Отблъсквам жените мислят ме за гей - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Отблъсквам жените мислят ме за гей
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1646 пъти
Аз съм над 30 години и на младини мислех, че съм мъж, но се оказа, че не съм или поне съдейки по поведението на жените излиза, че съм гей. От 10 гиднини не мога да си намеря приятелка и чукам гумена вагина понеже няма коя да ми се върже, а чикии не ми се бият щото не ми е хубаво. Но най странното е, че когато си платя на компаньонка ми се случват често засечки и понякога е като умрял. Плащам си за компаньонки защото просто няма коя да се навие да преспи с мен, а уж съм още млад.. Та както казах жените вече ме мислят за гей, поведението ли ми е такова те само това ли гледат не знам, но факт е, че от 10 години нямам приятелка, а чикии не ми се правят и прибягвам до гумата. Не знам проблема може и да е в мен да се държа като хлапак или нещо такова, но не стига че това ами и когато си платя за жена ония малкия ми прави номера, а когато съм сам мога да го вдигна когато поискам. Та това исках да споделя от мъж вече се чувствам от другата страна сега само остана и да се проеба с мъже и ще съм си пълен гей :D но тъпото е, че не ми се ебе с мъже, а с жени. Остава само варианта с гумата защото жена не виждам да ме погледне докато съм жив, някаква гейска енергия явно струи от мен вече не знам какво да си мисля. И моля не ми казвайте да мина напълно на другия бряг защото, ако миах желание на тези години вече да съм го направил.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 081960e7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Продължавай активно да търсиш жената за теб. Нека всеки провал да те мотивира още повече за постигането на успех.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 822d1c124d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Не звучиш като лош, или злобен човек и това прави добро впечатление. :)

Добронамерено те съветвам, ако не обръщаш внимание на външния си вид, да го направиш-спешно! Нали знаеш, външността е един добър повод да видиш дали отвътре човекът е също толкова красив.

Направи си хубава прическа, пусни си къса брада, ако имаш (много е секси), или я подстрижи, ако е много дълга (сори). Същото се отнася за косата - дълга коса не отива на мъжете. Погрижи се за тялото си. Посмъкни тегло, ако имаш нужда или качи. Ако имаш голямо окосмяване по тялото, също не е ок. Къпи се поне една идея по-често, вземи си дезодорант (задължително) и хубав парфюм. Купи си стилни дрехи (стилното невинаги е скъпо), обувки. Ако имаш много татуировки и/или пиърсинги - лошо... Говори поне една идея по-културно. Много мъже правят грешката да бълват псувни, обиди, простотии по всички и всичко, без значение от компанията и обстановката. Носи си винаги лукчета, дъвки, за да си освежаваш дъха. Бъди интересен събеседник - чети повече. Хубаво е, когато има какво да си говорим с мъжете. И не лъжи. Един път лъжа - край!

Съжалявам, ако съм те засегнала някъде с нещо, просто споделих това, което много жени трудно биха казали на живо, а тези подробности са наистина много важни. Не претендирам, че това е универсална формула за сърцата на всички жени, но доста гледат именно тези неща, както и аз. Още веднъж се извинявам, в случай че съм те обидила. Успех!

Ж, 23

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 07f1fb62f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Има нещо, което не споделяш. Ако си занемарен, не поддържаш добра форма, хигиена и т. н., вероятно просто отблъскваш жените. Не е необходимо да си възприет като гей, за да не си хванеш приятелка. Казвали ли са ти конкретно тази причина?
Казваш, че може би се държиш хлапашки. Това не те прави да изглеждаш като гей. Обърни внимание на външността си, на поведението си и как се отнасяш с жени, към които проявяваш интерес.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f94f1dca3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   E как ше си намериш гадже. Само виж какви изисквания има госпожицата номер 2 , а е едва на 23. Представи си какви изисквания имат, като качат още в годините.
Да имаш брада, ама да е къса брат, да нямаш татуировки, иначе над 50% от тъпите путки си направили ръкави, ама видиш ли да нямаш татуировки. Да се обличаш стилно.
Значи и като ходиш в парка, да знаеш, че треа да си изтупан като за сватба. Дълга коса не отивало на мъже. Още не знам си какво и накрая се ебат пак с най-големите прошляци, дебелаци, простаци и необразовани тъпанари с татуси по тялото, ама тя тръгнала да дава акъл.
Една жена, като ти каже нещо значи е точно обратното.
И ако слушаш жена как да си хванеш гадже, то никога няма да стане. Особено 23 годишни неориентирани дето правят точно обратното на това, ковто говорят.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 854507aa4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От автора: до н3. Да, не казвам.. че съм с почти перфектно тяло защото явно няма значение. На улицата се радвам на женско внимание, но само толкова, гледаме се като телета и до там. Мисля, че в лице изглеждам малко като лош герой от филм не знам това дали не отблъсква.. До н2. Да като се замисля не гледам какви дрехи нося и не си купувам качествени парфюми даже никакви. А и не намирам общ език с една жена голямо дърво съм. До н1. не се отказвам, но съм си отчаян забравил съм какво е да си в сериозна връзка и това ме мъчи.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c3c629ffb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, ако беше гей да си намерил 100 пъти жена, те с подобни нежнички си гукат. Да, 4 е най-смислен и описва тъпата реалност. Това с космите ме уби направо. Сигурно е ок, че си гладко бръснат навсякъде. Наистина е яко неориентирана тая на 23, хаха. Косми по ръцете и краката са признак на тестостерон и расова мъжественост. Жените харесват мъжкари, не мухляри, но го обясни на дечицата мислещи се за жени. Имат супер изискванията, а се тъпанчат с кривняри. Почти всички са така. Рядко виждам нормален мъж до жена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ecb5468418
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Номер 4, не съм 2, но очевидно си обиден си на жените, че не харесват и бълваш помия на килограм. Това, което е написала 2 си е съвсем в реда на нещата. Даже е само минимумът. Ако за теб да се къпеш, да миришеш хубаво и да приличаш на човек са големи изисквания, значи си много зле и външно, и вътрешно. Това обяснява злобата ти. Лошо е да си сам, а? Послушай съветите ѝ, очовечи се, излекувай душевната помия и може да ти потръгне. Успех!

ж/21

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7e09a748b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мъж съм и се съгласявам с номер 2. Аз също бях самотен преди години заради лош външен вид, но се промених изцяло и сега без женско внимание не оставам. Също и се научих да поддържам разговор, без типичните баналности. Евала номер 2. Повече момичета да имаше като теб.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ded49954f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7, по негативните оценки те усетих, че ще си смислен коментар. Прочетох мнението и се уверих, браво. Повече мислещи с главата си. Всички виждаме, че се размотават с нежни примадони.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker