Прозиращото бельо на приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Прозиращото бельо на приятелката ми
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 9098 пъти
На 22год съм и много ми харесва когато приятелката ми се облича предизвикателно, от няколко месеца сме заедно и ми прави впечатление че почти винаги се облича с прозиращи дрехи особенно сега лятото, личи си с какъв сутиен е с какво бельо, просто винаги комбинира дрехите така за да си личи например ако е с бял потник или тениска е с черен или някакъв цветен сутиен, има един бял летен панталон и винаги го носи с черни прашки. Веднъж докато ми миеше колата я намокрих, пак беше с един бял клин и когато се намокри много и прозираше, личеше си че е с едни черни прашки и това страшно ме възбужда. Мисля си че на другите хора около нас им прави впечатление и незнам дали все пак е нормално и приемливо да се облича така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 91a650c43e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Най-вероятно носиш много големи рога с такава ..

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 58b95ffd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Със сигурност прави впечатление. А жените просто обичат лятото да се носят леко облечени. Днес в кафето гледах едно сервитьорче с една бяла впита рокличка, под която и се очертаваха прашките. Беше приятна гледка, особено като се навеждаше. С удоволствие бих я схрускал.
Зимата излизах с едно леко пълно момиче и тя обичаше като сме вкъщи с прашките и прозрачните чорапи

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 05decd3f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Според мен приятелката ти е секси момиче, което иска да бъде забелязвано. Аз като жена също обичам да се показвам. Малко си е ексхибионизъм нашето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0157c36cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Приятел, моята жена не носи никакво бельо.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b6dc94f217
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Голям % от жените искат да се показват, в това съм сигурен.
Имам магазин за дрехи и понякога сменям момичето което работи и съм се натъквал на какво ли не.
Веднъж дойде една мадама и след като примери няколко панталона се спря на единия, доста и прозираше може би защото беше малко над нормата и панталона и се опъваше по тялото но си го хареса, даже ме попита да си кажа мнението как и стои. Аз и казах че и стои перфектно но да го носи със подобен цвят прашки защото си личеше че е с черни, след което тя влезе в пробната и след малко излезна със същия панталон, огледа се в огледалото и каза че така май е по добре, а тя просто си беше махнала прашките.
Повярвайте ми останах без думи, ръбъ на панталона и беше влязъл дълбоко в срамните и устни и ако се вгледа човек би видял че не носи нищо под панталона.
Помоли ме само да и махна етикета и излезна с панталона.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2767c8c97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз гледам да не ми прозира, не е редно да продават прозрачни дрехи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3b1cbccd38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да прозира нали затова е млада и секси, ти вместо да й се радваш и да се перчиш с нея си седнал да пишеш по форумите. По-хубаво ли ще ти е с някоя непривлекателна жена да си?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: be1ea4ad3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Имах едно сладко гадже, което го карах да облича стегнати дрехи без бельо. Зърната и щръкваха, дупето фърчеше и цепката се очертаваше ясно. Кефеше ме да гледам реакциите на околните. Странно, че жените повече се заглеждаха. Това много ме възбуждаше и после следваше яко чукане. Тя и затова се нави да го прави.

 
  ...
преди: 2 години, 7 часа
hash: 4684104478
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ще кажа мъжкото си мнение,та то е че за мен това е напълно нормално и приемливо,не понасям когато виждам по улиците жени които все едно са облечени с някакъв вид чувал,лично за мен ми е секси.С жена ми сме заедно от повече от 10год. и държа винаги да се облича по подобен начин,особенно когато си е в къщи на 90% се облича с клинчета и на повечето и си личи че е с прашки,повечето са такива че когато се наведе за нещо и и се виждат прашките.Веднъж бяхме заедно да си купува някоя друга дрешка,харесах и един бял панталон който прозираше доста,както обикновенно беше с прашки при това черни,като го облече си личаха,тъй като е леко пухкава и се беше опънал супер по нея и си личеше всеки милиметър от сливата и,така и беше влязъл ръбъ на панталона

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: cd986e7079
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Приятелката ми има един бял панталон който прозира яко, нагоре по задника и е прилепнал и си личи с какво бельо е а надолу и е широк, стой и много яко

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: b803b48c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   И аз карам жена ми да ходи без бельо, или само с микро прашки, нез сутиен е винаги, и зърната много и прозират, и я заглеждат.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: b2f6a867e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Като се сетя какво сме правили... Имах приятелка, доста затворена бих казал. За всяко нещо трябваше да я убеждавам, че ще ми е приятно и на мен и на нея. Една вечер след дискотека се натискахме в парка, свалих и бикините и си ги прибрах в джоба.. Не искаше да върви така. Полата и прозирала-тънка и бяла.. Тръгнахме и то през центъра. Плътно застанала до мен. Аз само "ооо оня как те гледа и оная също. "Не стигнахме далеч. Влязохме в един вход и правихме страхотен секс. И двамата бяхме много възбудени. По късно с жена ми си споделяхме различни случки. Разказах и за тая. Тя каза оо наистина е било супер, може и аз да опитам.. Може, но не посмя. Винаги момента беше неподходящ, докато един ден спечелих някакъв бас с нея и казах. Без бикини и с късата плажна рокля.. Усмихна се, но пак нищо.. Тръгнахме за плажа, но трябваше да купим вода и сладки. Спрях пред лидл целунах я и свалих бикините в колата. Тя се усмихна и каза добре ти отиди, аз ще те чакам без тях.. ООО не отиваме заедно.. Нямаше как слезе. Наистина си личеше, че няма нищо отдолу.. Казах и сега ще се наведеш да вземеш нещо от долния рафт пред някого.. и се дръпнах настрани. Някакъв минаваше покрай нея. Звъннах и по телефона и казах"лекичко се наведи вземи кутията от долния рафт долу без да се обръщаш.. Наведе се роклята и се надигна доста, оня погледна и се загледа. Взе я и дойде при мен. Качихме се в колата. Отдолу беше цялата мокра проверих. Казах хайде вкъщи.. Още в коридора се награбихме.. После и на плаж ходихме и вечерта пак под влияние на случката правихме страхотен секс.. Само като се сетя...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 53b927b7c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Така ви завиждам, че пчртньорките ви се обличат така. Аз в тоя живот нямах такъв каъсмет. Всичките ми приятелки и в последствие съпругата ми бяха със страхотни тела, но все се обличаха като някакви смотанячки. Коло съм ги молел да си сложат поне една къса пола или тесен клин. Е няма братче. Как ги намирам все такива и аз не зная. Страх ги е да ги не помислят за курви, щели да ги зяпат и подобни глупости. Винаги съм си мечтал да се разходя с едно гадже с някаква вееща се поличка, където почти и се вижда задника. За съжаление е вече твърде късно, защото ударих петдесетака и дори да платя на някоя млада и красива проститутка да го направим, гледката няма да е лицепритна. Ще си остана само с фантазията и с лошия късмет.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 2f47801ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Добре де, как си обяснявате - сами разказвате, че след подобни случки (без бикини и след мъжки погледи) жените Полудяват от Възбуда?

На какво се дължи? Че са харесвани от други мъже (то, силно казано харесвани, по-скоро си е жива похот) или...? Просто едни мръсници, да?

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 3077afc1e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Бели дрехи се носят с бежово бельо, тоест с телесен цвят максимално близък до тена.
Бельото не си личи, все едно жената е гола под него, но не изглежда гротескно просташко като с контрастно бельо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker