Елитната проститутка от Бавария - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Елитната проститутка от Бавария
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 4064 пъти
Темата е породена от 23 годишната (сега вече 24 г.) нашенка, решила да се пробва като проститутка в Баварската столица. Тя написа вълнуващата си история в същия раздел и със заглавие „Елитна проститутка“! Очевидно държейки се надменно, тя имаше наглостта да се афишира като “ЕЛИТНА” и още: “ независима, имам чудесно образование, красива съм, здрава съм, добър човек съм, имам си и пари. Всичко друго не ме вълнува.”

От коментарите ми под номер 163, 175, 178 и 182 бихте разбрали, че много добре познавам въпросната госпожица със “завидна” сексуална разкрепостеност и финансов нюх…

Бях подготвил още един коментар, в който исках да покажа какви абсурдни неща е написала, без да си дава сметка, че думите ѝ са признак на нездрав разум, а не на изтънчена образованост. Момичето е заблудено, наивно, порочно, а още повече будала, вярвайки, че никой нямало да разбере за нейната следдипломна авантюра.

И това не с идеята да я разубеждавам, а да помогна на други наши момиченца да не се лъжат по нахвърляните на едро лъжи за лесни пари от бг шавр*нтията.

Ще се запитате защо не го публикува? След коментарите ми 175 и 182, Мария (така нарекох не случайно авторката и тя добре знае защо) продължи да проституира като не счете за необходимо да зареже доходоносното си занимание. Макар да разбра, че във всеки един момент родителите ѝ могат да получат съобщение по социалните мрежи, в което да видят с очите си, в какво се е превърнала дъщеря им и какъв е резултатът на техните дългогодишни усилия да я изучат, тя още не е заличила профила си в агенцията за ескорт.

Отказах се да пускам каквито и да е коментари, за да вливам акъл там, където не би имало никакъв смисъл. Тя направи своя избор като проститутка и го отстоява. Нито ще я коря, нито ме интересуват и онези други «жени без достойнство», какво ще правят и на кого ще се продават.

Тъй като мнението и на други читатели в «Сподели» е, че положението е трагично, искам да Ви попитам какво мислите, че може да се направи за сексуалното образование на младите? Смятам, че това касае всички ни и «Мария» го подтвърждава напълно като момиче тръгнало по този път по собствено желание. Това може да е и пътя на вашата дъщеря някой ден. Нали живеем в «свободен свят»!

Ако Вие разберете за ваша много близка роднина, позната, бивше гадже, съученичка, че проституира, без да е насилвана и без да има каквито и да е материални затруднения или тежести от страна на семейството си, бихте ли информирали родителите ѝ?

Накрая искам да кажа, че ако знаехте цялата история на Мария, щеше да Ви падне още по-ниско в очите!

Поздрави и благодаря за идеите и съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 83a692f807
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами защо не я разкриеш след като знаеш коя е? Тя самата пише как искала да си дойде и да си намери мъж. Защо един невинен човек да страда, като се хване с проститутка. А тя естествено ще крие, че е била такава. И не е знайно още колко хора ще излъже, че е чиста и неопетнена. Да не говорим такива дошли от чужбина с пари и вирнат нос, уж сами постигнали всичко, а накрая се оказва че са обикновени проститутки. Кажи на родителите и с какво се занимава и на познатите и, след като не я е срам да го прави това, значи излезе с името си и защити дейността си. Защо пък трябва ти да и пазиш репутацията, като тя самата не си я пази. Омръзна ни от такива жени дето имат това което имат от курвалък, а пък иначе се изкарава, че тя не е такава. Нека всички да ги знаят кои са, и да не се срамуват от дейсността си. Все пак щом практикуваш тази дейност, защо те е срам да го кажеш открито?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5ba50cb215
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Заради тия курви се ожених за една дебелана и арогантна и груба при това, нека е курва и проститутка ама трудни ше да и бройките.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d3b9ab8836
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъж съм и никога не съм ползвал услуги на проститутки и нямам никакво намерение да го правя и в бъдеще. Но кой какво прави с живота си е негова/нейна работа и не мисля, че те засяга какво прави тази жена, след като не е по принуда. Гледай си собствения живот и си възпитавай децата да не станат, като тази жена и не се меси, където не ти е мястото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 34a1feda93
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   По принцип съм против разни подобни разкрития, но №1 е прав донякъде. Ако е толкова горда от заниманията си и не вижда нищо лошо в тях, защо сама не се разкрие госпожица 'елитната' проститутка. Много добре ѝ е ясно какво всъщност прави и тя не прецаква себе си по никакъв начин, отвъд това че продава достойнството си за жълти стотинки.

Това което искаше да ни каже с темата си според мен е, че всъщност не ѝ пука какво отражение имат нейните действия върху близките ѝ, нито пък би имала почтеността да си признае пред евентуален бъдещ съпруг или партньор. Таквиа манипулативни личности понякога заслужават да бъдат разкрити, за да получат един урок по смирение и кое е истински ценното в живота. Пък тя нека си купи 5-6 апартамента, че и в Дубай ако иска.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b8bd4c6858
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Авторе, защо се гневиш толкова. Ако в България все още мислим кой какво ще каже, по света табутата падат и жените директно не крият какво правят. Нека да не се правим на моралисти, това е личен избор. В Англия проститутката, която забременя от футболист и същата излиза и не и пука и разказва спокойно и е щастлива. Сподели дохода си и т.н. Има много жени, които не са готови да работят за малко пари, да стават рано, да се мъчат, защо, каго има и по-лесен начин за тях. Вече и в България има такива, които спокойно говорят за това. Факт. Това е новото време. Авторката сама е решила да сподели историята си, родителите и като разберат какво, ще берат срам и ще минем време и това ще мине. Порно звездите имат също родители, целият свят ги гледа. Това е реалността. Иначе можеш да разкажеш историята й, скривайки факти, които биха я разпознали. Все пак това е личен живот и избор. Ти защо го преживяваш толкова?
Харесваш ли я или какво. Знаеш ли колко жени има, които всъщност само за това стават. Как виждаш някоя плеймейтка да работи да 1000 лв. тя маникюра и екстиншътите си не може да плати. Сексуалното образование е факт, но не във вида, който си го представяш. Виждаш някакви щастливи, нагласени момиченца и осъзнаваш, че по нормалният начин няма как да поддържаш този живот. Младите хора масово са без социални умения, морал, граници и задръжки.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5da53bd666
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съжалявам нея и най-вече родителите и. Моля се някой ден дъщеря ми да не е като нея. Мен лично не ме интересува как си изкарва хляба, но това, което ме подразни, е, че има намерение някой ден да излъже някой балък и да крие ни лук яла, ни лук мирисала. И още по-жалкото е, че тя не вижда нищо нередно в това. По принцип не съм съгласен да се разкриват подобни неща, но бъдещият и мъж има право да знае и то на време, а не след като и направи деца, които могат да операт пешкира, а те биха имали най-малка вина.

Не мисля, че родителите и заслужават да узнаят, защото това ще ги съсипе. Но смятам, че е редно да кажеш поне на бъдещия и мъж и то на време, пък вече той да си прецени дали да е с нея. Но поне да направи информиран избор, а не да се постави пред свършен факт, което би било доста долно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3706afe225
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   6 - Такива паразити като шафран----а от темата ще има, докато има хора като теб. И сериен убиец да е и него ще оправдаете, стига да не ви засегне лично. Тогава пищите по-силно от всички, къде бил морала и справедливостта. Като е толкова готино и престижно чукането за пари, ако имаш дъщеря, посъветвай я да го прави и бъди горд с нея.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4dad7e0915
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Наистина,много е нагла тая"дама"Уж е доволна от начина по който си изкарва парите,не се срамува,но възнамерява да се върне в България и тука ни лук яла,ни лук мирисала,света вода ненапита да търси"любов"Тоест,да впримчи някое добро момче,което и представа си няма с какво се е занимавала и да го раздава вече порядъчна съпруга.Лицемерието и подлостта и ми идват в повече.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b8bd4c6858
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   9? 6 съм. Колкото и ти е ниприятно, не съм казала нищо, което не е така. Това е реалността и част от новото време. Но не е нужно да обиждаш и да си толкова саркастичен. Никъде не съм написала, че е престижно, но е факт, че е предпочитано и все по-желано. Дали е директна или скрита проституция, факт е, че се търси лекият начин за изкарване на пари. Отваряш някой сайт в България и виждаш момичето с всякакви снимки и тарифата. България не е Америка, в малките градове особено се знае всичко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 538017cf95
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Мислех да пиша в другата тема преди време, но се отказах. Исках да засегна въпроса от друга гледна точка, как дете, което е получило доста над средното, споменаваха се уроци по немски от трети клас и подобни, пратено да учи в чужд университет, стига до ниво проститутка, с едно просто уточнение - елитна, за благозвучност. Уви, преди години и аз бях приета в чужд университет и майка ми я беше страх един малък кредит да изтегли, който да ми покрие първоначалните разходи, такси и т. н. Е, не учих в чужбина. Та, мисълта ми е проста - да ти дадат родителите старт в живота, това което тази е получила даром не е никак малко, има много по-умни от нея, които ако имаха този шанс биха я надскочили с пъти. Реално, дори да изключим, че е проститутка, това което е постигнала не е кой знае какво, след 20-годишните уроци по немски, усилията и средствата вложени от родителите й. В никакъв случай не е оправдала това, което й е дадено.
Опитваше се да докаже интелигентност и ум. Неистово се смях. Бегъл спомен имам, разбира се, споменаваше се вредата от цигарите, дрогата, та такива разговори, високо-интелигентни, водила с клиенти. Нито са високи, нито са интелигентни. Не открих ум и начетеност в начина на изразяване, в потока на мисълта, никъде. В днешно време всеки, който умее да напише името си на лист хартия лети в облаците. Жалко.
Авторе, разкрий я. Бъди доказано сигурен. Ние сме някакви любопитни зяпачи, то ако не на нас, на тези около вас. Ако наистина се познавате, имате някакви общи познати, кажи поне на тях, нека внимават да не им завърти някой интелигентен разговор, заминали са, да имат поне те едно на ум.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 003c3e9db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   И аз като номер 4 не съм съгласен да се разкриват подобни неща. Предполага се, че това е голяма жена и макар и постъпката и да е жалка, това е неин личен избор, и ти не можеш да влизаш в ролята на съдник и да размахваш юмруци. Бог е най-добрият съдник. Остави на него да решава, кое как ще стане. Все пак всеки си е сам господар на тялото и сам решава какво да прави с него.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f09692e86c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Гледай си живота и това е. Съгласна съм с номер 6. Не ми стана ясно какво прави тя в този сайт. Има нужда да сподели или какво... Ако всичко е супер в живота ѝ защо трябваше да ни убеждава колко добре живее. Според мен не я разкривай, поне не пред родителите ѝ, помисли и за тях. Представи си как ще ги съсипеш тия хора. Според мен не се меси в чужди животи. Гледай себе си и гради своя. Пък тя както знае така да живее.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c5fefd6795
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   От Автора.

Тъй като не очаквах такава защита в полза на проститутката от страна на коментиращите, ще се аргументирам!

Учуден съм от несъобразителността и малодушието, което се явява основна черта в характера на българина!

Авторката на темата „Елитна проститутка“, макар и закъсала до уши в миазмата на немското „общество“, е в пъти по-интелигентна от значителна част от тук присъстващите. Това не я прави светица, но до голяма степен отговаря на въпроса защо Вие сте тук в България при тези условия, а тя работи в световноизвестна компания в Мюнхен!?

Както сами сте видяли от изказванията ми, едва ли можете да разпознаете в мое лице неин защитник! Напротив.

Тази тема не е насочена към това дали да кажа на родителите ѝ какво прави малката им дъщеря в момента, когато те са най-щастливи от нейните „постижения“. Грешно сте разчели мотивите на автора, приписвайки ги на някой неориентиран младок, който търси помощ и подкрепа!

Подтиците на Мария, да започне това начинание в своя сексуален живот, са ми пределно ясни, както и евентуалните изходи от него.

Моята позиция не изразява само личното ми възмущение от нейните действия, но и позицията на съставляваща единица от това общество.

За пояснение на читателите, отново казвам, че близостта ми към въпросната „дама“ и семейството ѝ са несъмнени, дори надхвърля това, което тя самата знае и предполага!

Съгласен съм, че трябва да сме слепи за чуждите грешки и да не кориме, но Малката не осъзнава, какво предизвиква с действията си. Удивен съм как има такива, които биха се оставили проститутка да ги „поучава“ в живота и да им служи за пример, че чак да биха били щастливи с децата си, ако те тръгнат в същия път „на развитие“!? Трябвало да мълчиме и благоговееме какви умни слова ще отрони от устата си?.....

Вие не знаете всички привилегии, които са ѝ предоставени от страна на семейството! Също така, начина ѝ на живот.

Предвид това, каквото ѝ оправдание да намери Мария за живота ѝ като проститутка, не издържа!

Както споменах вече, ПРОСТИТУЦИЯТА И МУТРИЗАЦИЯТА СА АНОРМАЛНИ ПРОЯВИ В ОБЩЕСТВЕНИЯ ЖИВОТ НА ХОРАТА!!!

Личният избор на Мария въобще не може да се съпостави по сила на социалната и семейната отговорност, която носи!

Тя не е шимпанзе с оголен задник и минимум задръжки в общество, изградено на основата на храната и чифтосването.

Кой какво прави в спалнята си, е негова работа до момента, в който спалнята му не се превърне в обща или не започне да посещава чужди такива! Същото се отнася и до мисълта – докато си я държиш в собствената глава, засяга само тебе, когато започнеш да я споделяш, вече се превръща в проблем, касаещ всички!

Да Ви направи впечатление, как се навъдиха и други момиченца готови да си разчекнат краката срещу пари?

ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА ЗА СОЦИАЛНАТА ЦЕНА, КОЯТО ВСИЧКИ ПЛАЩАМЕ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО НЕЯ???

Въпреки, че работата като ескорт включва забавление на клиента, разговори, придружаване на различни мероприятия и влизане в различни (сексуални) роли, основното, поради което се плаща, е възможността да ПРАВИШ СЕКС! Което е и причината проституцията да не се разглежда като РАБОТА от всички страни по света. Узаконяването ѝ в някой държави е направено от други съображения.

Петвековното турско робство не се е изличило от душата на българина, който по всякакъв начин би се затрил под балатума, когато става въпрос за отстояване на ценности и позиции за развитие! Основното мото „да се снишим, докато отмине бурята“ е неотменим аргумент за него да не се изложи на опастност и да не вземе участие в разрешаването на въпроси, за които са необходими топки!

Няма такова нещо като „САМО МОИТЕ ДЕЦА“ и „ДА СИ ГЛЕДАМ МОИТЕ ДЕЦА, ДА ГИ ВЪЗПИТАВАМ“! Чиито и да са децата, те не живеят в инкубатор, а в социална среда със себеподобни! Нейната тема ще се чете не само от 50-60 годишни, но и от подрастващи!

ТОВА СА ВАШИТЕ ДЕЦА!!! Когато те прочетат как някаква госпожица, която се е попикавала като малка, сега с ОНАЯ си работа изкарва 5-цифрена сума месечно, а те горките ги очаква далеч по-евтино платена работа дали няма да искат и те да минат от другата страна, вместо по цивилизован начин да търсят общо решение на социалните и икономически въпроси? Момиченцата ще се разкрачат, ами момченцата какво ще правят???

Сега някое около 20-годишно момченце гледа хубавите заголени тела на яките какички по сайтовете за ескорт и запознанства и осъзнава, че всичко това се ПРОДАВА!!! Той горкичкият не е от заможно семейство, даже напротив, и виждайки несправедливостите в живота, ще се запита с какво е по-добра тази к*рва от мене??? Нима тя с едната си п*тка, г*з и ц*ци може да изкарва такива пари и да се предлага на чичаци със съмнителни доходи, а аз и университет да завърша, едва ще се издържам!? Какво ще предприеме той в своя живот, за да задоволи своите нужди – материални и сексуални?

Може би вече голяма част от Вас са чули за разследването „ОСЕМТЕ ДЖУДЖЕТА“! Е, видяхте ли кой е новият собственик и фактически управител на фирмата за асансьори в България „ИЗАМЕТ“? – 24-ГОДИШНО БОКСЬОРЧЕ! Дали разбира нещо от асансьори, физика, динамика, маркетинг, финанси!?

Със сигурност НЕ, но да се бие може, определено!!! Случайно ли е собственик – НЕ, ОПРЕДЕЛЕНО!!!

Как да обясниш на такива бездушни и малодушни личности като 4, 16 и 17, че ако българите чакаха само на Господ да ги спаси от робството, те още щяха да ходят с чалми и да плащат девширмето? Господ прати Левски, Ботев, опълченците и възрожденците. За войските на Александър II Николаевич, Цар Освободител, предварително е заплатено с талиги БЪЛГАРСКО ЗЛАТО И СКЪПОЦЕННОСТИ – в човешката история нищо случайно няма! Господарите на нашите освободители не влизат в битка от добри чувста!

Запитвате ли се откъде толкова много престъпност, корупция, ненаказаност в българското общество? Не се ли досещате за взаимовръзките, които правят възможно всичко това да се случва?

Мислите ли, че немското общество, социалният им и икономически подем се дължат на мотото –“ДЪЩЕРИТЕ НИ ПРОСТИТУТКИ НА БОГАТАШИТЕ”??? Не, разбира се, това важи за страните от Източния блок, но не и за техните (немските) дъщери! Забележете, Мария щяла да се замогне с красивата си физиката!!! 18-годишните момичета, които четат нейната история, какво ще предприемат, в случай че им липсват достатъчно кинти? Ще се съдерат от учене, ще отидат да работят в западни компании и да са равностойни служители или ще предпочетат лесния път...?

Да не мислите, че майка ѝ и татко ѝ на Мария са я обучавали как, като слезне от самолета в Мюнхен, да отиде да почука на вратата на някоя агенция за ескорт и да седне на коженото диванче, за да бъде „интервюирана“, разбирайте ТЕСТВАНА!?????

КОЛКО НАИВНИ ХОРА ПО ТАЯ ЗЕМЯ!!! И ДО ВАШИТЕ ГЛАВИ ЩЕ СТИГНЕ – дали дъщерите ВИ ще ви го нахендрят или синченцата-боксьори на ваши набори... все едно!

И ДО ВАС ЩЕ СТИГНАТ!

НО НАЛИ ИМАТЕ БАЛАТУМ ДОМА, ВСЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ НЯКАКВО ВРЕМЕННО РЕШЕНИЕ....

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ БЛАГОДАРЕН НА ГОСПОЖИЦАТА С КОМЕНТАР 14! Точно такова мнение ми липсваше и исках да се чуе гласа именно на онези тийнейджъри и вече завършили студенти, които нямат или са нямали късмета на Мария; да се родят в семейство, което ще ѝ предостави частни уроци в много области, така че не само да попадне в елитен западен университет, но и да развие своите дарби и способности!

БЛАГОДАРЯ! За вас написах тази тема, за хората с достойнство и с акъл в главата!!!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6c55f5f9a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Виж, пич. Очевидно сте имали вземане-даване и явно се чувстваш наранен от нейното поведение, ти си знаеш с какво те е наранила. Ето повечето я оплюха, но ти виждаш само защитниците ѝ. Съветът ми е, просто я забрави. Тормозиш се само. Щом толкова ѝ е акъла/морала да си прави каквото си иска. Вече не е част от твоя живот, проумей го и си направи услуга. Всеки си носи отговорността за действията. Никой на никого не може да изживее живота.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3706afe225
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Виж какво, авторе, ако искаш излез направи съобщение по медиите за тая Мария ли е, каква ли е там и приключи въпроса. Или казваш всичко каквото знаеш или си траеш, изборът е твой. Както пък е неин избор на кого ще си дава пИтката и на кого не и срещу какво. И аз мисля като № 19, че много лично приемаш нещата с тази.
Не ти четох километричния коментар изцяло, че си забъркал един тюрлю гювеч от проститутки, социални проблеми, възпитания- на чуждите деца, не знам имаш ли свои, турски робства и царе, та до Ботев и Левски...
Колкото и да се палиш, нищо няма да постигнеш. Всеки си живее живота така, както го разбира.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a1f23129a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Остави жената да си живее нейния живот и не се меси там, където не ти е работа?!! Кой си ти, че ще казваш на родителите й, че е проститутка?? Какво те засяга това??!!!

Такива като тебе казаваха на децата на две приятелски семейства, че децата им са осиновени... На едното семейство детето се пропи, на другото се самоуби.

Гади ми се от хора, които си врат носа в чуждия живот и нанасят щети за своя собствен кеф!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0e42b5e49f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Така като гледам колко си се разписал за “Мария”, май единствено те е яд на парите, които тя изкарва на вечер, а ти за тях бачкаш цял месец.
М22

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 003c3e9db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Всеки има право в 21 век да живее както иска. Никой на никого не е хубаво да се меси в живота. Авторе, ти какво толкова си се вкопчил в тази история, все едно това е първата жена избрала да тръгне по този път. Огледай се, че това е навскякъде около нас, колко жени има които "неофициално" са в същото положение като това момиче. Нейното дори е в пъти по-честно от това , което други уж "праведни" жени правят. Опарвал съм се лично от такива. По писането ти личи, че изпитваш някакво неизживяно чувство към тази жена, опарила те е и се опитваш да и отмъстиш. Както номер 19 те е посъветвал, тя не е част от твоя живот, не се тормози и я забрави.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3bfb81b131
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Авторче, социалната цена, за която говориш, не я плащаме заради такива като нея, а заради редовни, психопатски, безочливи, нехуманни клиенти- като тебе. ;)
Вие сте психично болните утрепки, които от както свят светува, как ли не се мъчите да търгувате с жените и да ги принизявате сексуално. Все да сте отгоре...ама си го намерихте най-после. Сега стоите отхвърлени и редовни клиенти, които просят малко човешки отношения срещу заплащане, а те ви дърпат конците отвсякъде. ;)

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 282fc6fbb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Навремето авторе имаше един нещастник като теб. И аз като Мария понякога правех неща които не исках семейството ми да знае за тях, но този въпросния знаше за тези неща. И взе че им каза, намеси се там където не му е работа в чуждия живот. При него дажр беше още по лошо защото той не ги познаваше, но се свърза с тях. Също като теб до голяма степен вярваше, че трябва да го направи от доброжелсбие, но истината е че искаше просто да ми отмъсти.
И знаеш ли какво стана? Загубих добрите си отношения с тези близки и до ден днешен те пмнят това и имат едно наум.
Не се намесвайте в чуждия живот кой проституира кой изневерява, кой е наркоман. Щом не застраша трети човек гледайте си работата.
И да мислим ги тия неща че утре това може да е моята дъщеря но с теми в сподели няма да превъзпиташ никого.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f09692e86c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Номер 17 съм, не разбрах какво не хареса от коментара ми, не разбрах и какъв е смисъла от тая тема. Искаш да пишеш за нея, искаш да ни убедиш в нещо или сам да се обедиш или просто си решил да съсипеш чужд живот. Щом си е избрала този път, ти кой си, за да се месиш?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c5fefd6795
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Аууу, какви хубавци са се навъдили тука! - проститутки, пияници и 20-годишни кел*шчета....
Колко е весело, когато проявявате опити за мозъчна дейност... Прост*людието в действие!
Зл*бни, лиц*мерни и м*рзеливи! Защо заемате интернет пространството и харчите битове информация за трагичните си „житейски“ съвети, когато ви мързи да прочетете за какво е темата и не си давате усилие да вникнете в написаното? Максимум два реда аргументация цинизми.

С тази тема аз си отговорих на въпростите и направих равносметка за нещата.

Да правиш сравнение за ефекта, който се плучава върху децата, когато им кажеш, че са осиновени, с това да информираш възрастни хора, с какво се занимава собствената им дъщеря, е признак за липса на логична мисъл, не за обратното! Осиновяването е хуманен акт, за съобщаването на който право би следвало да имат само осиновителите или някой от биологичните им родители. Ако си мислиш, че има нормални родители, които биха били щастливи да се самозалъгват като деца за „добричкото“ им детенце, пред това да знаят истината, се лъжеш жестоко!

Тук защитавате нейната анонимност, а съм убеден, че масово всички протестирате и се палите я по площадите, я пред телевизорите как някой си държал кюлчета злато в спалнята си и 1 милион евра в нощното си шкавче; еди-кой си прокурор, чии интереси обслужвал и тн.... Какво ви интересува кой какво държи в спалнята си, има ли къща любовница дете на слънчево място, кой как използва знанията си и позицията, която заема и в интерес на кого? Това са си напълно лични неща и какво ви бъркат, не разбирам? Щом могат да го правят, според вашата логика им е позволено! Как смеете да си врете носа в живота на чужди за вас хора, да ги осъждате какво били имали, защо го имали и чии интереси защитавали? Това си е изцяло тяхна лична работа! С лицемерието и алчността си показвате, че не сте нищо повече от тези, които обвинявате!

Аз познавам Авторката и защото ми пука за нея и това как живее (поне досега), пиша всички тези неща. Тя не е чужд за мен човек. А ти миличка, където уж някой ти прецакал връзката с родителите, се замисли кой е виновен, кой е дал повод и дали ако наистина те беше грижа за тях, щеше да постъпиш по начин, който петни доброто им име? Но е по-лесно да се злобиш на този, който е казал истината и да оневиняваш себе си. Същата лъжкиня и лицемерка като Авторката! Колежките се подкрепят, нищо учудващо...

ПРОСТИТУТКАТА Е ОБЩЕСТВЕНО ОПАСНА ЛИЧНОСТ!

Макар да не заплашва пряко живота на никой, е потенциален носител на нелечими зарази. Тя не само заплашва брака като социална структура, но нейното поведение се явява контрапункт на нормалните човешки взаимоотношения мъж-жена! Тя се превръща до голяма степен в жена, неспособна да износи здрав плод и да даде добро възпитание на децата си.

ПРОСТИТУТКАТА РАЗЛАГА УСТОИТЕ НА СОЦИАЛНАТА ТЪКАН, СЪЩО КАКТО МУТРАТА!

ОБЩЕСТВО ОТ МУТРИ И ПРОСТИТУТКИ НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА!

Както казах това са НЕнормални прояви в поведението на хората.

Не казвам обаче, че в обществото леките жени и биячите са излишни! Но надали ще се намерят много от четящите да направят разграничение между проститутка и лека жена, мутра и бияч. Какво и друго може да се очаква от хора, които не са прочели и една сериозна книга през живота си, още повече да ги накараш да се замислят за нещо...!?

Няма по-големи мъже-мухльовци от тези, които ходят по проститутки, колкото и много пари да са приготвили! Проститутките са вредни за всички, дори и за себе си. За нас мъжете е по-добре да има по-леки жени, които ще ни пускат, в което няма нищо кой знае колко лошо. От гледна точка на мъжа дали ще ч*ка някоя просто ей така или ще я ч*ка и ще ѝ плаща, резултатът е един и същ. Обаче, когато си плаща, разлика има както при задоволяването, така и цялостно в отношението и възприятията и то предимно в негативен план. Да не говорим, че да предлагаш плътта си е робство! Това е една остаряла човешка „култура“.

ПРОСТИТУТКАТА НЕ ПРОИЗВЕЖДА НИЩО! КОЛКОТО И ДА Я Ч*КАШ, НИЩО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ!

Тя реално не произвежда добавена стойност и от тази гледна точка това не е професия, нито работа, следователно мястото ѝ НЕ е на пазара на труда!!! Купуването и предлагането на стоки и услуги няма как да включва и секса. КОЛКОТО И ДА Я Ч*КАШ МАЦКАТА, ТЯ ПАК ЩЕ СИ ОСТАНЕ СЪЩАТА, даже по-зле. А дали ти прави някаква услуга? Каква е тази услуга, за която се иска единствено да позволиш на някого да направи нещо с теб? Следователно ти си стока, значи робиня, сексуална робиня! И на това му викат хора с под две мозъчни клетки ЕЛИТНО! (Надявам се, че Ви е смешно! ;) )

И ето защо номер 26 такива като тебе и авторката въобще не ме интересуват, нито ти ме вълнуваш, още по-малко твоите деца! Ако ще и проститутки и наркоманчета да станат, твоя си работа! Само да не пречат на другите, нали така? ;)

Горкият Милен Цветков, не можа да избегне удара с наркоманчето!

Авторката вече съм я разкрил индиректно в коментарите си в нейната тема. Всичко необходимо съм написал и който иска може да я намери, и да ѝ се порадва.

Дали ще кажа на някого или ще си замълча, е изцяло моя работа! Както аз не ѝ се меся в работата и тя си проституира на воля, така и аз съм свободен да правя каквото си искам в моя живот! Нито съм отишъл да я спирам намясто, нито да я насилвам и пр. Това, което мога да направя е да подам сигнал в полицията в Мюнхен за признание за укриване на доходи, както и към данъчните служби, и агенцията ѝ. Всички до един ще ѝ се зарадват много! Пък ще ѝ се отрази добре върху егото и банковата сметка... Както и да кажа на всеки потенциален баламурник, че жената до него е проститутка. Тук вече съм сигурен, че всеки нормален би ми бил благодарен и би ме черпил за информацията! Просто свестен да иска да създава семейство с проститутка – what the f*ck!...?

Но съм убеден, че Елитната проститутка като им врътне някой високоинтелигентен разговор, ще ги захласне всичките до един и ще ги постави на колене с изплезени езичета, готова за поредната порция див оргазъм! Пак има полезен ход, да му се не види!

Много жалко за Авторката, че вижданията ни се разминават с една част от вас! Сори, всеки е с право на лично мнение! Никое от тези неща, които описах по-горе, не е незаконно!

Относно колко подъл съм бил, можех да сюрпризирам баща ѝ на връх юбилея му, така че да го помни до живот! Не че нямам за какво да си връщам на „мамина златна“!

Но имам по-добра идея за Марийка, ако не си вземе поука от коментарите ми! Мисля, че заслужава да си плаща по най-скъпата възможна тарифа...

А дотогава, ѝ оставям да си слуша една песничка:

https://www.youtube.com/watch?v=K3b8ZBcHBkw

Ех, колко хубав ден е днеска!
От Автора

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6c55f5f9a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   26, ами когато предаваш близките си, е редно да имаш едно на ум, че в някой момент може и да разберат, без значение дали от някой или самите те ще те видят или досетят.

Демек според теб няма проблем, че си ги предала, а че са разбрали, така ли?

Все едно аз да убия човек и да не виждам проблем в това, но после да се сърдя, че някой ме предал на полицията и си врял носа и заради него съм си развалил отношенията с полицията.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3bfb81b131
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Разбрахте ли сега от последния коментар какъв му е проблема и защо пяна му излиза от устата?! Защото трябва да си плаща, и защото те изкарват сто пъти повече пари от него. Проблемите на типичния редовен клиент.


От яд, че е прецакан неможко, тръгнал чак родителите на компаньонките да издирва. Мили боже.... Това избива рибата на всички отмъщения на мъжките безсилни комплексари. Ето, и теб в нещо те бива. Хахахахха


А това как проститутките били опасни, защото разнасяли болести... Хахахах Пък вие клиентите хич не ги разнасяте. Хахсхахахага Ама така си знаят клиентите- от девет кладенеца вода, за да си оправдаят нищожността, безсилието и яда. Нищо че излиянията им нямат връзка с реалноста. Клиент му кажи и не го обиждай повече. Отдавна са доказали, че акъл и здрава психика липсват при тях.

End of story, тайната на съвестния гражданин /безочливия, социопатен, прецакан клент/ изтече.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3bfb81b131
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Между другото клиентче, забравих да те осветля и относно законите. Писал си доста незаконни нещица. ;) Не се самозалъгвай,това не минава в съда. ;) Та... За проституирането имаме един единствен завоалиран член. А проституцията в много страни е дори законна. Тоест не е чак толкова незаконна и не би пострадала кой знае колко, ако изобщо успеят да й пляснат и една глоба. ;) Ама ти клиентче, търгуващо с човешка плът, клеветящо, опетняващо не само едната Мими, заканващо се така психопатски, очакващо баща й да пострада на рожденния си ден от плюенето ти.... Жална ти майка. ;) Нито затвора ще отървеш, нито яката глоба. ;) Все го забравяте това вие клиентите- че вие сте най-големите, социопатни и опасни престъпни личности. ;)

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e92cc332c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Авторе, звучиш като съвестен човек с будно съзнание, но... когато една жена е решила, че ще тръгне по този път, нищо или почти нищо не може да я спре. Решението си е нейно. Нямаш си и на представа колко съм съгласна с написаното от теб и с коментарите ти към темата "Елитна проститутка", но така стоят нещата - хората правят личен избор по какъв път да тръгнат. А че проститутките развалят семейства, е така, но ако не са те, един мъж, решен да изневери, ще си намери други жени. Така, че изборът е и в самите мъже.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5c5d2d9cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

33.   От Автора лъха злоба. Ти не падаш по ниско и въпросната Мария, говориш за ценности, а ти самия нямаш такива. Или смяташ изнудватето за добродетел, или пък обидите ти спрямо нас читателите и девойката? Ти ли си еталон за подражание? Тези, които се правят на най-праведни и все се бъркат където не трябва са имено най-големите измекяри и все някай за нещо им е виновен. Авторе, не ви знаем историята, но услуга можеш само да си направиш, да гледаш своя живот напред. Не се бъркай там където не трябва!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4afa5e5f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Авторе, ти си някакъв Батман или Супермен, който се бори за чистотата на нравите? Или просто имаш нещо лично против Мария? Темата и на мен ми се вижда доста безсмислена - ако смяташ да я разкриваш пред близките й, направи го, обаче да пишеш тук не виждам с какво помага. Ние нито сме я виждали, нито чували, нито ни вълнува историята й.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3706afe225
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   "Дали ще кажа на някого или ще си замълча, е изцяло моя работа". Ами като е твоя работа, за какво ги редиш тия фермани тука? И за какво ни питаш - "Ако Вие разберете за ваша много близка роднина, позната, бивше гадже, съученичка, че проституира, без да е насилвана и без да има каквито и да е материални затруднения или тежести от страна на семейството си, бихте ли информирали родителите ѝ?"
Прави каквото щеш, защо пълниш сайта с нравоученията си? Гледай си там живота и не се занимавай с другите. Явно нямаш с какво да го запълниш - семейство, деца, интереси, та си се хванал за чуждия живот. Нещастник си и ти личи - щастливите хора не гледат в чуждата паница и не се чудят какво мръсно да направят на някого.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c3e7d55914
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Ти си едно злобно същество без свой живот.
Лепнал си се за въпросната Мария, защото само злобата осмисля съществуването ти. Жалък си в опитите си да я очерниш като дявол.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker