Скритите "лимонки" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Скритите "лимонки"
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 2502 пъти
Здравейте, темата ми е напълно сериозна, затова моля да бъде публикувана от Модератор. :)

Момиче съм, на 19 години, от по-малък град.

Наскоро започнах връзка с едно от най-популярните момчета в града, по което всички момичета въздишат. Колкото и нескромно да звучи, се смятам за достатъчно красива и интелигентна, че да имам шанс с доста свястни момчета, но се влюбих и аз в този "Дон Жуан". Отдавна бях говорила с приятелки за него, бях му хвърлила око, така да се каже, но чувствата ми се засилиха през карантината, когато не бяхме на училище, а бяхме принудително изолирани вкъщи. Отдавна го имах в списъка си с приятели във Фейсбук, но никога не си бяхме писали - бяхме се добавили още през далечната 2012 година, когато сме били на 11 години. :D Забравих да кажа - той е мой набор, съответно също е на 19 години. Учим в различни училища - аз в Математическа гимназия, а той в Езикова, но сме се засичали доста често по центъра на града, защото самият град е малък, както споменах. :)

Та, писах му една вечер нещо от сорта на - "Здравей, как си? ", той веднага ми отговори и от поздрави разговорът тръгна напред. През първата вечер си писахме за много неща - за литература, кино, изкуство, спорт, политика, какво ли не - направи ми впечатление, че изказът му е изключително ерудиран, има страшно висок стил на изказване, пише изключително грамотно - нещо, което не е чак толкова срещано при момчетата /нищо лично/. След този разговор, преди да заспя, бях наясно, че съм хлътнала здравата и връщане назад няма. През следващите дни си писахме доста често и накрая взехме решение да станем гаджета. Дотук добре - започнахме да се виждаме често, прекарвахме много време заедно - ту аз у тях, ту той у нас, беше ни хубаво, слушахме музика, гледахме филми, разхождахме се в парка, но нищо по-сериозно. Нито веднъж той не направи намек да направим следващата крачка, да бъдем интимни. В началото не ми правеше впечатление и го отдавах на добро възпитание и обноски, но когато минаха близо два месеца, без да сме се целували не по приятелски, без да сме правили секс, ми светна лампичката, че нещо не е както трябва. Един ден директно му зададох въпроса дали иска да правим секс, при което той ми отвърна, че не желае, защото е с хомосексуални наклонности. Останах шокирана. Беше ми изскачало като възможност в главата, след като отказва всякаква интимност с мен, при все, че съм добре поддържано момиче, но се надявах това да не е така. Той е страшно красив, има страхотно тяло, умен, добър и възпитан е, мечтата на всяко момиче от малкия ни град, а се оказа гей. Въпросът ми към вас е - какво да направя, как да постъпя? Мисля, че ще е най-добре да го зарежа, но все пак исках да получа странични мнения от независими хора. :)

Благодаря за отговорите предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 80f2433a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не издавай тайната му в никакъв случай, на никого. Може и да не е гей, да има здравословни проблеми, да е импотентен или просто да не желае обвързване преди университета, ако има планове за чужбина - само той си знае. Все пак, ако не те желае, не е коректен, защото най-малкото те е подвел. Затова, преглътни достойнството си и обидата, отдръпни се от него и се фокусирай върху изпитите за университет. А със следващото момче внимавай и питай преди да се влюбиш до уши. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 33c39d4fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много тарикатски те е отрязал,а може и да те надъхва да му пуснеш навсякъде-това са двете възможности,трета просто не съществува !!!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: be30e140e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами както го описваш, да най-вероятно наистина е гей. И аз все такива харесвам, както и повечето жени. Сто пъти по-мъжествени, хубави, поддържани, умни, много добри в интимностите и земни хора са от хетеро смърдящите, разплути, недодялани, злобни и космати маймуни с комплекси до мозъка на костите. Заради гей щях да запаля към Германия. Уникален човек и красавец. И най-вероятно ще отскоча по някое време, но ще се видим само като приятелКИ.... :д

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4620450ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "жените са за педерасти..."
Хиподил

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1e3a8fdd13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Добре, какво пречи да си имаш един интелигентен и културен приятел? Просто се огледай за друго гадже, даже му го кажи, да видиш как ще реагира

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker