазиш връзката си говори с приятелката си, не търси съвети тук, никой няма да ти каже какво е в главата на момичето ти, тук са само предположения, в повечето случаи написани от нямане на работа!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d4924ad0d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Скъпа номер 12.
Моето заключение е направено не на база повърхностно мислене, както ти предполагаш, а на база анализ и наблюдение на човешките взаимоотношения и на хора поставени в различни социални ситуации, плюс добра доза опит. В заключение от всичко това фразата, която приблизително най-точно описва социалното поведение на вас жените е следната: "Маймунката никога не пуска клончето, преди да е хванала друго". Като тази теза е трудно успорима, тъй като чисто генетично у жените е заложено винаги да се старят да бъдат подсигурени. От гледна точка на тази предпоставка и симптоматиката с която автора ни запознава - по метода наречен "бръснача на Окъм" (при който се приема, че възможно най-простият отговор е решение на дадена задача) приемаме простото решение, че всъщност приятелката му, му изневерява.

Разбира се възможно е да не е така, възможно е по изключение, тя да постъпва така, както ти си постъпила, но изключенията само потвърждават правилото. При това с коментарите си ние въпросните 5,7 и 9 НЕ очакваме автора да ни повярва и да ни се довери на 100%, както и не можем да кажем че сме на 100% сигурни, просто се стараем да обърнем вниманието му върху останалите показатели за това дали половинката, злоупотребява с доверието му или просто чуствата и към него са охладнели. При всички положения изхода от ситуацията е вече ясен и той, поне според мен, няма да се развие в положителна насока за автора! Иначе точно поради довода, който изтъкваш и ти а именно: "никой няма да ти каже какво е в главата на момичето" го съветвам и да не се доверява прекалено много на това, което вижда и знае, за да не остане разочарован и излъган от грешните си впечатления.

А сега специално към теб номер 12, преди да посочиш към някого с пръст и да поставиш етикет, поне си направи труда да разбереш мотива. В противен случай попадаш в същата категория, в която ти така пламенно ни поставяш. А именно: "гледащи отгоре-отготе на нещата" и "Много повърхностно и елементарно мислене!!!"

От номер 5

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4288215c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   От автора. Да имаше друг, но просто я хванах на време, все още бяха само на чат и смс-и. Прочетох всичко и съм сигорен че не е спала с него... е да никога неможеш да си сигорен на 100процента, но като гледам смсите и писаното... Пък и това беше в перида в които си давахме почивка. След като разбрах и казах, че никога повече не я искам в живота си и т. н. След два дни започна да ми се моли пак да сме заедно щото май осъзна каква грешка прави. Каза че не е правила нищо с него и винаги ми е казвала как се чуства и никога не е крила нищо от мене и съм склонен да и вярвам. Се пак прочетох и разговор с неина приятелка където става явно, че не е спала с въпросния. С целувките малко прекЛих маи.... напоследък постоянно ме целува и казва, че ме обича. Но секса и снощи дори и като я възбудих малко си остана мираж. Сичко друго си е ок... но връзка без секс каква връзка е?
Благодаря на всички за мненията си.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 23cbdf6ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Авторе, като жена ти казвам - БЯГАЙ ДАЛЕЧ!!!
За тази жена просто си навик и удобство, тя НЯМА НИКАКВИ чувства към теб. За нея ти си баламурник, и за секс не ставаш! Сигурно ти се смеят по цял ден с приятелки, какъв си БУДАЛА
БЯГАЙ, има мноооого момичета навън

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 453fdb257d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не мисля, че ми се смеят и не мисля, че не ставам за секс, и въобще не мисля че съм будала и мисля, че още има чуства към мене щом не преспа с оня. Но найстина мисля да прекратя тая връзка в много скоро време.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5e921cf365
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Не искам да съм лош пророк, но съм 100% убеден, че нямате бъдеще заедно. Въпросния 3-ти, просто ще бъде заменен от друг!!! Няма чувства към теб, поне не такива каквито на теб биха ти с искали, ти си и станал просто приятел и съквартирант!!! Спрете да живеете заедно!!! Евентуално тогава може да се осъзнае, но аз не го вярвам.
34М

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a70a5c2316
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Благодаря... това и ще направя след 1 месец. Лошото е само, че сме в една компания и като излизаме заедно ще ми е още по-трудно да я преживея.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 727b384c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Номер 12, каква стана тя?! Предпочетох да не влизам в спорове и моите уважения, че си от изключенията, които потвърждават правилото. Дано има повече жени като тебе. Но в повечето случаи най-простото обяснение е вярно:( На автора мога единствено да препоръчам отново да се държи мъжки. Знам, че не е лесно, но не си струва освен приятелката си да си загуби и достойнството. Дръж се добре с нея, но стой на дистанция. И не се поддавай на манипулации и провокации.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker