Думата "чукам" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Думата "чукам"
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 6394 пъти
Защо употребявате толкова грозни изрази когато правите любов,която преминава в страстен секс. Не е ли малко унизително да"изчуквате" като ковачи и "лижете" като котки,"свирите" като гайдари? Липсват ви нормални думи или сте приели за даденост да наричате красивите неща с грозни имена? Повдига ми се,когато някой говори за удоволствието което създава или му създават с толкова грозни изрази.Хайде да ви чуя по темата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 12f26a3e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Масовия балканец е прост, ти какво искаш? Те и затова обичат Турция, Испания и други цигански държави, защото хората там са също толкова прости.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0a137563b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото не сме старци. ;) Ние се ЧУКАМЕ, яко. ;)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5968aa6ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

3.   Аз нещо не си представям как обичаш един човек и казваш, че го "чукаш". То днешното обичане реално е едно чукане. Съмнявам се да имат представа от реална обич такива хора.

Разбирам да кажеш, че чукаш проститутка или случайно забърсана уличница, ама за жена си...

Дори и самите жени казват, че ги "чукат". Те към самите себе си дори нямат уважение. Едно време беше унизително за жена да я "чукат", а сега даже се радват, че са парцали.

Даже някои си чукали и други мъже/жени, ама си обичали своите и едното не пречело на другото. Защото чукането си било чукане, обичта - обич.

Има и една тук, която възхвалява суинга. Иначе много се обичали с мъжа си, ама ей така си се чукат и с други.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b10f637489
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

4.   Приемам, че си авторка, приемам, че си малка!

Тези, горните коментари обаче не са написани от баш малки....

Промяната в сексуалния живот на хората се съпътства и в промяна отношението на хората към любовта, а оттам и на езика, който употребяват!
Това е логично, предвид поведенито на мъжете и жените в близките 80-100 години (примерно).

В наше време да намериш двойка, която се обича, дават от любовта си по правилен начин и партньорите са верни един на друг е голяма рядкост!

Жените са се превърнали отдавна в к*чки!

Не случайно една от най-предпочитаните, да не кажа най-желаната поза в наше време е кучешката! Тя се използва, за да покаже, че мъжът доминира жената. Не само това, но и при нея няма зрителен контакт между мъжа и жената! Жената е на четири крака, гледаща в обратна посока, същата, в която мъжът гледа, точно както майката наказва детето, сочейки му къде е сбъркало. Мъжът ч*ка, доминира, наказва като пошляпва дамата и така я "превъзпитава". Жената също изпитва огромно желание да е доминирана и да бъде наказана. Позите си имат тълкувание и собствена логика!

Какво друго да иска да направи мъж на жена, която преди него е била с N на брой мъже, изневерявала е, вятърничава е и не слуша мъжа си!?
Логично горното! Превъзпитание....

Думата "чукам" тук е намясто!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cdcdaeb641
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   3, защо не пишеш за мъжете уличници, дето си ги вадят на всичко, което ги погледне? М? Не ти ли изнася?! Иначе напълно съм съгласна с теб, но този пропуск е непростим.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5968aa6ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   5, ето казвам го и не съм го отричал. Къде видя да пиша само за жени? И мъжете, и жените са един дол дренки. Мъжете, чукащи уличници, са си уличници.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 46f1786a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Въпрос на лични възприятия и индивидуални усещания, авторе. Няма нужда от гневни изблици и излияния по адрес на хората, които възприемат секса и взаимоотношенията си различно от теб, щом участниците в него са доволни и съгласни да споделят живота си по този начин, описвайки го с въпросните думи и изрази.

С мъжа до мен сме заедно близо десет години. Когато сме заедно в интимен план, наричаме го "правене на любов". Въпреки това понякога ми се е случвало да си поръчам "чукане", не "любене", защото в онзи конкретен момент съм го искала диво, огнено, свирепо, не бавно, нежно и романтично. Не виждам никакви проблеми тук, нито място за драма.

Живей си живота, прави любов с жената, която обичаш, и бъди щастлив. Когато го постигнеш, гарантирам ти, няма да имаш желание да четеш морал на останалите хора.

Жена, 25

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0bd50b2366
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Номер 1 изкефих са.... И не само там и в Гърция годят при гРЪковете смотани, щото са цървули....

Изразяат се така, защото са простаци и дебили, ти какво очакваш от ганьовци, слушащи чалга музика за примати...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6bef5fb0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изпаднах във възторг, номер 8 - какъв изящен стил, какъв невероятен изказ, каква феноменална образованост и изтънченост!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b3dfea2b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Сигурно има разлика, но общо взето са едни и същи нещата. Пък американските филми играят роля. Не знам дали се обичат, може и само секс да е, но ако и секса го няма в двойката, куца работата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0133b4a45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Еба е универсалния глагол в бълг. език, а секс е чуждица и е модерен термин.
Използват се в нашия езшк още, вкл. и на диалектни ниво: любя, сношавам, онождам, клецам (за животни бозайници), пърцам (за пернати животни).

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9866e64ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Номер 3, много точно казано. Номер 4, не съм малка, този въпрос винаги ми е интересувал, защо хората се израяват по подобен начин. Не поучавам никого, всеки носи глава на раменете си и си решава. Обаче номер 4, наскоро осъзнах точно това което пишеш за въпросната поза, и се отвратих, затова поставих и темата. Въпросът е ти практикуваш ли позата и как стигна до този извод. Тук здраво се засяга темата за Контрол във всички направления

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cd75a5fa3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Е чукам навлезе от американските екшъни.
Там героите чукат след тежък ден и безброй битки.
Да ти го начукам
Да го духаш
Копеле
Задник
Мамка ти
Мамка му
Целуни ми задника
И т.н.
Ние попихме най-модерното от западния свят.
Сега вече масово си снимат половите органи по сайтове
Харесват си чуковете и наковалните и се чукат.
Това е.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2885f3a647
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   О, аз пък не понасям думата БАЧКАМ, и не разбирам защо я използват вместо хубавата дума работя...ама това е...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1c21ea1cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   "работя" е скучно. Бачкам е по-разчупено. Пък и в България думата "бачкам" описва по-точно процеса - демек бачкаш за нищо, за без пари, да се намираш на работа просто, айляк да не стоиш, хамалската без мисъл и без ефективност, но пък за сметка на това, колкото да не умреш от глад. Работи се в Германия, в България се бачка.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3ea210702d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Авторке, чукам е най точното определение за секс, защото има чукане в истинският смисъл на думата. Ако си правила секс с мъж, когато се ешавате, тестисите му не чукат ли по тебе, или ги опъва с бандажи? Затова правилната дума е чукам, защото най точно показва действието. Дайте пример за по точна дума.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c6d7417616
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Мъж съм , скромен съм ,но не и беден ,кавалер съм ,не избивам комплекси.Обичам секса ,но и на мен не ми се нрави думата ''чукам'' особенно когато я повтарят по филмите .Точно от там според мен се наложи тази дума.
А иначе не виждам нищо лошо в кучешката поза ,една от любимите ми е както и взаимната френска любов.

ПП.Живота ме е срещал със всякакви хора ,включително и жени моралистки.Същите тези се възмущаваха ,когато видят младежи да се мляскат по пейките ,от там предполагам ,че и секса си го представят само мисионерската и на тъмно и то с принца на белия кон,мистър перфектен.Да обаче мистър перфектен който е в техните представи не съществува.И така откараха до по тридесет и няколко години неомъжени ,дет викат старите хора станаха стари моми.А кой нормален мъж ще вземе ''стара мома'' на фона на 25 годишните и то при положение ,че куцат в секса и не пускат мъжа да пие 2 бири с приятели в КВАРТАЛА.Трябвало да седи горе при нея .Сакън да не слезе пред блока.
Та така.. Според мен от филмите се наложи тази дума ЧУКАМ ЧУКАМ ,накрая всички почнаха да я употребяват .От английски я превеждат от FUCK

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8ecbb80d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Турция ли? хахахахахаха всичко взимате от турците бе за какво се мислиш ти крадете думите от турците ядене пиене мебел туй онуй всичко от тях накрач цигани ха простак

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cd75a5fa3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Към 16 баш тъй си е!
Те повечето бачкатори са супер айлякчии.
Дето се вика да се намирам там да има да капе от някъде.
Работи се по работилниците.
В оцелелите бивши предприятията, които са в клинична смърт се бачка.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b10f637489
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Така, 13, явно имаш повече акъл от средностатистическата пред- или подбалканска мома, няма значение...

Разбира се, че практикувам позата, но не точно сега...
Това е дълбоко личен въпрос. Но мен ме притеснява твоето "отвращение"!
Когато изградиш по-дълбока връзка с партньора си, каквито и пози, и номерца да си правите, те не биха те наранявали емоционално!

Да кажеш в леглото на жената, че е к*чка или к*рва, докато я опъваш на задна, е върховно, особено когато прибавиш пошляпвания по дупето ѝ и опъване на косата ѝ назад...

Разбирам от кой тип жени си! Но се съмнявам партньорът ти да прави подобно разграничение! Има начин да ти се покаже как да се държиш в леглото, така че не само мъжът да изпита удоволствие от акта, но и ти да се почувстваш задоволена!

Всеки израства в даден момент от живота си и започва да гледа по един или друг начин на нещата, които е правил досега. Това не означава, че сегашното заключение е най-върховното от всички възможни или краят на твоето сексуално развитие. С един мъж може да изпиташ определени неща, но едва ли всичко поне на този етап!

Това, че си осъзнала разликата в предначертанието на мъжете и жените като сексуални създания, дори и в този единичен случай - кучешката поза, следва само да те подтикне към по-нататъчно разгръщане на твоята женственост по начин, който да ти помогне за сливане с половинката ти!

В секса няма губещи, когато е правен по любов! Няма губещи! Но печелившите са двама!
Кажи ми друга ИГРА в живота, в която двама души представляващи противоположности (враждуващи страни и пр.) да излизат печеливши от нея!?

Мъжът по природа е доминанта в секса!

Ако не се съобразяваш с това, сексът, а и любовта няма да ти се получават!

Ще ти разкажа една история:

Първият човек е бил Адам.
Той обитавал Земята в период, когато тя била изключетелно плодородна и благоприятна за човешки живот - т.н. "рай на земята".
Това, което се скрива от историята е, че той не бил сам! Имало е ПЪРВА ЖЕНА (в днешно време "първа дама"), която се казва ЛИЛИТ!

Когато за първи път мъжът искал да си "легне" със своята невеста, тя се озовала по гръб, а той бил понечил да легне отгоре ѝ - т.н. "мисионерска поза"! Лилит се ужасила! Тя била толкова бясна на Бог, че е създал мъжа и жената по този начин - начин при който нямало физическо равенство/равнопоставеност! По природа на нея ѝ било отредено "нисшето" място, т.е. да бъде ПОД мъжа!

Както сама можеш да се досетиш, Лилит не могла да се примири и секс НЕ е имало (или почти)!!! В яростта си тя се отказала от Адам (истинския си мъж) и отишла при САТАНА - този, който воюва срещу БОГА! Тя му пристанала и станала негова невяста!

Адам останал сам и тъй като вече ЖЕНАТА КАТО ТВОРЕНИЕ е била създадена, за него нямало друга!
Оттам идва и създаването на Ева от реброто на Адам! Т.е. сродна на него, от самия него, по подобие на първата жена!

От Лилит всички жени са взели нещо! А именно, непримиримостта и непокорството, които могат да прераснат в еманципация и крайно отричане на мъжкия принцип. Непрестанната неудовлетвореност и чувството за дълбока празнота и липса в душите Ви, която силно вярвате, че трябва да бъде запълнена от мъжа Ви и от неговата загриженост към вас, която да манифестира със сила и мъжественост! Но уви, почти никога това не се случва… Изневярата на истинския Ви мъж с този – ЛОШИЯТ, който Ви кара да потръпвате, колкото и грешно решение да знаете, че взимате! Че за това цели книги и пиеси са се писали като “Укротяване на опърничавата” от Уилям Шекспир! Тези женски прояви са дълбоко вградени архетипи във вашите души. А мъжът и до ден днешен се си търси СВОЯТА ВЯРНА ПОЛОВИНКА и все не му се получава да я открие (или почти)!...

Вероятно си се сетила, че първата сексуална поза, това е МИСИОНЕРСКАТА! Тя се оказва и единствената истински правилна, което е трудно за обяснение! Единствената правилна поза за зачеване и любене е традиционната мисионерска поза без никакви изкривявания (предполагам и ездачката)… Всички други пози са второстепенни (дошли са от после при падането на човека от рая), дори има и такива, които са чисто САТАНИСТИЧЕСКИ!

Оттук идват и вече наложилите се думи, похвати и поведения в секса. Те се коренят в черните практики на западните тайни общества. В традиционните християнски общности, най-вече славяните, тези неща от край време са табу, те дори не са били известни по нашите земи.

Има дълбоки знания за това при какви условия и пози, и мантри, и пр. може да се въплъти определена душа в тялото.

Мисионерската поза е подходяща за зачеване на мъжка рожба. Мъжът е отгоре, той доминира. Чрез него и мъжкият принцип духът слиза отгоре (небето), за да се въплоти, вмъквайки се от мъжа, през фалоса в утробата на жената под отривистите напори на мъжкото достойнство, което със силата и бързината си начуква/изгражда плода в жената!

Ездачката е добра за женска рожба. Жената е активната, тя изсмуква соковете на мъжа, които са като изригващ гейзер от земята. Оргазмът е коренно различаващ се от горния! Духът тук се вмъква пак от мъжа, но логиката е, че идва от Земята, минава през мъжа и фалоса, и отново достига матката (утробата)! Жената се “ебе” и като носител на женския принцип само тя “знае” как се създава женска рожба! Оттам идва и фразата – “не се ебавай с мене”, т.е. „не ме лашкай“, не се подигравай. Тези думи имат по-дълбоко вътрешно (сюблимно) значение и е грешно да ги възприемаш само като вулгаризми.

Мъжкият принцип слиза отгоре, от небето и е огнен по природа като гръмотевица. Затова винаги в мъжа съществува тази пламенност, която много често, особено в младостта, е неконтролируема и избива в гняв и физическо насилие, което е характерно за всички мъже, но в различна степен! Ето защо жените са толкова необходими за мъжете, за да ги омекотяват със своята женственост и по този начин да ги превъзпитават! Иначе, без вас просто бихме се избили…

Женският принцип е свързан със Земята. Той се поражда отдолу и е подобен на водата и нейната подвижност! Едно време особено в Индия се е ценяло изключително много жените, които могат да танцуват, т.е. да могат да правят извивки като змия (а защо не и свирки…)! Лошото за водата е, че може да се застои в равни места и да се образува блато и тиня. Затова на помощ идват мъжете и тяхната разрушителна сила…

Съветвам те, когато зачеваш да е планирано и да е в мисионерска поза/ездачка, без вдигнати крака у въздуха и прочее. Винаги да имаш пряк контакт с очите на любимия! В никакъв случай при дъждовно и гръмотевично време – тогава се раждат изроди! Всичко има значение и ако хората бяха по-отговорни за себе си и поколенията, много човешки съдби биха били по-добри и щастливи!

Сега си дай сметка, КОЯ в теб е Лилит и КОЯ Ева? Кое е блудницата и коя вярната, добродетелна и кротка жена? Много жени са избрали пътя на Лилит и много малко тези, които успяват да ходят по стъпките на Ева. Учудващо, но Ева също е била поставена на изпит и е сбъркала! Това е толкова свойствено за вас жените, че от хилядолетия на сам традицията на всички племена, етноси и народи е, че мъжът покровителства жената, защото бивайки оставена на свобода да взима сама решения в живота, обикновено резултатите са плачевни – всички го виждаме!

Едни от най-елитарните общества в света, а и най-богатите, спазват традиции, които са от времена далеч преди библейските. Иисус е дошъл да напомни за тях, да изкупи греха на човечеството и да посочи новия път! Няма как да си добре в живота, а и щастлива, когато бъркаш!

Колко много е изпуснала Лилит, като не се е смирила и не е видяла истинското величие и блага, които Бог е отредил за нея! Същото важи и за вас жените. То е заложено във всички Ви!

Пожелавам ти да усетиш истинската свързаност с партньора си, онова сливане с отсрещната душа, която ти дава щастие и заряд в живота. Никой не е казал, че е лесно, но ще ти се случи само с правилния за теб човек, а такъв винаги има!

От 4

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 65ff4c56bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   А ти какво правиш - вкарваш ли го или го поставяш внимателно и после правиш движения. А може би фрикции е по-цивилизовано и научно. Как сте, момчета. Снощи имах полов контакт с 2 еякулации. Това добре ли е?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7a595ba6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Предпочитам го пред "любене" - мирише на нафталин и е ужасно.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 544bb1c756
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Според мен, когато нямат чувства хората се чукат. А когато имат чувства и се обичат го наричат " любов, любене" . Много зависи какво чувстват хората. За мен думата " чукат" ми показва,че тези хора го правят за удоволствие, за бройка.

Жена 21

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9a1c763121
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   До 4/21

Върви на психолог, преди да е станало време за психиатър.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6f48c084a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Семантично правилно на български е "ебане", когато се касае за самото действие. Любенено обхваща много по-широк спектър и включва ухажване, въжделение, очакване. В думите няма нищо мръсно, докато ние сами не им придадем такова значение. Така, ако за теб "чукам" звучи вулгарно и безчувствено, за други може да е диво и страстно.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 378ddecfe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Всъщност ако можеха да си го представят така, както си го представям аз, мъжете веднагически щяха да забранят този глагол.

Чукането се върши с чук, нали? Тук обаче няма да се интересуваме от начина ни на боравене с чук, а от устройството му. Главата на чукът има две страни - една тъпа и една остра. Сега си представете мъжа - острата страна категорично ще е от кръста надолу, защото половият орган някакси не пасва на определението за тъп предмет макар да не можем да режем хартия с него. И кое остава да е тъпото? Другият край на индивида, т.е. главата му.

Какво излиза? Тъп индивид с остър инструмент чука жените. Тук някой ще каже, че пренебрегваме начина на работа на чука и няма как това да е вярно. Добре, чукът обикновено се ползва като по-широката част удря нужния предмет! Да приемем, че инструментът ви е тази част. Тогава главата ви ще е по-малката, стеснена част. Следователно онази ви работа е по-голяма от черепа ви и съответно мозъка ви като част от същия /елемент от съдържанието му/. Така по-добре ли ви звучи?

И в двата случая се надявам да продължите да "чукате"! Аз ще върша действие, което няма да наричам по този начин, защото не се чувствам тъп.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9866e64ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Номер 4 и 21, аз съм номер13 и аз поставих темата. Бих си говорила с теб доста. Виж колко невинен въпрос поставя други големи за ОСЪЗНАТОСТА, контрола, доверието, личната отговорност. Много хора и от двата пола са по течението днес, и ако случайно им свтене лампата къде са, кои се, към какво се стремят в отношенията ще се уплашат, защото ще разберат, че са сами, след това отново ще поискат да скочат в гьола обратно. Самият въпрос в темата, предполага доверие между партньорите, обаче в един миг всички сме усещали кой в коя поза доминира или е доминантен

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ae29bbc95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Както щете го наричайте (най-правилния български глагол е ебане, както казва 26), действието си е едно от незапомнени времена и всички го знаем и го правим. Нито е красиво, нито е грозно- просто е естествено. Красиво, грозно са определения, измислени от хората, за природата такива неща няма, има целесъобразно.Това, че на някоя по-превзета "романтична" душица и се струва грубо и неизискано или на някой митовете и легендите му говорят друго, си е техен проблем.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9866e64ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   номер 4 и 21 сигурно нямаш деца? Има много резон в думите ти,може да се добави,че точно в любовната игра, битки не би трябвало да има .Човек остава с друг истински,точно когато двамата спрат да воюуват,а започнат да гледат заедно в една посока. Какво да кажем и за мъжете, които тръгват по кривия път ,въпреки че полвинката до тях е наред?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9866e64ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Адмираций номер18

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5968aa6ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   33, може ли да ми препоръчаш някакво четиво за този римски император Адмираций XVIII, че ми стана интересно кой е? Не бях го чувал.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8048f6bcf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Адмираций е първи братовчед на КонспЕраций,който пък е учител на Претенций и Глуповатий. Как може да не ги знаеш, хаха.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b10f637489
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   32, Имаш предвид връзката между партньорите и нормалното разбиране, че би следвало да съществува синхрон и разбирателство в отношенията им!

Когато говорех за кучешката, не разгледах нещата от всички аспекти, а само този, в който жената е подчинена на мъжа, поставена на четири крака като животно, докато той я доминира! Позата може да се тълкува и от позицията, когато жената е властната във връзката – тук смисълът е друг. Дори и да се озовеш в кучешката, може да правиш див секс, но и любов! Разликата идва от чувствата и намеренията, които се различават по движенията на партньорите. В единия случай ще имаш яростно чукане и лашкане, докато при изразяване на дълбоки чувства, движенията ще бъдат леки, нежни, плитки до дълбоки прониквания със слобо изваждане на ствола, които се характеризират с повече въртеливи движения на таза нагоре-надолу, отколкото бързи и дълбоки – напред-назад!....

По кривия път хората тръгват масово! Първо, защото не се хващат с правилния човек за тях и краят неминуемо настъпва, второ заради почти или напълно изгубената способност, а и желание да правят любов, а не просто секс на екс! Сексът се възприема като нещо необходимо, което колкото повече консумираш, в толкова по-удовлетворен пичага се превръщаш! Сексът е дотолкова необходим, доколкото има връзка с чисто физическото желание за близост и за кулминация; потребността да свършиш. Оттам нататък е духовното, което трябва да те свързва с половинката. Ако махнеш духовната близост, имаш просто секс!

От позицията на настоящето и липсата на каквато и да е заинтересованост за човешките взаимоотношения в близкото или далечно минало, хората нямат верен ориентир за нравствеността, която се е изгубила в поколенията назад. Така ние сме част от новото време, което се характеризира с липса на вътрешна чувствителност, безнравственост, неспособност да защитиш себе си и своите ценност (може би, защото голяма част не изповядват такива и няма какво да защитават). Неутралността в поведението на хората във важни моменти от живота им показва точно загубата на вътрешни съпротивителни сили.

Как искаш да имаш усещането за мъж до себе си, когато вие макар и да правите секс, не сте интимни, достатъчно близки вътрешно и не представлявате ценност един за друг, за която да се борите в живота? Нямате изградена такава връзка помежду си!

„Мъжът тръгвал по другия път...“. Разбира се. Нито ти го привличаш толкова силно, нито той търси в теб нещо, което да го държи силно! На мода са ц*ците, джуките, топираните коси, коктейлите в баровете и дискотеките. Да те схруска като бисквитка – хубаво му е, когато отвори луксозното целофанче и докато отхапе първата хапка и се мята на следващата мацка... Хваща я за баджака и продължава да мачка.

Това е съвременният начин на живот, но той не изразява любовта между мъжете и жените, ами нещо по-ниско.

До Авторката

Винаги можеш да ме намериш там, където и малките деца умеят! Но тук не искам да пиша. Просто, когато няма, кой да те слуша, е излишно да натрапваш своите възгледи. Всеки си живее в наше време по модерно му – по диво му...

Забелязвам точно във вас жените да се проявява тази неудовлетвореност в сексуалните изживявания, която ви кара да се чувствате не на място като жени и не достатъчно обичани, даже напротив! И вие трябва да промените нещата, защото пътят в отношението към жените от долнопробни евтини парцали до заслужаващи уважение жени и майки ще се извърви само тогава, когато не давате повод да се петни името Ви! Този етикет тегне над вас, а от това печеливши няма!

автора89

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6d04cd4927
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Не е император:))))

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6d04cd4927
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Отново издържана теза 36, повече хора като теб трябва да пишат тук

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5f787532a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Момиче на 20 съм
Употребявала съм думата "чукане", когато сме го правили с приятеля ми, защото ме възбужда. Но това е нещо много лично, между нас. На него мога да му позволя много неща да ми прави и казва.
Това, което не понасям и мразя е, когато някой използа думата като псувня. Пример да ти го н*чукам, яж ми еди кое си, да го д*хаш. Това тръгна от скапаните хамерикански филми. Толкова им е културата на извергите. Не разбирам, защо ако искаш да напсуваш някого, трябва да кажеш някое от изброените? Секса от кога стана обида? Или френската любов?
Най- приятните неща звучат толкова грозно и гнусно, казани по този начин, заради тях!!
Може би, в болните им мозъци, в които има само насилие и секса е някакъв вид насилие.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6d04cd4927
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Къде може да се говори с теб 4/21/36 къде умеят да те намерят малките деца? Дай посока?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9a1fac3fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Аз съм малко по-"фина душа". Не употребявам такива думи, защото не ми харесват. Този изказ е твърде груб за мен. Обичам да наричам нещата с истинските им имена, в зависимост от моето собствено разбиране и действията ми, а те не са такива (чукане и т.н.).
Страстният секс за мен е страстен секс, докато чукането е нещо, което може да се случи с някого, с когото нямаме никакви топли чувства и самото преживяване е било изпълнено с грубост, а не с интензивност, удоволствие и страст. Уви, аз не деля леглото си нито с непознати, нито с неприятни хора.
Уважавам другите хора и приемам избора им на изразни средства, но точно тези не бих ги употребила за секс или любов.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fc94cb45ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Не за всички сексът е нещо красиво. И много често той се прави без любов.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6d04cd4927
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   36 задавали ли сте си въпроса за либидото при двата пола през различните възрасти,след като говорите за неудовлетвореността на жените?Какво е желанието за секс при младите жени,току що започващи да имат полов живот и това на мъжете в тази възраст и състоянието на това желание при мъжете ок.40-50 години и жените на същата възраст?

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bebe7870ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   46 на 20 не съм била толкова сексуална, на 30 съм, за по нататък ще видим. Не съм 36
Ж 30

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b10f637489
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Промяната в състоянието на либидото при здрави хора зависи от възрастта и е добре да не се взима само по себе си (либидото), защото е съпътствано от сексуалната „еволюция“, която ни е заложена да извървим като хора (със съответните особености за мъжете и жените).

Различните етапи на сексуално развитие се характеризират с общи неща и за двата пола. Но те могат да протекат много различно при отделните хора заради индивидуалните предпочитания, стремежи и сексуални изживявания като до голяма степен се влияят от социалната среда на човека.

Така например, ранните периоди в сексуалното развитие на някого могат да протекат много бурно със смяна на голям брой партньори или без такива, или въобще да бъдат изпуснати от други. Общото за голяма част от тях е, че изпитват един и същи глад за сексуални удоволствия с приблизително еднакъв интензитет. Тези периоди са кратки – около 2 години всеки, в които човек получава определено светоусещане за сексуалността си и връзките си с противоположния пол. От тази гледна точка разумното сексуално поведение на младите е да се стремят да изградят партньорства, чиято продължителност да обхваща поне времетраенето на един такъв период. Мисля, че всеки би могъл да си спомни за различията в интервалите 14-16, 16-18, 18-20 години! С напредването на възрастта тези периоди се увеличават по продължителност, което е твърде логично, защото от определен момент нататък на човек му е заложено да създаде семейство, което ако не се крепи на вярност и стабилност във взаимоотношенията, би се разпаднало. Т.е. човек се развива до определена възраст, след което енергията ни следва да се впрегне към духовно израстване. Точно, защото западните общества все по-малко имат за цел да се растат в това поле, нагонът им е впрегнат към сексуални практики и изживявания, които са крайно отдалечаващи се от същината на сексуалния акт, изразяващи се във всевъзможни извращения! Това показва, че тяхното развитие не само е приключило, но е и взело съвсем друга насока на разтърсващи изживявания и загуба на любов. В стремежа си да получат повече и да запълнят емоционалните празнини и липсата на каквато и да е вярност от страна на партньора си (който в не малко случаи отсъства), те отварят връзката си и започват до голяма степен безразборни полови сношения, целта на които е ясна – сексуалният глад да бъде задоволен количествено с физическата красота и сила на отсрещния. Независимо в кой период се случва, това действа изключително деструктивно на душевността; но не е съвсем така по отношение на социалния статус! Изразходвайки енергията си по различни партньори, човек губи възможност да постигне вътрешната трансформация, която ще му помогне да влезне в следващия период на развитие по правилен начин, т.е. с осмисляне и градация да се постигне реален растеж!

Младите, които започват да водят полигамен/разкрепостен начин на живот, тотално разрушават способностите си за развитие като това ясно се вижда в един застой на разбиранията и възприятията. Обикновено, както ще прочетеш от психолози, масово хората спират емоционалното си развитие на нивото на 16 годишни, след което се трупат емоции от различни изживявания, които обаче не водят до нещо ново. Следователно, получава се застой, който може да го откараш и в гроба (:D ). При жените това се изразява най-вече в постоянната неудовлетвореност, а и безнадежност, съставляващи основата на ежедневното ви настроение. Ето защо е толкова приятно за вас, когато някой успее да ви измъкне за малко от налегналата ви емоционална летаргия!

Опасността от започване на нетрадиционен полов живот за възрастните винаги съществува и то се корени в неизградената духовна връзка с даден човек. Напасването в партньорските взаимоотношения отдавна трябва да се е състояло и да се цели съвместност, общи цели и градеж на семейство, отглеждане на деца. Това може да се постигне само с разбирателство в рамките на дома и семейството.

Макар да е строго индивидуално по какъв начин ще изживеем периодите на сексуална трансформация, целите, които са заложени да се „изпълнят“, са общи за всички. В ранните етапи това са опознаване на тялото си, на тялото на партньора, играта с отсрещния пол, постигане на разбирателство и синхрон, докато по-късните винаги обхващат отглеждането на деца, когато говорим за двойка! Това е така, защото на всяка жена мисията ѝ е да роди! Тя не би могла да има плодотворен живот без да изпълни предначертанието си на майка!

Зрелите периоди на сексуално развитие са приблизително 10-годишни. На 40-50 години хората би следвало да имат съвсем други възприятия за любовта от тези на младите! Обаче, виждаме в обществото хора на възраст, които са останали с дивия си младежки стремеж да „боднат“ нещо – забавно, а?

Когато говорех за неудовлетвореността при жените, имах предвид тази, породена в следствие липсата на достатъчна признателност към вас от страна на партньорите ви, изразяваща се в непочитане и грубост в леглото! Това нагрубяване от половинките ви замества истинските дълбоки чувства на любов и привързаност и вие това добре го усещате! Тези пошлости действително са израз на реалните „чупливи“ отношения мъж-жена, освен в случаите, когато зад тях не стоят любовни чувства. Каква е връзката с либидото тук? Силно може да те желае и 18 годишен, може и 50. И двамата ще се справят ;). Тези малките го правят с една нагласа, докато възрастните би следвало да подхождат от съвсем друга страна. Стремежът им следва да включва не само секса, но и изживяването, което може да си доставите като взаимна близост, проявяваща се на много нива. Младият мъж би получил силна зависимост към партньорката си, особен тип (електриково) привличане, което при възрастния се характеризира с дълбочина, почитание и преданост. Ето защо младият може да е много добър в спорта, докато старият в чувстването и проникването. Първият ще ти даде заряд, вторият – екстаз.

Но това са само в областта на предположенията и догатките – кой, какво и защо... :D

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6d04cd4927
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Къде може да те чете човек номер 4,21 36,48?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c4dc635886
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   А бе не знам..... Аз ли съм извратена или ми има нещо, но мен много ме възбуждаше думата чукам, искам да те чукам от един мъж, може би съм страстна и дива.... Сама исках да ми казва тази дума и се разтичах от нея..... Не се шегувам, истина е :) Беше ми първия и засега не съм била с друг, не знам с някой друг дали ще е така, но с него изпитвах едно диво състояние на възбуда от такива думи :))) Не мисля, че е унизително, когато обичаш и когато това те възбужда :))) За съжаление с него се раздехме поради други причини :( и от страстта и любовта остана разочарованието :(((

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6bb4b93b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Само заради такива думи много Харесвам българския език. D)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6d04cd4927
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   48 говориш за непочитане и грубост от страна на мъжа в легото,като причина за неудовлетвореност на жената.Какво прави жена при такъв мъж? Или не се е заявила достатъчно ясно или никога не е считала доставянето на удоволствие за нея самата за важно или идевте,което говори много зле за такива жени. Ако обаче, мъжът не от тези грубите и непочтените,тогава пак ли остават неудовлетворени? От пола ли зависи или от човека? Въпреки всичко има неудовлетворени и мъже и жени,това какво е суета ли,липса на самонаблюдение и самоконтрол,лиспа на сериозни проблеми ли?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b10f637489
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Хаш 6d……..27 – много си сладка! А и въпросите са ти такива....

Отвори си Рибния буквар, там пише всичко!
В коментара ми под н. 36 към края е това, което търсиш.

А сега сериозно!

Неудовлетвореността във вас жените по отношение на половинките ви може да има най-различен произход като натрупването на много и най-различни проблеми формира общата ви оценка за състоянието на връзката и вашето място в нея! Тези „грубости“ може да са много сладки, желани и надъхващи за един страстен секс и от двамата, но много често с времето идва момент, в който вие забелязвате, че те не могат да заместят истинските чувства, които очевидно отсъстват! Няма я притегателната сила, която да засили вашето сплотяване по начин, който партньорството ви да прерасне в нещо повече! Т.е. вие може да продължите да се желаете физически, да умеете да поддържате емоционалната връзка, но тази слаба духовната спойка започва да избива на повърхността на вашите взаимоотношения, ясно подчертавайки, че нещо липсва! Какво?

За духовност говоря! Не може да прекрачиш една прилична възрастова граница от 28 години и да останеш на нивото на побеснял коч и разплодна крава! Момичетата далеч преди нея започват да се оплакват от липсата на достатъчно внимание от мъжа, неудовлетвореност във взаимоотношенията им, несигурност, слаба или недостатъчна заинтересованост към тях, липса на внимание, маниери, загуба на доверие и уважение... Сексът не може да компенсира тези неща, а младите въобще не си дават зор да видят, откъде произтичат проблемите им във връзката. Това важи и за двата пола като е изключително неправилно поведението да се упреква любимия. Хората масово не практикуват любов и това най-ясно си проличава в самата връзка и основата, на която е изградена тя. Концепцията, че битието определя съзнанието се е наложила и в партньорските отношения – аз имам айфон, следователно ти имаш, аз имам по себе си еди-коя си марка, следователно ти имаш поне конкурентна такава, аз правя така, ти също. Тук стремежът не идва от душата и от дълбочината на разсъдъчната област, а „имитира“ желанието да се уподобим на другите. Копирането на готови шаблони и търсенето им в реалния живот или силният стремеж да ги възпроизведем ние в живота си, или в живота на някой друг се е превърнало в начин на живот, в самия човешки живот! Подмяната на духовното тяло и на душевността с това на емоционално-умствения комплекс, добре щампован и контролиран в проявите си, обуславя поведението на хората в настоящето. От тази гледна точка първата задача на съвремието ни е да изградим реално мислещ човек със собствена ценностна система и достатъчно силна воля, за да твори! Основата липсва, а ти се питаш защо мъжете това, онова – ама те такива, онакива... Много са лоши мъжете, да ти кажа, а и много опасни!!! ;) :D

Неудовлетворени жени винаги ще има! Явно смяташ, че като намериш някой „по мярка“, нещата ти изведнъж ще се оправят! Да, ама не! Правилно изграденият мъж, притежаващ необходимия опит, никога не би подходил към теб по начин, който да задоволи желанието ти! Мъжът по природа не се подчинява, още по-малко на жена... Ако е вещ, той ще ти даде това, от което реално имаш нужда! Нуждата на твоята душа, обикновено, коренно се различава от сексуалните ти желания, но не по същина, а по форма! Душата прозира в опитите си жената да получи полагащото ѝ се, но един мъж не би се хванал на въдицата на „змията“, а би я обладал!

Обладаването е изкуство, което е присъщо на силния, наблюдателния, безцеремонния. Това го казвам, защото общото възприятие на жената е, че тя трябва да бъде обгрижвана и задоволявана, но едно нещо ѝ избягва яко от контрол. По какъв начин! Ако жената не бъде подчинена и ако мъжът не извоюва правото си да властва над нея, никакво задоволяване не може да има!...

Правилното поведение на мъжа е да ти даде това, от което имаш най-силна нужда, а не това, което ти си мислиш, че заслужаваш – захарчета!

Точно както жената би следвало да отблъсне всеки един потенциален опит на мъжа да я „има“, така и мъжът никога не трябва да се поддава на желанието на жената да го притежава! Това убива връзката. Макар и не веднага води до нейния край!

Задоволяването зависи от духовния ръст на човека! Зависи от сходството между партньорите. Ако си мислиш, че с всеки може, то си на грешен път. Да търсиш добрите любовници, без да се съобразиш с душевната си потребност, отново е грешен път. Надявам се не си като всички останали, които биха избрали забавлението и удоволствието пред борбата за истинския си партньор. Животът е училище, но хората го прекарват извън класните стаи. Борбата е за силния, а удоволстването е интернационалният шаблон за бягство от отговорност към себе си. Всички го практикуваме като масов спорт във всички области на живота и непрекъснато ни се повтаря, колко по-добро време идвало.

До голяма степен връзките са ситуативни. Но и такива да са, хората не искат да предлагат душевност. Даже след първите един-два опита опарилите се заявяват, че повече нямали да влагат чувства и залагали на собствената си изгода. Е, как да не се стигне до емоционална изхабеност и чувство за безнадеждност за бъдещия си любовен живот?

Искам да ти кажа, че докато човек сам не поиска да изгради себе си като добродетелна личност, никой няма да го направи вместо него!

Отвори си очите! В живота не става дума за любов, а за бизнес и пари.

В любовния си живот хората не правят ли същото? Иди ми, дойди ми, насам-натам, дай ми т‘ва, на ти т‘ва...

П.П. Жената прави всичко, каквото ѝ е позволено. И тъй като в днешно време на жените всичко Ви е позволено, затова си правите каквото си искате...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 31cb77a48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Защото е такова. Всяка една от думите се използва правилно. Самият акт е приятен, но си е сношение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7a5c22df7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   54 с грешни убеждения си,че духовност не се търси,търси се и е безпределно ясно,че в ако в собствения ни свят не сме ок със себе си,няма кои да ни го донесе отвън,и за притежаването също не си прав. Я се върни и разтълкувай отношенията майка син.Повечето мъже търсят образът на майка си в жените с които са.Къде отива доверието,ако говорим за подчинение.Сложни взеха да стават нещата.Това че има много неосъзнати,не означава,че духовност
нежду партньорите не се търси.Удоволствие е да те чете човек,я разгърни още една теза

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b10f637489
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

57.   До 6d…….. 27 – нещо не ти хареса в коментара ми. Не претендирам да съм напълно точен. Всичко е в някакъв контекст и на места не е обяснено подробно, а има нужда очевидно.

56, тръгнах да пиша, но се спрях, защото си давам сметка, че ще излизат все нови и нови моменти, които няма да се схванат по начина, по който аз го правя. Все пак тези неща са опитности, усещания и всеки минава през различни неща. Но ще те опровергая за „притежанието“, „доверието“, „подчинението“ като ще дам обяснение само в едната посока мъж-жена (давам ти една извадка от това, което написах):

„Жената се подчинява на мъжа, но в смисъл на отдаване; тя се предава в ръцете му! Какво по-голямо доверие от това да се оставиш на грижите на любимия, безпрекословно вярвайки, че той ще те обгрижи по най-добрия възможен начин? Нима вярваш, че безкористната любов може да нарани някого? Ако мъжът иска да даде от себе си на половинката си, ако тя силно копнее и желае да го почувства без задръжки? “

До Авторката:

Още ли възприемаш думите „изчуквам“, „лижа“, „свиря“, както преди? Тези „грозни“ думи не „повдигат“ ли в теб чувството, че си желана и ценна за някого, че си негова?

36, 48, 54

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker