Неприятен мирис на слабините - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Неприятен мирис на слабините
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 2156 пъти
Здравейте,на 15 съм.Проблема ми е следния:Повечето ми наборки вече не са девствени,да не говоря за 06ци.Толкова много искам и аз да го направя,не заради “модата” или нещо подобно,напротив изобщо не се влия от това,а от хормоните ми.Знам,че сега ще ми кажете “Малка ку*ва,сядай си учи уроците” но моля спестете си го...Можела съм да го направя с няколко момчета(не говоря за приятели с привилегии имаше и сериозни момчета да тръгнем и все някога нали щеше стане работата)но имам проблем,а именно че вагината ми или по-точно бялото ми течение е мръсно-бял цвят и мирише неприятно,понякога като си почистя бялото течение и се изплакна се оправя но понякога не.Много ме е срам и се чувствам подтисната,защото както казах съм девствена и не съм си пъхала неща там,имам добра хигиена и не намирам причината в мен,тоест това е от доста време,като първия път в който мастурбирах беше 2017 и тогава разбрах.Преди бях подметнала на майка ми но тя ми каза какви глупости съм говорила или нещо от сорта,сама нямам отделни пари да отида на гинеколог....Много ми е тъжно от този факт,ако някой е имал подобен проблем с хапчета да се е лекувал или не знам и аз..Просто самата аз не се чувствам добре,защото съм чист човек и не ми допада мисълта вагината ми да мирише така..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8c840cd72b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиваш при личната докторка и ще ти даде направление за специалист и готово, радвай се. Прегледа струва 2.90 за личната и още толкова при специалиста, плюс евентуално още един контролен преглед пак 2.90. Се ще изцедиш майка ти за 10 лв., а за лекарства, ако се наложи, директно й казваш, че си ходила по доктори и й искаш пари или й даваш рецептата да ти ги купи от аптеката!

Капиш!? ;)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 464311f5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Чакай сега. То е ясно че ти е рано за секс, ама ти си знаеш само се пази от болести и бременност, ще ти провалят живота и здравето на този етап. За миризмата - колко често се миеш отдолу? Бялото течение е нормално, така вагината се прочиства сама. Точно за това вътре не се налага да миеш в никакъв случай. Мие се само около срамните устни, влгалището и ануса. Колко като количество бяло течение отделяш зависи от тялото ти, индивидуално е. Ако в твоя случай е повече, просто го измивай по упорито с вода и мек душ гел. Най-добър резултат се постига ако се миеш най-малко 2-3 пъти дневно. За целта си има дамски душове, поинтересувай се. И последно - нормално е да има и винаги има лека интимна миризма. Тя не е натрапчива, напротив, но си я има и се отличава че е от туй място. Не използвай никога тежки парфюми там или груби сапуни. Аз не ти препоръчвам сапун изобщо, защото на мен не ми понася на кожата - изсушава и после по бързо се вмирисва. Използвам меки душгелове за всекидневна употреба с неутрално ph. Можеш да се консултираш и с гинеколог, но тъй като си девствена тя няма да те гледа отдолу и ще ти предпише нещо наизуст. А според мен ти не си за лекарства. Само трябва да засилиш хигиената.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 36291f3ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Иди на личния си лекар, обясни положението и искай направление за гинеколог. Говори сериозно с майка си, няма да ти мине , това изисква продължително лечение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c534689162
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До №1 За непълнолетни няма такса от 2,90, а е напълно безплатно, както при личната, така и при специалиста, за хора ненавършили 18г е безплатно!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 91ae2ab094
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   На твоята възраст често бъркат миризмата с нещо нередно. Обърни внимание кога тази миризма е по-силна, тогава си в овулация. Нормално е да има миризма ти сега се развиваш, хормонитете ти също. Опитай да ползваш ежедневна превръзка, която сменяй наколко пъти на ден.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 03ee90cceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тук гинеколог специалист надали ще намериш. Душ гел какъвто и да е не се препоръчва. Има съставки , които ще раздразнят областта на вагината. Използвай интимен гел от аптеката , не са скъпи. Около 7-8 лв са и са с много по-леки и изчистени съставки. Също има неутрално pH , което подпомага нормализирането на състоянието. Всеки ден душ и гел и готово. А и щом майка ти не мисли , че имаш нужда от гинеколог и нещата са от 3 години и не е ок. Изобщо не се занимавай. Пробвай пак да поговориш , но бъди сериозна. Ако име стане. Отиваш за едно направление. А и принципно до 18 години , нямат право да ти вземат такси за направление и прегледи. Ако имаш познат детски лекар или личен и айде. Така че , №1 малко си в грешка. Ако е частна болница е друга. №2 душ геловете са с различно pH , съставки , стабилизатори , сулфиди и т.н. И да си сложиш душ гел с ухание на роза по-голям е шансът да направиш още по-голяма бела. Дори да пише съставките не се знае още какво има. А и в аптеката ще те посъветват хора с медицинско образование , а и си следят годността на стоката , така че не се притеснявай. Не си взимай от супер маркети ли другреи , защото там доста прах хващат нещата.

Ако не мине с интимен гел. Нали не очаквай един път изплакнах с гел и край. Трябва редовна хигиена и ползване и сами си идват нещата на мястото. Има описание как се използва.
Но хубаво е съответно да се консултираш с гинеколог , дори и да отидеш сама няма проблем. Не трябва да те е срам. Ако ти поискат пари и имаш направление вдигаш скандал и нищо не им се дава. Няма да те гледа от долу и да "бърка" в теб , защото си девствена. Хубаво е да го споменеш това !

Дано съм ти била полезна ! 15 г

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: fc284e8a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Така е, туй нещо е мръсно нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: cfb842411b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   За ебане мисли, а за здравето си не мисли!? Щом мирише, значи там става нещо, става ферментация и добре, че не правиш още секс, много момчета ще проплачат от такива. Бъкаш от бактерии, веднага на доктор и оправи бърлогата, после мисли за секс. Хормони я мъчели, баба ти не е ли минала по този път, как тя се е оправяла с хормоните, секс е правила след като я задомят. Сега още от малки втасвате, после защо има болести!? Болестите са следствие на глупостта ви!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 91a7900f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може и да си въобразяваш, като не си правила секс или интимни контакти едва ли си болна от нещо. Все пак ако наистина мислиш че е нещо притеснително говори пак с майка си. Ако трябва покажи и да погледне течението и да каже според нея нормално ли е или има проблем. Ако мн се тревожиш просто посети гинеколог!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 54e9e54653
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Може да имаш някакво възпаление, непременно трябва да го види лекар. Ако си пила антибиотици, те нарушават вътрешната ти микрофлора и баланса между "добрите" и "лошите" бактерии. Не разбирам как може майка ти да не обърне внимание. Отиди на лекар.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2eaba74d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имаш гъбички от дълго време. Върви на лекар.
М38

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker