Какъв презерватив да ползвам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какъв презерватив да ползвам?
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 2128 пъти
Здравейте! Момче на 16 (в края на годината правя 17) съм и наскоро си хванах приятелка. Скоро има рожден ден и ще сме на вила, което означава, че има шанс да си направим сефтето. Въпроса ми е, какъв презерватив(и) да си купя за всеки случай, откъде би ми било най-малко некомфортно да си ги взема и има ли нужда да давам пари за нещо скъпичко като Дюрекс или и тези по има-няма левче вършат работата? Също и други съвети за първия път биха били от полза. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4d248c0e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не купувай от тия евтините, че ще стане беля, лесно се късат.

Като нямате опит, по-добре заложи на сигурното - Дюрекс са доста здрави, аз съм ползвал най-различни техни и съм доволен, не са се късали дори и при много груб секс.

А иначе за първия път - поиграйте си, не бързай веднага да го вкарваш. Ако и на нея е за първи път, вероятно да е по-притеснена и от теб от това което я чака и болката. Повече целувки, гушкане, пипане, докато ти получиш добра ерекция и тя се възбуди хубаво. Бъди внимателен, не мисли само за твоя кеф...и не очаквай чудеса от първия път - може да ти спадне от притеснение да не се изложиш (зависи дали си притеснителен) или да свършиш прекалено бързо от възбудата...но с времето и опита ще свикнеш.

Успех и да разкажеш как е минало. :)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9ecae0ca98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тип,,градински маркуч"ще са най-добре за тебе,ще се убедиш сам !!!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2c71f68f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пич, поздравления, че подхождаш отговорно! Някои твои връстници си съсипват живота, когато започант да правят секс (аборти, болести, а при момичетата и стерилитет след аборти). Ако наистина сте решили с мацето да го направите и се обичате е ясно, че ще го направите, въпреки, че според мен бързате, но в крайна сметка живота си е ваш. Няма кой знае какво значение каква ще е марката, стига да не са от най-евтините. Можеш да ползваш "Спортекс", "Дюрекс", "Виталис" и още много други. Просто избягвай евтините, защото не са удобни, някои не са добре овлажнени, някои са много дебели, макар и рядко някои се и късат. Спортекс преди слагаха в лубрикант в пакетче като бонус в кутийка с 3 презерватива, сега не знам, отдавна не ползвам. Пич, докато не решиш, че искаш от една жена сериозни отношения и семейство, пази я. Дори да сте здрави, тя винаги може да забременее. Абортът е убийство и дори да не доведе до трайни последици за момичето, то емоционалните и психични травми са неминуеми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4f0faccd7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може да ми насвяткате по една звезда, но не те съветвам да взимаш Дюрекс. Взимам все от тези по 20 ст бройката от аптеката, така имам 5 презерватива за лев, а дюрексите са 3 за 3 и нещо ( не помня вече ). За дюрекс плащаш за марката, както и за различни лубриканти, оребрявания, пъпчици.

Точно дюрекс съм късал преди, макар и да не беше при самият акт, а докато се местихме и той опря потното и коляно и се тръкна силно. Какъвто и презерватив да ползваш - вади и проверявай, ако свършиш - задължително в презерватива и после го провери да не е пробит. Проблеми няма.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b41c74a471
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   брат, вземи си durex feel thin, защото са най-тънки и най-малко се усещат, иначе аз последно си бях взела от аптеката, преди ме беше срам, ама тва са нормални неща, влизаш като пич и си взимаш презервативи :D и ти предлагам да си вземеш 2 кутии, т. е 6 общо, да не стават гафове и накрая да останете на понеделника :D

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 585577b77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз лично не съм доволен от Дюрекс, имало е случаи в които са се късали. Затова вземам на Спортекс или тези дето ги продават в ЛИДЛ също не са зле. Но при всеки е различно. А за въпроса с некомфортността, какво пък толкова? Млад си, нормално е да правиш секс, какво ти пука дали продавачът или фармацевтът ще се засмеят? Не си първият, нито последният, който си купува презервативи. Успех със сефтето! :)

22 М

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 633194ae3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1. Дюрекс са най-скапаните презервативи. Освен реклама друго няма, така че си купи всякакви други, но не и тях. Няколкото ми случая на скъсани са било само и винаги с такива.

2. Може да пробваш Sportex. Lifestyle май изчезнаха, трудно се намират.

3. Сложи си 1-2 пъти да се упражниш как става. Може и да излъскаш да видиш как се пълни и маха после.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker